Kumpi linja toteutuu?

Jeesus tulee pian!

Jotkut ovat profetoineet ja tulkinneet raamatun tekstejä siten, että tulee valtavat hengen vuodatukset "latter rain". Ja toiset, että luopumus kasvaa. Kumpi näistä on oikein? Vai tapahtuvatko molemmat samanaikaisti?

26

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lisääntyy "lajinsa mukaan";

      Johanneksen ilmestys 22
      11 "Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen."

      ´

      • Palle R

        Millaisia merkkejä asiasta on olemassa? Olemmeko lopunajassa? Miten se niin voi olla, että pahuuden pitäisi kasvaa?


      • Palle R kirjoitti:

        Millaisia merkkejä asiasta on olemassa? Olemmeko lopunajassa? Miten se niin voi olla, että pahuuden pitäisi kasvaa?

        Nähdäkseni jälkikristillinen maailma luopuu ja on jo luopunut. En näe tempaukselle ajallista estettä. Kaiketi olemme lopunajassa. Herra kutsuu pakanoita. Muslimit kääntyvät.

        https://www.youtube.com/results?search_query=muslims turn to jesus

        Biblia (1776) Ja pitää tapahtuman viimeisinä päivinä (sanoo Jumala), että minä tahdon vuodattaa minun Hengestäni kaiken lihan päälle: ja teidän poikanne ja tyttärenne pitää ennustaman, ja teidän nuorukaisenne pitää näkyjä näkemän, ja teidän vanhimpanne pitää unia uneksuman.


      • KAIKKI.TAIEIMITÄÄN

        Amen. Tuo Biblian paikka on törkeä väärennös taas 92. rväännöksessä: ..."minä vuodatan henkeni KAIKKIIN IHMISIIN.."

        Herra EI TEE NIIN. Hän vuodattaa Henkensä kaiken lihan päälle/ kaikkien ihmisten ylle! Kaikkialla maailmassa tullaan olemaan kuultu -JEESUKSEN PELASTUKSESTA, Jumala antaa mahdollisuuden pelastua Iankaikkisesta Tulesta nöyrtymällä JEESUSnimen edessä, pyytämällä Häntä tulemaan sydämeensä, antaen Hänelle koko elämänsä. Tästä seuraa puhdistus, koko ajatusmaailma uusiks ja Raamattukin aukeaa Pyhän Hengen avulla..kirosanatkin haihtuu. Rauha on tullut ja -Rakkaus Hyvään Jumalaan, joka antoi JEESUKSEN.

        LUOPUMUS tästä kaikesta on menossa..nyt tarkkana, sama Jumala sallinut myös eksytyksen!
        Jeesukselle (Sanalle) uskolliset, loppuun asti, pelastuvat!!!

        Yksi kerrallaan, myös juutalaisista, sekä jokunen nöyrtyy muslimeistakin, puhumattakaan eeuulaisista (heitä enimmäkseen luopuu, rahanhimo ja rikkaudet on useimpien mielestä parempaa:(


      • 1234567---
        yurki1000js kirjoitti:

        Nähdäkseni jälkikristillinen maailma luopuu ja on jo luopunut. En näe tempaukselle ajallista estettä. Kaiketi olemme lopunajassa. Herra kutsuu pakanoita. Muslimit kääntyvät.

        https://www.youtube.com/results?search_query=muslims turn to jesus

        Biblia (1776) Ja pitää tapahtuman viimeisinä päivinä (sanoo Jumala), että minä tahdon vuodattaa minun Hengestäni kaiken lihan päälle: ja teidän poikanne ja tyttärenne pitää ennustaman, ja teidän nuorukaisenne pitää näkyjä näkemän, ja teidän vanhimpanne pitää unia uneksuman.

        Onko morsiamet ottaneet vakavasti kolmannen enkelin varoitussanomaa pedosta 666 ja tämän merkistä. Ne ketkä petoa kumartaa eivät pääse tempaukseen mukaan kun Jeesus tulee toisen kerran.


    • Jeesus tulee pian!

      Minä olen Jeesus, koska otin Hänen nimensä Nimimerkikseni.

    • SAVIIHO

      ET OLE JEESUS .VAAN HYPPYSELLINEN SAVEA JA SEKIN TURMELTUNUTTA PALAA POIS EREHDYKSESTÄSI .

      • omalehmä

        Espanjankielisissä maissa, esim. Meksikossa Jesus on yleinen miehen nimi.


      • Nimi.Yli.Kaikkien

        Äännetään Hesus.


    • okmmko

      Otsikko oletaa, että jompi kumpi linja toteutuu.
      Se on totaalinen virhepäätelmä.

    • Arvioikaa_

      Uuskarismaatikot odottavat valtavaa "herätystä" ja kristittyjen "hallintavaltaa" maailmassa. Raamattu taas puhuu lopunaikojen luopumuksesta ja kristittyjen vainoista. Näyttäisi siltä että harhaherätys leviää ja hyväksyy yhä suremmat erheet, tämä taas on laajaa luopumusta todellisesta evankeliumista. Valitettavasti Herran seurakunnastakin on jo menty mukaan näihin vääriin asioihin. Eksytys on läsnä, tästä tunnistaa lopunajan merkit Raamatun mukaan.

      • saa.na.yrittää.varastaa

        Tässä Totuus!


    • Nimimerkki Arvioikaa kirjoitti aivan oikein. Todellinen evankeliumi hämärtyy, harhaopit lisääntyvät ja väärä evankeliumi ja sen mukainen väärä, kadotukseen johtava "herätys" lisääntyy. Kenties tämän hetken maailmanlaajuisesti tunnetuin evankelista Benny Hinn edustaa väärää evankeliumia. Hinnillä on miljoonayleisö ja miljoonatulot.

      Monet harhautuvat puhumaan herätyksestä tapauksissa, joissa mukana on vain maallistumista, maailman henkeä, ei Pyhää Henkeä. Tällaiset väärän evankeliumin julistajat saavat kuitenkin suosiota; monet eksyvät seuraamaan heitä.

      1.Joh. 4:5 "He ovat maailmasta; sentähden he puhuvat, niinkuin maailma puhuu, ja maailma kuulee heitä."

      Nimim. Arvioikaa käytti sanaa harhaherätys ja se on mitä osuvin sana tässä yhteydessä. Me rukoilemme herätystä, me odotamme herätystä ja tässä positiivisessa odotuksessa me helposti hauamme uskoa, että kuulemamme sanomat herätyksistä olisivat aina Jumalasta. Näin ei kuitenkaan ole. Julistaja voi pukeutua "valkeuden enkeliksi": hän voi ulkoisesesti käyttäytyä ja puhuakin Jeesuksesta osittain oikein, mutta hänen puheestaan puuttuu parannuksen teko, puhe synnin orjuudesta luopumisesta ja vapautumisesta. Ahdasta porttia ja kaitaa tietä ei väärien julistajien saarnoissa ole.

      2.Kor. 11:13 "Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen."

      Jumalan Sana lupaa meille luopumuksen ajan ennen Jeesuksen paluuta, niin surulista kuin se onkin. Jumalan Sana toteutuu kuitenkin vääjäämättömästi.
      2Tess. 2:3
      "Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi."

      Nimimerkki PalleR kyselee: "Millaisia merkkejä asiasta on olemassa? Olemmeko lopunajassa? Miten se niin voi olla, että pahuuden pitäisi kasvaa?"
      Merkkejä on hyvin paljon ja asian perinpohjaisempi selvittäminen tällaisella palstalla tuntuu mahdottomalta tehtävältä. Muutaman kohdan kuitenkin mainitsen: 1. Väärä evankeliumi korvaa Jeesuksen veren evankeiumin, 2.Uskoviksi itseään kutsuvat ihmiset suosivat ja puolustelevat syntiä armon varjolla tekemättä parannusta, 3. Rukouselämä korvautuu tunnepitoisilla kokouksilla toistolauluineen ja hyvän sekä vetoavan ilmapiirin luomisella, 4. Kristityt eivät ojentaudu elämässään Jumalan Sanan mukaan, vaan mukautuvat maailman henkeen "rakkauden ja suvaitsevaisuuden tähden", 5. Lain ja armon saarna korvautuu ns. sosiaalisen rakkauden puheella: uudestisyntyminen ei olekaan välttämätöntä, sillä Jumala rakastaa meitä ja meidän tulee vain rakastaa toisiamme.

      Muihin kysymyksiin vastaan seuraavasti. Olemme jo lopunajassa, sillä lopunaika alkoi heti sen jälkeen, kun Jeesus oli noussut ylös Taivaaseen.
      Miksi pahuuden pitäisi kasvaa? Ainoa syy olemme me ihmiset, jotka olemme pahaan taipuvaisia ja luonnostamme vastustamme Jumalaa, Hänen olemassaoloaan ja rakkauttaan meitä kohtaan. Mitä enemmän ihmiset väheksyvät, pilkkaavat ja torjuvat Jumalan, sitä enemmän paha saa täällä maailmassa lisääntyä. Jumala on Sanassaan sanonut, että pahuus, luopumus, vain lisääntyy, joten niin tulee myös tapahtumaan. Tämän näemme ja koemme koko ajan ympärillämme.



      • Arvioikaa_

        Kiitos Natanael!

        Näistä voi todella tunnistaa ajan merkkejä. On järkyttävää huomata kuinka paljon väärä evankeliumi on saanut jalansijaa, millainen voima sillä on. Todellinen evankeliumi on jäänyt liian monessa paikassa sivuun ja unohtunut, väärä imee yhä syvemmälle harhaan. Tilanne on monelle sekava, joten nyt olisikin arvioinnin ja valintojen aika.


    • Jesus.Maria.Gonzalez

      Tullaan jahka keretään...

    • loppukoittaajoskus

      Ollaan lopunajassa. Jeesuksen Kristuksen syntymästäkin on jo noin 2000 vuotta ja Raamatussa lukee,että

      Kirje hebrealaisille 1

      1938 mielestäni hyvä,selkeä Raamaukäännös

      1. Sittenkuin Jumala muinoin monesti ja monella tapaa oli puhunut isille profeettain kautta,
      2. on hän näinä viimeisinä päivinä puhunut meille Pojan kautta, jonka hän on pannut kaiken perilliseksi, jonka kautta hän myös on maailman luonut

      • OnOlevaMerkit

        Amen. Katselkaa 'aikain merkkejä'..
        Sotien melskeet, maanjäristyksiä, ruttoa ja kulkutauteja, veli nousee veljeään vastaan ("Minun, Jeesuksen, nimeni tähden), haureutta, irstailuja, ihmiset puhuvat valhetta toinen toisilleen, eivät enää HALUA kuulla TOTUUTTA (Jeesusta), koska ovat mielistyneet -vääryyteen etc.etc.


    • taivasmatkaaja

      Saattaa olla niin, että monet luopuvat, mutta tulee uskoon niitä, joita emme ikinä ajattelisi kääntyvät Jumalan puoleen.

    • tutkistelerauhassa

      Kaikille on saarnattava ensin Jeesuksesta pelastajana, vasta sitten alkavat lopun ajat.

      Haluaako Jumala pelastaa ihmiset vai hukuttaa heidät?

      • Hengen.Hedelmä

        Jumala (Herra Jeesus) sälytti vastuun opetuslapsilleen..kun Hän vuodatutti Pyhän Henkensä Voimaksi -Evankelimin Sanan jakamiseen, Selkein Sanoin ja rohkeasti!

        Tästäkin näkee, ettei nykyiset "voitelut" ja "shabaat" kirkasta Jeesusta Messiasta..kuten Pyhän Hengen tavoitteena ollut.


    • S---A

      Todennäköisesti kummatkin pitävät paikkansa. Ja monessa mielessä me olemme jo nähneet kumpaakin: länsimaissa suurta luopumusta kristillisyydestä (ainakin sen arvoista) ja monissa kolmannen maailman maissa suuria herätyksiä.

      Sitä joskus ihmettelen, miksi aletaan kiistelemään tyyliin "kumpaa on luvassa". Jos joku puhuu suurista herätyksistä, niin Jeesuksen yhteen mainintaan "löytäneekö Ihmisen Poika uskoa..." tai 2.Tess.2:3 perustetaan kokonainen oppi siitä, että herätystä ei ole eikä voi olla tulossa. Miksi ihmeessä ei voisi olla sekä herätys että luopumus?

      Ja jos ajatellaan länsimaiden tilannetta, niin vaikka täällä tulisi herätyksessä todella uskoon 10-20% väestöstä mutta herätys ei muuttaisi loppuja 80-90% ihmisistä, niin historiallisesti ajateltuna ollaan silti luopumuksen tilassa. Vertailukohtana tässä se, millainen kunnioitus ihmisillä oli Jumalaa kohtaan vielä pitkälle 1900-luvulle.

    • urkuri

      jeesus ei käskenyt opetuslapsiaan rukoilemaan herätystä vaan käski rukoilemaan elonherraa että hän lähettäisi elomiehiä elonkorjuuseen . herätys on siinä kun uskovat herää.

    • Kristus-Saatana

      Vai voivatko ne olla sama asia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe