Tämä poistettiin eilen, ettei vain mamujen teot

tule_ILMI

40

471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minusta.kauheata

      Siinä tekstissä oli omaakin juttua, ei pelkää uutista.
      Tämä poistettiin eilen, ettei vain mamujen teot tuleILMI.

      Naiskaksikko tunkeutui kouluun Turussa: opettajaa lyötiin, alakouluikäistä poikaa pahoinpideltiin ja uhattiin sormien katkomisella http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005302922.html

      • KY-SYN

        Sananvapaus on Suomessa uhattuna, vai onko jo muisto vain?


      • äijä-

        "Minusta kauheata" Se on kyllä kauheata, kun aletaan yleistämään "mamujen teot" tyyliin.


    • Meitä eivät koske Suomen lait, me voimme tehdä mitä vain, käräjäoikeuden papereissa kerrotaan naisten sanoneen pojalle.

      Näinhän tämä siellä oli naisten sanomana kirjattu, miksi näitä poistellaan, kun jokainen voi lukea ne halutessaan .
      Eikä nämä asiat minnekään sensuurin voimalla katoakaan. Jokainen, joka kotoaan ihmisten ilmoille lähtee voi todeta, ettei Suomen lainsääsäntö koske kaikkia.
      Tietysti on hyvä yritys näyttää kotoutettaville, että edes suomalaiset saadaan kuriin ja nuhteeseen.
      Saattaa kuitenkin käydä niin, että tuo yritys kääntyy itseään vastaan.

      Alla filosofi Rousseaun ajatuksia yhteiskunnasta ja sen toimintaperiaatteista, jossa yhtenä eikä vähäisenä teesinä on yhdenvertaisuus lain edessä, luonnollisesti oletuksella, että koskee kaikkia, riippumatta siitä, onko syntyperäinen vaiko jostain tänne kotouttevaksi itse vapaaehtoisesti hakeutunut ja riippumatta siitä, mitä uskontoa tunnustaa vai tunnustaako mitään.

      - Lain voima on vain kansan kokonaisuuden tahdolla
      (näinkö on, vai onko se tahto annettu globaaliin huutokauppaan ja ihmisoikeusjärjestöille, jotka totetuttavat vain meklarin tahtoa?)

      - Yleistahdon yksin tulee ohjata valtion voimia
      (onko sensurointi ja mielipiteen vapauden rajoittaminen yleistahtoa, vai onko se yleistahto näiden vihersuvakkien huutoäänestystahto?)

      - Kansalla täytyy olla vapaus hyväksyä tai hylätä hallitus.
      (riittääkö tähän tarkoin kohdistetut gallupit?)

      - Sellainen sopimus on mitätön ja ristiriitainen, missä yhdelle puolelle tulee ehdoton käskyvalta ja toiselle rajaton kuuliaisuus
      (kiky, Sippilä, eteläranta vs. kansa ja koko eu-ajan kasvaneet työttömien joukot)

      - Ylin valtiovalta ajaa yhteistä etua.
      (entä meillä, yhteistä vai pääsosin omia etujaan?)

      - Kun ihmisten työn tuotto menee yli heidän omien tarpeiden, valtiohenkilöä pidetään yllä tällä ylituotannolla eli verotuksella.
      (kuinka kauan Suomessa on ollut elättilauma, jonka ylläpitoon tuo ylituotanto ei ole alkuunkaan riittänyt, mutta sitäkin enemmän on kansalaisia asiaintilasta syyllistetty?)

      • Hyvä kirjoitus. Noista listatuista periaatteista on paha löytää mitään moitittavaa - jos demokratiassa eletään ja sitä arvona pidetään. Paha on myöskään pistää vastaan nykyhetken kuvaukselle - lahjomatonta tekstiä. Koskahan ylläpito poistaa ? Itse kopioin sen varmuuden vuoksi..))
        Aika läpinäkyvää on tuollainen varovaisuus uutisoinnissa, kun jokainen arvaa, että kyse on taas "vähemmistön suojelemisesta". Yhtä tökeröä on myös vanhan tapauksen esille nostaminen
        (heinäkuun juttupulaa ?). Epäilen kuitenkin, että kyseinen tapaus on vain jäävuoren huippu. Uutisoimatta jää paljon vastaavaa. Julkistaa vai jättää julkistamatta ? Tietysti halutaan ylläpitää yhteiskuntarauhaa, mutta millä hinnalla ?
        Meillähän on jo nyt iso joukko julkaisuja, jotka toimivat valtamedian ohella, eivätkä ne tyhjästä synny. Niille on oltava tilaus. "Kansan äänen" vaientaminen ei ole kovin demokraattista sekään.


    • ö-Öö

      Mnaah

      Kyse uskonnosta, uskiksiahan ei väärät lait koske. Mamuista puhuttaessa puhutaan itseasiassa uskonnosta, ei niinkään siitä, että joku on muuttanut maasta toiseen. Pitää muistaa, ei kaikki islamistit ole jihadisteja, kuten ei kaikki kristityt ole lestaateja. Mä onn ite ollut luterilaisena viis vuotta ateistisessa, epävirallisesti luterilaisessa maassa. Mä en ollut muuttaja, mutta kuitenkin vääräuskoinen. No proplems. Kas, sopiva uskispoliittinen ympäristö, Nykyisin kirkosta eronneena, olen aina epäsopiv/erittäin sopiva mihinkä tahansa uskonnolliseen ympäristöön.

      Paitsi en ole. Suomessa mulla ei ole ollut ongelmia islamistien kanssa, kristittyjen kanssa sitäkin enenmmän. Enkä mä ole mamu, syntyperäinen suomalainen.

      Mä nyt toin itteeni esiin , mutta uskisläppä on tollasten konfliktien syytä. Mitä lie tonkin asian takan. Uutisoinnista kuitenkin tui ilmi, vääräuskoista oli kiusattu koulussa. Koska opetushenkilökunta ei ollut saanut lopetettua/halunnut lopettaa kiusaamista, suvun oli ollut pakko puuttua asiaan. OK: erittäinkin väärinhän ne toimi. Mutta liekö koulu, opettajineen ja oppilaineen toiminut oikein?

      Mamukeskusteluissa aina ohitetaan tämä asia, uskonto. Se on rasismin takana vahvasti. Koska laki ei auttanut lasta, lasta piti auttaa. Menetelmä brutaali, suomalaisten mielestä. Maassa maan tavalla, entäpä jos maan tavat on brutaalit, vaikka lait olisivatkin kohdillaan ?

      Huono uutinen. Kaikinpuolin. Ihan paska aloituskin.

      =DW=

      • naurattaa.joo

        Oli näköjään niin paska aloitus että sun piti siihen noinkin pitkä viesti rustata. Niimpä.....


      • ö-Öö

        Aloituksen otsikko vääristi asiaa.

        Kyse monenlaisista asioista, koulukiusaamisesta, uskonnosta, koululaitoksen kyvystä torjua kiusaaminen, rotuennakkoluuloista, rasismista, maahanmuuttopolitiikasta, etenkin uskonnosta jne.

        Sitäpaitsi, ei uutisessa mitenkään tullut esiin, että kyseessä olisi ollut maahanmuuttajat. Monesti sotketaan turvapaikanhakija, maahanmuuttaja, värillinen, ei luterilainen, ties mitä asioita toteamalla "mamu". Pitää nyt muistaa, suomessa alkuperäisiä asukkaita lähinnä saamelaiset, kaikki muut ollaankin sitten mamujen jälkeläisiä.

        Aloituksen uutinen hyvä keskustelunaihe, aloitus itsessään on muuten perseestä.

        =DW=


    • Varovaisuutta.sanoihin

      Niimpä niin, täällä joukossanne saattaa olla herkkiä ihmisiä jotka eivät pysty sulattaa aivan kaikkia tekstejä. Maahanmuutto saattaa olla akillesjänteen kantapää.

    • Joutava.aloitus

      Kun tapahtuu niin tietyt tahot ajattelee heti matuja.

      • Kyllähän

        se maahamme tunkeutuminen oli siinä sanottu.


    • Mikä herätti minun huomioni tässä oli skandaaliblaskan tapa uutisoida:
      Juuri nyt-otsikon alla raportoitiin jotain joka tapahtui 2015, mutta jota on "käsitelty käräjäoikeudessa hiljakkoin". Myös se miten toimittaja sai kuin saikin ujutettua tekstiin mukaan sen että uhkaajat (ja todennäköisesti uhattukin) olivat ulkomaalaistaustaisia.
      Täysin tarkoituksenhakuista ja amatöörimäistä kirjoittelua.

      • ö-Öö

        Ihan hyvä artikkeli

        Suomessa on pitkät oikeudenkäsittelyajat. Paljon juttuja kerkiää vanheta, ennen käsittelyjä. Se on ihan tunnustettu ongelma. Todella vakavat rikokset pyritään saamaan nopeemmin, se tietenkin venyttää jonoja. Vaan, kun on erittäin suuri rikosvyyhti, se sitoo vuosiksi resursseja. Ja sitten kaikenmaailman pikkujutut, joitten ei oikeataan ois oikeuteen asti mennäkkään.

        Tässä kyseessä alaikäisjuttu. Siis kaikki alaikäisiin kohdistuva on salaista. Kaikkea ei voi pöytäkirjoissa julkaista. Tässä salassapitoa kai lievennetty, koska artikkelissa oli lainauksia kuulusteluista ja oikeuskirjoista. Syy julkisuuteen ilmeisimmin tämä uskisasia.
        Tavallaan asialle pitää saada vähän julkisuuttakin, mutta alaikäisiä pitää suojella.

        Veitsenteräkeissi. Päätoimittaja kuitenkin tehnyt päätöksen, laitetaan lehteen. Mun oletus, Juttu levitetty jo aiemmin yleisesti niin laajasti, että se tavallaan on jo julkista. Oikeellisuuden takia parempi julkaista.

        Siis, jutun ydin ei ollut mamuissa, ydin oli rasistisesta koulukiusaamisesta.

        =DW=


      • amadeusmozart

        Palomaa ei olisi häirinnyt mikäli uutisessa olisi ollut syntyperäiset suomalaiset tapahtumien keskipisteessä. Maahanmuuttajista kun ei saa sanoa pahaa sanaa.
        Olen nähnyt kuinka ylimielisiä monet somalit ovat juuri siksi että katsovat olevansa eritys suojelussa.


      • amadeusmozart kirjoitti:

        Palomaa ei olisi häirinnyt mikäli uutisessa olisi ollut syntyperäiset suomalaiset tapahtumien keskipisteessä. Maahanmuuttajista kun ei saa sanoa pahaa sanaa.
        Olen nähnyt kuinka ylimielisiä monet somalit ovat juuri siksi että katsovat olevansa eritys suojelussa.

        Mistä sinä tiedät mikä minua häiritsee ja mikä ei?
        Eipäs mennä henkilökohtaisuuksiin.
        (minua häiritsee myös ylimielisyys ja olemme lain yläpuolella-asenne, jota kuulee ei ainoastaan somalien vaan muidenkin etnisten vähemmistöjen suusta aina silloin tällöin)
        Kommentoin vain lehden huonoa journalistiikkaa ja skandaalinhakuisuutta.
        Juuri nyt_rubriikki hämäsi: luulin että kysymys oli jostain uudesta asiasta.


      • Kummallista-

        Miksi Paloma olet Suomessa määräilemässä?

        Sinun asuinpaikkasi on Ruotsissa, luulisi sinun olevan siellä määräilemässä!

        Etkö osaa kieltään?


      • Siirry.Ruotsin.asioihin

        Ruotsin oikeistoallianssi esittää epäluottamuslausetta: Ministerierot lähes varmoja
        Siirry tästä lukemaan


      • Siirry.Ruotsin.asioihin kirjoitti:

        Ruotsin oikeistoallianssi esittää epäluottamuslausetta: Ministerierot lähes varmoja
        Siirry tästä lukemaan

        Taasko ne mullikat vauhdissa? Joko te pääsitte alas sieltä puusta?


      • Missäpuussamikä

        Puusta?
        Meillä ei mennä puihin.
        Meillä ei kiivetä puihin.
        Ne myydään uppotukkeina ruotsiin, että ruotsalaiset voi aloittaa houreiset sukellusvene jahtinsa - löytämättä muuta kuin uppotukkeja.


      • Kuinkapa arvelisit toimittajan kirjoittaneen, jos kyseessä olisivat olleetkin ihan vain kantasuomalaiset, jotka ovat kurkkuaan myöten täynnä tiettyjen ryhmien vapauksia ja koskemattomuutta?
        Siitähän olisi saanut kirjoittaa tekstiin aivan suorasanisesti, että olivat valkoihoisia suomalaisia, josta olisikin taas seurannut varmasti suvakkien ennenäkemätön ketju sossupummeista ja huumehörhöistä.
        Millä tavalla nämä tänne vapaaehtoisesti loisimaan tulleet eroavat lain rikkomisessa suomalaisista ja heidän oikeuksistaan tai velvollisuuksistaan?


    • tätä-mieltä

      Kuten uutinen osottaa, muslimeista tulee olemaan s u u r i ongelma suomeen,
      naisten huutaminen, ettei suomen laki koske heitä
      osottaa niitten törkeän
      s o p e u t u ma t t o m u u d e n tulevisuudessaki suomen yhteiskuntaan,

      itsemurha-pommitus ja törkeä väkivalta tulee olemaan suomen suuri ongelma tulevaisuudessa,
      muslimeien terrorismi p i t ä ä VOIDA estää eliminoida suomesta pois kokonaan,
      jos muslimit ei sopeudu suomen lakien mukaan elämään
      h e i d ä t ON poistetava suomesta pikaisesti,
      suomi ON ja pitää pysyä kansalaisilleen turvallisena maana,

      • Sanan.helinää

        Äläpäs intoile.


      • tämä-on-totuus-ja-oikeus
        Sanan.helinää kirjoitti:

        Äläpäs intoile.

        totuus on karmea,

        joten sanan.helinää alkaa toimia niin että muslimit saadaan älyämään,

        suomessa toimii suomen laki, EI muslimien laki,

        jos ei sopeudu, heidät tulaan poistamaan maasta,


    • xxzzyy

      Uskonto ei saa käskeä tappamaan!

      Kerrankin löytyi pastori, jolla on järkevää puhetta turvapaikanhakijoista.
      Kannattaa katsoa!

      https://www.youtube.com/watch?v=BCrw-d3k-Yc

      Edelleen puuttuu pappien järkiperäinen kannanotto eri uskontojen erilaisuuteen (evlut- islamistit.esm.) Aina sanotaan että jumala tietää, allah tietää. Pelkääkö papisto että esiin nousee järjellinen keskustelu eri uskontojen todellisuudesta ja oman uskontonsa heikkouksista?


      xx

      • ö-Öö

        Nähnyt ton joskus ennenkin.

        Nuori kundi kyllä miettinyt puhettaan paljon, siinä on paljon asiaakin. Siis lähinnä erittäin hyvin esitetty, että kirkko, elikkäs uskonto on eri asia, kuin esivalta, elikkäs laki. Noh, tosta nyt voi jaaritella vaikka kuinka. Kuin jaaritellaankin.

        Kundi kuitenkin kierolla tavalla toi esiin, ei tänne vääräuskoisia kaivata. Ja mamut nyt mielletään vääräuskoisiksi, "uskontovapaassa maassa". Kas, suomessa kaikki ok, jos kyseessä kristinusko ja sen pelisäännöt.

        Tässä aloituksessa vaan tuli hyvin esiin miten hommeli käytännössä toimii. Lasta kiusataan, pahat vääräuskoiset puolustavat lasta, oikeat kristityt tuomitsevat omien lakiensa perusteella väräuskoiset. laki siis koskee suomessa kristittyjä, ei muita.

        Niin juu, en muista tarkkaan, toi seurakunta pieni, muutamia satoja jäseniä. Riidoissa ns. valtiokirkon kanssa, ihan kuin lestaatitkin. Mutta juu hyväksytään, koska luterilaisia, omilla tavoillaan. Hassua, juutalaiset, jehovat, ne kans höpisee raamatusta, mutta net ei sitten olekkaan kristittyjä.... Ja muut uskonnot, nojuu.

        Ihan taitava saarna nuorelta papilta. Se vaan jää epäselväksi, kehottiko pappi noudattamaan lakia, vaiko kehottiko olemaan noudattamatta, Äänestää pitäis juu, montakohan islamilaista ehdokasta lienee seuraavissa eduskuntavaaleissa.

        Maahanmuutolla asian kans tekemistä just niin paljon, kuin oli aikanaan, kun krisityt ristiretkillä ja pakkokäännytttämisellä käännytti suomalaiset. Uskonnot perseestä.

        =DW=


      • Iiiiiiihana

        Asiaapuhuu ja on ihana mies.


      • Hyvä puhe. Kesti kuulla toiseenkin kertaan. Taisin jo aiemmin sanoakin, että moni uskova saattaa ajatella samoin, mutta ei ilkeä sitä sanoa leimautumisen pelosta kun kirkon virallinen linja on toinen. Sitä myötäilemälla saa pitää sen näennäisturvallisuuden, jota uskonyhteisö jäsenilleen tarjoaa.
        Valtionkirkko on riippuvainen jäsenistään ja heidän maksamistaan veroista ja kenen leipää syöt sen lauluja laulat pätee tässäkin, etenkin kun hyvinvointivaltion kansalaiset eivät näytä kaipaavan hengellistä paimenta. eivätkä edes hengenravintoa, ainakaan kirkon tarjoamaa.


    • Putin tulee---Onko Niinistöllä pukamia kielessä??

      • Da---vott!!


    • Hmmm....olivatkohan, vähän, tai aika paljonkin vaikuttaa siltä kuin olisivat kummminkin ihan kotimaisia kaaleita :)

    • MattiTepponen

      Nämä olivat tällä kertaa todellakin manneja. Tiedän asian liiankin varmasti.

      • Mannet (romanit) oli mielessäni toinen vaihtoehto. Turhaan tuli siis epäiltyä maahanmuutajia... Liian helposti siihen sortuu näköjään.


    • 9211

      Naisille sopii tasa-arvo kaikissa itseään miellyttävissä asioissa. Se epämiellyttävä, mutta tärkeä tehtävä, kyseisen pojan suojelu, jäi naisopettajalta tekemättä. Sekin piti lopulta miehen hoitaa.

      Naarmu naamassa tai nenän vuoto ei oikeuta opettajalta suojelun lopettamiseen.
      ***

      Olen ollut paljon kirjaväen kanssa tekemisissä, mutta en ole koskaan kuullut heiltä "teidän lakinne eivät koske meitä".

    • 1eero

      Muistan tukkapöllön kansakoulussa, taisi jäädä tukko hiuksia open kouraan kun pyöritti luokassa niin että maailma pyöri jonkin aikaa pöllyn jälkeen, hyvä ope oli eikä jäänyt pahaa verta jälkeenpäin. Mites se oli joka kuritta kasvaa...he he.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1486
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1243
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1218
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe