Jumalan Vastustaja ei ymmärrä asiansa vakavuutta!

Uskotaan_Jeesuksen

Näen selvästi, ettei Pahuuden edustaja ymmärrä pahuuttaan, ja kenties sitä ei ymmärrä myöskään Suomen virkavalta, sillä on Raamattuun tutustumisen edellytys ja kenties pintapuolista on Suomen virkavallan perehtyneisyys Raamattuun, ja voitte itse valita uskotteko Jeesuksen Isän ja Jumalan tunnustajiin vain Babylonian tunnustautuneisiin valhe-apostoleihin ja vääriin profeettoihin, valinta on teidän, mutta Raamattuun uskoviin vedoten tahdon teille kehottaa totuutta valheen sijaan, ja uskokaa että tiedän mistä esitän, ja jos ette, niin se on teidän valintanne, kuten mammona Jeesuksen sijaan!

Jumala Jeesuksen Isänä ei ole kiinnostunut tekemään kanssanne kompromissejä!

18

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskotaan_Jeesukseen

      Oletteko ihan oikeasti tätä mieltä? Kysymys 1?

    • Okei_nääs

      Kysymystä 2 ei tarvita?

    • Ei_2._ilman3_tta

      Okei, ei mitään pakottamista, toivottavasti ei myöskään teidän puolelta tulevaisuudessa!

      Pystyttekö pysymään sopimuksissa alkuunkaan?

    • Kello_20.43

      sopimus solmittu!

    • Tiedän_jo_edeltä

      laittomuutta Saatanan taholta eivät mitkään sopimuksen sido!

    • 75683994

      Uskokoon kukin mihin uskoo. Kristinusko on vain yksi uskonto monien joukossa. Sehän tässä onkin surkuhupaisaa, että jokainen uskonto väittää olevansa se ainoa oikea. Säälittävää!

    • Saatana_luulee

      Saatana luulee pääsevänsä sopimuksesta kuin koira veräjästä, kun myös kaikki maailman hallitsijat Kainista lähtien! Nimrod perusti Babylonian eikä sanaansa voi luottaa missään määrin, ei edes vähäsimmässä määrin, vaikka sitä esittävät monien valtakuntien hallitsijat kuten Iranin ydinsulkusopimuksessa ohjusten suhteen, jotka voivat kuljettaa ydinkärkiä! Älkää olko naiveja! Saksassa natsien hallintavallan aikaan oltiin naiveja, erittäin naiveja!

    • olllllllk

      Jumalalla ei ole vastustajaa vaan ihmisellä on taipumus hyvään sekä pahaan.
      Luonnossa taasen on olemassa myös kaaoksen voimat jotka aiheuttavat epäjärjestystä ja tuhoa.

    • päärynäpallopäärynäpallo

      Maa ei ole pallo, tai päärynä, eikä se lentele loputtomassa ''pallomeressä.''

      Psalmi 93:1 "Maanpiiri on lujalla perustalla, se ei horju.",

      Psalmi 96:10 "Hän loi maan, joka pysyy eikä horju.",

      Psalmi 104:5 "Sinä perustit maan lujasti paikoilleen, horjumatta se pysyy ajasta aikaan."

      ...

      Raamatun toteutuneet/toteutuvat profetiat, eivät toteutuneet/toteudu sattumalta.

    • päärynäpallopäärynäpallo

      Raamattu kertoo meille kaiken oleellisen.

    • Korjaan_aloitusta

      Jumalan Vastustaja ymmärtää pahuutensa, mutta käyttämänsä ihmiset eivät ymmärrä toimiaan, ja tästä syystä myös Jeesuksen apostolit opettaneet Raamatussa ettei meillä ole sota ihmisiä vaan pahuuden henkivaltoja kohtaan.

    • Tosielämää_maailmassa

      Pahuus nauttii elämästään ja Jumalan pyhät kärsii, so what? So What?

    • Kaikki_ymmärtää

      Kaikki ihmiset ymmärtää mutta pimeyden lapset ovat ovelampia kuin ketut.

    • JaPiste

      Aloittaja jälleen hämmentää lukijoita. Täällä "pahuuden edustaja" ei ole hyökännyt itse Jeesusta vastaan, joka on kristinuskon perustaja, vaan sitä aloittajan valhetta vastaan, että juutalainen uskonto muka tunnustaisi Jeesuksen Jumalan Pojaksi.

      Juutalainen uskonto ei tunnusta Jeesusta millään hyvällä, vaan enemmänkin pahalla. Juutalaisen uskonnon mukaan Jeesus oli harhaopettaja, Jumalan pilkkaaja ja vastustaja ja he menivät niin pitkälle tässä mielipiteessään, että murhauttivat Hänet. Tosin tuo ketale ei suostunut pysymään haudassaan ja näin "toisesta villityksestä tuli vain pahempi kuin ensimmäisestä", kuten nuo itse sanoivat. Rabbit tästä niin tuohtuivat että naputtivat kiivaan kirjakokoelman, joka hyökkäsi ja hyökkää niin Jeesusta kuin Hänen seuraajiaan, kristittyjä vastaan. Juutalainen talmud-kirjallisuus puhuu Jeesuksesta ja Hänen seuraajistaan selkeästi kristittyinä, ei juutalaisina. Tätä juutalaisten omaa valintaa, aloittaja ei tunnusta, vaan väkisin tyrkyttä korvausteologiaansa, jota edes kristityt eivät tee! Aiheuttaen näin skismaa tälläkin foorumilla, karkoittaen tältä omalta foorumiltaan ensin juutalaiset.

      Messiaaninen uskonto ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, eli nk. kolminaisuusoppia, vaan ainoastaan "Jumalan lähettämäksi profeetaksi".

      Kristityt tunnustavat Jeesuksen Jumalan Pojaksi ja maanpäälliseksi Herrakseen, Jumalan Yhden Pyhän Kolminaisuuden persoonaksi.
      .

    • Jeesus_Raamatussa

      Jeesus Raamatussa tunnustautui Juutalaisten Kuninkaaksi Jumalan Valtakunnassa! Tietysti sillä Jeesus opetti että pelastus on juutalaisuudesta ja Jerusalem on keskeinen paikka, ja tieysti Uusi Jerusalem vielä tänäänkin taivaallisena Jumalan Valtakunta on Jeesuksen pyhä kaupunki ja juutalaisuudesta Mooses sai taivaallisen Jumalan Valtakunnan maan päällisen kopion ja sisältää Liiton arkin ja seitsenhaaraisen menoran ja kaikki muutkin pyhät juutalaiset esineet, toki israelilaiset laajemmin, sillä leevin sukukunnalla oli pappistehtävä Mooseksen aikaan ja myös Mooses oli Leevin sukukuntaa ja Juuda yksi toisten joukossa.

      Uuden liiton juutalaisuus Jeesuksessa maan päälle tuli tunnetuksi Jeesuksen kautta, ja Jeesus syntyi ja kuoli Juutalaisten Kuninkaana, jonka valtakunta on taivaallisessa Jerusalemissa, ja toki seitsemänneksi tuhanneksi vuodeksi, kuten Aadamista on nyt kuusi vuosituhatta, Jeesuksen valtakuntakaupunki laskeutuu alas taivaasta, ja ollut jo luomisesta lähtien Jeesuksen alaisuudessa, kuten hänet luomisessa osoitetaan ihmisille miekaksi, jonka suun sanojen kautta kaikki kansat ja ihmiset tuomitaan maan päällä. Tietysti vain Pyhän Hengen opettamana tämä voidaan ymmärtää, mutta totuutta tietysti.

      Jeesus syntyi Aabrahamille luvattuna siemenenä sukukunnastaan, ja Daavid oli Juudasta ja Jeesus hänen Juurivesanaan syntyi Beetlehemissä, kun sen aika koitti. Aadamista (maan luomisesta) Aabrahamiin oli noin 2000 vuotta, ja Aabrahamista Jeesukseen noin 2000 vuotta, ja nyt Herran Jeesuksen ylösnousemuksesta on noin 2000 vuotta, ja kun Jeesus laskeutuu alas taivaasta, niin myös Uusi Jerusalem laskeutuu alas taivaasta, ja siihen kootaan kaikki pyhät Aabelista lähtien ja näin Jumalan Maja on ihmisten keskuudessa ja tähän voittopalkintoon monia kutsutaan kaikista kansakunnista vaikka pelastus on juutalaisista ja Jeesus Juutalaisten Kuninkaana Jumalan kaupungin valtaistuimella.

      Paavali opettaa juutalaisuudesta, kuinka pakanakansoista siihen monia liitetään vastoin luonnollista järjestystä ja juutalaisuudesta omat oksat eivät automaattisesti silloin vielä tulleet siihen liitetyksi, ja lupauksen Paavali esitti Israelin pelastumisesta, ja 144 000 apostolia tulee yhdestätoista sukukunnasta ja Jeesus Juudasta eli Juutalaisten Kuninkaana ja Daavidin Juurivesana, ja pysyy samana asemansa tietysti, sillä ei Jumala peruuta lupauksiaan eikä kutsumistaan, mutta Jeesus ollut ihan luomisesta lähtien sen Jumalan Valkeus eli Jumalan Totuus eli Jumalan Poika ja valtaistumeltaan tuomitsee monet kansat ja ihmiset myös sanojensa mukaan, ja tästä syystä Herran Jeesuksen pelko on viisauden alku. Tietysti Raamatussa myös varoitus, ettei kaikki Jeesusta tunnustavat ole Pyhässä Hengessä toimimassa, ja toisia jeesuksia oli jo Paavalin aikaan ihmisten keskuudessa ja skeuaan pojista myös kerrottu toimimassa Jeesuksen nimessä.

      Jumalan vastustajasta hyvä ymmärtää, ettei vasemman käden tarvitse ymmärtää mitä oikea käsi tekee, eikä pimeys käsitä valkeutta, kuten jo luomisen yhteydessä ne erotettiin toisistaan, ja Jeesus on Valkeus ja Saatana on pimeys, ja paljon uskonnollisuutta on ihmisistä vailla Jeesuksen suusta lähtevää elävää vettä ja Pyhän Hengen voimaa. Todellisuus on juuri tällainen tässä ajassamme ja pahin sukupolvi on nykyinen aivan varmuudella ja yhä vain pimenee, sillä luopumus suurta ja laittomuus samoin, mutta pimeys ei sitä ymmärrä.

      Tietysti ei epätoivoon tarvitse kenenkään ihmisen alkaa, vaan parannusta tehdä, kuten Jeesus opettanut uudistumisesta totuuteen valheiden sijaan, ja nimessään anovat saavat hyvää varmuudella, mutta ei kannata alkaa seurata eksyneitä, sillä mitään hyvää ei siitä kenellekkään tietenkään seuraa vaan päinvastoin vain turhuutta ellei jopa pahempaa.

    • Paavalin_opettama

      Paavalin opettama Jumalan Valtakunnan Jalo Öljypuu Jeesuksessa on Juutalaisuutta, kuten hyvin selvästi Paavali opettaa juutalaisista ja pakanoista. Samoin Jeesus opettaa juutalaisuutta, kuten koko Israelin jumalanpalveluskäytäntö Mooseksen kautta annettuna myös vanhassa liitossa oli sitä Jeesuksen eli Jumalan valtakunnan juutalaisuutta, ja Jeesus jo luomisesta lähtien ollut Juutalaisten Kuningas Jumalan valtakunnan valtaistuimella, sen ainoan ja Jerusalem ihan keskeinen Siionin vuori tässä tietysti ja myös siistä syystä Jumalan vastustajat sen itselleen tahtovat ja tulevat myös Herran nimeä siellä häpäisemään lähitulevaisuudessa, kun Jerusalemia kutsutaan Sodomaksi ja Epyptiksi ja 3,5 vuoden ajan hävityksen kauhistus ja kuvapatsas Babylonian kuninkaasta on siellä ja tekoäly myös sen saa puhumaan ja jumalan laki ja pedon merkki kaikissa kansakunnissa, ja siinä merkissä pedon nimi tai sen nimen luku 666. Jeesuksen pyhät viisaat nämä ymmärtävät, mutta tyhmät tietämättään sotivat Jumalaa vastaan, sillä Saatana tämän maailman jumalana eksyttänyt heidät siihen kaikkeen, kuten kerrottu tulevasta suuresta ahdistuksesta ja laittomuuden salaisuudesta, ja jo nyt nähdään tämä selvästi, ja tietysti vielä on vuosia aikaa parannuksen kautta uudestisyntyä monilla Jeesukseen, ja samoin annetaan kaikille ihmisille se mahdollisuus olla pyhittymättä mutta sielunsa pelastuu vain Jeesuksessa. Monet Israelin juutalaisista vielä pelastuu, kuten myös helluntaina monia fariseuksia kastettiin Jeesukseen ja saivat hyvän anteeksiantamuksen ja elämän Jumalassa. Tietysti koetukset ovat kaikilla ihmisillä ja eksytysten myös täytyy tulla, kuten Jeesus opetti, ja nähdään valheet ja väkivalta hyvin selvästi tässäkin ajassa ja moninaisesti.

    • "Jumalan Yhden Pyhän Kolminaisuuden persoonaksi."

      Kerberoksella on kolme päätä samassa ruumiissa. Kerberos on koira, manalan vartia.

    • Kun kuolema tulee lähelle, elämän arvo nousee. Sitä sanotaan Elämän ylösnousemukseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe