Mitä deitti-ilmoitukseen?

Kysely

Moro.

Kun katselet deitti-ilmoituksia, olet sitten mies tai nainen, niin mitä toivoisit niissä olevan? Haluatko, että siinä on kerrottu millainen hakija on vai minkätyyppistä ollaan hakemassa?

8

3184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • misu

      Järkevämpää on kertoa millainen itse olet.

      Jos vaikka olet 1000-kiloinen, 155 cm pitkä, kalju, muistihäiriöistä kärsivä, impotentti menninkäismies, niin mitä luulet, millaisella ilmoituksella todennäköisimmin löydät toimivan suhteen

      a) hakemalla hoikkaa, kaunista, älykästä, seksikästä, min. 170-senttistä leidiä

      b) kertomalla tarkkaan millainen olet, jolloin voit saada vastauksia vastaavanlaisilta frigideiltä menninkäisnaisilta, jotka hyväksyvät sinut juuri sellaisena kuin olet.

    • sinna

      Siis, minä olen saanut vastauksia olemalla sitä mitä olen. Eli kerro totuus itsestäsi! Mitä olet, mitä harrastat, mitä haluat suhteelta?

    • vastaus!

      Parempi kun kerrot minkälaista seuraa olet hakemassa. Kerrot minkä ikäistä, ja tyyppistä.

    • Neiti Etsivä

      En ole deitti-ilmoitusten kanssa ollut tekemisissä, muuten kuin mitä joskus ihan uteliaisuuden ja yleissivistyksen vuoksi selaillut. :-) Eli en tiedä mikä käytännössä toimii, mutta vaikuttaa järkeenkäyvältä, että tehokkain tapa on kertoa itsestään.

      Ihmisillähän on kauhean paljon ihanteita, kaikenlaisia ulkoisia, luonteeseen ja elämään yleensä liittyviä piirteitä, joita he toivoisivat mahdollisella kumppanillaan olevan. Niissä äityy helposti liioittelemaan... Kun hurmaava ihminen osuu kohdalle, tunne painaa koko kropan läpi voimalla, ja jossain vaiheessa sitä tajuaa, että "Mitä? Eihän hän ole oikean pituinen, ikää on pari vuotta liikaa, hiusten väri on väärä, enkä ole koskaan pitänyt turkulaisista...", mutta silti on täysin myyty. Eli harva on pohjimmiltaan tietoinen omista mieltymyksistään, tai ainakaan onnistuu kertomaan niitä niin hyvin, että yhtään kukaan voisi itseään niistä tunnistaa kovin yksiselitteisesti.

      Lisäksi esimerkiksi hakemalla "kaunista tyttöä" saa vastauksia paitsi ehkä joiltain harvoilta kauniilta (mitä se sitten tarkoittaakaan), myös sellaisilta ns. rumilta, jotka ajattelevat olevansa kauniita, mutta eivät ilmoituksen laittajan mielestä sitä ole. Ja sitten kaikki kauniit, huonon itsetunnon omaavat tyttöset jättävät vastaamatta vaatimattomuuttaan, joten yksi ihan kelpo ehdokasryhmä on vain kahdella sanalla onnistuttu rajaamaan tehokkaasti pois. Huono juttu. (Ja kyllä, kauneus on suhteellista, niin.)

      Eikä varmaankaan ihmisten kiinnostusta herätä niinkään se, mitä heiltä halutaan (lue: mitkä ovat ilmoituksen jättäjän vaatimukset) vaan se, mitä he voisivat saada (lue: minkälainen ilmoituksen jättänyt hlö on).

      Tuskin niitä vastauksia satoja kuitenkaan tulee, joten karsinta on parasta ehkä tehdä vasta saaduista vastauksista, ettei tule vahingossa suljettua ketään varteenotettavaa pois. Jo se, että kerrot laajasti itsestäsi (kannattaa varmaankin kertoa enemmän kuin ikä ja ruumiinrakenne, jos tahtoo tulla kohdelluksi yksilönä eikä minä tahansa miehenä), karsii pois suuren osan sinulle "epäsopivista" ihmisistä. Jos joku pitää sinun ominaisuuksistasi, voisi kuvitella että hän itsekin olisi jotenkin samankaltainen tai sinua vastaava, eli mielestäsi miellyttävä ja sopiva.

      (Puhun kuin kaupankäynnistä...)

      Onnea etsintään. :-)

      • Nainen

        Seurustelukumppanin hakeminen muistuttaa paljon kaupankäyntiä. Kukin haluaa saada rahalleen (= ulkonäkö, varallisuus yms.) mahdollisimman paljon vastinetta (= hyvää ulkonäköä, kivaa luonnetta ja takametsiä). Siksi jokainen esittää parempaa kuin on eikä (pieni) huijaaminen ole tavatonta.


    • Kysely

      Tämän hetkisten viestien perusteella paras deitti-ilmoitus on sellainen, että se kertoo hakiasta itsestään.

      Mutta millainen itsensä kehuminen menee Teidän mielestä ns. "yli", eli alkaa inhottamaan?

      • misu

        Paras on kertoa "neutraaliin" sävyyn kiinnotuksistaan, toiveistaan jne. olennaisia asioita.

        Itseäni ärsyttävää kehumista on erityisesti oman älykkyyden, "laadukkuuden" tai ammatillisen menestyksen ylikorostaminen ilmoituksessa. Tällaisia näkee jonkin verran esim. Deitti.netissä.

        Luonteestaan ei kannata hirveästi yrittää veistellä, koska ihmisen on itse vaikea arvioida sitä, miten muut näkevät hänet: joku katkera hapannaama sattaa omasta mielestään hyvinkin olla vitsikäs huuliveikko.


      • Riika

        ..sellaiset viestit, joissa mies kehuu olevansa komea ja etsivänsä kaunista naista.

        Muhun ei kolahda mies, joka sanoo olevansa komea, hyvinvarusteltu, nuorekas, taitava kielimies, kiinteine sporttivartaloineen.

        Kerran mulla oli ilmoitus jossain palstalla ja sain vastauksia. Eräskin sanoi olevansa nuorekas ja todella komea mies. Hän lähetti kuvansa seuraavassa viestissä, ja kyllä täytyy sanoa, että komeus oli todella kaukana tästä miehestä.

        Itse siis pidän oikeasti henkilökohtaisesti miehistä, mitkä eivät turhia kehua retostele komeudellaan, varsinkaan kun eivät sitä ole. Kyllä "rumahkokin" voi olla todella kivan näköinen, vaikkei ole komea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe