Naiset blokkaa herkästi

Peruss24

Miehenä laitan asiallisen viestin ja jos nainen ei vastaa niin ymmärrän, ettei kiinnosta enkä lähetä enempää. Miksi se viestin lähettäjä pitää blokata ikäänkuin joku häirikkö. Näkyykö nämä blokkaukset plus käyttäjille

19

1196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En-blokkaile

      Minä en ainakaan näe mitään blokkauksia plussakäyttäjänä. Jos olisin itse blokannut jonkun, niin se näkyisi kyllä minulle. Muistelen että kun minulla oli edellisen kerran täällä deittiprofiili 7 vuotta sitten, niin silloin blokkaukset näkyivät kaikille.

    • asiallinenmies---

      Tosiaan naiset blokkaa vaikka nainen ei olisi mikään nätti edes. Asialliseen viestiin naiset vastaa blokkaamalla. Ilmeisesti mies on ruma ja nainen luulee miehen olevan joku murhaaja vaikka ne komeat miehet on just niitä väkivaltaisia.

      • Sivukommentti

        On sullakin ajatusmaailma.
        "Komeat miehet on väkivaltaisia ja rumat ei"
        Kuule, niitä väkivaltaisia löytyy kaikista: rumista, taviksista ja komeista.


      • fdgsdfgsdfg

        Tuo todella typerä ja mustavalkoinen töräyksesi kylläkin kertoo hyvin sen miksi sinua blokkaillaan, jos ne "asialliset" viestisikin ovat samankaltaista höpinää.


    • enpäs_

      Ei oo tarvinnu ketään blokata vaikka joskus ois ollu syytäkin.. jatkuvia pornoehdotuksia, haukkumista ym. Mieluummin ihan piruuttanikin uteliaisuudesta haluan katsoa kauanko ne jatkaa ja mitä kaikkea vielä keksiikään :D

    • voivatollavarattujakin

      Tuli mieleen että esim. varattu nainen voisi blokata toisen ettei se oma mies tarkkaile sivuhistoriaa ja nainen paljastu? olen huomannut että myös jotkut miehet blokkaa äkkiä, eivät vastaa ja pistävät tuosta noin vaan eston. Ajattelen että varatut toimivat noin, tai sitten äärimmäisen epävarmat sinkut. Jos ei kirjoita asiattomuuksia/ole ns.liian innokas, silloin ei ole muuta syytä torjua toisia kuin se että on varattu tai liian epävarma.

    • Sinkkumies42

      Naiset blokkaa koska ei pidä miehen ulkonäöstä. Ei siinä mitään muuta syytä ole.

      • Peruss24

        Hehheh no toivottavasti en kenellekään mitään oksennusta ole aiheuttanut(blokista päätellen aiheutin). Mutta tosiaan, jos viestin lähettäjän ulkonäkö ei miellytä niin riittäisi varmaan, kun jättää vastaamatta.
        Voi olla että osa miehistä alkaa torjunnan jälkeen pommittaa viha viestein, joka on täysin pipipään toimintaa.


    • Blokattumonesti

      Siirry seuraavaan. Perusnätti nainen saa kasapäin viestejä päivässä, joten jos vastausta ei kuulu, niin peli on joka tapauksessa selvä. Blokkaus on vain alleviivaus tuosta, ja ehkä varokeino kiukuttelun välttämiseksi.

      Itsellekkin kertyi vuosia sitten joitain blokkauksia. Ilman että olisin ollut edes kirjautuneena. Hiemanhan se huvitti, kun kuvittelin jonkun saavan puistatusreaktion kun vahingossa klikkasi kuvaani :D "Ei saatana! Kaikkea sitä maan päällä tallustaakin. Äkkiä karkuun..."

      Mutta seuraava saattaakin sitten olla jo kiinnostunut. Täysin henkimaailman hommia. Aina toki pitää tsekata, että mahtuu kriteereihin, ennen kuin lähestyy. Ja tietenkin, että vastapuolikin vaikuttaa kiinnostavalta muunkin osan kuin hyvän perseen vuoksi.

      Parhaiten synkkasi sellaisten kanssa jotka itse olivat aloitteellisia. Siinä vaiheessa jo tiesi itse, että toista kiinnosti, ja itse pääsi mukaan tutustumiseen. Suositteleekin siis kaikille naisille kuvattomuutta, ja oma-aloitteisuutta. Häiriköt vähenee ja pystytte itse lähestymään kivoja miehiä. Mutta pitäkää jalat maassa. Kansikuvapojuille kuuluu kansikuvatyttö. Koulutustasot ja tulotasot tms. ei taas miehiä juuri kiinnosta. Kunhan itsensä elättää. Tavismiehen rinnalla,

    • mloöpäå

      Ai että naiset blokkaa? Minut blokkasi eräs mies reilun viikon mukavan ja asiallisen kirjoittelun jälkeen. Syy on arvoitus. Nyt neljä kuukautta tapahtuman jälkeen herra seilaa treffipalstalla näköjään edelleen, minä olen parisuhteessa. Ihmisen kanssa jonka tapasin livenä.

      • Kysyymyysmerkki

        Miksi olet edelleen deittipalstalla tarkkailemassa miestä, joka antoi sinulle pakit?


      • Kysyymyysmerkki kirjoitti:

        Miksi olet edelleen deittipalstalla tarkkailemassa miestä, joka antoi sinulle pakit?

        Loistava kysymys.


    • mloöpäå

      Huvikseni. Eikä palstalle tarvitse kirjautua vaikka profiileja katselee. Ikinä en ottaisi yhteyttä kenenkään kun olen parisuhteessa. Mutta mielenkiintoista on joskus tsekata kuinka pitkään sankarit, jotka deitissä vain naisilla leikittelee joutuvat siellä yksin yrittämään.

      • kankitosikovana

        Joutuu siellä yksin vuosikausia yrittämään vaikkei naisilla leikittelisikään.


    • oha_näitä_naisia_toisall

      Hullumminhan minulle kävi, Kirjoin naiselle pitkästä aikaa yhden viestin ja tilini suljettiin. Olikohan huonoa pilaa. Jumaaaa*****aaaaalauta mitä kusetusta, olinhan sentäs plus asiakas ja tuonut palvelimelle rahaa kuluneen vuoden aikana ihan hitosti. Harkitsen ottaa yhteyttä kuluttajasuoja viranomaiseen. Nytten se kaatu koko tili kun kaikki toiminnot menee tästä eteenpäin tarkastuksen kautta. Eli vit***aan tili. kai ne on Venäläisiä nuo vetäjät.

      • oha_näitä_naisia_toisall

        On nytten avattu ja toimii nähdäkseni normaalisti. Se on kaikkein ärsyttävää jos sisällön tekeminen menee tarkastuksien kautta, blokkauksista mitään kannata välittää, jokuhan voi tehdä sen ärsyttääkseen tai jopa mies naisen profiilissa pilailee.


    • jooblokblok

      jos mies etsii lapsia

    • Blokkaus voi olla ok, mut joskus voi täyttää henkisen väkivallan kriteerit.

    • syitälöytyy

      "Heti esittelyteksteissä saatetaan ilmoittaa, että ”mulle ei sitten käy sellaiset ja sellaiset miehet ja pitää olla keskustelutaitoinen ja kiinteä peppu ja hyvät hampaat…”. Jos on oikein vaativa, niin saattaa tulla alitajuisesti blokanneeksi kaikki mahdolliset kumppaniehdokkaat, jotta varmasti säästyy sydänsuruilta, koska vaatimuslistan kaltaisia ehdokkaita ei tältä planeetalta löydy.

      On ymmärrettävää, että haluaa välttää virheet ja karvaat pettymykset, mutta kyynisyys on erittäin huono piirre sekä miehille että naisille. Kerran eräs mies kirjoitti Suomi24:n profiilissaan tiukat kriteerit naiselle, jota oli hakemassa, ja perään isoilla kirjaimilla: MÄ EN HALUA ENÄÄ PETTYÄ!! Niin, kukapa haluaisi. Mutta se riski on aina olemassa ihmissuhteissa. Vanhat sydänsurut olisi hyvä käydä läpi, ettei niitä kanna mukanaan seuraaviin suhteisiin"

      http://eurosinkut.net/blogi/liian-vahva-nainen-vai-liian-heikko-mies/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe