Käytetty pitää ostaa vain takuulla

Asiakaspäättää

Muistakaa välttää sellaisia käytettyjä joihin ei saa takuuta. Antakaa myös allekirjoitettavaksi myyjäliikkelle paperi jossa ymmärtävät vastuunsa myynnin jälkeen auton vioista. Tämän jälkeen vasta kauppaa tekemään. Asiakas kuitenkin päättää asioista eikä myyjäliike.

13

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kulkurien-Kuningas

      Nyt on oikea meininki !! Jobbarille ensimmäiseksi lappu nenän eteen, että nyt ennen kuin lyödään kauppa oikeasti lukkoon, niin vetäiset nimesi tuohon paperiin, missä sitoudut omalla kustannuksellasi korvaamaan myymäsi auton kaikkien vikojen korjaukset alkuperäisosilla merkkiliikkeessä, mitä myymästäsi autosta löytyy ja ilmenee kaupanteon jälkeen. Alle 10 vuotta vanhoissa autoissa jobbari maksaa osat ja korjaukset sekä pirullisten sähkövikojen etsinnästä aiheutuneet useita työtunteja kestäneet vikojen etsinnät 1 vuoteen asti kaupanteosta. Yli 10-vuotiaille autoille jobbarin maksu- ja korvausvelvollisuus merkkiliikkeen työnä ja alkuperäisosilla yltää ylläolevien vikojen osalta 6 kk päähän kaupanteosta.

      Tästä käytetyn auton myyjän allekirjoittaman lapun kirjoituksesta pitää saada yleinen käytäntö kaikille käytetyn auton ostajille, koska myös Rinta-Jouppi vaatii vaihtoautoa tarjoavalta taholta tuommoisen paperin allekirjoitettavaksi. Siinähän normaaliin tapaan piilovikaista paaliromuaan R-J:lle vaihdossa tarjoavalta asiakkaalta vaaditaan allekirjoitettu paperi, missä asiakas vakuuttaa autonsa olevan kunnossa ilman piileviä vikoja.

      • Vaadiaina

        Juuri näin. Itse en ainakaan suostuisi rintajoupin vaatimuksiin ilman että itse myös allekirjoitutan paperit heidän vaihtoautosta.


    • sossun-viisas-pummi

      Se alkaa nyt pienmyyjillä ja autojobbareilla ankeat ajat. Markkinat pursuaa halpoja piilovikaisia muutaman sadan euron ajokuntoisia romuja, jotka saa suoraan omistajilta tai Nettiauton "halpikset" osiosta juuri oikeaan hintaan. Miksi pitäisi moisista romuista maksaa jobbarille yhtään ylimääräistä rahaa, että saa nuo samat romut ajoonsa paljon kalliimmalla hinnalla? Ostaa "Halpiksista" aina semmoisen alle 500 € romun, millä ajaa sen, mitä leimaa riittää. Joissain alle 500 € romuissa on vielä maininta "juuri katsastettu". Kun leima loppuu, niin suoraan paaliin vaan ja taas alle 500 € toinen romu ajoon. Varaosiin, korjauksiin ja muuhun paaliromun kunnostukseen ei kannata uhrata euroakaan... kyllä tätä törkyä riittää. Ei mikään ole näin halpaa auton pitoa. Turha lahjoittaa näiden romujen kanssa mitään välirahoja jobbareille, kun niilläkin rahoilla saa hankittua taas toisen kulkupelin alleen ja ajoon seuraavaan paalaukseen asti.

    • sossun-viisas-pummi
    • mikamik

      Mieti: Miksi seuraat ja ostat halppiksia? Hävettääkö kun et menesty etkä ylety samaan kuin kaverisi tai naapurisi, mikset keskity tähän asiaan niin ei tarvitse keskittyä halppiksiin? Alitajuisesti häpeät oikeasti huonoa autoasi ja selität "ettei sitä ja tätä ja tota, ei kannata , ei tarvi, me ei tarvita..." todellisuus on ihan muuta jonka kaikki tietää, ne ei vaan sano sulle suoraan, nauraa vaan takanapäin kaikki!
      Tosin et käsitä tätä koska olet jo niin syvällä katkeruudessa ettet sieltä helpolla nousekkaan, tosin se on mahdollista mutta , mutta....

      • sossun-viisas-pummi

        Heh, tuossa on yllä on oikea jobbari-puupään kommentti asiaan. Ethän sinä jobbarin-retku voi ymmärtää, että aina on ollut ja tulee onneksi aina olemaan ihmisiä, joille ei merkitse hevon herttaista p@skaa, mitä muut heistä ajattelevat. He tekevät asiat juuri niin kuin itse tahtovat ja parhaaksi katsovat täysin toisista välittämättä. Lue nyt aluksi kirja "Marko Lönnqvist Elämäni gangsterina", niin voit päästä hieman jyvälle asiasta.

        Heh, miksi kuluttaa päivänsä sillä, että yrittää kaupata piilovikaisia kilometriväärennettyjä paaliromuja hyväuskoisille ihmisille ylihintaan, kun elämänsä voi järjestää juuri niin, kuin itse parhaaksi katsoo. Haluavathan jotkut olla jopa puli-ukkoina.


    • vastatkaahuutoihinne
      • täysiäpellejä

        Olipa p.e.n.t.t.i paskat housussa kun meni uhoilemaan, tälläisia hiiriä nämä takuu-uskovaiset pellet on poikkeuksetta.


    • maanpinnallepenttihyvä

      Harva autokauppias, tuskin kukaan, tekee yrittäjän työtään pelkästään "rakkaudesta lajiin". Silloin kun on omat rahat sijoitettuna yritystoimintaan, pitää olla myös täysi valta asiakkaiden valikointiin ja sen verran suoraselkäisyyttä, että jättää aloittajan kaltaisille auton mieluummin myymättä ja odottaa rauhassa täyspäisen asiakkaan.
      Vanha alan sanontahan kuuluu:
      "Jokaiselle autolle on jo syntynyt sen seuraava omistaja, sen vaan pitää odottaa paikalle saapuvaksi ja lyödä kauppa kiinni."
      p.e.n.t.t.i. ei ole missään liikkeessä potentiaalinen asiakas, pikemminkin riesa josta erinäisin tavoin, siististi tai vähemmän siististi pyritään pääsemään eroon. Ei kenelläkään ole moisen turhakkeen kanssa aikaa eikä viitseliäisyyttä jaaritella tyhjänpäiväisyyksiä; kaupat vain täysjärkisten kanssa ja piste.

    • 0293

      sossun-viisas-pummi ei taida ymmärtää, että joutuessaan näillä kehumillaan
      romuilla itse onnettomuuteen tai aiheuttaen ulkopuoliselle ns. "tuottamuksellisesti"
      vamman, nousevat tuomittavat korvaussummat eri lukuihin.
      Sossun-viisas-pummi miettii tietenkin, että mitä välii!

      • sossun-viisas-pummi

        Sehän on vasta äskettäin katsastettu auto... siis aivan laillisessa kunnossa! Väristä ja ohjauksesta päätellen postinjakajan vanha auto. Ihan samoja romuja jobbareitten romutarhat on täynnä ainoastaan sillä erotuksella, että noin tuoreella leimalla jobbari pyytäisi tuostakin romusta 1500 €. Ei siis missään tapauksessa paaliromujen ostoa jobbarilta, vaan juurikin nettiauton halpiksista. Jää nekin rahat pois jobbarin tyhjästä lompakosta.


    • 0293

      Emme nyt puhu autoista vaan asennevammastasi!
      Se, että joku romu kenties on leimattu, ei esim. kuolemantuottamuksessa ole
      lieventävä tekijä.
      Juuri tällaiset autonkäyttäjät, jotka ovat muille tienkäyttäjille riski, haluan
      kokonaan pois liikenteestä!

      • sossun-viisas-pummi

        Halua mitä haluat... haluan minäkin matu-rosvot ulos Suomesta (Turku tänään) mutta eduskunnassa ja hallituksessa on valtava joukko asennevammaisia, jotka haluavat jatkuvasti lisää tuota arvotonta roskaväkeä Suomeen tekemään kuolemantuottamuksia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe