Vapaa kuvaus

Päätä päiväsi banaanilla Kotimaa: --- Koulutus: --- Ammatti: Muu Siviilisääty: --- Lapset: ---

Aloituksia

1

Kommenttia

2

  1. Jos haluaa menettää sekä fyysisen, että psyykkisen terveytensä, ala saattaa olla ihan ookoo. Koulun jälkeen etenemisvaihtoehtoja on noin ehkä suunnilleen kaksi:

    Olet synnynnäinen kokki ja jaksat painaa 18 tunnin työpäivää fine dining-ravintolassa, tietysti takahuoneessa likavaatepinon päällä yösi nukkuen. Tästä huolimatta inspiraatiosi kukkii, kuten se syötävä merileväkukka siinä annoksen päälläkin. Perhe, mikä se on? Ystävät, onko niitä muunlaisiakin kuin ravintola-alan ihmisiä?

    Olet keskinkertainen kokki ja päädyt ABC:lle / Chicosiin / Rossoon lämmittämään kaameaa valmistavaraa. Työtunteja kertyy viikossa maksimissaan 25, palkasta suurin osa menee alkoholiin koska et kestä turhauttavaa elämääsi selvinpäin.

    Keksinpäs vielä kolmannenkin mahdollisen vaihtoehdon:

    Päätät vihdon suorittaa lukion iltalukiossa työn ohella. Etsit simppeliä keittiöhommaa suurelta suomalaiselta keittiöalan toimijalta. Lupaukset ovat kovat mutta koeajan jälkeen tajuat että työntekijöiden jmäärä on täysin alimitoitettu, kuten myöskin ruokaan varattu budjetti. Työn määrä taas on hyvinkin ylimitoitettu. Juostuasi päivittäin 6-8h ilman todellista mahdollisuutta pitää taukoa tai syödä, uukahdat lopulta pulpettiisi pää matematiikan kirjalla.

    Roihika ja Keuda Järvenpää Sibeliuksenväylä ovat ok paikkoja, Perho on ok jos haluaa snobeilla.

    Nimimerkillä keittiöalalla vuodesta 2004, ravintolakokki vuodesta 2009 ja tällä hetkellä alan vaihto edessä koska fysiikka on rikki. Parikymppisenä...