Marokkolainen turvapaikanhakija?

naiivisuomi

Muualla Euroopassa marokkolaiset elintasopakolaiset laitetaan ensimmäiseen takaisin menevään koneeseen ilman käsittelyä.

Miksi Suomi on näin leväperäinen ja typerä?
Kileteinen päätös oli jo annettu eli oliko vielä mahdollisesti joku kirkon suojelema islamisti?

43

849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MarokkoHaistakoonPaskan

      Suomalaisten syöpä YLE vain murehtii miten pakolaisiin suhtaudutaan.

      • ruots-ylellä

        Ruots ylellä ei muistettu että uhreja edes olikaan mutta lähetykseen kärrättiin sankarimamu


    • SipiläSyynäSotaan

      Tämä on irvokkaan sairasta, myös pelottavaa, koska Juha Sipilän hallitus on osoittanut täyden kyvyttömyytensä terrorin edessä, hallitus ei ole edes järjestäytynyt hätäkokoukseen, vaikka oli terrori-isku.
      Kansalaiset ovat oman avun varassa. Poliisi tulee tapahtuneen jälkeen paikalle, kun uhreja on jo kymmenen. Ei hyvä. 3 ruumista ja kolme vielä kriittisessä tilassa, kuoleeko, kuka tietää.
      Sipilän kutsumana tuli tämäkin tappaja, raiskaajien ja muiden murhaajien lisäksi, joita on ollut useita Sipilän hallituskaudella, Puoltilat ja Arto ja Porin lenkkeilijätytön murhapoltto elävältä, ryöstömurha ja murha kirkon luona, jossa tapettiin avuton vanhus, kaikki terrorismia, mitä Sipilä ei myönnä, siksi media vaikenee.

      • TyöEhtoSopimus

        Niillä on nyt lain määrämä vuosiloma, jonka rauhaa ei saa rikkoa.


      • Porvarikopla

        Sipilän, Orpon ja Risikon PersKeKo SOS-täysporvarihallitus on aloittanut kantasuomalaisten vainoamisen terroriteon jälkeen ja jopa kokoomuspresidentti Sauli Niinistö sanoo ettei hallituspolitiikkaa saa arvostella tai kritisoida. Tiedustelulait pitää hänestä saada pikaisesti jotta hallitusta ja maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevat rasistit saadaan kuriin ja valvontaan. Ei puhettakaan että rajavalvontaa tehostettaisiin, turvapaikan hakijat tai kielteisen päätöksen saaneet pidettäisiin suljetuissa pakolaiskeskuksissa. Se on kuulemma Suomen sulkeutumista jos turvallisuus ja vakaus säilytetään. Porvarihallitus vaihtoon heti, jotta verovaroin kustannettava pakolaisbisnes ja matuhalpatyömarkkinat eivät mene suomalaisten turvallisuuden edelle!


      • Vaikkavain

        Ehkäpä odotatte kun edellisessä hallituksessa istuneet demarit ja vihreät taas ovat hallituksessa ja jakavat rahaa ja oikeutta kaikille kuten viimeksi. Malttia vain!


    • liiankauanoli

      1,5 vuotta näkyy lomailleen jo täällä. Ilmeisesti täysi ylläpito.

      • SyyllisetVastuuseen

        PersKeKo-porvarihallituksen suvakkipolitiikan hedelmiä. Rajavalvontaa, pikapalautuksia turvallisiin maihin ja suljettuja vastaanottokeskuksia myönteiseen päätökseen tai palautukseen saakka Sipilän Kepu tai Orpon ja Risikon Kokoomus eivät saa toteutettua, koska he haluavat vain pakolaisbisnestä ja matuhalpatyömarkkinoita, joiden takia tulijoiden annetaan touhuta vapaana esim. pimeän työn ja ihmiskaupan "yrittäjiä" palvellen. Ketään muuta ei voi laittaa vastuuseen tämän hetken maahanmuutto- ja pakolaispolitiikasta kuin porvarihallituksen. Epäluottamuslause epäpätevästä ja kansalaisten turvallisuuden vaarantavasta toiminnasta. Vastuuministerit ja ministeriöiden virkamiesjohto vastuuseen ja tuomittavaksi!


    • Ennekkopäätös

      Sipilän linja on, ettei laittomia ole heti karkoitettu, Sipilähän on laittanut näille lisää oikeuksia ja lakimiehet veronmaksajien piikkiin, Sipilä on mielisairas mies, joka ei todellakaan ole tehtäviensä tasalla.
      Se tässä pelottavinta onkin, hallitus EI OLE RYHTYNYT MIHINKÄÄN TOIMIIN TERRORI-ISKUN VUOKSI TURVATAKSEEN KANSALAISIA.
      Sen sijaan on toitotettu maahanmuuttajien oikeuksia ja etteivät he vain loukkaannu, SAMALLA SUOMALAISIA TAPETAAN.
      Rajat olisi pitänyt sulkea heti matkustusasiakirjattomilta ja Ruotsistahan ei tarvitse muutenkaan ottaa, koska Dublin sopimus ja sen perusteella loputkin Ruotsista tulleet voidaan palauttaa, tästä tuli juuri EU tuomioistuimen enakkopäätös.
      Vokit olisi tullut sulkea siten, ettei sen alueelta saa poistua lainkaan, vain erikoisluvalla, valvotusti.

    • HulluPipiläKepuPaska

      Sipilä, lestainen KepuPaska, laittaa suomalaiset elättämään tuollasta arabielukkaa.....
      .
      Paikallisen kahvilaravintolan yrittäjän mukaan arabiaa puhunut marokkolainen kulki paljon yksin ja vietti kapakassa aikaa tuntitolkulla.
      Marokkolaismies vietti aikaansa kahvilassa pelaamalla biljardia, pelikoneita ja korttia.
      .....

      • arabiarabiarabiarabiara

        Korttia ei voi yksin pelata........ ?


      • lettiävarmaan
        arabiarabiarabiarabiara kirjoitti:

        Korttia ei voi yksin pelata........ ?

        Pasianssia voi pelata yksin, samoin venäläistä ru lettiä. Kumpaa täällä on pelattu jo muutama vuosi ?? ;)).


      • eiollutyksin
        lettiävarmaan kirjoitti:

        Pasianssia voi pelata yksin, samoin venäläistä ru lettiä. Kumpaa täällä on pelattu jo muutama vuosi ?? ;)).

        Lehtijuttujen mukaan ei käynyt yksin siellä baarissa vaan muiden pakolaisten kanssa.


    • kapakkaelämää

      Siinä se nähtiin, ei tätä suomalaista elämää kestä kuin suomalaiset, viideltä saunaan ja kuudelta putkaan menee tosin suomalaisetkin?

      Puukottaja kävi lehtijuttujen mukaan vain kantakapakassa eikä tehny mitään järkevää.

    • eeva_kommentoimaanheti

      Mitä mahtavat tällä hetkellä miettiä akat nimeltä emma kari ja eeva biubauet? Muistan elävästi ajankohtaisen kakkosen noin vuoden takaa, jossa nämä 2 mainittua hermostuivat sen vuoksi, että maahamme ei saada tarpeeksi marokkolaisia ja muita islamisteja. Pahoin pelkään, että molemmat mainitut ovat omassa mielessään jopa tyytyväisiä asian tiimoilta.

    • UnohdetutPerheet

      Hallitus on tappanut suomen turvallisuuden lopullisesti.Suomesta on tullut turvaton maa elää ja kasvattaa lapsia.Kiitos sipilä siitäkin!

    • NorjaskinOnReiviikki

      Malttia malttia ei ole kenenkään sopivaa hermostua erään nuoren äidin puukotuksesta toreillamme.

      • 09586095723434

        Näin on. Yksittäistapaus. Ei pidä tuomita kansanryhmää (jolla on pakottava tarve tehtailla näitä terroritekoja aamusta iltaan pitkin Eurooppaa).


      • Marokkolaistafaktaa

        Näin on.Marokkolainen nuorimies vain toteutti itseään hieman tavanomaista riehakkaammin: Marokkolaisista naisista 2/3 on julkisella paikalla joutunut väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Ja tämä tieto on totta.


    • HeikkiSipila

      Ristiriitaisia kommentteja viranomaisilta ja poliitikoilta.
      Supo tiedoitti ennen Turun terroritekoa ettei Suomessa ole mitään vaaraa ja Sipilä ilmoitti teon jälkeen, että tämä oli oli odotettavissa. Tämä viranomaisten ja poliitikkojen sekoilu herättää enemmän pelkoa kuin itse Turun terrori teko. Päättäjät ja viranomaiset ovat aivan pihalla suomen tilanteesta.

      • Exsuvakki

        Minusta tuli juuri Jussi Halla-ahon kannattaja, siinä on kaukaa viisas mies.


    • Bahraharamhara

      Veronmaksajat kustantaa paskakasojen elämisen. Tietääkseni Marokossa rauhallista ja kuningas vallassa.

      • 09586095734

        Veronmaksajat kustantaa myös tämän puukkopaskan. Vankeinhoito on normaalille konnalle 55 000 eur/ vuosi. Tällaiselle marokkolaiselle akkojen puukottajalle hinta on monin verroin korkeampi. Johtuen ulkomaalaistaustasta ja siitä, että häntä pitää ymmärtää ja nk. hoitaa! Eli muutaman miljoonan pieti/ eli euro per suomalainen tämä keissi on rahallisestikin. Ja tätä islamistisakkia on maassamme tuhansia!


      • eihyyssätä

        Helou vaan. Tämä poitsu lentää takaisn marokkoon karkotettuna heti kun asia on selvitetty. Ei ole ensimmäinen karkotettu.
        Täällä olisi elämä jatkossa todella hankalaa. Vankilassakin ... ajatelkaa nyt.


      • EiköhänNäin
        eihyyssätä kirjoitti:

        Helou vaan. Tämä poitsu lentää takaisn marokkoon karkotettuna heti kun asia on selvitetty. Ei ole ensimmäinen karkotettu.
        Täällä olisi elämä jatkossa todella hankalaa. Vankilassakin ... ajatelkaa nyt.

        Joo, karkotetaan varmaan pikaisena ja ykkösluokassa erikoiskotouttamisrahan kera jätetään Marokkoon lentokentälle. Marokon kuningas tulee varmaan vielä kättelemään ennen kuin lähtee jonnekin lomailemaan suomalaisten veronmaksajien kotouttamisrahoilla.


    • Johan33

      Rajat kiinni ja kaikki marokkalaiset turvapailan hakijat pois maasta.-Heti. Suomi suomalaisille! Tämä on meidän maa. Turvallisuuttamme ei saa tuhota!

    • sipilän.mulkku

      Tuli tänne kun isis maksoi sille. Oli hiljainen solu, joka odotti vain aktivoitumiskäskyä. Siksi se ei halunnut kontaktia paikallisten kanssa, koska tiesi,että inhimillisyys voi saada epäröimään. Suomen pitkä turvapaikkaprosessi on kuin kutsu jihadisteille, suvakit vielä pitkittää sitä valituksilla.

    • Kuollaankaikki

      Toivotaan, että kaikki tulevat uhrit olisivat suvakkeja...vaikka tuskin riittää ymmärys ja annetaan hyväksyntä vielä viimeisellä henkäyksellä. Vastuutonta pakoilua, suojella paperittomia ja ottaa edes pakolaiseksi käsittelyyn, joka on jo valmiiksi palatustavaraa.
      Myöntävät sentään että pakolaispolitiikassa ollaan menty metsään. Tuskin asialle tehdään kuitenkaan mitään, tämä unohtuu, siihen asti kun seuraava, ehkä vielä pahempi tapahtuu...

      • puolueeeeeton

        Toivotaan, että uhrien joukkoon sotkeentuu myös persuja, jotka tämän saatanallisen pakolaisinvaaasion maahamme loihtivat... eli toivat maahamme melkein 40 000 islamistia. Kuulostako kommenttini typerälle? Luultavasti, sillä kaltaisiesi idioottien takia meillä on ongelma vailla vertaa. Ongelma nimeltä islamistipaskat.


    • aivopieruapukkasi

      Eihän tuo läjä olisi koskaan edes päässyt Suomeen, mikäli edes jossakin päin Eurooppaa edes joku olisi kysellyt passin perään...viimeistään Torniossa. Mut kun ei paljoa kyselty....sipilän pöljäke oli juuri aiemmin päästänyt suustaan muijansa säveltämän, mutta Juhan itsensä esittämän: Suomen historian suurimman ja kuuluisimman aivopierun... "Annan taloni pakolaisille!" Loppu onkin historiaa, paitsi että tämä painajainen ei ilmeisesti lopu koskaan.

    • jflkasdiryeret

      soini ja hallahlaho voisivat tulla ulos kaapistaan ja kertoa sen, että miksi he toivat hallituskaudellaan maahamme järkyttävän määrän musulmaaneja. Miksi kysyy moni. Ainakin Turussa.

    • rööööh

      Soini ehkä toi, mutta Halla-aho ei tuonut....nakkimuki Soini saa vastata.

    • No onko Suomella ja Marokolla rikollisten luovutussopimus ? ? ? Jos on tyyppit heti takaisin Marokkoon. Että silleen.

      • Commonsensealltheway

        Euroopalla on yhtenäinen ulkoraja mutta jokaisella maalla erilliset rikollisrekisterit.Terroristien taivas on Euroopassa! Tieto rikoksista ei kulje sujuvasti maasta toiseen,sormenjälkitietoja ei anneta silloin kun pitäisi.Rikolliset voivat vapaasti kulkea Schengen -alueen sisällä maasta toiseen ja tehdä rikoksia.Tieto ei kulje.
        Väärät henkilötiedot auttoivat tätäkin marokonpaskaa piiloutumaan viranomaisilta,Saksassa tehdyt rikokset eivät tulleet esille vaikka sormenjälkinäytteet oli otettu.
        Että laittakaapas poliitikot tämä "turvapaikkaturismi" kuriin - jos ette laita niin poliittinen ura loppuu siihen!


    • 787987979

      Ei kai sitä kauppatavaraa heti palauteta sillä pitää rahastaa loppun asti nyt siitä tulee yli miljoonan euron lasku.

    • uskotaiäläsitten

      Ulkoministeriön matkustustiedotteen mukaan suurin uhka marokossa on liikenne. Tiedote annettu 8.8.2017. Pätevä syy varmaan turvapaikan hakemiseen.

    • dkhdfvgh

      Pistäkää hyvää aloitusta laajaan jakoon.

    • MarokkoOnTuristikohde

      Marokossa on paljon marokonsuomalaisia nauttimassa merestä ka lämmöstä, sekä rauhasta. Aivan kuin Espanjassa.

    • joukkopako

      Mikä sota Marokossa on, kun sieltä pukkaa turviksia tänne ihan yhtenään? Eihän rauhanaikana tarvita turvaa, eikä turvapaikkaa. Mitä ne pakenee?

    • Eurooppa_on

      suuri tislauspannu. Pakolaisista ne, jotka oikeasti tarvitsevat turvaa. Ja sosiaalisistakin muuttajista ne jotka oikeasti haluavat vain työtä ja paremman elämän. Löytävät hakemansa jo euroopan etelälaidoilta.

      Ne jotka omaavat rikollisen ja islamistisen maailmankuvan, tislautuvat vähitellen eteenpäin ja päätyvät suomeen.

      Suurin osa pakolaisista KAIKKIAAN haluaa vain turvaan taisteluista, mutta kaikista näistä pakolaisista vain pieni osa pääsee edes oman tai naapurimaan leirejä kauemmas.

      Suomeen tulleet pakolaiset edustavat kaikista pakolaisista vain pientä osaa. Ja heistä suuri osa onkin sakkia joka on tehnyt kotimaastaan paremman paikan sieltä poistumalla.

      Ikävä vain, että suomi on muuttunut samassa suhteessa huonommaksi maaksi elää.

    • Alla-Mummo

      Voi että se puukottaja on niin kiltti poika että eihän se nyt mitään pahaa aikonut tehdä... oli vaan vähän hämillään siitä kun oli tullut näin hienoon maahan kuin Suomi.
      Minäpä kudon villasukat ja lähetän sen tälle marokkopojalle että pysyy jalat lämpimänä talvellakin.

      • öhmetti

        Ehkä naiset ovat liian kepeästi puettuja jopa torilla kulkiessaan. Ei kunnon islamisti-mies sellaista kestä.


    • Suomeenkelpaakaikki

      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005338587.html

      Miehen edunvalvoja kertoi NSD-lehdelle, että tämä oli saapunut Ruotsiin 14-vuotiaana yksin.
      Yksi Turun joukkopuukotuksesta epäillyistä miehistä on asunut aiemmin Pohjois-Ruotsin Norrbottenissa, uutisoi ruotsalainen NSD-lehti. 18-vuotias epäilty oli asunut Norrbottenin itäosassa pienryhmäkodissa, kertoi hänen entinen edunvalvojansa NSD:lle.

      Miestä epäillään osallisuudesta Turun joukkopuukotukseen. Hän ei kuitenkaan ole pääepäilty, jonka poliisi pysäytti ampumalla tätä reiteen.

      Edunvalvoja kertoi lehdelle, että mies oli saapunut Ruotsiin 14-vuotiaana yksin. Edunvalvojan mukaan mies oli yrittänyt saada Ruotsista oleskelulupaa useaan otteeseen ja myös väärällä nimellä, mutta kaikki hakemukset oli hylätty.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe