KUOLEMA KUN TULEE, MIHIN MENET?!

Jokainen Ihminen tällä maapallolla menee Helvettiin tai Taivaaseen,miksi helvettin? Siksi kun Ihminen on synnin alainen, täynnä pahoja ajatuksia, alunperin Jumalan luomma Ihminen oli hyvä, mutta syntiinlankeemus ajoi Ihmisen Pois Jumalan luotta,, Niin mutta Sitten Ilouutinen! Tässä JumalanSanasta Joh.3:13-16
16 Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. [Room. 5:8, Room. 8:32]
17 "Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen.
18 Sitä, joka uskoo häneen, ei tuomita, mutta se, joka ei usko, on jo tuomittu, koska hän ei uskonut Jumalan ainoaan Poikaan. [Mark. 16:16; Joh. 5:24; Ap. t. 4:12]



Siis Jeesuksen kautta käy Tie Isä luo.








































Roomalaiskirje 10:8-11

8 Mitä siis on sanottu? -- Sana on lähellä sinua, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi, nimittäin se uskon sana, jota me julistamme.
9 Jos sinä suullasi tunnustat, että Jeesus on Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva. [Ap. t. 16:31; 1. Kor. 6:14]
10 Sydämen usko tuo vanhurskauden, suun tunnustus pelastuksen.
11 Kirjoituksissa sanotaan: "Yksikään, joka häneen uskoo, ei joudu häpeään." [Ps. 25:3; Jes. 28:16; Room. 9:33]

28

573

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei hiiliä lapioida

      Minä pääsen Taivaaseen.
      Olen kokenut maanpäällisen Helvetin, sillä minulla on FORD.

    • huijaustahan tuo

      eipä oo kukaan vielä taivaaseen päässyt,biojätehän ihminen....

    • Viisastelu kuuluu ihmisten tapoihin...ollaan niin fiksuja,,että...mutta Jumala näkee kaiken...Jeesus on tie, totuus ja elämä.

      • Isän kädellä

        kerropa sinä sitten, mistä sinä tiedät nämä taivaaseen tai helvettiin menemiset?

        Entä, mistä sinä olet saanut käsityksen, että tällainen tavallinen kuolevainen sen voi itse päättää? Minun ymmärrykseni mukaan ihmisen teot puntaroi tuomionpäivänä Jumala. Siinä tilanteessa on varmasti etua, jos on ottanut Kristuksen omaksi henkilökohtaiseksi Vapahtajakseen, mutta tuolloinkaan ei lopputulosta pysty itse määräämään. Eikö vaan, vai olenko ymmärtänyt väärin?

        Minä olen ottanut Jeesuksen elävänä elämääni, mutta silti olen aika nöyrä tuomionpäivän suhteen.


    • Raamattu sen sanoo,sillä ilman Poikaa ei ole pääsyä Jumala luo,.Teot eivät auta silloin kun Ollaan Tuomiolla, Ainoastaan Jeesuksen sovitustyön vastaanottaminen on ainoa oikea teko, sitten kyllä tulee tekoja, mutta se onkin elämää tässä ajassa, hyviä töittä, että maailma näkee meidät, tai ei meitä vaan Jeesuksen meissä, ja Evankeliumiin kuulluu koko totuus, näyttää synti, synnin seuraus, paranuksenteko, pelastava usko, Raamatulinen upotuskaste, Seurakunta. Ja en sano tätä korkeelta, vaan hätä sieluista, jotka kuolevat ilman Jeesusta.Aamen.

    • supo-supo-supo

      Taidat olla Norjalainen Breivik.

    • Kakkahousu

      Mitä sinä pelottelet ihmisiä? Peloittelijat joutuvat helvettiin, ei muut! HIenoa on varmaankin laitella pykäliä ja monentteja kuin viisaampiki laaamanni tahi tuomari. Einäkö sen armon päätät kuka sen saa ja kuka ei. Aattelppa ettei olisi hulluus jo koppaansa kolkuttelemassa kun tämmöisä juttuja pitää oikein netillä levitellä.
      Yksikin alkoi kapakassa minua siunaamaan, kaverit siinä, homosteletko sinä tuon kanssa, vai mitä on tekeillään? Turpaanhan sitä piti tempasta, jottei maine mene menköön taivaspaikka jos tuosta oli kiinni.
      Ei kummoinen paikka olekkaan jos vähästä evätään. Suurempia syntejä lienee Sinun perustettomat, mihinkään pohjautuvat ajatukset. Sekä ihmisten pelottelu. Sinuahan sitä pitäisi kopasauttaa käkättimeen sopivasti.

    • huuuhhhh!!

      Mie synnyn uuvestaa ja miust tulloo kauraa syövä hanhi!

      • Niin justiinsa

        Kaikkia se leipä elättääkin.


    • aksun äitiä hässii

      Minä menen hässimään äitiäsi, edestä ja takaa.

    • pätemäänitseäni444

      Yliopistoon menen opiskelemaan professoriksi.

    • tuleva vainaja

      Ihan yksinkertaisesti monttuun mullan alle kasvamaan koiranputkea. Toisaaltaan jos perikunta päätyy polttohautaukseen niin sitten käristyn "helvetin" tulissa tuhkaksi :D

    • bigthink

      Jeesus kun tulee ja pyytää mukaan, niin menen piiloon. Äitikin on jo opettanut ettei vieraisiin saa luottaa, ja varsinkaan mennä mukaan!

    • möllerö

      Toivottavasti en tähän samaan elämään uudelleen...

    • elä..elä

      Helkatti vieköön,nythän tästä ongelma napsahti..elikkä mikä niistä parista sadasta jumalasta on se oikea? Saakeli jos tulee uskottua väärään,niin siitähän se soppa sitte syntyy..mutta sitte taas jos toista kumartaa,niin sillonhan sitä toisille pyllistää..
      saakeli nythän tästä visainen ongelma tuli...ja toisekseen eihän tästä vielä ole kun joku sata vuotta,kun tämä paikallinen uskonto poltti porukkaa noitina roviolla..tai sitten sai valita sen jokeen upottamisen,-sikäli jos hukkui niin oli syytön..melko reilua..vai pitäiskö uskoa luonnon henkiin..kuten ennen vanhaan, ennenkuin kylään rakennettiin kirkko ja sanottiin,että ala maksaa veroa tai lähtee henki..no lopputulos taitaa olla kuitenkin sama...

      • erikoista

        Miekin mietin tuota.. mikä on se uskonto, mistä se on valtuutuksensa saanut: valtuutuksen tappaa ja ahistaa. Mistä luterilainen kristinusko on saanut luvan pakottaa uskomaan siihen, eikä mihinkään muuhun? Jos nyt aksu sanot, että raamatussa näin lukee, niin mitä se kertoo raamatusta? Jos taas tappaminen jumalannimeen ei olekaan raamatullista, niin miksi siihen kuitenkin vedotaan? Eikö silloin olla pahasti harhassa?


    • elä..elä

      Niimpä, surullista kyllä politiikan ja uskonnon varjolla on tehty maailman historian julmimmat teot,-kautta koko tämän tunnetun historian. Onhan näitä "pyhiä" sotia käyty aina, vääräuskoisen henki ei paljoa paina, -niin tästäpä päästäänkin juuri siihen,-kenellä on antaa valtuutus toisen tappamiseen, ja pääseekö tappajan sielu ns"taivaaseen" kun on tehnyt palveluksen ja riistänyt hengen saastaiselta vääräuskoiselta?Tehnyt siis palveluksen kenelle?(uskoi johonkin muuhun niistä lukuisista jumalista) huono tuuri,-oli ilmeisesti joku muu..Kyllähän uskonto on loistava tapa ohjailla tietämätöntä kansaa, ja kun siihen vielä liittää mukaan sopivasti pelkoa,niin homma alkaa toimia... ja tietty pieni porukka hyötyy tästä kaikesta. Epäilijöille ei juuri ole annettu sijaa(vaikka samalla saarnataan että pitää olla suvaitsevainen ym) mieluusti ne on poltettu roviolla noitina..tai seivästetty kirkon vastaisen hengen lietsomisesta..no onneksi nuo ajat ovat ohi..vai ovatko?

    • 5+1

      mie meen kuoppaan tai rematorioon...jompaan kumpaan..tai sit rematorion kautta kuoppaan...tiijä vielä...tai siis miun ruumis mennöö..noh näkkyypähän...

    • pasila

      no v ...u aksu mieti !!

      • Niin miettiä mitä,,,??..ja asian voi kysyä ilman kiroilua...


    • h.urahtanut

      sairaus se on tuokin

    • LK

      Olen enemmän kiinnostunut siitä minne menen ennenkuin kuolen. Sen jälkeen asia muuttuu yhdentekeväksi.

      Ellei jollain ole tarkempaa tietoa asiasta.

    • Ottaa kaaliin kovast

      Harmittaa Nyt kun kaverit kertoi, että paratiisiin kun pääsen niin, ne neitsyt ovat nörttipoikia.
      Kylläpä alkoi nyt perusheteroa mietityttämään asia jos toinenkin. Aatella nyt tuollainen finninaamainen yli lihava punkero, hiellekin haisee. Siinäpä riemun aihetta.
      Ei tähän säkeita saati jakeita kykene etsimään mistään. Ainoat säkeet mitä haluaisi kirjoitella kirosanafiltteri tteletoipi pois.
      Enempi vaan alkaa harmittamaan. Pakko on lähteä juomaan viinaa.

    • Rosvoja kaikki

      Menen minne hyvänsä. Se on kuitenkin varmaa, että mikään seurakunta tai uskonlahko ei minun perintöjääni kuittaile.
      Te sairasmielset lahkolaiset olette vaan houkuttelemassa lupauksillanne vanhuksia porukoihinne. Sitten pientä avustusta ollaan vaille. Tosin taivaspaikkaa vastaan. Ei kerkiä vainaja kunnolla kylmenemään kun ollaan testamenttiä esittelemässä.

    • Tervetuloa joukolaan kuulemaan hyvää hengellistä musiikkia SU 9.9 KLO 18.00. Mukana RETROMIEHET. Myös Sanaa luvassa.

    • kantoapua

      Mie en mää mihinkää. Toiset ne on ku minnuu vie.

    • Imanpartahulladi

      Jos energian laittaisi oikeisiin asioihin?
      Ollaan Mullahia,kahta neitsyttä puhkonut!!

      Assad the kusikuoppa?Kiva homma ashhole assadille tsyyriaan.Isot pojat päättäneet ettei ratsasta aasilla.Hoosianna ei laula Putinkaan enään.

      Ai hitto,mie meen helluntalaisiin ja kuuntelen radio deitä jos heimo tuo sandaalit ja hameen,Amen,silkkipitsiä

    • Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.Room.5:8.

      Mitä tämä siis tarkoitta? Sitä että Luojamme ja Isämme haluaa meidät
      luokseen, vaikka olemme pahoja ja syntisiä (synti=ero Jumalasta), niin Jumala lähetti Poikansa ihmisen muodossa, eli keskellämme n,33 vuotta, ja naulittiin ristille, kuoli ja haudattiin, ja mikä ihanaa,,NOUSI Kuolleista ylös, kuolema on voitettu! Vaikka kuolema on läsnä joka päivä täällä maailmassa, niin jos Olet ottanut Jeesuksen vastaan, niin kuolema ei ole paha, vaan pääsy parempaan.

      Mitä tarkoittaa siis Jeesuksen vastaanottaminen? Sitä että uskot täydellä sydämellä, että Jeesus kuoli sun puolesta, ja nousi ylös haudasta, ja nousi ylös taivaaseen Isän luo.
      Voit vaikka rukoilla seuraavan rukouksen:
      Syntisen rukous

      SYNTISEN RUKOUS!
      RAKAS TAIVAALLINEN IS�„!

      Tulen eteesi Jeesuksen Kristuksen nimessä.

      Tuon eteesi kaikki syntini, kaikki taakkani ja kaiken sen, mikä minua sitoo ja vangitsee.

      Isä, pese minut Jeesuksen kalliissa veressä jonka hän vuodatti Golgatalla minun syntieni tähden.

      Katkaise synnin ja Saatanan kahleet minun ja omaisteni elämässä.

      Pane minuun kalliin veresi merkki.

      Halua antaa sinulle henkeni, sieluni ja ruumiini ja olla sinun omasi niin kauan kuin elän täällä maanpäällä ja sitten taivaassa.

      Turvaudun uskossa yksin Sinuun, Herra Jeesus Kristus, Sillä sinä olet elävän Jumalan Poika. Ole Herrani ja Vapahtajani tästä hetkestä iankaikkisesti.

      Uskon koko sydämestäni sen, mitä nyt suullani tunnustan näin sanoen: Sinä olet minun Vapahtajani, Herrani ja Jumalani. Olen nyt uudestisyntynyt -Jumalan lapsi. Uskon sen ja otan vastaan Jeesuksen nimessä AAMEN.
      Jeesus sanoo:
      "...sitä joka luokseni tulee, minä en aja pois"
      Liity sitten Seurakuntaan, ja käy siinä Sanan opetuksessa, ja kuulossa.

      Jos sulla on jotain kysymyksiä, voin vastatta niihiin,tai jos olet paikkakunnalta,niin voit tulla multa suoraan kysymään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4172
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      32
      1642
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe