Raamatun kirjoituset käyvät toteen

KirjoituksetToteutuvat

Tämän päivän keskipohjanmaassa oli uutinen siitä miten lähitulevaisuudessa maksaminen muuttu.
Käteinen on jäämässä vähitellen pois, korttimaksaminen vähenee, lähimaksukortti maksaminen yleistyy ja sitten tullaankin siihen viimeiseen maksamistapaan eli siruun, joka 2000 vuotta sitten Raamattuun on kirjoitettu.
"Se pakottaa kaikki, pienet ja suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja orjat, ottamaan oikeaan käteensä tai otsaansa merkin. Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku." (Ilmestyskirja 13:16-17)

Suomen pankin Kari Takala naurahtaa asialle " Voi olla, että joku firma tarjoaa kohta Suomessakin lähiluentasirua, joka laitetaan nahan alle etusormen ja peukalon väliin"
Ei pitäisi naurahtaa vakavalle asialle.
Ainakin yhdysvaltalainen yritys 32M ja ruotsalainen Epicenter ovat asentaneet työntekijöihinsä siruja. Sirun ottaminen on vapaaehtoista.

Sirun ottaminen on ensin vapaaehtoista, mutta asiat ajetaan siihen malliin, ettei mitään muita maksumahdollisuuksia ole, kuin ihon alle otettava siru, jolla myös kontrolloidaan jokaisen sirun ottaneet liikkumista ja elämää.
Tuota sirua ei missään tapauksessa pidä mennä ottamaan.
Maailman ihminen, joka pitää Raamattua satukirjana ei tuohon usko, vaan säntää ensimmäisenä ottamaan sirun ihonsa alle.

Uskovien ei tule missään tapauksessa ottaa tuota sirua ihonsa alle.

6

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fferref

      Kannattaa muuttaa metsään asumaan niin ei tarvitse pelätä kehitystä jota ihmiskunta tekee. Kaikenlaisia ennustuksia raamattukin selittää kun jopa maksaminen on siellä mainittu. Olisi jo aika päästää irti tuosta kirjasta ja alkaa ajattelemaan omilla aivoilla.

    • Efgc

      Olen ollut viidakossa alkuperäisväestön keskuudessa- se ei ple hyvä pakopaikka.
      Para paikka olla ja tietää realiteetit itsestään ja maailmasta nyt ja huomenna.
      Huominen elävässä vuorovaikutuksessa Jumalan kanssa, ei sisällä pelkoa.
      Raamatun tulevaisuudenkuva antaa turvallisuuden ja toivon Jumalan lapsille. Niin kuoleman edessä, kuin tulevaisuudessakin. Olen pappina ollut kuolemaan tuomityu sairauteni vuoksi ja monia saattanut lädestä pitäen niin pitkälle ajan rajalle kuon se on mahdollista. Huikeita kokemuksia tarjotasn kuoleman rajalla, ne avaavat uskon todellisuuden ja yliluonnollisuuden.
      "Isä tietää kaiken"

    • Abcz

      Olen ollut viidakossa alkuperäisväestön parissa, metsä ei ole hyvä pakopaikka realiteeteista. Huono on neuvo paeta todellisuutta, jonka joutuu kuitenkin kohtaamaan halipa sitä tai ei. Olen kuolemaan kaksi kertaa tuomittu pappi ja tiedän usko Jumalaan ei sisällä pelkoa perimmäisten kysymysten äärellä. "Armo on suurempi kuin elämä" Olen niin monta kädestä pitäen saattanut niin pitkälle, jopa ylikin sen, mihin tavallinen ihminen voi toisen kanssa kulkea kuolemanvirrassa.
      Paras turvallisuus ja lepo on elää uskon antamassa vuorovaikutuksessa Jumalan kanssa. Raamattu on ainoa elämän käsikirja, joka kertoo elämän jatkuvuuden senkin jälkeen kun " merta ei enää ole".

    • qåaäzm

      Ei se mikään siru ole tuo pedonmerkki. Kuinka eräs uskonnollispoliittinen systeemi sellaisia on voinut kehitellä, kun se edustaa keskiaikaista kulttuuria? Uskon siis että tuo peto on tuo maailmanvaltaan pyrkivä keskiaikainen systeemi jota kaikki tahot suosivat nyt. Heidän vaatetuskulttuuristaan on tullut trendi, tai siitä pyritään tekemään hyväksytty trendi. Tämä on yksi esimerkki että systeemi saataisiin hyväksytyksi.

      Peto ja pedonmerkki liittyy saumattomasti yhteen. Peto tappaa tälläkin hetkellä vääräuskoisia kuten Ilmestyskirja 13:15 jae puhuu. Merkki voi olla pelkästään symbolinen juttu, eikä siis konkreettinen esine. Kun se otetaan otsaan, se merkitsee pedolle kuuliaisia ajatuksia, ja käteen otettuna, se merkitsee kuuliaisia tekoja pedolle. Näin ajattelen ja moni muukin.

      • qåaäzm

        Tai sanotaan niin että en usko sirun olevan pedonmerkki. Mahdollista se tietenkin on, ja sitä kannattaa varoa ottamasta itseensä mielestäni.


    • Aika veikeä vertaus. En ollut koskaan asiaa noin ajatellutkaan.
      Monet haluavat uskoa tai paremminkin olla uskomatta. Mutta mielestäni tässä universumissa ei kannata ohittaa mitään kyseenalaista asiaa miettimättä ensin "miksi ei".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe