WRC 120 Titanium

Tuleva fordisti

Onko porukka pistänyt kyseistä tarjousmallia tilaukseen? Kyseisessä mallissa on aika hyvät varusteet kohtuu rahalla. Omani pitäisi viikon sisällä saapua myyjälle.

9

1978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mauri K.

      Komea auto ja kohtuu hintaan. Kiinnostaa minuakin.

    • fiestah

      On kuulemma myyty loppuun :P

    • Nykyinen fordisti

      Pari viikkoa on tullut jo ajeltua kyseisellä vehkeellä. Mukava peli kaikinpuolin. Moottori tehoiltaan ihan eri luokkaa kuin esim. 2000 luvun alun fiatin 1.6 ja liikuttaa fiestan koria kyllä nopeasti ja mukavasti. Auto on yllättävän hiljainen, vaikka vakio rengasprofiili on 45. Ajo-ominaisuudet ovat mukavat: ohjaus on tarkka ja kevyt, voisi olla raskaampikin. Pari negatiivista ominaisuutta on tähän mennessä tullut vastaan: Jarrupolkimessa on pieni viive, ensin ei tapahdu mitään ja yhtäkkiä jarrutusvoima kasvaakin nopeasti. Toinen miinus tulee siitä, että radion äänenvoimakkuuden säädössä saisi olla enemmän pykäliä, nyt voimakkuus muuttuu liikaa yhden pykälän muutoksesta. Toivottavasti luvassa on huolettomia kilometrejä, onneksi takuu on pidennetty kolmeen vuoteen.

      • WRC 120 Titanium

        Kuin myös pari viikkoa ajellut samanlaisella autolla. Itsekkin todennut, että radion voimakkuus säätö on tehty liian isoin pykälin. Entisessä Fiestassa (2010) oli lievemmät pykälät. Muuten autoon tyytyväinen.


    • Raimokainen

      Itselläni myös PK-seudulla samanlainen valkoinen paholainen - erittäin tyytyväinen olen ja ikkunatummennuksien jälkeen auto on todella hyvän näköinen - vielä ensi kesäksi aion pyöräyttää alle 17" kauniit valkoiset vanteet ja hieman madaltavat jousisarjan.

      Itelle ei ole tuottanut ongelmaa volumen säätö.

      Pirteä peli ja kulutus itsellä hyvä.

    • Tuleva Fordisti

      Oletteko WRC:n omistajat tankanneet E 10- vai E 5-bensaa? Ja jos olette molempia kokeilleet, niin kumpaa suosittelette. Onko huomattavaa eroa näiden bensalaatujen välillä?

    • 1.6fiesta

      Omalla WRC Titanium 120 mallilla ikää kohta 3 kuukautta ja 4 tonnia huolettomia kilometrejä takana. Ihan uutena auto oli vähän nihkeäkulkuinen (mielestäni) mutta kilometrien karttuessa moottorin ominaisuudet on kyllä parantuneet ja kulkupuoli on kunnossa.

      E10:iä on tullut käytettyä, kerran kokeilin E5:sta mutta en huomannut eroa. Kulutus on pysytellyt alle 7:ssa, 6,5 on helposti saavutettavissa mutta alle kutoseen en kyllä ole saanut tuota menemään.

      Sonyn mankassahan on noita volume pykäliä vaikka muille jakaa ainakin omasta mielestäni?

    • FiestaWRC Titanium

      Ite olen tankannut ihan E10 95 bensaa ja hyvin pelaa. Ensimmäiset 1-2tkm auto oli todellakin jostain syystä hitaan oloinen ja menin jo tutkimaan moottorikoodeja että eihän tähän ole vahingossa tullut tuo pienempi 1,25l motti :))

      Vaan nyt 5tkm taulussa tuo kulkee todella hyvin, TM tuollaisen saikin kiskaistua 0-100 8,6sek joka on jo ihan kiva arvo.

      Oma ennätys oli 40km matka matka-ajoa pääosin työpaikalle ja takas jolloin sain keskikulutukseksi noin 4,8l / 100km - tämä tosin vaati ajamista "sukkasillaan" ja max. 110km/h - 120km/hssa kulutus jo nousi.

      Vakio-ulkonäkö vaatii ehdottomasti ikkunatummennukset, sopii valkoiseen väriin ja etupuskurin mustaan osaan, takapuskurin alempaan mustaan diffusooriin todella hyvin.

      En ole katunut pätkääkään että päädyin Fiestaan - hyvä auto kaikinpuolin.

    • Tuleva Fordisti

      Itsellä harkinnassa, että ostan noihin kesärenkaisiin vakiovanteiden tilalle mustat Fordin original-vanteet. Ikkunatummennukset ja mustat vanteet sopisivat hyvin tuohon valkoiseen väriin ja toisivat mukavasti kontrastia.

      Alle tuhat km tällä hetkellä taulussa ja erittäin tyytyväinen ainakin toistaiseksi. Sekin on mukava huomata tuolla liikenteessä, ettei noita WRC-malleja tule joka kadunkulmassa vastaan, vrt. VW Golf.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2675
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2252
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1729
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1583
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe