Vaimo Virosta

Hyvä mies

Kaipaan asiallista keskustelua, ohjeita ja linkkejä, miten saisin itselleni vaikka vaimoksi kivannäköisen, mukavan ja fiksun virolaisen tummaverikön.

Tämä ei ole mikään provo, vaan ihan totisinta totta. Olen helvetin kyllästynyt suomen paksukaisiin, joilta puuttuu alkeellinenkin hienovaraisuus ja sivistyneisyys. Jos suomalainen nainen omaa hiukan kauneutta, hänellä nousee heti kusi päähän ja luullaan, että kaikki miehet polvistuvat jalkojen juureen palvomaan.

Haluan naisen, jonka kanssa voisi elää tasavertaista elämää, osoittaa rakkautta ja välittämistä puolin ja toisin.

Olen 40-vuotias, tummatukkainen, 180cm pitkä ja 78kg mukava sydämellinen mies, jolla on myös selkärankaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä. En polta, enkä käytä alkoholiakaan kuin kerran kahdessa kuukaudessa, jos silloinkaan. Harrastan myös säännnöllisesti liikuntaa ja olen vakituisessa työssä. Nuorekkuudestani johtuen kaipailen yhteydenottoja n. 30-vuotiailta naisilta.

P.S. Saan varmaankin tämän kirjoitukseni takia joukon suomitanttoja nousemaan takajaloilleen, mutta se kiinnostaa mua kuin kilo paskaa.

29

6655

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xxxxxz

      www.rate.ee
      mene kattelemaan ja tutustumaan. ilmainen.

    • vaimo virosta

      Täällä myös Virosta vaimoa etsivä, suomalainen tuhnuakka ei kelpaa.

    • koulutettu ja sivistynyt

      vaan miten olisi?

      • Hyvä mies

        Mutta oletko vielä kivannäköinen, itsestäsi huoltapitävä, kenties vähän urheilullinenkin?

        Jos olet, olen kiinnostunut kyllä tutustumaan paremminkin.


      • ärsyttää *&%¤#
        Hyvä mies kirjoitti:

        Mutta oletko vielä kivannäköinen, itsestäsi huoltapitävä, kenties vähän urheilullinenkin?

        Jos olet, olen kiinnostunut kyllä tutustumaan paremminkin.

        Miksi yleistätte? Jokaisessa maassa on kauniita ja rumia ihmisiä.


    • eestitar

      http://date.delfi.ee/profile/step_look.htm.php?sid=dfi&lg=ee

      voit löytää etsimäsi, mutta kaikkein varma tapa, jos Sulla on ystävia Virossa, jolla sukulais- tai ystäväpiireissä on joku vapaa, sinkku tai leski hyvännäköinen vaatimaton naishenkilö joka ikävöi tosimiehen läheisyyttä ja rakkautta, niitä Virossa löytyy, mutta ei joka kulmalla´...

      • maailman mies

        Virolaisessa ainoa etu että ymmärtää suomea. Ulkonäkö ja naisellinen käytös on kaikki venäläisiltä opittua. Viro on jo femakoitumassa kovaa vauhtia. Venäjältä ja valkovenäjältä löytyy aitoa naisellisuutta vielä tänäänkin.

        nimim. Kokemusta löytyy


      • eestitar
        maailman mies kirjoitti:

        Virolaisessa ainoa etu että ymmärtää suomea. Ulkonäkö ja naisellinen käytös on kaikki venäläisiltä opittua. Viro on jo femakoitumassa kovaa vauhtia. Venäjältä ja valkovenäjältä löytyy aitoa naisellisuutta vielä tänäänkin.

        nimim. Kokemusta löytyy

        venäkköiden seassa löytyy kyllä naisellisia ja kauniita naisia, mutta väärässä olet siinä, että virolainen nainen jopa ulkonäkoakin opettelee venäläiselta, ymmärrätko itse, mitä puhut "maailman mies"! ;)
        Virolaiselle on venakko kaikkein viimeinen, jolta jotain mitään oppia, sitä näyttää jo historia ja kulttuurikin. Paljonko Sinun mielestä on yhteistä slaavilaisen ja viron kulttuurissa ja ihmisissä. Sitäpaitsi ulkonäkoa ja naisellisuutta ei saa opetella, se on jo synnyinperinne. Ja olkaa vaan hyvä, jos Venäjän babuskoissa on jotain kaunista, niin meno vaan Venäjälle, kyllä niitä vaimoja teille sieltä löytyy, ei pitää etsiäkin, ottavat sut itse väkisin.


    • Wäinämöinen

      Minä olen saanut oman elämäni parhaat vuodet kokea juuri Eestiläisen vaimoni kanssa ja en voi ymmärtää miksi ihmiset täällä käyvät haukkumassa Eestiläisiä niin miehiä kuin naisiakin.Sinä voit mennä ja tutustua maahan sekä ihmisiin siellä.Viinan voimalla et siinä onnistu tutustumaan maahan sen voin antaa "vinkiksi"matkallesi.Eestin kulttuuriin ei tuo hurja juominen kuulu.

    • ette saa muilta kuin

      ulkomaalaisilta nartuilta. Ja silloinkin vain rahasta.

      • saapi

        ihan ilmaiseksi ja todella helposti suomalaisilta nartuilta.


      • unestasi,
        saapi kirjoitti:

        ihan ilmaiseksi ja todella helposti suomalaisilta nartuilta.

        ja tajusit rankan todellisuuden, mikä onkin sitä oikeaan tumppuun vetämistä. Naista et ole koskaan saanut. Korkeintaan miestä...


    • suositus
    • miksi täyttyy olla virolainen?

      Hyvää mies, suosittelen ainakin, ettet mene ahdistelemaan naisia kaduilla jne. Olen nähnyt suomimiestenn todella sivistymätöntä ja hävytöntä käytöstä naisia kohtaan Tallinnassa, erityisesti jos miehellä on pari kaljaa jo mennyt. Sen vuoksi virolaisnaisilla saata olla ennakoluuloja.
      Mutta ihan päältä katsoen (vaikka olenkin nainen) niin minun mielesta suomalaisnaiset eivät ole rumia, ovat ihan hyvännäköisiä... ehkä minun mielipide naisena ei ole niin päteva, mutta kuitenkin...:)

      Se minua kiinnosta kyllä, että mikä saa suomalaisia naisia niin vihamaan virolaisnaisia? Tässäkin jo nähdiin kommenteja "ulkomaanhuorista" jne. Oletteko päästä vialla kun kuvittelete että kaikki Suomen ulkorajojen takaa asuvat ovat h.oria?! Vai oletteko ajatuksissaan noin likaisia ihmisia? Yleensä sanotaan että varas itse pelkää varasta.

      Tutustumispalstoina kuitenkin jo mainitut rate.ee ja delfi.date. Varmasti on niitä vieläkin mutta ne taida olla eniten käytettyjä. Kaiken parasta kuitenkin olisi, jos voisit tutustua ihmiseen "live-ina."

    • roman3
    • hu ha he

      Vedä hanskaan.

    • virolainen vaimo

      Minun nykyinen aviomies aloitti juttelemalla, sitten soitolla treffeille, illalliskutsuilla ja kohteliaasti sovittiin seuraavat treffit parin viikon kuluttua Eestissä.
      En ole nettituttavuus vaan ihan silmästä silmään Eestissä tavattiin, älä missään nimessä ole humalassa jos haluat tosissa tutustua eestiläiseen naiseen. Pukeudu siististi ja tyylikkäästi. Noita juoppoja on kaikki paikat täynnä Eestissäkin.

      • Erämaa-Suomi

        Virosta minäki yritän saada naisen.Se joko onnistuu tai sitte ei.Korvessa maaseudulla moni etsii netin kautta naisen.Liian pitkät taksimatkat edes lähimpään ravintolaan maksaa liikaa työttömälle.Taksikyyti maksaa jo sen ku toiset ottaa paukkuja samaan rahaan koko illan jotka vieressä asuu.Niilä on puolisot.


    • Minä vaan,ei muut.

      Älä hae mitään.Jo tuo "paksukainen" sana kertoo sen.Elä yksin.Ei tarvi muiden kärsiä egosi puolesta.Bmw vielä puuttuu jos ei jo ole.

    • Hurri2654

      Mulla on virolainen vaimo ja olen ollut tyytyväinen jo 1o vuotta

    • Suomivalas

      Aloittaja taitaa olla miehistä kiinnostunut?

    • ihahaaaasta

      iha.ee
      Tuolta löytyy emäntää joka lähtöön, rahalla tai ilman, irtonumeroa tai kestotilausta.

    • 22344kkk

      Kaikilla vielä vähänkin siedettävän näköisillä naisilla on aina miehiä tarjoilla mielin määrin ja yleensä myös joku vakipanosuhde kuitenkin. Ja tämä asia on näin niin virunmaalla kuin suomessakin ja venäjällä ja ruotsissa ja vaikka missä. Miehiähän aina riittää vaikka missä ja heillä nussintatarpeita, ja siksi kaikki vähänkin siedettävän näköiset ja nuoremmat naiset ovat aina ainakin jossain vakipanosuhteessa.

    • ivana100

      Ei enää ikinä Eestiläistä vaimoa. Luonteen piirteet ovat ,niin erilaiset suomalaisilla ja virolaisilla, että elämästä tulee täyttä helvettiä. Niin kauan menee hyvin kun maksat kulut ja sukulaistenkin, mutta auta armias kun rahat vähenee. Kokemusta on ja todella kalliiksi on tullut .Ovat muuten äärettömän mustasukkaista kansaa, niin miehet, kuin naisetkin.

      • armastanarmastanjoooo

        Tämän ohittaa kertomalla naikkoselle että jos naimisiin haluat niin se on avioehto. Huom, tämä pätee kaikkiin naisiin. Siinä näet puhuuko nainen sinulle vai rahakukkarolle. Itsellä kokemusta jälkimmäisestä vaihtoehdosta.


    • kylläsuututtaa

      Ja tällaisen avaajan tapaiset paskiaiset ovat rahdanneet näitä ämmiä jo muutenkin maataloustuilla ylläpidettyihin pirtteihinsä meidän rehellisten ihmisten elätettäviksi.

    • Vinkkaus

      Taloudellisessa ahdingossa olevia pienten lasten yksinhuoltajaäitejä löytyy kyllä Virosta pilvin pimein, siis ei kun valitsemaan. Surullista mutta totta.

      • rehellistenriustoa

        Pitäis lailla kieltää sellanen.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe