Halvarssons ajovarusteet

Kuka myy ?

Onko tietoa, keneltä löytyy Suomessa hyvät valikoimat Halvarssons- ajovarusteita ja mieluiten vielä kohtuulliseen hintaan ? Kaikilla muilla merkeillä on hyvät edustukset, mutta Halvarssons/Jofama- tuotteet näyttäisivät olevan aina tilaustavaraa ovh-hinnoilla. Lähimmät varteenotettavat kauppapaikat löytyy Ruotsista ja Saksasta, mutta luulisi joltain Suomalaiseltakin puljulta löytyvän ne valikoimista.

11

12897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika_
      • Kuka myy ?

        Näytti olevan ainakin nimellisesti valikoimissa. Tiedä sitten millaiset valikoimat ja mihin hintaan, kun nettisaiteilta ei löytynyt mitään infoa.


      • Mika_
        Kuka myy ? kirjoitti:

        Näytti olevan ainakin nimellisesti valikoimissa. Tiedä sitten millaiset valikoimat ja mihin hintaan, kun nettisaiteilta ei löytynyt mitään infoa.

        Kummassakin on tullut käytyä ja tavaraa oli: pomppaa, pöksyä, lapikasta, tumppua. Lopullinen totuus ei selviä kuin käymällä. Sitä varten seinään on jätetty läpi nimeltä ovi -:)

        Halvassonin Roadkillerit oli vuosi sitten Bikeworldissä kympin halvemmat kuin silloisessa H-D Centerissä (nykyinen House of Bikes). En tiedä onko hinta ero sama muissakin tuotteissa.


    • R.M.Heinolta

      löysin itselleni k.o merkkisiä ajovarusteita ( tosin aikaa on kulunut siitä parisen vuotta).

      • Halvarsson´s

        Motomarket Turussa tuo niitä maahan, valikoimaa löytyy myös Bikeworldista Helsinki/Raisio/Tampere/Vantaa. Tilaamalla saat minkä haluat jos hyllyssä tai henkarissa ei ole.


      • nääs..
        Halvarsson´s kirjoitti:

        Motomarket Turussa tuo niitä maahan, valikoimaa löytyy myös Bikeworldista Helsinki/Raisio/Tampere/Vantaa. Tilaamalla saat minkä haluat jos hyllyssä tai henkarissa ei ole.

        "Milar Oy on keskittynyt Jofama, Halvarsson, Lindstrands tuotteiden tukkumyyntiin sekä markkinointiin Suomessa. Milar Oy:llä on showroom Tampereella osoitteessa Epilänkatu 8."


    • Mika_

      Kävin tänään House of Bikes:ssa ostamassa Halvarssons Joe Classic -housut. Pewteriä oli vain kokoa 58 ja BC Chieffiä ei ollenkaan, mutta muita malleja näytti olevan kaikkia kokoja. Takkeja ja hanskoja näytti olevan hyvät valikoimat.

      Halvarssonin ompeleet on aivan omaa luokkaansa. Useimmissa malleissa nahat ovat limittäin sauman kohdalla ja tikattu kolminkertaisesti. Kävin Allrightissa tutkimassa kaikkien myynnissä olevien nahkahousujen saumat ja ne olivat paljon alkeellisemmat. Sauman kohdalta nahkojen päät on taitettu kaksikerroin ja taitokset on ommeltu päistään yhteen. Vain yhden merkin yhdessä mallissa käytettiin Halvarssonin tapaista vankkaa liitosta. En nyt muista oliko se Alpinestarin vai MP-Asun malli. Tosin kaikissa Halvarssoninkaan malleissa nahan eivät ole limittäin.

    • ole hyvä
    • kirsi1

      Hei!
      Omistan Halvarssonin 2osaisen mustan nahkaisen turvaajopuvun. On ollut käytössä vain yhden sesongin takki n44 ja haalarihousut n46 (jotta mahtuu verkkarit alle) lisäksi uudet hanskat. Olen hyvin hoitanut sitä ettei kovetu jne. Menetin Hondani, ja tuskin tulee hankittua uutta. Puh. 0400213314 Kirsi

    • Outlast

      Riku motors Lahdesta

      hyvä valikoima ja asiantunteva palvelu

    • halvan nåkymåtön son

      Möin pari kk sitten 2 osaisen puvun jenkkeihin. Saumalaatu ei mistään (kerroin asiasta). En osta enää ko. merkkiä vakka 100 koko puku. Tosin, kokopuvun satasella itsekki ostaisin viikon kulukappaleena.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe