Turun Poliisin olisi pitänyt ampua kuollettavasti

Ugcugvugvug

Silminnäkijän mukaan puukkomies jatkoi uhrinsa kurkun leikkaamista vielä kaatuessaan maahan jalkaan osuneen laukauksen jälkeenkin.

Päähän tai ylävartalon osunut laukaus olisi voinut pysäyttää puukkomiehen nopeammin. Tämän tiedon valossa poliisin olisi pitänyt ampua heti kuollettava laukaus. Saattaa tietysti olla, että poliisin asema hyökkääjään ja uhriin nähden oli sellainen, ettei osuma muualle luon jalkaa ollut mahdollista, mutta epäilen vahvasti, että Poliisin tulisi tarkistaa voimankäyttöohjeistustaan vastaavissa tapauksissa jatkossa. Muualla maailmassa hyökkääjä olisi tapettu ilman muuta, mahdollisesti juuri sen vuoksi, että vielä loukkaantuessaankin nämä mielipuolet saattavat nirhata uhrinsa kaulaa veitsellä ja vielä haavoittuneenakin jatkaa tappamiseen tähtäävää toimintaansa.

Oliko tämä viimeinen uhri kuolleiden joukossa? Jos oli, noin olisiko hän vielä hengissä, jos poliisi olisi heti ampunut terroristia kuollettavasti?

Joka tapauksessa Poliisi toimi äärettömän ripeästi ja ansaitsee kaiken kiitoksen.

17

441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No poliisi ei ole vielä kertonut oliko terroristi ottanut huumeita kivuntunteen estämiseksi ja toimintansa tehostamiseksi. Että silleen.

      • Höpöitsellesi

        Mitä merkitystä sillä on Poliisin toiminnan kannalta, mitä puukkomies on mahdollisesti vetänyt? Poliisin ohjeistuksena pitäisi olla sellainen, että tällaisissa tapauksissa aina tyhjennetään koko lipas hyökkääjän rintaan ja yksi päähän siltä varalta, että puukkomiehellä on luotiliivit. Muualla toimitaan näin.


      • No mitäkö merkitystä kun hyökkääjä terroristi ei tunne kipua vaikka luoteja on vartalossa useitä pystyy vielä jatkamaan toimintaansa, mutta se pääkoppaan tähdätty laukaus lopettaa toiminnan heti. Että silleen.


      • Höpösullevaan
        höpöhöpö kirjoitti:

        No mitäkö merkitystä kun hyökkääjä terroristi ei tunne kipua vaikka luoteja on vartalossa useitä pystyy vielä jatkamaan toimintaansa, mutta se pääkoppaan tähdätty laukaus lopettaa toiminnan heti. Että silleen.

        Ei kivulla ole mitään funktiota näiden fanaatikkojen tai aineissa olevien puukkomiesten pysäyttämisessä. Laukaus rintaan pysäyttää hyökkääjän sekunnin murto-osassa, siinä tipahtaa heti, olipa hyökkääjä vetänyt mitä mömmöjä tahansa. Varmuuden vuoksi koko lipas perään ja vielä päälaukaus päälle. Niin että mikä ihme on pointtisi, tanan lässyttäjä...


      • fobiini
        Höpösullevaan kirjoitti:

        Ei kivulla ole mitään funktiota näiden fanaatikkojen tai aineissa olevien puukkomiesten pysäyttämisessä. Laukaus rintaan pysäyttää hyökkääjän sekunnin murto-osassa, siinä tipahtaa heti, olipa hyökkääjä vetänyt mitä mömmöjä tahansa. Varmuuden vuoksi koko lipas perään ja vielä päälaukaus päälle. Niin että mikä ihme on pointtisi, tanan lässyttäjä...

        Aina ei kannata ampua rintaan, koska tekijällä voi olla luoti- tai räjähdeliivit yllään. Päähän osuminen on yleensä varmin keino. Varsinkin jos tappaja meinaa räjäyttää itsensä tai pommin muualla.


      • Iyviyvuyvi
        fobiini kirjoitti:

        Aina ei kannata ampua rintaan, koska tekijällä voi olla luoti- tai räjähdeliivit yllään. Päähän osuminen on yleensä varmin keino. Varsinkin jos tappaja meinaa räjäyttää itsensä tai pommin muualla.

        No ei kuitenkaan jalkaan.


    • teologix

      Suomi ei ole Texas tai Alabama. Poliisi joutuu linnaan istumaan, jos ampuu rikollisen. Sama juttu, jos ammut kotiisi tunkeutuneen varkaan. Siitäkin joutuu linnaan ja maksamaan vahingonkorvauksia varkaan omaisille lopun ikääsi.

    • sierjeg

      Miksi jättää elämään ?? Suomen valtiolle isot kulut ja jos joku luulee että näitä terroristejä hoito auttaa muutumaan niin uskoo juolupukkiin, terroristit on terroristejä eikä "hyväksi" muutu.Ampua olis pitänyt samoin Espanjasssa tehtiin.

    • RivissäEiMussuteta

      No eipä sulta taaskaan ole kysytty mitään. Taidat olla näitä jokapaikan näppäriä yleistieteitten dosentteja ja Besserwissereitä, joka porukan kaikkein rasittavin jäsen. Et ollut paikanpäällä, et osaa ampua, et tiedä tilanteesta yhtään mitään ja miksi tehtiin kuten tehtiin.

      • AsiallinenKysymys

        Jäikö nainen henkiin? Puukkomies jatkoi uhrin puukottamista vielä haavoittumisensa jälkeenkin.


      • sierjeg

        Miksi terroristit saavat humaanisen kohtelun uhrit ei ?? Sama mitä minä olen mutta Espanjan poliisit teki oikein !


    • EhkäSeuraavallaKerralla

      Sitä marokkolaista olisi pitänyt ampua niin, että jää henkiin, mutta paskoo loppuelämänsä vaippoihin ja niin, että kalu meni kappaleiksi.
      Siinä sitä sitten saisi loppuelämän miettiä Allahiaan ja niitä yli 70:nttä paratiisissa odottavaa neitsyettä.
      Paratiisissa olisikin sitten kiva olla toimimattoman kikkelin kanssa ja haista paskalle.

    • No nyt luotiin uusi lisäongelma Suomeen on yksi terroristi vangittuna. No mitä siitä seuraa aletaan vaatia terroristiä vapautettavaksi Suomalaisia panttivankeja vastaan. Että silleen.

    • mitä.ihmettä

      Taisi mennä luoti kuitenkin nivuseen. Mutta ihmettelen nyt näitä tarinoita, yhden tarinan mukaan matu potkaisi veitsen tämän kädestä ja nyt se oli vielä leikkaamassa päätä irti vaikka sai osuman. KOhta lähtee matto lentoon ja suomalaiset vaan kuvaa?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe