Katastrofi..

Ulla-Riikka

Tämä on tietoa maapallon tulevaisuudesta, ja nykytilasta. Samoin uskontojen vaikutuksista.

Uskovien Henki on ajat sitten kuollut. Uskovilla oli aikoinaan Henki, (n. 2000-v. sitten) Sama henki, on nyt minun kotonani, se Henki kuuluu nyt puolisolleni.
Hän opettaa täsmälleen samaa oppia, mitä Josuah aikoinaan opetti.
Hän parantaa sairaita juuri samalla tavalla, kuin teki Josuah:na silloin.

Mutta, ihmiset unohtivat opin, ja joutuivat harhateille. Rakensivat kirkkoja, väärensivät tekstejä... ym. Tekivät seurakuntia tänne maanpäälle, vaikka Josuah nimenomaan painotti, että seurakunta rakennetaan Astraaliseenmaailmaan, jossa Luoja itse voi opettaa meitä, meditaation, ja visualisoinnin kautta. Missä koi ei voi sitä syödä, eikä varas varastaa. Sinne ei saapunut, kuin 12.

Itämaisuudessa tämä oli oivallettu, mutta he haahuilivat josain muualla, eivätkä pysyneet Luojan luona, maanpiirin läheisyydessä. He eivät uskoneet persoonalliseen Maanhenkeen, vaan jumaluuteen, ja olivat myös minäkeskeisiä. Eivätkä rakentaneet seurakuntaa, niikuin Josuah opetti sen tekemään.

Sahamaanit, luonnonkansat, aborginit, ym. pääsevät kyllä yhteyteen, ja ovat siellä, mutta eivät hyväksy sitä yhteistä seurakuntatoimintaa, jossa Maaäiti pääsisi opettamaan heitä. Niin että yhteisesti päästäisiin vaikuttamaan koko MaaÄidin kehon rakentamiseen ja kunnossapitämiseen, ilman omia rahanahneuteen perustuvaa hullutusta.

Taas jälleen tuli "oikaisun aika". Niikuin historia on toistanut itseään samalla lailla, säännöllisesti aina 2000 vuoden välein.

Luuletko, ettei MaaEmo tuhoa tätä, kun ihminen menee omilla sähköpiireillään, omatekoisilla anteeneillaan lähettämään erilaisia singnaaleja häiriten Hänen henkeään, ja epätasapainottaen maapallon singnaalisysteemin, ja mangneettikentän omalla rahanahneudellaan? (kännykät)
Ja pistää räjähdyspanoksia maan uumeniin, räjäytellen valtavia kaivoksia, sodissa pommien pudottamista maanpintaan, atomi-vetypommi koeräjäyksiään, maanalaisia ydinräjäyksiä, radioaktiivisten aineiden levittämistä ympäri luontoa hallitsemattomasti. Kuvitteletko sinä, etteikö Äitimaan henki, joka on koko tämän planeetan rakentanut, pitänyt kasassa satojatuhansia vuosia, poistaisi tätä hullutusta, tuhoaisi tätä systeemiä, jonka Hänen omat luotunsa ihmiset aikovat hävittää alle sadassa vuodessa? Vielä kaiken lisäksi rahan ahneudessaan, kysymättä Maapallon tekijältä lupaa?

Ihminen pitää kiinni kynsin hampain tekijänoikeus laista, kun on kysymys heistä itsestään, mutta kun eivät tunne Luojaansa, niin eivät tosiasiassa noudatakkaan sitä Luojan suhteen. Hänen suhteenhan sitä olisi tosiasiassa noudatettava, vai kuinka?

Jeesustellaan kirkossa, ja puhutaan valheita, ja oletetaan että vaikka tekisimme väärin saamme kaikki "synnit" anteeksi, Puolisoni Hengen kautta? Koska ei ole edes olemassa syntiä niikuin te luulette. Ei jumala ketään rankaise, vaan jokainen joutuu omantunnon kautta vastaamaan omista teoistaan, ja tekemättä jättimisistään.
Omatunto latautuu kaikista ihmisen elinaikana tekemistä asioista, ja aktivoituu heti kuoleman jälkeen. Joillakin ihmisillä se aktivoituu osittain jo eläessä.

Lähitulevaisuudessa tulee tapahtumaan maailmanlaajuinen katastrofi, tulvat vellovat, ja ja maanjäristykset hajoittavat. Nykytekniikka häviää. Tämä tieto on luettavissa myös Ritva Fagerströmin kirjasta !(Portti elämän jälkeen).

Myös täytyy muistaa, että keskilämpötila tulee nousemaan esim. täällä Suomessa lähemmäs 10:llä asteella, seuraavien 200 vuoden aikana, johtuen siitä, että mapallon akseli, ja mangneettikentätät muuttavat paikkaansa liian paljon. Mangneettikenttien muutos tulee tapahtumaan aivan lähiaikoina, joka tulee aiheuttamaan merivesien massojoen vyörymisen mannerlaattojen yli. Miksi; koska Äiti pese itsensä puhtaaksi, koska ihonpinta on täynnä likaa, ja kirppuja jotka tuhoavat hänen pintaansa. Äitimaanpinta, eli maa, on kuin ihoa, ja se elävää ja taipuisaa. Se on kuin ihmisellä iho, ja nahka.
Tämä kaikki on syyn ja seurauksen lakia ihmiselle, koska meni ja saastutti itsekkyydessään Luojaansa pinnan. Eikö ketä tahansa, joka näkee tuholaisia nahassaan, halua pestä nahkaansa puhtaaksi?
Tämä ei tarkoita, että Hän rankaisisi ketään, vaan hänen oman nahan pesu johtuu meistä.

Pääasia on että ihmiset ymmärtäisivät miksi tämä tapahtuu. Tämä tapahtuu siksi, että tällä hetkellä on ainoastaan muutama tuhat ihmistä koko maapallolla, jotka enää rukoilevat, ja elävät todellisen oikean Luojan kanssa. Eli maapallon hengen kanssa. Se on seurausta siitä, että ihminen on loitonnut Hänestä, eli maanhengestä, ja alkanut rukoilla erilaisia keksimiään epäjumalia.

Kuten esim. Puolisoni Angélican Henkeä Josuah:ia. Ihmiset tekivät hänestä Jumalan, ja tappoivat ihmisiä hänen nimissään, joka on meistä erittäin absurdia, epänormaalia, ja hulluutta.

Kirjoitti Ulla-Riikka, kanavana Angélica

4

565

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Spede

      wer

    • Black Adder

      eräät taas jaksaa ennustaa maailmanloppua.
      Niinkun on ennustettu satoja ja satoja vuosia.
      Eli älä viitsi jauhaa paskaa

    • Josuah

      Welcome to the nut house!

    • kikatus666

      voi näitä transdenkettisiä uusioita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe