Match Affinity

Ei mätsää

Kirjoittelin tänne pitkän profiilin jota juuri muokkasin, ja sen tallennettuani yhtäkkiä en mistään enää löydä sellaista kohtaa mistä kautta pääsisi takaisin siihen pitkään tekstiin jonka kirjoitin. Piti lisäämäni sinne vielä sen lisäksi että ehdottomasti ei lapsia eikä mielellään tupakointia myös se että ei viinaa.

En halua käytettyjä retkuja kumppaniksi.

Noin muuten tuo seuranhakusaitti on kyllä aika ahterista. En yhtään huomannut katsoa niitä rahapuolen juttuja ennen kuin innoissani kirjoittelin ilmoitustani, ja sittemmin kävi ilmi etten pääse näkemään kenenkään pärstää ellen MAKSA. Nyt ei ole varaa. Siispä ei tiedä josko montakin ihanaa tyyppiä menee sivu suun, kun ei pääse näkemään.

Voisihan siellä tietysti s-postiosoitetta kai jaella, mutta en oikein tykkäisi tuikituntemattomille vaikka olisi esim. anonyymiosoitekin.

25

4491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei mätsää

      ...oli se että kun profiilitekstin on kirjoittanut, se menee tarkastamoon. Sen vuoksi en päässyt sitä enää muokkamaan, ennen kuin olin saanut s-postiin ilmoituksen että tarkastus suoritettu.

      Mutta hanurista tämä on kun ei tässä saa mitään yhteyttä oikeasti kehenkään jos ei maksa.

      • feikkiä 518

      • samoaja 810

      • Olen samaa mieltä. Sieltä syvältä taitaa olla koko juttu. Joutuu maksamaan ystäväpalvelusta ties mitä. Löytyyhän näitä yhteyksiä muualtakin. Toivon parempaa onnea itsekullekin.


    • puuska 59

      Samoin täällä ,minä myös kirjoittelin,mutta koska en heti halunnut sitoutua palveluun viestitt katkaistiin molemminpuolisesti..en saa enää yhteyttä..ja on väärin et viestit tarkastetaan,,nehän jokaisen yksityisisasia...Outoa ja sanoisin törkeetä..Tässä viesti ihmiselle jonka haluaisin tavoittaa nimimerkki puuska etsii h stajaa...saitko selville...tässä on sukun koskela,et voit ottaa yhteyttä fb:ssa,jos kiinnostaa...

      • mmmk11

        Lähettävät luottokorttilakuja vaikkei tilaa mitää. Ei voi selvittää kun eivät viitsi vastata reklamaatioihin. Pysykää kaukana.


    • SoTa

      Älkää vaan liittykö tähän sivustoon.Minäkin liityin ihan sen takia kun lyötiin äijien kanssa pieni veto koskien tätä sivustoa.Ja kaiken lisäksi hävisin.Nyt ei meinaa päästä millään eroon.Ei pääse puhelimella eikä sähköpostilla,kun ei kukaan vastaa.Neuvokaa nyt hyvät ihmiset mitä pitäisi tehdä.Auttaiskohan kuluttajasuoja-asiamies?

      • tuhma tumppi

        olen tällähetkell jäsen mut olen lopettelemas en ihan usko et on mikään feikki sivusto sillä olen jutellut aika monen kans siel ja tavannut kans pari sieltä jos tahdotte mennä ilmais sivulle niin deitille.fi on sellanen se on täysin maksuton ja ihan hyvä :)


    • luottokortti kahtia

      okeiii,pitääkin vissiin lähteä tästä lopettamaan sitten omakin luottokortti etteivät voi veloittaa.Liittyin itekkin tuohon jokunen kuukausi sitten,silkasta uteliasuudesta.Ja kyllähän se alussa yhdet treffit poiki mutta sen jälkeen ei kauheasti ollut sellaisia joihinkin olisi halunnut ottaa yhteyttä.

      • luottokortti kahtia

        Vielä sen verran että äsken kävin kyseisillä sivuilla ja peruutin automaattisen uudelleen tilauksen.Se löytyy kun ottaa tilaukset ja sieltä sitten peruuta.Monen vahvistuksen kautta tulee ilmoitus että veloitus on katkaistu.
        Nyt jos tulee uusi lasku niin otan yhteyttä kuluttajaasiamieheen.


      • eino-miesh
        luottokortti kahtia kirjoitti:

        Vielä sen verran että äsken kävin kyseisillä sivuilla ja peruutin automaattisen uudelleen tilauksen.Se löytyy kun ottaa tilaukset ja sieltä sitten peruuta.Monen vahvistuksen kautta tulee ilmoitus että veloitus on katkaistu.
        Nyt jos tulee uusi lasku niin otan yhteyttä kuluttajaasiamieheen.

        VAROKAA TÄTÄ!!! Match Affinity
        hmettelen todella miten suomen lainsäädännön mukaan tällainen firma voi edelleen toimia:Match Affinity
        Jos kusetuksen ottaa pois niin aika vähän jää, kallis hinta kuitenkin.
        Firma koukuttaa ihmisiä mukaan lähettämällä kuvia ja yhteydenottoja, joiden luulee sitten olevan näissä kuvissa olevien ihmisien lähettämiä. Olen kuvan "lähettäjiltä" kuullut, ettei näin aina todellakaan ole. Innoissani sitten ostin maksetun jäsenyyden ja onneksi kohdallani asian todellinen laita selvisi (koska oma kuvani ja yhteydenottoni riitti herättämään mielenkiinnon, mutta monet eivät koskaan saa tietää että vastausta ei kuulu sen takia, koska kuvan henkilö ei ole lähettänyt kuvia vaan sivuston näppärät työntekijät).
        Mielenkiintoinen piirre sivuston säännöissä on myöskin, että he voivat vapaasti sensuroida ja pimittää jäsenten viestejä jos toinen osapuoli ei ole maksava asiakas. Eli alkuun viestejä saattaa tulla, ja sitten ykskaks ne loppuu. Mm eräässä tapauksessa viestiteltiin ja sovittiin treffejä, ja vastausta treffipaikkaan en ikinä saanut, enkä myöskään tietoa että sivusto oli lopettanut viestien toimittamisen minulle vaikka neiti niitä yritti lähettää. Älysin sitten etsiä ko nimimerkkiä toisilta saiteilta ja asian todellinen laita selvisi.
        Kaikkein törkeintä on kuitenkin laskutussysteemi. Luottokortilla maksaessa liittyy tietämättään "ainaisjäseneksi", eli kaksi päivää ennen laskutuskauden päättymistä firma perii näppärästi luottokortilta uuden kauden (omalla kohdallani 6kk, 170 euroa) ILMAN MITÄÄN ENNAKKOILMOITUSTA.
        Nämä asiat ovat mainittu käsittämättömän pitkissä säännöissä ja isolla lakimiesporukalla on laillinen varastaminen pähkäilty mahdolliseksi. Mä tuplahölmö mokasin kahdesti... Unohdin jo aikojen saatossa ensimmäisen.
        Se tilauksen peruuttaminen on myös tehty erittäin hankalaksi. Ihan selkeä ansa, eli täytyy olla todella tarkka että peruutus on todellakin viety loppuun asti!

        Mä veikkaan että meitä kusetettuja on suomessa tuhansia, maailmalla - voi, voi... Kyllä mä näiden laillisuuden selvitän kuluttajaviranomaisten kanssa, mutta eiköhän ne lakimiehet ole homman pitäväksi väsänneet.

        Niinhän se on, lukekaa aina ne pienellä präntätyt tekstit ja miettikää kahdesti jos meinaatte liittyä Match Affinity:n jäseneksi. Tai jos multa kysytään niin älkää edes miettikö.


    • nainen vaan

      itse en saanut koko aikana mitä olin jäsenenä, kuin pari yhteydenottopyyntöä. Kun vastasin, ei tullut enää vastauksia. paska koko saitti ja kallis. E-kontaktissa yhteydenottoja kymmenniä, no nyt jo taitaa mennä reilusti yli 200:n.

      • 14+4dw

        No montako kontaktia sä tarvit? Oletko siellä vain paistattelemassa?


      • rtyuijo

        Onko tuo nyt ihme, kun E-kontakti markkinoi itseään "sinkkuja - nyt tulisempia kuin koskaan"... eli ikään kuin vihjataan sieltä löytyvän panoseuraa. Sinnehän p***unkipeät miehet laukkaavat sitten kieli vyön alla kuvitellen, että irtoaa.


    • juupa juu

      Minulla kävi matchaffinityssä niin, että profiilini "kait" suljettiin, en ole päässyt sinne enää tsekkaamaan vastauksia pitkään aikaan. Kun yritin lokata sisään sivusto vain herjasi, että tuntematon nimi, ja väärä email.
      Löysin muutaman kivan henkilön joihin otin yhteyttä, en ole jäsen, en ikinä ostaisi heidän jäsenyyttä, kun lukee UK.ORG sivuja, siellä valitetaan paljon kyseisestä firmasta, moni on hävinnyt jopa 12 kk:n summat.

      He varmaan heittivät mut pois, koska minulla oli jo ollut vuoden ajan profiili, ja en ole antanut heille rahaa centtiäkään.

      No ihan hyvä näin, paska firma, älkää hyvät ihmiset menkö siihen lankaan, valitkaa ilmaiset foorumit tai baarit deittailuihin ;)

    • Rapuska

      Olen ko. sivustolla, mutta en ole maksanut latin latia enkä aiokkaan maksaa. Jos vinttaavat pihalle, niin se on voivoi.. Parit treffit olen silti onnistunu jo sopimaan, lähettäjä kun on laittanut e-mail osoitteensa viestiin.

    • Matchaffinity outo?

      Vieläkö joku käyttää tätä MatchAffinityä? itse tein sinne profiilin Match.comin mainoksen uhrina ja olen nyt vähän aikaa ihmetellyt palstan toimintaa.

      Ensinnäkin sähköpostiini tulee jatkuvasti viestejä, että joku on kiinnostunut minusta tai haluaa näyttää kuvansa tai on vieraillut profiilissani. Ja ilmeisesti nämä kaikki ovat palstan itsensä laatimia viestejä, joilla houkutellaan maksamaan jäsenyys. Mitään ei voi käytännössä tehdä ilman maksua, paitsi lukea profiilien yhteensopivuusraportit. Ja niidenkin suhteen ärsyttää, että palsta tuntuu automaattisesti valikoivan keiden profiilit näkyy minun profiilini listoilla. Vaikuttaa siltä, että ei ole oikeasti mahdollista itse selata vapaasti kaikkia palstan profiileja. Näkee vain ne, mitkä palsta haluaa näyttää ja ovatko nekään oikeiden ihmisten profiileja?

      Esimerkiksi se, että joku on vieraillut omassa profiilissani. Saan kyllä viestin, että näin olisi käynyt mutta palstan listalla nimimerkit ja niiden määrä vaihtelee koko ajan. Epäilen etteivät vierailut ja muut tapahtumat pidä oikeasti paikkaansa. Muilla palstoilla sitä odottaa, että toinen ihminen lähestyy viestillä mutta Matchaffinityssä palsta itse lähettää automaattiviestejä, että joku olisi muka kiinnostunut sinusta. Tehokkaasti varmaan herättää mielenkiinnon, mutta on huijausta. Onko joku Teistä joskus saanut viestin Matchaffinityssä joltain oikealta ihmiseltä?

      Ei huvittaisi maksaa palvelusta satoja euroja, jos se maksettunakin toimii näin ihmeellisesti. Monessa muussa palvelussa sentään pystyy selaamaan profiileja ja niiden kuvia ennen kuin päättää maksaako jäsenyyden. Ja muilla palstoilla näkee myös, milloin profiili on kirjautuneena. Matchaffinityssa sekin on jotenkin epämääräistä. Esim. E-kontaktissa näkee heti etusivulla selvän listan kaikista sisäänkirjautuneista sekä uusista jäsenistä.

      Kaiken huipuksi Matchaffinity tarjosi kolmen päivän ilmaisjäsenyyttä, mutta ennen tarjouksen hyväksymistä olisi pitänyt valita maksullinen tilausjakso joka olisi tullut automaattisesti voimaan ilmaisajan päätyttyä. E-kontaktikin tarjosi ilmaispäiviä hiljattain, mutta ei velvoittanut mihinkään. En spammaa E-kontaktia mitenkään, mutta ihan vertailun vuoksi vaikuttaa inhimillisemmältä palvelulta ainakin näiden toiminnallisuuksien osalta. Onko Teillä samoja kokemuksia?

      • Matsis25

        E-kontaktissa on myös mahdollista määritellä itsensä näkymättömäksi eli muut eivät näe, jos on kirjautuneena online. Tämä on maksullinen lisäominaisuus. Siis E-kontaktissa voi olla ja on joka hetki jäseniä online enemmän kuin näytöllä näyttää.


    • Ihmettelijä___

      Ihme saitti tosiaan. Ilmoittaa, että ihmiset haluavat näyttää profiilikuvansa ja sitten nähdäkseen ne pitäisi maksaa. Yleensä niitä kuvia joutuu ite anomaan ja pyytämään nähtäville eikä niitä siltikään kaikki anna, edes sähköpostilla.

      • Abercr.

        Olen kyseisen sivuston maksava jäsen. Heti alusta lähtien alkoi tuntua, että valtaosa muka sopivista profiileista oli feikkejä eli firman työntekijöiden/työntekijän laatimia. Profiilit, joihin yritän olla yhteydessä, eivät ole vastanneet paitsi kerran. Ihan ekoina päivinä minuun päin oltiin useaan kertaan yhteydessä (sellaisia automaativiestejä, kuten x pyytää valokuvaasi yms.), mutta alun jälkeen nekin loppuivat. joku työntekijä siellä niitä lähettelee hyväuskoisille seuranhakijoille. Tapasin lopulta tämän yhden henkilön, mutta tuli fiilis, että tämä oli ainoa elävä olento koko palstalla. Käväisi mielessä jopa niinkin älytön ajatus, että ettei vaan tuo tyyppi olisi saanut palkkaa treffipalstafirmasta. Juttu ei jatkunut treffien jälkeen. Mielestäni kyse on seuraa etsivien ihmisten hyväksikäytöstä ja huijaamisesta feikkiprofiileilla. Ja tuntuu, että oikeita ihmisiä sivuilla ei ole kuin korkeintaan 10 kappaletta, ainakin sen perusteella, mitä kone näyttää.


    • Maksumies

      Hei maksaneet jäsenet! Olisi kiva tietää, että kun olette maksaneet jäsenyyden tuleeko sähköpostiinne ilmoitusviestejä enää??

      Kun en ole maksanut, niin päivittäin tulee ilmoituksia profiilin vierailuista ja yhteensopivista jäsenistä ja uusista jäsenistä ja ties mistä...

      Tiedän kyllä, että sähköpostihälytykset voi itse laittaa pois, mutta jos oletetaan että ne on päällä, tuleeko viestejä maksamisen jälkeen?

      • Matsis

        Kyllä ilmoituksia on tullut maksamisen jälkeenkin.


    • uusi

      Match.com tuntuu toimivan eri tavalla, ihan normaalisti. Olen kirjautunut ja mietin pitäiskö nyt heti pyrkiä eroon jos on tuollainen puhallus.

      Vai tämä MatchAffinity (service by match.com) on sitten eri juttu???

    • touroo

      Miten tästä huijausaffinitystä pääsee eroon?

      Minulta oli veloitettu automaattisesti 3 kk:n maksut!!!!
      Kun klikkaa sinne "tilisi ja siitä asetukset ja yrittää lopettaa jäsenyyden se ei onnistukaan.

      Täytyykö minun lopettaa luottokorttini että pääsee tästä huijauksesta eroon?

      • saara777

        ensiksi menet pankkiin, vaihda pankkikortti. toiseksi tee valitus kuluttaja-asiamiehelle. Tällaisia tulee kuin sieniä satella. Aivan oikein ne jotka vastaa Sinun hakuusi on useimmiten työntekijöitä ja ystäviä. Useimmiten omistajat eivät maksa mitään veroa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2013
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      55
      1731
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1634
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1557
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1535
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1455
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1326
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe