Prince Rogers Nelson lavalle vai ei?

prince forevah

nouseeko prince tänään hartwall areenan lavalle? vai onko herralla taas joku "syy" olla esiintymättä suomessa? huono ilma, silmiin katsominen, liian pienet ovet, varpaan kynnet, lasitaulu, kasvovoide, basisti, piknik-kori..

itse olen odottanut keikkaa pitkään, ostanut liput kahdelle keikalle, mutta mies on perunut ihan viime tipassakin. minä haluan kyllä nähdä tämän mystisen pienen miehen ihan omin silmin. moni vanha fani ei enää varmaan jaksa vaivautua paikalle katsomaan. aikaisemmat keikkojen peruutussotkut ovat vieneet maun koko miehestä.

toivottavasti se tapahtuu tänään. yli 30 vuoden odottelun jälkeen. ja toivottavasti äijä on edelleen terässä. kuusimymppinen kun pian on.

31

618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 77489990765433567789

      Olen menossa konserttiin! Kuinka moni muu on tulossa??!

    • pessi missed D

      saahan sitä toivoa..

    • aaaaah!

      Suksispa takas sinne mist on tullukki! Tommonen itseään täynnä oleva ylitaiteellinen persreikä! Kuinka moni osaa muuten nimetä yhtäkään Princen biisiä edes??

      • Hah hahaha!

        Aika monikin. Jopa useampia.


    • jotainssss

      Prince niminen marakatti laulaa?

      • HL

        Tylsimys :(

        Kuinka harmaata meidän tavisten elämä olisikaan ilman harvalukuisia persoonallisia ja poikkeuksellisen lahjakkaita neropatti-marakatteja?

        Jumatsuka, tiedossa on ELÄMYS musiikin ystäville... ottakaatte kaikki irti illan ilottelusta :)

        Ehkäpä voitan nuukailuni ja heittäydyn hurmokseen, kerrankos sitä...!


    • KOHTA ALKAA!!!

      Aivan huimaa. Kiertueen ohjelmisto on kuulemma aivan upea ja bändi toimii... Pricen kitarointi jumalallista!

      Upeaa nähdä tämä nero ja legenda livenä.... JA FUNK-ROCK KEINUTTAA LANTEITA!!!

    • USKOMATON ARTISTI!

      Prince kerää areenat täyteen missä ikinä esiintyykään ja saattaa soittaa jopa 3h keikkoja... hittikimaraa ja jammailua tiedossa... Jimi Hendrixtyyppistä kitarointia funkrockin mausteena.

      Miehen levytuotantokin on ollut laadukasta viime vuosina. Karttaa julkisuutta, harvoin haastatteluja, välttää mediaa, poistattaa Youtubesta videot, hänellä ei ole nettisivuja, kiertueesta lähes mahdotonta saada infoa...... mutta ehkä juuri salaperäisyyden vuoksi tämän neron kulttimaine vain kasvaa. Vain parina vuonna uransa aikana hän on ollut keikkailematta.

      Prince lähtee kiertueelle siten että ensin bändi harjoitteleebiisit (jopa satoja), sitten laitetaan lavarakenteet ja kamat ja roudarit rekkoihin ja lähdetään tielle ja tämän jälkeen alkaa konserttien myynti.... USKOMATONTA! Harva voi tehdä noin ilman mitään ennakko promoamista... ja aina on areenat myyty!

      Muusikkona nero, säveltää, sanoittaa, sovittaa, tuottaa, masteroi ja usein vieläpä soittaa kaikki instrumentit levyilleen... yli 20 instrumenttia hallussa.

      • Miten tollasta PASKAA KUIN PRINCE voi joku kuunnella? HYI OLKOON!!


    • Paffiaivo

      K: Miten määritellään merkittävä artisti ?

      V: sillä, että hän synnyttää ennennäkemättömän määrän dissaavaa kansaa, joka julistaa turuilla ettei arvosta tätä eikä milloinkaan kuuntelisi tätä eikä se ole edes myynyt levyjä eikä taida olla edes hetero eikä se ole edes 170 cm pitkä eikä sitä sun tätä.

      En ole milloinkaan nähnyt tämän kaltaista dissausta Suomen medioiden puolelta ketään yli 100 miljoonaa levyä myynyttä kohtaan. Miksi Sir Eltonin homo-elämästä ja kylmästä keikasta Porissa ei revitelty tällä tavalla ? Tai tusina-Britneyn playback-keikasta ?

      Mikä tekee Princestä sellaisen artistin, että nimen kuultuaan satunnainen Virtanen julistaa kovaan ääneen työpaikan kahvihuoneessa, että hyi millainen homo ja idiootti ?

      Ennustan, että tämän illan keikka nousee paikallaolijoiden arvioissa yhdeksi hienoimmista Suomessa ikinä sekä että Prince palaa ensi kesänä kahdella keikalla.

    • kiinnostaisi.

      Kuka tai mikä se on?

      • Paffiaivo

        Silläkin uhalla, että vain trollaat: Aloita vaikka tuosta:

        [url]http://fi.wikipedia.org/wiki/Prince[/url]

        Ja jos trollaat - miksi trollaat ? Se olisi varsin mielenkiintoista kuulla.


    • Huonoa käytöstä tuollainen jatkuva peruminen. :/

    • dgrtfg

      äh joku prince. kuunnelkaa michael jacksonia siinä on oikeasti kova äijä.

    • Princerööki

      Tuutin täydeltä kikkeli-ininää luvassa.

    • asfsdfd

      äh. prince ja michael voi laittaa samaan kategoriaan. inisevät homopuppelit.

    • IKIMUISTOISTA!!!!!

      UPEA UPEA UPEA KEIKKA!!!

      Loppukonsertti oli jo kuin uskonnollista hurmosta.... WE LOVE FUNCY MUSIC.

      Prince näytti kuka on planeetan no1 viihdyttäjä... ja miten upeaa kitarointia!!!!!

    • jees!

      Prince on upea artisti. Respect.

    • Gaytimo

      Mahtavaa! En nähnyt Princeä Suomessa, vaikka olen fanittanut 10v , mutta uskon äijän juttuun. Jos tosiaan oli rahan arvoinnen, olen teille konsertissa olleille kateellinen!

    • Joku humppalaulajako

      Mikä ihmeen Prince? Poplaulaja ? Ei sano kyllä yhtään mitään. Taasko suomalaisten euroja viedään ?

    • Tähtihetkiä!

      Jehovan todistaja osoitti olevansa oudon funk kirkon ylivoimainen seremoniamestari joka ohjasi bändiä ja yleisöä kohti musiikillista nirvanaa ja hurmosta. Äitinikin bailasi kuin nuorena vapautuneesti ja onnellisena... me jotka siellä olimme tulemme muistamaan tuon taianomaisen keikan ikuisesti!

    • Taikuriharjoittelija

      Prince on parempi taikuri kuin Criss Angel. Tiedän, että Criss käyttää levitoinnissa vaijereita mikä on täyttä huiputusta. En ollut näkemässä Princen keikkaa, mutta oli kuulemma levitoinu ilman vaijereita. En osaa sanoa onko parempi taikuri kuin David Copperfield, mutta jokatapuksessa parempi kuin Criss.

      Lisää tällasia huipputaikureita Suomeen.

    • ---d
      • Ei kai se ole

        islamisti?


    • m19v.

      Ketä on prince?

    • Rahat takaisin

      U2-show oli monin verroin upeampi elämys kuin prinssinmakkara. Ei ollut tuossa nakissa rahan vastinetta. Muutama tuttu ja suurimmaksi osaksi vertovieraita mitään sanomattomia lurituksia. Meni hieno kesäilta hukkaan, onneksi ensiviikoksi on luvattu helteiden jatkuvan...

    • Ohrwurm

      Mikä mahtoi olla yksi ennen keikkaa screenillä soineista biiseistä: mieslaulaja lauloi kertosäkeessä jotenkin "everybody lets's rock". Täysin en ole tuosta kokonaisuudesta varma, mutta joka tapauksessa siinä puhuttiin kovasti rokkaamisesta. Jäi tuo kipale kiinnostamaan kovasti.

    • Beginning Endlessly

      Tätä nämä radioiden soittolistat teettävät: nappulat eivät tajua musiikista yhtään mitään. Seurataan mitä kipaleita levy-yhtiöt ovat suvainneet soittolistoille ja latauslistoille lisättäviksi. Näin syntyy näitä Mikä ihmeen Prince? -kyselijöitä paljastaen sivistymättömyytensä. Ai niitä aikoja kun oli RockRadio ja Radio Mafia ja MTV oli vielä musiikkikanava (Ray Cokes ja kumppanit) eikä mitään sekopäistä tositv:tä. Suosittelen tutustumaan Princen monipuoliseen tuotantoon. Tulette yllättymään. Lehtien "Ei saa katsoa silmiin" jutut ovat täyttä potaskaa, jota esim Maikkarin naisjuontaja jankutti kyllästymiseen asti. Toivoisin median ottavan asioista selvää ja kertovan siitä miten esim. Princen keikat on rakennettu ja miten homma etenee, niin vähemmän aktiivisesti herran touhuamisia seuraavatkin ovat kärryillä missä mennään. Se ei ole mitään normitavaraa kuten Hartwall areenalla nähtiin kun porukka alkoi kiiruhtamaan parkkihalliin kun valot sytytettiin. Kännykkäkuvio näkyi olleen hyvin tiedossa.

      Toivottavasti tämän keikan jälkeen loppuu iänikuinen jankutus näistä vanhoista perumisista. Nauttikaa hyvästä musiikista, oli se sitten mitä tahansa mutta älkää nälvikö muitten musiikkimausta tai artisteista - mitä hyvää siitä kenellekään on? Musiikista voi keskustella ja debatoida mutta valitettavasti sitä eivät kaikki osaa ja sortuvat sitten haukkumaan.

      Summa summarum: tunnelma oli upea teknisistä ongelmista huolimatta.

    • Daddy Pop

      Tulihan se vihdoin Suomeenkin. Tuli, näki ja voitti.

    • Prince <3

      Oikeesti, Prince on ihana! :) Se on vaan niin hyvä! Voi kun olisin siel konsertissa :(

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe