Poika-/tyttöystävän luona yötä

hesa94

Olen 17-vuotias nuori, en polta, enkä myöskään ryyppää.
Minulla ei ole ns virallista suhdetta (joka nuorison keskuudessa tarkoittaa, ettei sitä lue facebookissa) mutta kuitenkin poikaystävä, jonka kanssa olen seurustellut kolmisen kuukautta. Olemme tunteneet pojan kanssa kuusi vuotta. Olen hänen ensimmäinen tyttöystävänsä, eikä hänen vanhempansa vielä ole tietoisia tästä. Minun vanhempani ovat tietoisia ja ovat olleet monesti kotonakin kun hän on meillä käynyt. Kummallakaan ei ole ollut aikaisempia seksikumppaneita, ja olen syönyt jo kauan e-pillereitä. Tauteja ei siis kummallakaan ole. Olemme myös harrastaneet seksiä (menetimme siis neitsyytemme toisillemme).

Noh, kysymys kuuluu kuitenkin, että TE ÄIDIT JA ISÄT minkä ikäisenä, millaiset kriteerit täytettyään jne suostuisitte päästämään tyttönne yöksi poikaystävän luo?

Entä NUORET, koska olette päässeet kumppanillesi yöksi (kuinka kauan seurusteltu, ikä, jne... Kaikki oleellinen)?

Meillä molemmilla läheiset välit vanhempiimme ja olemme samana vuonna syntyneitä, poika täytti juuri myös 17.

15

1998

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 96

      oon 15-vuotias tyttö ja en ole tähän mennessä koskaan päässy kenenkää pojan luo yötä. Seurustelut viimeksi 5kk sitten... Nykyään en seurustele.. (=

    • ikuinenteini346456

      Eipä mun menemisiä ole ikinä teininä rajotettuna, vaikka toki kerroin mutsille touhuumisesta ja menemisistäni, ehkä ne räikemmäit kohdat pois jättäen.

      Sinällään siis vaikeeta vastata, mutta naurattaa kyllä, että kenenköhän oikeen pitää kysyä lupaa 17 vuotiaana....huhhuh, kas kun et naimisiin menoa odota.

      Ihan reilusta 14 vuotiaasta asti ylöspäin mutsi on tienny, että jossakin vällyjen välissähän mä kännis meen ja viimeistään ite aamulla leuhkinu sitten.

      Aina ollu yhen illan jutut tai sitten korkeintaan säätösuhteet.

      Jännä asia mikä on läheiset välit vanhempiin ja minkälaista porukkaa...
      Moni kukkahattutäti väittää heti, ettei perheeni ollut välittävä tai huolehtiva, mutta päinvastoin, opetti vastuunottoa, itsenäisyyttä ja pärjäämistä - tärkeintä oli aina käyttäytyä, tietää, missä järkevyyden raja menee ja välttää ongelmia, vaikka sitten sattuikin nauttimaan alkoholia ja polttaan ja juoksemaan paneskelemassa.


      Näin hieman vanhempana (ehkä henkisesti ikuisena teininä) olen edelleen samaa mieltä - vaikka olenkin isä.
      Enemmänkin katsoisin, että minkälaisessa seurassa sitä nuori pyörii ja mitä touhuaa kuin sitä, että mikä nyt on laillista tai soveliasta.

      Mun puolesta saa juoda ja pomppia pitkin kylää paneskelemassa sillon 14 vuotiaanakin, kunhan itse tiedän suurinpiirtein missä menee, kenen kanssa ja mitä tekee - mikä tärkeintä, kunhan se homma ei mene överiksi ja järki pysyy päässä!

      Lapsia on tarkoitus kasvattaa, siis tehdä heistä aikuisia - itsenäisiä, vastuuntuntoisia, pärjääviä jne, eikä pitää niitä nuoria ikuisina lapsina niinkun täällä kaiken maailman hihhulit ja hyysääjät tekee.

    • aiqs nolooh

      ^^ no sull ei kyll oo kovi hyvät porukat ko ei vi tuakaa välitä o;; trolloorllooo lol

    • dddaaaaa

      Ei olla oltu vielä yötä, poika ei saanut tulla alaikäisenä luokseni, vuosi vain ikäeroa, itse olen 19 ja poika täytti eilen 18. Saas nähä päästääkö äiti....

    • jdfkjdh

      18-vuotiaana on jo periaatteessa niin kehittynyt (siis aivotoimintakin) ja vastuunottokykyinen, että voisi olla poikaystävän kanssa yön yli.

      • Nuoruus ohi

        No 18 v ei kyllä ole aivotoiminnat kovin kehittyneet niin kaheli sitä vielä 18 v on tämä tulee esiin monesti nuorison meluamisena yöllä ym sekoiluna ja päivällä nukkumisena.Nuorille omat karsinat missä voisivat rellestää ei samoihin taloihin nuoria aikuisten kanssa asumaan.


    • Guaranteen

      Pääsin ensimmäisen kerran poikaystävälleni, kun oltiin seurusteltu vähän aikaa. Ei edes kuukautta, mutta oltiin ennen seurustelua tunnettu vasta puoli vuotta. :) Sitä ennen hän pääsi meille yöksi, kun meille toisen kerran tuli ja nukkui eri huoneessa. Hänen vieressään nukuin, kun oltiin seurusteltu n. 2 viikkoa.
      Mutta äitini sanoi päästävänsä minut hänen viereen vasta, kun itse uskaltaisin. En heti ollut hyppäämässä viereen, mutta eräs viikonloppu oltiin meillä kaksin ja samaisena viikonloppuna nukuttiin yhdessä.

      Suomeksi; oltiin tunnettu reilut puoli vuotta ja seurusteltu alle kuukausi. Olin silloin 17 ja hän 20.

    • hyvät vanhemmat

      No isä päästäis vaik ekana päivänä mut eipä oo tullu tilaisuutta ku en oo mikää satujen komea prinssi. Mut niinkosanoin mä pääsisin tyttöystävälle (oon 15v poika) vaik heti ja se pääsis meille.

    • 38-v. teinin äiti

      Minä oli ekan kerran pojan vieressä yötä omassa kotona ollessani 15-vuotias. Kyllä sitten muutama sana tuli kukista ja mehiläisistä kuuluta ja hankittiin pillerit sen jälkeen. Poika oli 17 ja sai luvan tulla, kun äitinikin sitä puolsi. Ei meillä nukkumista pussailun harjoittelua kummempaa tapahtunut yöllä. Katottiin koko perheen voimin leffaa ja syötiin poppareita. Isä oli ylpee ennenkaikkea siitä, että poika kysyi tullessaan, että onko ok tulla yöks. Nukuttiin vierashuoneen leveällä sängyllä jonka johdosta sain oman leveämmän sängyn seuraavana päivänä.

      Se riippuu niin vanhemmista, miten yökyläily onnistuu.

      Jos poikani toisi tytön meille niin olisin vain ylpeä hänestä. Suhtautuisin samalla tavalla, kuin omatkin vanhempani. Meidän vanhempienkin tulee ymmärtää, että lapset eivät ikuisesti ole lapsia.

    • Hihhii. On se meillä homoilla helppoa ku kukaan ei epäile mitään peliä jos ei ole tietoinen homoudesta. Ihan sääliksi käy heteroita XD.

    • minäääähhh

      Siis juu oon 15.w muija ja saanut aina mennä jätkien luo yöks silleen ku oon halunnu:D

    • HappyManQ

      Olen seurustellut 4päivää ja sain mennä yöksi tyttöystäväni luokse :D Kyllä ehkäisystä ja näistä jauhettiin pari tuntia, mutta kun tuli selväksi että emme harrastaisi seksiä se kävi! Itse olen nyt 13v ja tyttöystäväni minua parikuukautta vanhempi =)

    • noh, ite kun joskus muinoin olin vielä se 14-15 kesänen tyttönen ni seurustelin 6kk 20vuotiaan jätkän kanssa joka asu n70km päässä omalta paikkakunnaltani ja vanhempani tiesivät suhteesta ja poika oli meillä monet viikonloput ja minä hänen luonaan monet viikonloput. eipä minua koskaan kauheemmin oo rajotettu mitenkää. tottakai porukoita sillon mietitytti mutta luottamuksen olin aina säilyttänyt niin mitään erikoista ongelmaahan ei ollut.

    • etelänpoka17

      Niinno itse mietin tässä että uskaltaisinko kysyä vanhemmiltani saako "tyttöystävä" tulla yöksi sillä välimatka noin 200km.. tavattu parikertaa ja juteltu paljon fb.. ei siinä kysymisessä muuten mitään olisi mutta kun minulla ei ole ikinä edes kaverit käyny kylässä yms. Olen niin paljon töissä että en ole kerennyt nähdä kavereita taikka käskenyt kylään..
      sitä mietin tässä lähinnä että miten olisi hyvä vihjata porukoille että mulla on tyttöystävä?

      Hyvät neuvot otetaan vastaan :)!

    • Anonyymi

      13v poika ja päässyt yöksi tyttöystävälleen pyysin häntä vain kertomaan suhteesta ja tiedän että hän ei vielä kyllä vuoteen tai kahteen seksiä harrastaisi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3710
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3002
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2910
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2778
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2714
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2465
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      262
      2231
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      210
      1923
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1917
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1867
    Aihe