Musiikin lataaminen

please help!

Voi hemmetti, miten kappaleiden lataaminen voi olla niin vaikeaa??? Elikkä pojalla on N73 ja siihen pitäisi ladata musiikkia. Kävinpä musiikkilataamo.fi sivun kautta lataamassa wap käytävän kautta mutta seuraavaa tapahtui:

Elikkä vihdoin kun monen vaiheen kautta sain vihdoin kappaleen lataukseen niin latauksen jälkeen kun oli aika kuunnella sitä niin avauksen yhteydessä tuli ilmoitus että tiedosto on vioittunut? Tämä oli pysyvää kappaleen kohdalla vaikka myöhemminkin yritin joten poistin sen sitten. Todennäköisesti se liittyy sitten siihen että latauksen yhdeydessä puhelin ilmoitti että muisti on täynnä mutta jatkoi sitten latausta. Ihmettelen vaan että miten niin täynnä kun puhelimessa on uusi extra muistikorttikin? (ja ei puhelimen muistikaan nyt täynnä pitäisi olla) Eikö tiedostot mene suoraan sinne jos puhelimen oma muisti on täynnä?

Eikö nämä musiikkilataamon biisit jotka saa wapin kautta suoraan puhelimeen tilattua pitäisi kaikki olla juuri sopivia kännykkään soitettavaksi. Hullu kysymys varmaan mutta tuli vaan mieleen että mitä formaattia ne kappaleet sitten ovat? Käsittääkseni puhelimeen voi ladata vain mp3 formaattia olevia? Ihmettelen sitä että esim. musiikkilataamon nettisivuilla on vain harvoja mp3 musiikkitiodostoja mutta wma tiedostoja on vaikka kuinka paljon?

Joten jos nyt joku voisi valottaa että mikä on paras tapa saada ladattua musiikkia puhelimeen? Voiko löytää ilmaista mp3 musaa netistä? Olen myös valmis maksamaan näistä kappaleista mutta kas kun ei vaan tunnu toimivan. Jo useampi euro on jo mennyt muutamaan epäonnistuneeseen lataukseen.

Ainoastaan download netanttilasta sain ladattua helposti yhden kappaleen suoraan kännykkään mutta valitettavasti heillä ei ole juuri niitä kappaleita joita poikani haluaisi...

Onko siis puhelimessa häikkää kun ilmoitti muistin olevan täynnä? Onko musiikkilataamon wapin kautta löytyvät kaikki kappaleet varmasti kännykkään ladattavia, sopivia? Voikohan sillä asialla myös olla jotain tekemistä että liittymä on dna prepaid?

Kaikki tietonikkarit jotka tiedätte tai luulette tietävänne asiasta jotain ottakaa kantaa!
Mistä te lataatte päivän hitit kännykäänne???

4

6962

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ......

      Yleensäkin kannattaa vältää ns. laillisen musiikin latausta sillä niissä on kaiken maailman suojauksia ja sidoksia. Pahimmassa tapauksessa biisit lakkaavat kuulumasta kaupan lopettaessa toiminnan kun drm palvelimet suljetaan. (Tästä on esimerkkejä viimeajoiltakin)

      Paras tapa ladata musaa kännyyn on omat musatiedostot. Rippaa omilta, kavereiden tai kirjaston CD-levyiltä mp3.set tai mihin formaattiin sitten haluaakaan. Näin saat takuulla toimivia musatiedostoja ilman käyttö yms. rajoituksia ja soivat joka vehkeessä jossa tuki formaatille on.

      " Käsittääkseni puhelimeen voi ladata vain mp3 formaattia olevia?"

      Puhelimella voi kuunnella niitä tiedostoformaatteja joita se tukee, ohjekirjasta löytyy tiedot tuetuista tiedostomuodoista.

    • sitä voi

      puhelimeen ladata vieläpä melko helposti."Käsittääkseni puhelimeen voi ladata vain mp3 formaattia olevia? "tämä ei pidä paikkaansa alkuunkaan vaan on olemassa myös OGG-VORBIS- formaatti ja tietty myös puhelimeen asennettava OGGPLAYER joka on ilmainen ja helvetin hyvä soitin.
      Sitä musiikkia voi ladata ENSIN tietokoneelle ja sieltä siirtää kännyyn.Latausohjelmia löytää netistä useita,sellaisia kuten DC tai Frostwire esimerkiksi.

    • toisen krumppa

      biisi jonka musiikkilataamosta suoraan ostin puhelimeen oli mp3 ja sen ostin maksamalla tekstiviestillä, nehän voi ladata sieltä 6 kertaa muistaakseni sillä koodilla jonka saa paluuviestissä ja kännykkään suoraan ostetut pitäis kaiken järjen mukaan olla mp3:ia. Muistikortille musat ei mene mitenkään automaattisesti, vaan mun n73 kysyy kumpaan asennetaan puhelimen muistiin vai muistikortille. N73 tukee myös muita formaatteja esim. aac jota esim. iTunesista saapi halvempaan hintaan kuin musiikkilataamosta.

    • wergerhtrgmjtmgfjhf

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe