Neitsytmiehen luonne

Ikuisuuskysymyskö?!

Hei te kaikki neitsytmiehistä kokemusta/tietoa omaavat. Tässä tulisi muutama kysymys, joihin toivoisin saavani vastauksia...

Onko Neitsytmiehelle tyypillistä, että kun osoitat kiinnostuksesi, niin hän jotenkin pakenee? Mistä sitten tietää onko hän kiinnostunut? Puhuuko Neitsytmies vain lööperiä ja kun saa ensin naisen kiinnostumaan, niin itse ei enää kiinnostu?

Plääh, olen miettinyt pääni puhki erään Neitsyen kanssa, jonka kanssa olemme tapailleet ja viestitelleet. Nyt kuitenkin viime viestit ovat olleet aika lyhyitä ja mitäänsanomattomia. Aikaisemmin viestit kertoivat hänen kiinnostuksensa, mutta nyt ne vaikuttavat olevan vain normiviestejä tyyliin: mitä kuuluu? Hänen kiireidensä vuoksi emme ole tavanneet vähään aikaan ja hän kertoi aikaisemmin, että haluaa vielä tavata minua, kunnes hänellä kiireet hellittävät. Haluaako siis Neitsyt vielä tavata vai onko heillä tapana jotenkin luikkia karkuun puhumatta asianosaiselle mitään?

Jelppikää minua - epätoivo alkaa kohta pilkahtamaan esiin....

4

2117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin on

      En ehkä sanoisi sitä pakenemiseksi, vaan aikalisäksi jolloin katsellaan, arvioidaan ja mietitään =) se ei välttämättä ole ollenkaan pahasta. Minun tuntemani neitsyet ei kyllä mielellään sano tai lupaa sellaisia asioita mitä ei vahingossakaan tarkoita.. Mutta tuo pakitus on tullut jokaisen neitsyen kanssa eteen. Ensimmäisen neitsyen kun tapasin, möhlin täysin, koska olen niin kärsimätön luonne. Mutta nyt on jo helpompi ymmärtää tuota "oikkua" =) Pikkuhijaa, pieni etäisyys ja yllättäviä käänteitä=) tsemppiä!

    • kaksonen

      Minulla takana suhde neitsytmieheen. Luikki karkuun sitoutumista jonka oli kuvitellut vain omassa päässään. Ei puhunut mistään omista ajatuksistaan ja analyyseistään sanaakaan ennen kuin oli jo päättänyt ettei halua jatkaa. Toimii usein samalla tavalla.

      Muutenkin inhoaa päätösten tekoa. Kaikki pitäisi olla 100% taattua ja varmaa ennen kuin pystyy yhtään lähtemään mukaan, ja usein silti pakittaa. Mun mielestä pelkää eniten ottaa vastuuta itsestään ja päätöksistään, joten mielummin pakenee ja vielä yleensä syyttää muita.

      Monet tuntemistani neitsyistä ovat varsinaisia ajopuita. Eivät ikinä saa elämäänsä raiteilleen koska eivät halua tehdä ratkaisuja kun eivät voi olla niiden onnistumisesta. On helpompaa jättää päätökset tekemättä ja lillua virran mukana -ja valittaa siitä että elämä ei ole sellaista kuin haluaisi.

      Itse en kaksosena tajua moista. Vaikka olenkin usein vikkeläliikkeinen, en silti pakene päätöksiä ja pystyn elämään niiden kanssa. Joskus ne ovat onnistuneita, joskus eivät, mutta kaikista voi oppia. Omasta elämästä ja sen kiemuroista vastuu on vain itsellä, ihmissuhteissa ja muissa elämän asioissa.

      • Neitsyt M30

        Tässäpä sulle neitsyen marmatusta:


        >Minulla takana suhde neitsytmieheen. Luikki karkuun sitoutumista jonka oli kuvitellut vain omassa >päässään. Ei puhunut mistään omista ajatuksistaan ja analyyseistään sanaakaan ennen kuin oli jo >päättänyt ettei halua jatkaa. Toimii usein samalla tavalla.

        Re: Oliko pitkäkin kuvitteellinen sitoutuminen? Oli kenties varovainen Sinun suhteen. Ei ehkä nähnyt sisintäsi tai ei vain ollut riittävän kiinnostunut. Toimii todella vaihtelevasti, riippuen tunteiden ja järjen painoarvosta. Rakastunut neitsyt jättää analysoinnin vähemmälle ja siirtyy tunteiden valtakuntaan. Puhuu, visioi ja rakentaa. Tämän tilan saavuttaminen ei ole aina helppoa.


        >Muutenkin inhoaa päätösten tekoa. Kaikki pitäisi olla 100% taattua ja varmaa ennen kuin pystyy >yhtään lähtemään mukaan, ja usein silti pakittaa. Mun mielestä pelkää eniten ottaa vastuuta >itsestään ja päätöksistään, joten mielummin pakenee ja vielä yleensä syyttää muita.

        Re: Tekee varovaisia siirtoja ja tämähän ei välttämättä sovi kuvioon, jossa halutaan kaikki ja heti. Ottaa todellakin vastuun teoistaan, mutta teot eivät tapahdu spontaanisti, mikäli niissä on järjen käyttö sallittua. Vaikuttaa enemmän hitaasti, mutta varmasti. Ei tunne peruutusvaihdetta, eikä tarvitse sitä.


        >Monet tuntemistani neitsyistä ovat varsinaisia ajopuita. Eivät ikinä saa elämäänsä raiteilleen koska >eivät halua tehdä ratkaisuja kun eivät voi olla niiden onnistumisesta. On helpompaa jättää >päätökset tekemättä ja lillua virran mukana -ja valittaa siitä että elämä ei ole sellaista kuin >haluaisi.

        Re: Tunnen useita. Näiden elämä saattaa olla monien mielestä tylsää, mutta elämällä on kuitenkin suunta ja se on eteenpäin, vahvalla ja turvallisella pohjalla. Ovat realisteja ja pystyvät kohtaamaan elämän realiteetit varsin helposti ja hallitusti. Monet kuitenkin arvostavat myös tätä etenemistapaa.

        >Itse en kaksosena tajua moista. Vaikka olenkin usein vikkeläliikkeinen, en silti pakene päätöksiä ja >pystyn elämään niiden kanssa. Joskus ne ovat onnistuneita, joskus eivät, mutta kaikista voi oppia. >Omasta elämästä ja sen kiemuroista vastuu on vain itsellä, ihmissuhteissa ja muissa elämän >asioissa.

        Re: Ei ole tarkoituskaan tajuta, vaan ehkä oppia siitä vielä jotain mitä Sinussa ei ole. Kenties se avartaa vieläkin sinun toimintarajoja. Tuota pakenemista en oikein ymmärrä koska kun liike, vaikka joskus hidaskin on tehty se myös pitää.

        Itselläni on ollut tuttavuuksia/suhteita muutaman naiskaksosen kanssa. Värikkäitä tyyppejä – kiva kontrasti harmauteen, jota kieltämättä neitsyellä on vaikka muille jakaa.

        Värikästä syksyä kaikille skoopeille!


    • ninja

      Neitsyt mieheen ei voi luottaa!!on kokenmusta olen itsekki neitsyt.En mistään hinnasta ottaisi neitsyt miestä hekään eivät pysty sitoutumaa toiseen.Ovat levottomia niinkuin neitsyt naisetkin!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe