Ylen elokuvat täyttä roskaa Teemalla nykyään

Ylenpaskansyöttömaatti

Sotaelokuvia,fiktiotarinoita,juutalaisista,mustavalkoisia b luokan elokuvia 4:3 kuvasuhde.
Ei ole sunnuntai illan oikeita elokuvia enää ollut pitkään aikaan.
Yle on tietyn EU,Usa,Nato,Ruotsiulkoapäin tulevan propagandan väline. Vihanlietsontaa ja valheita Venäjää vastaan.
Uutisten sisältö on täynnä ulkomaiden sotia,pikku asioita,asoiden balehtelua ja kertomatta jättämistä,aivopesua.

15

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuomiTanssii

      Mites on Pietarissa säitä pidellyt?

    • Perusyleä

      Yle on äärimilitaristinen kanava.Vaikuttaa siltä kuin Ylen työntekijöiksi olisi valikoitu nuoria jotka ovat kuluttaneet elämänsä sotapelejä pelaamalla.Militaristinen propaganda voi tosin olla myös yritys saada suomalaiset nato myönteisiksi.Uutiset ovat kuin perussuomalaisten ääriaineksen näkemys maailmasta.Länsimaiden ulkopuolella oleva maailma nähdään uhkana ja vaarallisena paikkana jossa ihmiset vain tappavat toisiaan.

      • Maailma_tasoittuu

        Kun pysyisivätkin siellä ulkopuolella tappamassa, mutta nykyisin ne tulevat jo tännekin paukuttelemaan.


      • Äqekhfggfhd

        Ylen uutiset ovat vihervasemmiston agendaa satuineen. Takana pelia pelaavat maailman rikkaat jotka haluavat tuhota valkoisten kansallis valtiot ja kristityt.
        Miksi suomalainen ihminen haluaa edistää oman rotunsa tuhoa Suomessa ja Euroopassa?
        Mitä on tämä hulluus mitä tunkee ruudusta?


      • HulluusTosiaan
        Äqekhfggfhd kirjoitti:

        Ylen uutiset ovat vihervasemmiston agendaa satuineen. Takana pelia pelaavat maailman rikkaat jotka haluavat tuhota valkoisten kansallis valtiot ja kristityt.
        Miksi suomalainen ihminen haluaa edistää oman rotunsa tuhoa Suomessa ja Euroopassa?
        Mitä on tämä hulluus mitä tunkee ruudusta?

        Ylen uutiset ja ajankohtaisohjelmat on lähes 10 vuotta panostanut vuosittain 50 miljoonan euron budjettinsa vihreälle kommunistipuolueelle. Tuolla summalla vihreiden pitäisi olla suurin puolue ainakin 40% kannatuksella, mutta jäikin gallupissa 15%:iin, mikä on hyvä asia.


      • Panosjatulos
        HulluusTosiaan kirjoitti:

        Ylen uutiset ja ajankohtaisohjelmat on lähes 10 vuotta panostanut vuosittain 50 miljoonan euron budjettinsa vihreälle kommunistipuolueelle. Tuolla summalla vihreiden pitäisi olla suurin puolue ainakin 40% kannatuksella, mutta jäikin gallupissa 15%:iin, mikä on hyvä asia.

        Meinaatko että juuri nyt esitettävä Neiti Marble osa nro ehkä 87 alunperin noin vuodelta 1965 on panostettu kommunistipuolueelle. Tai noin 30 vuotta vanhat ja noin jotain 40 kertaa uusitut Kummelit, mille puolueelle ne on panostettu?


      • HulluusTosiaan
        Panosjatulos kirjoitti:

        Meinaatko että juuri nyt esitettävä Neiti Marble osa nro ehkä 87 alunperin noin vuodelta 1965 on panostettu kommunistipuolueelle. Tai noin 30 vuotta vanhat ja noin jotain 40 kertaa uusitut Kummelit, mille puolueelle ne on panostettu?

        Ylen budjetti on 500 miljoonaa, josta uutis- ja ajankohtaisohjelmat nielevät 50 miljoonaa.

        """Ylen uutiset ja ajankohtaisohjelmat on lähes 10 vuotta panostanut vuosittain 50 miljoonan euron budjettinsa vihreälle kommunistipuolueelle. Tuolla summalla vihreiden pitäisi olla suurin puolue ainakin 40% kannatuksella, mutta jäikin gallupissa 15%:iin, mikä on hyvä asia."""

        Nti Marple ei oikein parhaimmallakaan tahdolla asemoidu uutis- ja ajankohtaisohjelmien kehikkoon.
        ---

        Luojan kiitos, että suomalaisilla on jonnin verran tolkkua ja vihreät jäivät noin kauas tavoitteesta vallan kahvassa. Historiasta on harmittavan selvästi nähtävissä mihin sosialismi johtaa. Kansallissosialistinen Saksa ja sosialistinen/kommunistinen NL aloittivat yhteisellä sopimuksella toisen maailmansodan. Molemmilla tavoitteena Lebensraum.
        Kolmatta maailmansotaa en kaipaa.


    • erityisesti

      TV2:n myöhäisohjelmistossa on pelkästään sota-, väkivalta-, eloonjäämis- ja rajavartiontitoimintaan valmistavaa materiaalia. Teema muuttunut ruotsinkielistä ohlelmistoa lukuunottamatta jenkkiläisten jämäohjelmien sijoituspaikaksi.

    • Kummelituleetaas

      Esim. tänään 30.06.2017 ei yhdelläkään Yle Areenan kanavalla ole ollut ensimmäistäkään minua kiinnostavaa lähetystä. Arvostan Ylen lastenohjelmia, mutta kun ole lapsi, entä sitten? Uusintoja ja niiden loputtomiin jatkuvia uusintojen uusintoja jne. Tuskin kukaan on pysynyt mukana laskuissa vaikka arveltaessa monennenko kerran esim. Kummelit- sarjaa nyt esitetään? Siis samaa sarjaa joka on jo pitkään ollut kaikkien nähtävissä esim. youtubissa?

    • Klaatu_barada_nikto

      Juuri tuli hyvä klassikko scifileffa Teemalta ja aloittajan mielestä kaikki on roskaa Teemalla? Kato maikkarin ohjelmistoa, siellä sitä roskaa vasta onkin! Tosin ap ei ymmärrä hyvän päälle mitään.

    • kkdmc

      Eilen,1.7 tuli Teemalta hyvää ohjelmaa monta tuntia peräkkäin. Aloitin katsomalla Arkkitehtuurin helmiä, heti perään dokumentti Nat King Colesta ja Kino: Päivä jolloin maailma sesisahtui.
      Mikä on hyvä ohjelma riippuu kunkin katsojan mieltymyksistä.

      • Wkuddufur

        Aloitus koski elokuvia.


    • Miksioimiksi

      Niin siis Ylen TV- kanavilla esitetään ja uusitaan ja uusitaan sellaisia sarjoja yms., jotka ovat esim. Youtubesta kenen tahansa milloin tahansa katsottavissa, onko siinä sitten järkeä? Entä onko tutkittu kuinka monta suomalaista on ollut katsomassa kun on esitetty ties miten monta näitä 40. 50- lukujen vaihteen elokuvia. Itse ole kohtuu iäkäs ihminen, mutta ei jumaliste, noita en jaksa tuijottaa, ei vaikka vähän maksettaisiin! Tästä pääosin katsomatta jäävästä roskasta minä sitten aika hyvistä tuloistani maksan kai aika paljon sitä Yle- veroa!

      • Pwudyfffffackyalljj

        Vuositolkulla YLE tv 1 on esittänyt kotimaisia ikivanhoja elokuvia. Kuka niitä katsoo? Nylyajan ikääntyneet ovat kouluja käyneitä ja kiinnostuneet muista asioista,käyttävät tietokoneita,liikkuvat luonnossa,eläkeläisten menoissa mukana. 90 kymppinen työ eläkkeellä oleva vain suomea puhuva naapurini ei edes katso noin vanhoja elokuvia vaan uudempia ulkomaisia sarjoja yms. Ylen hulvaton rahan haaskaus ulkomaiden asioihin on järkyttävää. Uutisissa esitetään jatkokertomusta islamistien maan valloituksesta päivästä toiseen. Ei voi katsoa. Mitään aitoa suomalaisten asioista ei ole. Maahantunkijat,islamistit,Yk,Spr,Kirkko,Amnesty,Greenpeace ja Soroslaisten salaliitto työmyyrät,mielenvikaiset hörhöt ovat poliitikkojen ja toimittelijoiden epäjumalia joita he typerät idiootit tottelevat ja meidän rahalla.


    • LeffafriikkiMinä

      En pitäisi Teeman elokuvatarjontaa mitenkään huonona vaan pikemminkin fiksulle ihmiselle suunnattuna loistavana vaihtoehtona. Totuin vuosikymmeniä sitten elokuvakerhoissa laadukkaiden valintojen sekä elokuvaklassikoiden katseluun ja onneksi meillä on Teema, jossa näkee myös sellaista epäkaupallista tarjontaa, jota ei leffateattereissa näytetä. Mulla digiboksin 1 teran levy kohta täynnä kun en ehdi kaikkea tarjontaa edes katsomaan - no onhan siellä tietenkin myös kaupallisten kanavien leffoja, jossa uusintoja todella syötetään jatkuvasti. Kuvasuhteet, kikkailut digitaalitehosteilla tai värillisyys/mustavalkoisuus ovat aivan sivuseikkoja.
      Teeman kesän elokuvat:
      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/06/01/teeman-kesan-2017-elokuvat

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe