Kaivataan APUA Koirapuistoasia

Loukkaantunut

Kaivataan APUA!!
Olisiko kellään tietoa tai omakohtaista kokemusta koirapuistossa käyneistä purematapauksista? Mun koirien kimppuun käytiin koirapuistossa ja omistaja ei suostu korvaamaan tapahtunutta. Sanoi: "että oma vika.. jokainen tuo koiransa puistoon omalla vastuulla?" Oikeudenpäätöksiä vastaavista tapauksista voi kysyä käräjäoiekduelta, pitäisi vaan olla nimi asianomistajasta tai vastaajasta. Olisi kiva saada tietää päätöksiä, ennen kuin vien asian oikeuteen. Kaikki apu on todella tervetullut. Kiitos!

9

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lmölmölmö.

      minkälaisia vahinkoja koiralle tuli?

    • mööh

      Jos koirat kävivät sinun koirien päälle, niin eikös vika ole niiden omistajan??? Aggressiivisia tai huonosti käyttäytyviä koiria ei puistoon saa edes tuoda. :/ Tottakai siellä omalla vastuulla käydään, mutta se ei oikeuta olla korvaamatta jos oma koira tekee vahinkoa toiselle! :(

    • tallaaja.

      ainakin täällä omalla vastuulla mennään häkkiin, osapuolista kiinni sitten miten mennään jos hassusti käy. parhain tapa on olla menemättä jos vähänkin näyttää siltä, tai lähteä jos joku siltä näyttävä on tulossa.
      tämä on kai se kirjoittamaton laki... en tiedä miten oikea oikeus ottaa kantaa, sillä ottaako se huomioon sen että änkesitkö sinä sinne vai änkesiköhän puostoon jossa sinä olit.



      omalla vastuulla, käsittääkseni.
      pitää olla järkeä lähtä ja olla menemättä!
      parempi huoltaa koiran ja omat haavat ehkä yksin ajan kanssa.

    • tallaaja lissää

      eli olisit ottanut huomioon siellä ollessasi (ennen koirien yhteenottoa) nämä seikat, voiko toinen koira olla agressiivinen.. se on vähän sama kuin tarkoituksellisesti syöttäisit lampaan sudelle...

      niin, omalla kohallani on nämä tikit kaksi nolla häviöksi.. omalle koiralleni, tikkejä kaulassa, korvassa... ensimmäisessä meni maksu puoleksi, toisessa jouduin omasta pussistani täysin..

      aika parantaa haavat... sinun ja koiran...

    • Domistaja

      Heippa, itselläni on käynyt niin että olin nuoren reilu vuoden ikäisen silloin n.25 kg uroskoirani kanssa koirapuistossa viime vuoden alussa, koirani tuli vielä silloin kaikkien koirien kanssa toimeen ja oli hyvin leikkisä..

      Puistossa ollessamme tuli sinne mies oman uros pittbull mixerinsä kanssa.
      Hänen koiransa spottasi ensimmäiseksi oman koirani ja alkoi välittömästi alistaa häntä nylkyttämällä hänen päätään eikä meinannut millään lopettaa, koirani sitten näykkäsi varoittavasti että nyt voisi tuommoinen homma loppua ja siitä se koira sitten hurjistuiki ja rupesi puremaan koiraani.

      Oma koirani tietenki juoksi jalkoihini turvaan pittbull raivokkasti purien perässä ja kuinkas kävikään... Osui sitten tämän mahtava leukaisen koiran hampaat omaan polveeni ja sain verta vuotavan haavan. Loppujen lopuksi (luojan kiitos) sivusta katsoja sai pittbullin kiinni, joka silloin roikotti omaa koiraani niskasta suussaan...

      Koiran Omistaja ei tehnyt tapahtumahetkellä yhtään mitään!
      Hän ei puhunut lainkaan suomea enkä voinut jäädä puistoon selvittämään asioita verta vuotavan koirani ja jalkani kanssa. Pyysin hänen numeronsa ja tarkistin paikan päällä soittamalla että oli varmasti oikea numero ja lähdin kotiin päin.

      Itse sain jäykkäkouristusrokotteen ja pari tikkiä polveeni (yleensähän koiranpuremia ei tikata tulehtumisvaaran takia) koska kulmahampaat olivat repäisseet ihoni niin pahasti että sitä haavaa ei voinut jättää avonaiseksi. Koirani puolestaan sai kaksi syvää haavaa niskaansa ja antibioottikuurin sekä kipulääkekuurin. Myöhemmin illalla soitin sille miehelle ja hän korvasi lääkärikulut ja sanoi vielä että pitää ottaa yhteyttä jos tulee lisä kuluja. Eli siis loppu hyvin kaikki hyvin? ei tietenkään, itselläni ei ole yhdessä kohtaa polvea tuntoa koska jotkut hermot menivät P***** ja oma koirani vihaa nykyään uroskoiria eikä ole tullut niiden kanssa toimeen tapahtuneen jälkeen..!

      Olipas romaani, jaksaakohan kukaan edes lukea :D

      • Erierie

        No voivoi ja oi oi...semmosta se elämä on,yhtä riskinottamista.


    • asasasassd

      Mitä' koirille kävi? Kuka alotti tappelun? Kumpi oli ensin puistossa? Mun mielestä se menee niin että jokainen menee omalla vastuulla puistoon. Koska kaikki ei vaan tule toimeen keskenään.

    • Domistaja

      Mielestäni sellaisia koiria ei pitäisi viedä koirapuistoon joilla on tappelu historiaa muiden koirien kanssa, ainakaan sellaisia jotka ovat alottaneet tappeluita. Tai jos omistaja tietää että oma koira rähisee useimmille koirille. Silloin vaarantaa tietoisesti toisten ihmisten koirat.
      Itsehän en enää käy koirapuistoissa usein koirani kanssa, vain silloin kun siellä on narttuja ja jos uros on tulossa, lähdemme välittömästi pois. Silloin vältytään mahdollisilta tappeluilta, eikä kenenkään tarvitse tulla sanomaan että "tulit omalla vastuullasi tänne".

    • katamarin

      Kyllä meilläpäin ainakin lukee koirapuistojen edustalla, että agressiivisiä koiria ei saa puistoon viedä. Koirien tulee myös totella omistajiaan. Eli kyllä vika on hyökänneessä osapuolessa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe