Täysi höyry päälle

Veritaksta

Tämä on tosiasiassa kertomus vallasta ja siitä, miten valta turmelee ihmisiä, organisaatioita ja kansoja. Ihmiset kyseenalaistavat usein minun ajatukseni siitä, mitä Amerikassa tapahtuu. Se käy näin: "Tämä on USA. Miten voit luulla, että mitään Nesaran kaltaista voisi koskaan tapahtua täällä?". Tai sitten minun suosikkini: "Miten voit puhua tuollaisista asioista ja pelotella ihmisiä. Se on vastuutonta!"

Amerikkalaiset, kysyn teiltä. VOITTEKO TODELLA ISTUA KOTONANNE ETTEKÄ USKO, ETTÄ RIKKAAT JA VAIKUTUSVALTAISET IHMISET HALUAVAT MÄÄRÄTÄ RAHAVIRROISTA? VOITTEKO TODISTAA MINULLE, ETTÄ SELLAISET IHMISET EIVÄT OLE VAIKUTTAMASSA MEIDÄN POLITIIKKAAMME JA UUTISIIMME? Miksi sitten luen muiden maiden tiedotusvälineistä sellaisia uutisia meidän maastamme, joita ei koskaan julkaista täällä? Oletteko huomanneet, että uutiset eivät enää ole neutraaleja, vaan ne ilmaisevat mielipiteitä? Ettekö ole huomanneet, miten paljon vaikeuksia nuoremmalla sukupolvella on, koska he saavat ruokansa sosiaalituesta ja ilmaisjakeluista? Ettekö tosiaan tiedä tätä?

Nyt kun kerron teille, että USA:ssa on sotilashenkilöitä - amiraaleja, kenraaleja ja muita - jotka tekevät parhaansa suojellakseen meidän perustuslakiamme, voitte ehkä syventyä hetkeksi kuuntelemaan, mihin tämä kaikki liittyy.

1930-luvulla Amerikan pankkijärjestelmässä oli paljon korruptiota. Sitä ei säännelty, ei ainakaan valtiollisilla määräyksillä, ja pankit olivat yksityisiä. Tämä kaikki löytyy historiankirjoista. Willie Nelson teki paljon lauluja maanviljelijöiden ahdingosta.

Tuohon aikaan pankkiireilla ja liittovaltion viranomaisilla oli keskinäisiä salaisia sopimuksia. Heidän tavoitteenaan oli hankkia joukottain maatiloja. Pankeilla oli tapana laittaa papereihin pienellä präntillä ehtoja, joiden mukaan ne pystyivät ottamaan hallintaansa maatiloja maanviljelijän kuoltua. Tätä ei paljastettu kyseisille henkilöille, kun he ottivat pankista lainaa, joten lopputuloksena oli ilkeä yllätys perijöille, jotka kuvittelivat voivansa jatkaa perhetilalla työskentelyä vuosikymmenten jälkeen. Pankit ottivat usein maksut käteisenä eivätkä koskaan vieneet niitä kirjanpitoonsa, joten myöhemmin ne pystyivät ilmoittamaan, ettei maksuja ole suoritettu ja omaisuus siirtyy pankille. Maanviljelijät olivat voimattomia lopettamaan tätä käytäntöä.

Netistä löytyy lukemattomia sivustoja, joiden avulla asiaan pääsee perehtymään. Tutkikaa asiaa. Mutta lyhykäisyyden vuoksi teen nyt yhteenvedon. Tämä tilanne kasvoi kasvamistaan, kunnes siinä oli mukana suuri määrä maanviljelijöitä, jotka nostivat oikeudessa valtavan kokoisen ryhmäkanteen. Yksi mukana olleista asianomistajista oli kenraali, kun juttu lopulta meni Amerikan Yhdysvaltojen Korkeimpaan oikeuteen 1980-luvulla.

Kierreltyään aikansa meidän oikeuslaitoksemme tehokkaissa syövereissä juttu tavoitti lopulta Korkeimman oikeuden yhdeksän tuomaria vuonna 1993. Heistä seitsemän teki merkittävän päätöksen suljetussa istunnossa (kansallisen turvallisuuden vuoksi). Päätöksessä mm. annettiin virallinen lausunto siitä, että kansallinen pankkijärjestelmä ei perustunut perustuslakiin, että Amerikan yhdysvallat oli toiminut perustuslain ulkopuolella maaliskuusta 1933 lähtien, että hallinnossa ja pankkilaitoksessa tarvittiin suuria muutoksia ja - mikä tärkeintä - että pankkipetosten aiheuttamien taloudellisten menetysten vuoksi piti maksaa rahallisia korvauksia monille maanviljelijöiden jälkeisille sukupolville.

Nämä uudistukset olivat äärimmäisen epätavallisia ja johtuivat siitä, että mukana oli niin paljon amiraaleja ja kenraaleja, jotka olivat tietoisia vääryyksistä. Oikeuden päätöksen pääsi lukemaan tiettyyn pisteeseen asti, mutta sitten oikeus sinetöi sen. Kaikki asiakirjat suljettiin ja mukana olleet ihmiset joutuivat antamaan tiukan vaitiololupauksen siihen asti, kunnes oikeus julkistaisi asian. Haluan sanoa tällä, että asia oli valtava, siinä oli mukana suuret määrät korvauksen saajia, asian ratkaisuun meni vuosikymmeniä ja se pidettiin salassa selkeistä kansallisista syistä.

Tarinani seuraava osa menee kiinnostavaksi.

Jälleen lyhyesti ja ytimekkäästi: USA:n armeija tarttui tilaisuuteen. Muutamat parhaimmista perustuslakia hallitsevista asianajajista otettiin avuksi määrittelemään, miten tilanne vaikuttaisi sotavoimiin - perustuslain noudattamatta jättäminen maassamme.

Koska asiaa oli käsitelty korkeimman oikeuden tasolla, myönteisen päätöksen tehneillä tuomareilla oli myös omia intressejä päättää, millä tavalla päätös laitettaisiin toimeen. Selvittelyn yhteydessä havaittiin, että tuloverolain 16. lisäystä ei ollut koskaan ratifioitu, joten se lisättiin oikeuden määräämiin uudistuksiin. Tämä vakiinnutti mallin sekä liittovaltion hallinnolle että kongressille, jotka olivat ylenkatsoneet perustuslakia vuodesta 1933 saakka. Se alkoi, kun Franklin Delano Roosevelt julisti kansallisen pankkikriisin ja teki muutoksia lakiin kaupankäynnistä vihollisen kanssa.

11

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vergissä

      Mailma muuttuu positiiviseen suuntaan. Turha toitotetaan venäjänpelolla.

    • Kyllävaintehtiin

      Tarinani seuraava osa menee kiinnostavaksi.

      Jälleen lyhyesti ja ytimekkäästi: USA:n armeija tarttui tilaisuuteen. Muutamat parhaimmista perustuslakia hallitsevista asianajajista otettiin avuksi määrittelemään, miten tilanne vaikuttaisi sotavoimiin - perustuslain noudattamatta jättäminen maassamme.

      Koska asiaa oli käsitelty korkeimman oikeuden tasolla, myönteisen päätöksen tehneillä tuomareilla oli myös omia intressejä päättää, millä tavalla päätös laitettaisiin toimeen. Selvittelyn yhteydessä havaittiin, että tuloverolain 16. lisäystä ei ollut koskaan ratifioitu, joten se lisättiin oikeuden määräämiin uudistuksiin. Tämä vakiinnutti mallin sekä liittovaltion hallinnolle että kongressille, jotka olivat ylenkatsoneet perustuslakia vuodesta 1933 saakka. Se alkoi, kun Franklin Delano Roosevelt julisti kansallisen pankkikriisin ja teki muutoksia lakiin kaupankäynnistä vihollisen kanssa. Silloin perustettiin komitea ja sille annettiin valta valmistella Korkeimman oikeuden päätöksiin perustuvien uudistusten julkistamista ja toteuttamista.

      Ette todennäköisesti tiedä, että jokaisen valtion virkamiehen on allekirjoitettava NESARA-sopimus, kun he ottavat viran vastaan. Se koskee myös jokaista kongressin jäsentä, presidenttiä ja varapresidenttiä. Sopimus sisältää virkamiehen suostumuksen siitä, että jos NESARA pannaan voimaan, hänen virkansa lakkautetaan.

      Joitakin toimenpiteitä on pantu voimaan 1990-luvun jälkeen, toisia ei ole. Uusi valuutta, "arvoseteli" (The Treasury Note eli TRN) painettiin, sen arvo sidottiin kultaan ja se rahdattiin holveihin odottamaan julkistusta. Sitä on käytetty USA:n ulkopuolella jo vuosia, mutta sitä ei vain ole julkistettu yleisesti. Maanviljelijöiden kanteen prosessointi alkoi ja sen suunniteltiin oikaisevan amerikkalaisten kokemat taloudelliset vääryydet. Asiassa on ollut paljon mutkia, jotka ovat hidastaneet prosessia, mutta joka tapauksessa se on hoidettu. Vuonna 1998 kenraalit ja amiraalit vetivät mukaan uudet, kaikkein parhaimmat asiantuntijat avustamaan siinä, miten uudistukset voitaisiin toteuttaa ja korjata erehdykset, kuten sen, että meidän tärkeimmät valtiolliset toimijamme - esimerkiksi valtiollinen pankki - olivat muuttuneet yksityishenkilöiden omistamiksi yksityisiksi yrityksiksi eivätkä ne edustaneet omaa maatamme. Tämä asia on helppo todistaa. Kenellekään ei vain ole koskaan tullut mieleen tarkistaa, että osa Englannin kuninkaallisista ja muutamat hyvin rikkaat ihmiset tosiasiallisesti omistavat USA:n valtionpankin. Siitä saadut tuotot tilitetään omistajille ja imetään kuiviin mitä suurimmassa määrin. Jopa hyvin suurissa määrin koskien meidän valtion velkaamme sivumennen sanoen.

      Jotta Korkeimman oikeuden tuomareiden viivyttely olisi saatu loppumaan, päätettiin laatia uudistukset sisältävä laki, jonka kongressi hyväksyisi. Tämä oli NESARA (The National Economic Security and Reformation Act, Laki kansallisesta taloudellisesta turvasta ja uudistuksista). Senaatti ja edustajainhuone hyväksyivät sen hyvin hiljaisesti. Voiko niin tehdä? Kyllä vain.

    • Jäljittäää

      Ketä tää kiinnostaa? Meitä kiinnostaa vain kuinka amerikka on hyvä ja venäjä paha, vai oliko se toisinpäin?

      • PruutSanooAhteri

        Aina toisen pitää olla taivaallisen hyvä, että toista voidaan pitää äärettömän huonona.


      • Museostakolöysit
        PruutSanooAhteri kirjoitti:

        Aina toisen pitää olla taivaallisen hyvä, että toista voidaan pitää äärettömän huonona.

        Toi on vanhanaikainen tapa ajatella.


    • Ööländ

      Uskomatonta kuinka suomalaiset ovat aivopesty uneen ja antavat sellaisen vaikutelman että ovat hölmö ja tyhmä kansa.

    • Agronomia

      Olen kuulut, nähnyt dokumenttielokuvaa ja lukenut itse vähän vastaavaa kuin aloittaja kertoo. Vinha perä siis asiassa varmasti on. Täytynee tutustua noihin mielenkiintoisiin linkkeihin. Amerikkalainen maanviljeliähän on käytännössä jo vuosikymmenet ollut kuin orja valtiolleen. Ja nythän samaa tehdään EU:n alueella, mm. suomalaisille viljelijöille. Otatetaan jättimäisiä velkoja, joita tuotot ja heikkenevät hinnat eivät koskaan tule kattamaan, jolloin tilan lunastaa pankki. Tai joissain tapauksissa se joudutaan myymään pilkkahintaan suoraan sijoittajille.

    • Velatpoiss

      Niin ja toi nesara laki vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta......köyhyys poistuu ja se tekee vain hyvää.

    • Tolppaa

      Nesara laki on sitä että kaikki velat annetaan anteeksia ym. kivaa:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe