Noituus viettelee nuorisomme!

Einari Määttä

Viime aikoina julkisuudessa ja Internetissä on yhä enemmän alkanut esiintyä "wiccoja" ja "uuspakanoita", jotka ovat erään 50-luvulla kehitetyn "uskonnon" jäseniä, jotka kutsuvat itseään "noidiksi". Nämä noidat ovat poikkeuksetta nuoria teinityttöjä, joita musta magia viehättää. Noidat harjoittavat öisin okkultistisia rituaaleja. Tämä uusnoituus-muoti on vain osa ns. "New Agea", joka on eräitten kristinuskon vastaisten organisaatioiden kansainvälinen operaatio, joka tähtää maailmanhallitukseen.

Sinänsä väärien uskontojen harjoittaminen on maassamme vielä toistaiseksi vapaata. Valitettavasti vääräuskoiset eivät osaa käyttää tätä vapautta oikein, esimerkiksi "wicat" pyrkivät häpäisemään maamme kristittyjä juhlia pakanarituaaleillaan. Tässä kirjoitelmassa paljastan nyt noitien salaisuuksia ja niihin liittyviä vaaroja. Internet on tulvillaan tällaista pahaa materiaalia. Niihin tutustuessa täytyy muistaa, että kyseessä ovat selkeät, tarkoitushakuiset valheet.

Epäluuloja herättää erityisesti wiccalaisten omituinen, perverssi innostus alastomuuteen. Seurasin tutkimuksieni yhteydessä kun nuoret tytöt hyppivät öisin metsässä alasti nuotion ympärillä! Todisteeksi sain valokuvia ja videokuvaa, jotka postitin poliisille ja Hannu Karpolle, lisäksi vein seurakuntamme papille kopiot. Tuollainen irstailu suorastaan häpäisee näiden tyttöjen puhtaan, siveän vartalon. Olen ottanut selville tyttöjen nimet ja osoitteet, ja käyn jokaisen luona henkilökohtaisesti, tai vähintäänkin puhumassa heidän vanhempiensa kanssa. Toivottavasti tästä alkaa ko. tyttöjen eheytyminen kunnon kristityiksi kansalaisiksi.

Pelottava rituaali on "kuolleiden henkien kutsuminen" pyhäinpäivän tienoilla. Noidat tanssivat, jälleen alastomina, okkultististen välineiden ympärillä ja toivovat saavansa manattua kuolleita esiin. Vanhemmat, ajatelkaapa, mitä lapsillenne voi tapahtua tämmöisen "uskonnon" piirissä! Usein pahat henget suorastaan odottavat tällaisia "riittejä", joiden yhteydessä ne voivat ottaa lapset haltuunsa. Lisäksi juuri tämä "rituaali" loukkaa törkeästi pyhäinpäivää eli on siis jumalanpilkkaa, joka on rikoslaissamme ankarasti kielletty. Tästäkin rituaalista on hyvälaatuista videokuvaa - todisteet on toimitettu poliisille.

Vanhempien olisi syytä olla erittäin huolissaan näiden nuorten tyttöjen sielun ja mielen terveydestä! Pahojen voimien kanssa ei kannata ruveta leikkimään. Raamattukin varoittaa vakavasti näistä asioista sekä niistä tulevista seurauksista. Paholainen on alati valmiina turmelemaan mustien voimien kanssa leikkivät nuoret. Se on kuulkaa karmea näky, kun mielisairaalaan joutunut saatananpalvojatyttö riuhtoo lepositeissä raivohulluna.

Wicca-noituuden sääntöihin kuuluu, että "kokelas" sitoutuu pitkäksi aikaa vain tähän "uskontoon" ja noudattaa "ylipapittarien" ja "ylipappien" auktoriteettia mitään kyselemättä. Tämä sitoumus käsitetään "omistautumisena", "vihkiytymisenä" tai "hakemuksena". Tässä tullaan käytännössä siis tahdottomiksi orjiksi. Koko elämä pyörii okkultismin ja palvontarituaalien ympärillä.

Kummallisena pidän wiccalaisten "feminismiä". Heillä se tarkoittaa siis lesbolaisuutta, minkä Raamattumme tuomitsee ankarasti. Erään wiccatytön huolestuneet vanhemmat soittivat minulle, kun heidän tyttönsä vietti epäilyttävän paljon aikaa tyttöystävänsä kanssa omassa huoneessaan lukkojen takana. Eräänä iltana varustauduin videokameralla, ja vara-avaimen turvin teimme yllätystarkastuksen ko. tytön huoneeseen. Näky oli todella irstas ja rivo, enkä tahdo sitä tässä yhteydessä sen tarkemmin kuvailla. Otimme yhteyttä myös "tyttöystävän" vanhempiin, ja molempien tyttöjen vanhemmat onneksi aloittivat ankarat mutta välttämättömät kurinpitotoimenpiteet. Molemmat tytöt on nyt parannettu noituudesta ja eheytetty Jeesuksen avulla myös homoseksualismista.

Noitien touhuihin kuuluvat kiinteänä osana "rituaalivälineet". Tärkein niistä on veitsi "athame", joka on "maskuliininen symboli". Tämän touhun vaarallisuutta kuvaakin hyvin se, että terävä veitsi on tärkein esine. En uskalla edes kuvitella mitä pöyristyttävää moisen "maskuliinisen" veitsen kanssa puuhataan. Muita välineitä ovat puinen sauva, malja, ruoska (jolla "palvojia" ruoskitaan rituaaleissa!), värikkäät nauhat, kiekko jossa on pentagrammisymboli, ja niin edelleen. Vanhempien kannattaa tarkkailla, onko lapsilla tällaisia kapistuksia, ja ryhtyä ankariin toimenpiteisiin mikäli todisteita löytyy.

Magian tekee nimenomaan pseudo-tieteeksi virheellinen ja primitiivinen tulkinta säännönmukaisuuksista, jotka ohjaavat tapahtumia. Uusnoituudessa magian harjoittamisen lähtökohtana on omituinen näkemys, että maailmankaikkeudessa kaikki tapahtumat, asiat ja ilmiöt ovat muka vuorovaikutussuhteessa toisiinsa. Universumin olemus on wiccojen mukaan jonkinlaista "energiaa, joka on jatkuvassa liikkeessä". Tuollaista huuhaata voi lukea internetistä loputtomiin. Totuudenhan me kristityt kuitenkin tunnemme.

Totisesti, Raamattu on oikeassa, kun se kehoittaa pitämään lapsille tiukat rajat. Myös ruumiillinen kuritus olisi Raamatun mukaan joskus välttämätöntä. Näkisinkin pahana asiana sen, että lakimme estää kristillisen kasvatuksen. Isä: jos huomaat tyttäresi kiinnostuvan harhaopeista, olisi velvollisuutesi sitoa tyttö sängylle ja antaa oikein kunnon piiskaus paljaille pakaroille, mikäli lakimme sen sallisi. Ilman vitsaa ei nuorta tyttöä voi johdattaa pois noituuden viettelyksistä! Rankaisu tapahtuu tytön omaksi parhaaksi, sen hän vielä itsekin ymmärtää myöhemmin. Tietenkään en halua kehoittaa rankaisemaan vitsalla, koska lakimme kieltää sen, ja Raamattumme käskee noudattamaan lakia.

Vanhemmat: mikäli lapsenne on suistumassa noituuden pauloihin, ensimmäinen asia, mitä tulee tehdä, on hävittää kaikki rituaalivälineet ja asettaa lapsi kotiarestiin. Jumalan ja Jeesuksen rukoileminen avuksi on myös erittäin tärkeää. Temppelistä voitte myös hakea pyhää vettä, ja pirskottaa rukoillessa lasta sillä. Olen itse nähnyt, kun pahimmissa tapauksissa pyhä vesi ensin suorastaan kiehuu lapsen iholla!

Lopuksi tärkeä varoitus: manaustoimenpiteisiin vanhempien itsensä ei milloinkaan ole syytä ryhtyä, sillä ne toimenpiteet vaativat henkilön, jolla on vankka kokemus ja syvä usko. Valtionkirkkojemme papeilla ei kerta kaikkiaan voi olla mitään tietoa näistä asioista, joten heidän puoleensa ei ole syytä kääntyä. Maallikoiden ei kannata ruveta tekemisiin pahojen voimien karkoittamisen kanssa, sillä siihen liittyy aina omat vaaransa. Tärkeää on myös osata tähän asiaan liittyvät oikeat rukouskaavat ja menetelmät perinpohjaisesti. Useimmilla ihmisillä ei ole sitä taitoa ja kokemusta, jota pahan pois manaaminen vaatii. Etsikää siis ammattilaisten apua.

Sontaluukku esittää kuulemma sarjaa "Siskoni on noita", jonka noitatytöt ovat wiccoja! Sarja on erittäin suosittu teinityttöjen keskuudessa, jotka opiskelevat sarjasta mm. noituuden teknikoita. Missä vaiheessa noituus on Suomen TV:ssä sallittu? Seurakuntamme alkaa välittömästi toimenpiteisiin, mm. keräämään addressia, jotta tuollainen turmiollinen sarja lopetettaisiin heti!

Einari Määttä

66

1817

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pakana(M)

      Missä vaiheessa noituus
      on Suomen TV:ssä sallittu?

      Milloin noituus olisi kielletty? Oletko terve?

      • kieltäisivät.vaan

        Uskon että on terpeeksi terve, ei kuulu sulle.


    • VICARIVS FILII DEI

      Taidat olla päästäsi TODELLA sekaisin.

      Paljonko se sinun mielenrauhaasi järkyttää jos teinitytöt hyppivät alasti metsässä? Ihminen tietääkseni putkahtaa tähän maailmaan vailla rihman kiertämää yllään.

      99% tekstistäsi oli pelkkää hysteeristä vouhotusta.


      > Sarja on erittäin suosittu teinityttöjen keskuudessa, jotka opiskelevat sarjasta mm. noituuden teknikoita.

      Voi hyvä sylvi!!! Otapa nyt se järki käteen ja mieti uudestaan.

      • tuen.totuutta

        Aloituskirjoittaja on oikeassa, hän on lapsistamme huolissaan ja niin kuuluisi oikeasti olla myös teidänkin!


      • se.terve.järki
        tuen.totuutta kirjoitti:

        Aloituskirjoittaja on oikeassa, hän on lapsistamme huolissaan ja niin kuuluisi oikeasti olla myös teidänkin!

        Nuorten olisi syytä käyttää tervettä järkeä ja "lähteä" paikalta jos tällaisia "huuhaainnasia" tulee paikalle ja yrittää saada mukaansa noituuksia ja muuta huuhaata seuraamaan.


      • a----a
        tuen.totuutta kirjoitti:

        Aloituskirjoittaja on oikeassa, hän on lapsistamme huolissaan ja niin kuuluisi oikeasti olla myös teidänkin!

        Lapsista huolissaan oleminen ja noidista sekoilu eivät kuulu samaan lauseeseen. Lapsista ja nuorista hyvin, hyvin harva sekoilee samalla tasolla avaajan ja vastaavien uskonnoilla nuppinsa sotkeneiden kanssa. Ovat paljon fiksumpia.


      • mieluummin.ei
        a----a kirjoitti:

        Lapsista huolissaan oleminen ja noidista sekoilu eivät kuulu samaan lauseeseen. Lapsista ja nuorista hyvin, hyvin harva sekoilee samalla tasolla avaajan ja vastaavien uskonnoilla nuppinsa sotkeneiden kanssa. Ovat paljon fiksumpia.

        Paljonpa sinulle on kertynyt tiet;a jos noin luulet... yliluonnollisuus on olemassa mutta noituuteen ei kannnata sotkeentua, on aivotonta ihailla sellaisia.


      • Vastauksiin

        Noituudessa on kysymys juuri sellaisesta kuin ap kuvaili. Olennaisinta on henki, siis riivaaja, oman tahdon vieminen. Hierarkiassa totellaan sokeasti toista, vahvempaa noitaa.
        Käsittämätöntä on mutta kukaan ei usko ennen kuin kokee. Ihminen sanoisi vihaisesti "omaa tahtoni minä tässä toteutan" kuitenkin on orja.


    • QWERTY

      Enpäs ota lainkaan kantaan niihin asioihin, joita sinä pidät nuorten ihmisten suurena uhkana, eli en halua tässä puuttua noituuteen tai sellaisiin asioihin joita sinä pidät tällaisina. Tämä rajaus lähinnä tilan säästämiseksi tässä vaiheessa.

      Seurasin ensin lähinnä huvittuneena kertomuksiasi nuorten tyttöjen puuhastelujen vakoilemisistasi, kunnes hoksasin yht´äkkiä että - ei helevetti - kukas se tässä sairas onkaan!!!!!

      Mieti nyt hetken itsekin, ettet vaan menisi lain tuolle puolelle James Bond-leikkeinesi....

      • missäs.on.omatuntosi

        Minun mielestäni sinä yrität puolustella noituutta, vaikka oikeasti tiedät että se on väärin.


      • varjeltuisivat.pahalta
        missäs.on.omatuntosi kirjoitti:

        Minun mielestäni sinä yrität puolustella noituutta, vaikka oikeasti tiedät että se on väärin.

        Kunpa nuorilla ihmisillä olisi suojelusenkeli, jolla olisi tarpeeksi voimaa suojella tyttöjä ja poikia kaikelta saastalta joka pilaa heidän luonnollista kehitystänsä.


      • kaikkea.hyvää.sulle
        varjeltuisivat.pahalta kirjoitti:

        Kunpa nuorilla ihmisillä olisi suojelusenkeli, jolla olisi tarpeeksi voimaa suojella tyttöjä ja poikia kaikelta saastalta joka pilaa heidän luonnollista kehitystänsä.

        ...ettei tulisi sairauksia mieleen eikä muutenkaan, ei tarvitsisi kiistellä "kukas se päästänsä sairas jne... oikeastaan... ja pälä pälä.


    • Hopeakettu

      *nauraa kippurassa*

      Ei tämä voi olla vakavissaan kirjoitettua. Voi taivas sentään, meinasin jo ottaa tosissaan tällaisen provosoinnin *nauraa*.

      Vai että tuollaista me irstaat ja rivot noidat harrastamme. Kas, kun minä luulin että me olemme luontoa kunnioittavia pakanoita :)

      Jumalattaren siunausta, setä heikkohermoinen.

      • Raven

        Kettu on sitten eksynyt tänne(kin)???
        Merry Meet ;-)
        Raven
        )O(


      • Hopeakettu
        Raven kirjoitti:

        Kettu on sitten eksynyt tänne(kin)???
        Merry Meet ;-)
        Raven
        )O(

        Kettu käy täällä aina välistä naureskelemassa. Kettu pyörii kaikkialla ;)


      • Raven
        Hopeakettu kirjoitti:

        Kettu käy täällä aina välistä naureskelemassa. Kettu pyörii kaikkialla ;)

        ...lentää tänne toisinaan.... Yleensä korppi päätyy lattialle pyörimään naurusta...


      • en.ole.eläin

        JA mistä omituisesta luulet tietäväsi että oli setä??


      • jolleinimesi
        en.ole.eläin kirjoitti:

        JA mistä omituisesta luulet tietäväsi että oli setä??

        etunimi ei sovi naisille


      • sillonluuta
        jolleinimesi kirjoitti:

        etunimi ei sovi naisille

        Aku Ankassa on Matami Mimmi


      • senvoittarkistaa
        sillonluuta kirjoitti:

        Aku Ankassa on Matami Mimmi

        Kettua en muista mutta rokkikukossa oli haukka joka yritti saalistaa isoa koiraa ja sihtasi sen persaukseen...


      • jollet.tiedä
        senvoittarkistaa kirjoitti:

        Kettua en muista mutta rokkikukossa oli haukka joka yritti saalistaa isoa koiraa ja sihtasi sen persaukseen...

        Se ajatteli että nyt se sai ison lounaan ja suorastaan "tunsi" sen aterian maunkin suussaan, mutta koira pelastui.


    • saddamisti ;-)

      ...olisikohan sinullakin aika tarkistuttaa lääkityksesi ?!?
      Ei kait harmiton mielikuvitusleikki ketään täysjärkistä heilauta puoleen jos toiseenkaan ?!?
      Otatko muka jonkun salkkarin tai vastaavan saippua-sarjan ihan todesta...DUH !?!
      Herää,pahvi raamattu-koomastas !?!

      • eisellaistaole

        Ei ole sellaaista koomaa olemassakaan, valiettavasti saat pettyy. Mutta Tomissa ja Jerryss ne nousee aina uudestaan yl;s vaikka niit olisi paukautettu valtaalla puunuijalla ja niist olisi tullut hetkiseksi pannaria.


      • sekinon
        eisellaistaole kirjoitti:

        Ei ole sellaaista koomaa olemassakaan, valiettavasti saat pettyy. Mutta Tomissa ja Jerryss ne nousee aina uudestaan yl;s vaikka niit olisi paukautettu valtaalla puunuijalla ja niist olisi tullut hetkiseksi pannaria.

        Toinen juttu on muistaakseni joku maantiekiitaja jota kelju k kojootti aina jahtasi ja se ei ikin'saanu sit' grillatuksi.


    • dhope

      Luuletko todellakin, että on olemassa jotain "pahoja henkiä"? Eiköhän ne ole joskus kauan aikaa sitten historiassa keksitty pelottelemaan kansalaisia.

      >Pelottava rituaali on "kuolleiden henkien
      >kutsuminen" pyhäinpäivän tienoilla.

      Mikäs siinä nyt niin pelottaa. Kuolleet on kuolleita, eikä niistä mitään henkiä ole ikinä noussut, eikä tule vastaisuudessakaan nousemaan.

      >Pahojen voimien kanssa ei kannata ruveta
      >leikkimään. Raamattukin varoittaa vakavasti
      >näistä asioista sekä niistä tulevista
      >seurauksista. Paholainen on alati valmiina
      >turmelemaan mustien voimien kanssa leikkivät
      >nuoret. Se on kuulkaa karmea näky, kun
      >mielisairaalaan joutunut saatananpalvojatyttö
      >riuhtoo lepositeissä raivohulluna.

      Paholainen, hohhoijjakkaa. Jokaisessa ihmisessä itsessään on paha puolensa. Jos menen nyt ulos ja tapan ensimmäisen vastaantulijan leipäveitsellä, se on ihan minun oma paha päätökseni. Ei siinä mitään paholaisia ole ollut käskemässä tekemään mitään.
      Tuosta "riuhtomisesta" olen kyllä sitä mieltä, että semmoisen ovat sairaita, jotka tarvitsisivat lääkettä ja psykologin hoitoa. Heidän päässään on vikaa. Hyvä esimerkki ns. "pahoista hengistä" on se, kun aikoinaan joku sai epilepsiakohtauksen, sanottiin hänessä olevan paha henki riivaamassa häntä. Joku jeesustelija tuli sitten siihen puhumaan mitälie rukouksia ja kohtaus loppui. "Otin hänestä pahat henget pois", sanoi hän autuaan tietämättömänä.

      Uskonto onkin tehty aikoinaan selittämään sellaisia asioita, mitä ei voitu siihen aikaan ymmärtää. Kaikkia luonnonilmiöitäkin pidettiin Jumalan aikaansaamina. Nykyaika on osoittanut, että ei siihen Jumalaa tarvita, että sateet menee ja tulee jne.

      >Kummallisena pidän wiccalaisten "feminismiä".
      >Heillä se tarkoittaa siis lesbolaisuutta, minkä
      >Raamattumme tuomitsee ankarasti.

      Itse en ole huomannut, että Raamattu olisi tuominnut lesbouden. Homouden kylläkin. Myönnän, etten Raamattua ole kokonaan lukenut, enkä edes lähellekkään, ja voin olla myös väärässä.

      >Isä: jos huomaat tyttäresi kiinnostuvan
      >harhaopeista, olisi velvollisuutesi sitoa tyttö
      >sängylle ja antaa oikein kunnon piiskaus
      >paljaille pakaroille, mikäli lakimme sen
      >sallisi. Ilman vitsaa ei nuorta tyttöä voi
      >johdattaa pois noituuden viettelyksistä!

      Tämä osoittaa miten sairaita ajatuksesi ovat pohjimmiltaan.

      >Tietenkään en halua kehoittaa rankaisemaan
      >vitsalla, koska lakimme kieltää sen, ja
      >Raamattumme käskee noudattamaan lakia.

      Entäs sitten kun laki ja Raamattu on ristiriidassa? Raamattu antaa kaksi neuvoa. Ensinki kieltää kielletyn asian ja sitten käskee noudattamaan lakia. Raamattu on vanha kirja, eikä lähellekkään sen kaikki ohjeet päde nykypäivään. Joten toivottavasti uskot lakia.

      >Temppelistä voitte myös hakea pyhää vettä, ja
      >pirskottaa rukoillessa lasta sillä. Olen itse
      >nähnyt, kun pahimmissa tapauksissa pyhä vesi
      >ensin suorastaan kiehuu lapsen iholla!

      Pyhää vettä, joka kiehuu lapsen iholla: tää on päivän paras :D

      >Maallikoiden ei kannata ruveta tekemisiin
      >pahojen voimien karkoittamisen kanssa - -

      Olen samaa mieltä, mitä turhia ruveta tekemisiin sellaisen asian kanssa mitä ei ole. Oikeastaan se onkin mahdotonta.

      >Sontaluukku esittää kuulemma sarjaa "Siskoni on
      >noita", jonka noitatytöt ovat wiccoja! Sarja on
      >erittäin suosittu teinityttöjen keskuudessa,
      >jotka opiskelevat sarjasta mm. noituuden
      >teknikoita. Missä vaiheessa noituus on Suomen
      >TV:ssä sallittu? Seurakuntamme alkaa
      >välittömästi toimenpiteisiin, mm. keräämään
      >addressia, jotta tuollainen turmiollinen sarja
      >lopetettaisiin heti!

      "- - opiskelevat sarjasta mm. noituuden teknikoita"
      Hahaaa, minäkin melkein jo osaan taikoa katsottuani pari jaksoa kyseistä sarjaa. Pitää vielä hieman hioa käsiliikkeitä.

      Olet varmaanki samaa mieltä, että Mikki Hiiri on satua? Mitä eroa on Mikki Hiirellä ja jollakin "Siskoni on noita" -sarjan henkilöllä? Ei mitään, ei sitten yhtikäs mitään. Kummatkin ovat _keksitty_ viihdyttämään ihmisiä.

      Kehoitan ihmisiä olemaan kiltisti. Olkaa kavereitä keskenänne ja muistakaa; toisia ei saa muutella sammakoiksi!

      - A. Vuori

      • viina.vie.ne

        monet nayttavat silta kun he lahtevat humalassa ulos kapakoista, ei niita tarvitse siis enaa taikoa sellaisiksi, alkoholi riittaa kylla.


      • Anonyymi

        typerä lause tämä: Paholainen on hohhoijjakkaa


    • Jem

      Heh heh. Kuka oikeasti viitsii käyttää aikaa tuollaisten trolliviestien kirjoitteluun... tuo lakkasi olemasta huvittava jo ennen puoltaväliä. Toivottavasti kukaan ei usko, että kyseinen torvi on tosissaan.

      • en.tunne.sinua

        Ja sinäkö et ole itsekkin sellainen torvi?


    • marsu

      Jösses...Siis ihan vakavissasiko tälläsiä kirjottelet.Tietysti ihan provosointia, mutta silti jossain viraa pahasti.Otahan ensin selvää mikä on Wicca ennenkun kirjottelet vääristeltyä paskaa.Ja millä tavalla sinua niin kovasti vaivaa joidenkin tyttöjen alasti hyppiminen metsässä tai alastomuus.Ollaan kaikki alasti synnytty ja alasti kuollaan, alasti rakastellaan enkä hyvin usein ole törmännyt vaatteet päällä saunaan tai suihkuun meneviin ihmisiinkään.Ihmisillä sattuu olemaan oma valinnan vapaus ja uskonnon vapaus.Tosin en usko tähän sairaaseen kertomukseesi.Vaihda lääkitys!

      • nyt.kyllästyttää

        Ensinnäkin, olen ottanut selvää mikä on wicca, enkä arvosta koko asiaa yhtään. Miksi ei ennemmin ottaisi selville miten voi pelastaa sielunsa joutumasta helvetin tuleen jossa vain paholaisolennot pitävät sitä "hauskaa" koska sinä kärsit.


      • nyt.kyllästyttää kirjoitti:

        Ensinnäkin, olen ottanut selvää mikä on wicca, enkä arvosta koko asiaa yhtään. Miksi ei ennemmin ottaisi selville miten voi pelastaa sielunsa joutumasta helvetin tuleen jossa vain paholaisolennot pitävät sitä "hauskaa" koska sinä kärsit.

        Eikös sen helvetin pitänyt olla saatanalle ja sen apureille rangaistuspaikka eikä hauskanpitopaikka?


    • Mihin seurakuntaan kuulut?

      En ole noin antaumuksellisiin kristillisyyden puollustajiin törmännyt vielä missään missä olen tähän asti käynyt kokouksissa.Manaatteko te ulos henkiä ja muuta,mitä Jeesus on opetuslapsena valtuuttanut tekemään?Millaisessa yhteydessä noidat voivat olla henkien kanssa,joita luokseen kutsuvat?Ovatko kaikki heistä teinejä/tyttöjä?Miksi?Anna seurakuntasi nimi ja osoite,niin voin joku kerta käväistä katsomassa millainen Jumalan läsnäolo siellä vallitsee!Kiitos,ja Siunausta sinulle Einari!

      • järkee.käteen

        Ehdottomasti en suosittele antamaan mitään henkilökohtaisia tietoja tänne!


      • Anonyymi

        vapaaseurakunta


    • asfje

      Suomessa on täysi uskonvapaus, eikä kenenkään tarvitse uskoa jeesukseen taikka sitten noitiin, ja tytöt ovat ihan itse valintansa tehneet, että anna olla vaan.

      • olenvaanihminen

        En antaisi olla jos voisin heitä jotenkin auttaa.


      • NIINSEVAANON
        olenvaanihminen kirjoitti:

        En antaisi olla jos voisin heitä jotenkin auttaa.

        MATAMI mIMMIN KYYDISS EI OLE KIVAA JOLLEI PID' EUKOSTA


    • kirjoittajan mielentilas

      Tällaiset kirjoituksethan kertovat aina eniten kirjoittajan omasta mielentilasta - eikä tosiaankaan hyvältä näytä tässä tapauksesa.

      • minusta.nyt.näin

        Tai kirjoituksiin vastanneiden mielentiloista...


    • Kissantassu7

      Vai, että Einari Määttä olet tällä kertaa ja arvostelit muita anonyyminä esiintymisestä. Miten olis jos päivittäisit lääkityksesi.

      • törkeää.tekstiä

        Oletpas törkeä tuolla aloituskirjoittajalle, pitäisiköhän sinun itsesi päivittää omat lääkkeesi koska tuskin Einari sellaisia samanlaisia käyttää kuin sinä itse.


      • NIINKSEMENIKIN
        törkeää.tekstiä kirjoitti:

        Oletpas törkeä tuolla aloituskirjoittajalle, pitäisiköhän sinun itsesi päivittää omat lääkkeesi koska tuskin Einari sellaisia samanlaisia käyttää kuin sinä itse.

        OSUI JA UPPOSI


    • Kissantassu7

      Niilo Paasivirta terse taas tai oliko se Einari vai oliko se mikä lienee näistä nimen vaihdoksistasi, kipaskaapa katsomassa wikipedian sivuilta tätä "uskovaista"

      • mene.itse

        Oletko ottanut lääkkeesi??


    • hansapakana

      tästä kirjoituksesta voisi melkein tehdä jo rikosilmoituksen. aikuinen ihminen kyttää alastomia teinejä ja pitää lasten lyömistä hyväksyttävänä.. järkevää kirjoitella nettiin tuommoista. ja varoitan sua ihan tosissaa. sanompahan vaan.

      • mutta.setotuus

        Teidän pilkkaajaporukan omista kirjoituksista sellaisen voisi ennemminkin minun mielestäni jo tehdä...


      • neottaapäähän
        mutta.setotuus kirjoitti:

        Teidän pilkkaajaporukan omista kirjoituksista sellaisen voisi ennemminkin minun mielestäni jo tehdä...

        Tässä paikassa on niinmonenlaista kengän kuluttajaa...


      • mikä.järkevää
        neottaapäähän kirjoitti:

        Tässä paikassa on niinmonenlaista kengän kuluttajaa...

        Kaikkein järkevintä on pysytellä erossa hämäristä hiippareista, ja käyttää maalaisjärkeä.


      • ei-me-kaikki

        Mä olen paljasjaloin ja alasti aina koneella.


      • MENIKSEPERILLEVAIEI
        ei-me-kaikki kirjoitti:

        Mä olen paljasjaloin ja alasti aina koneella.

        kALEVI SORSA EI OLE LINTU


      • pilkut.puuttuu
        MENIKSEPERILLEVAIEI kirjoitti:

        kALEVI SORSA EI OLE LINTU

        ei sillakaan ole kenkia eika sukkia


      • mutta.setotuus kirjoitti:

        Teidän pilkkaajaporukan omista kirjoituksista sellaisen voisi ennemminkin minun mielestäni jo tehdä...

        Tiedät kai että jos ko. Wiccatytöt ovat alaikäisiä, kuvaajaa syyllistyy pedofiliaan sekä kielletyn kuvamateriaalin hallussapitoon ja jakeluun.


      • Anonyymi
        ei-me-kaikki kirjoitti:

        Mä olen paljasjaloin ja alasti aina koneella.

        Mä olen paljasjaloin ja alasti aina koneella.

        minä en ole


    • 22222312sadasddasda

      onko aloittaja pervo joka vaanii metsässä videokameran kanssa alaikäisiä ja muita "epäonnisia" pelottaa enempi aloittajan kaltaiset ihmiset kuin "noidat" ym tässä maailmassa. joku vähemmän laiska voisi oikeasti ilmi antaa aloittajan. oikeasti jos en olisi laiska niin ilmi antaisi sinut aloittaja poliisille hiton pervo setä!!!!

      • oletkoitse

        EI MUTTA MITeS SIT ITTE


      • monellahuvinsa
        oletkoitse kirjoitti:

        EI MUTTA MITeS SIT ITTE

        Tai jos kiikaroit naapurin mummoa


    • fda

      Aloittaja siis myöntää syyllistyneensä rikokseen?

      • oli.oikeassa

        Höpsistä.


      • Anonyymi

        Aloittaja siis myöntää syyllistyneensä rikokseen?

        eikä myönnä, oletko simä itse wicca?


    • tätä-mieltä

      Aika vanha aloitus eli vuodelta 2002. Taitaa olla uskovista tehtyä satiiria, kun nuo alastonkuvat ja videot on pääroolissa.
      Mutta ihan hauska tarina.

    • Anonyymi

      Lukekaapa ajasta ennen Kristusta Suomessa niin voitte sitten tulla tänne kommentoimaan kun tiedätte mistä tämä niinsanottu "saatanan kanssa veljeily" ja "pahojen henkijen kutsuminen" on lähtenyt ja saanen muistuttaa että kristinuskon saatanaa ei vielä tuolloisessa Suomessa tunnettu.

    • Anonyymi

      Mitä se sulle kuuluu jos joku on noita? Ja sitten sanot tekeväsi "tutkimuksia". Vakoiletko nuorten kaapissa jos heillä sattuisi olemaan jotain kristinuskon vastaisia pentagrammeja tai veitsiä, ja jos on, hyökkäät kaapista ja piiskaat heitä paljaille pakaroille koska se on heidän "omaksi parhaakseen". Hullujenhuoneelle tommosen tyypit

      • Anonyymi

        Mitä se sulle kuuluu jos joku on noita? Ja sitten sanot tekeväsi "tutkimuksia". Vakoiletko nuorten kaapissa jos heillä sattuisi olemaan jotain kristinuskon vastaisia pentagrammeja tai veitsiä, ja jos on, hyökkäät kaapista ja piiskaat heitä paljaille pakaroille koska se on heidän "omaksi parhaakseen". Hullujenhuoneelle tommosen tyypit

        oletko sinä wicca?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä se sulle kuuluu jos joku on noita? Ja sitten sanot tekeväsi "tutkimuksia". Vakoiletko nuorten kaapissa jos heillä sattuisi olemaan jotain kristinuskon vastaisia pentagrammeja tai veitsiä, ja jos on, hyökkäät kaapista ja piiskaat heitä paljaille pakaroille koska se on heidän "omaksi parhaakseen". Hullujenhuoneelle tommosen tyypit

        oletko sinä wicca?

        pilkkaamallako kerrot omista wicca riiteistäsi setälle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        pilkkaamallako kerrot omista wicca riiteistäsi setälle?

        En minä pilkkaa ketään. Kerron vain mikä on totta, eli sen että tuo tyyppi on hullu. Minä en ole wicca, noita kylläkin. Mielestäni wiccoissa ei ole mitään vikaa. Saatan toki muistaa väärinkin, mutta eivätkö he ole luontoa kunnioittavia ja vaarattomia?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe