Haittaako ylipainoisuus poikia?

annuli_tipuli_pusuli

Eli oon 13v. tyttö ja aattelin kysyä, että mitä mieltä pojat on ylipainoisista tytöistä? Haittaako ylipainoisuus vai onko se ookoo? Kun ite oon huomannu et pojat seurustelisivat vai laihojen tyttöjen kanssa, onko se totta?

31

1855

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvoja..8797

      no vittu jos oot joku pitkä esim 165 ja painat vaikka 65 ni et todellakaan ole ylipainoinen!..kun omasta pituudesta poistaa 100 ni saa oman ihanne painonsa..tajusitko,toivottavasti tajusit

      • heheh

        Tarkennetaanpas, että pituus senteissä ja paino kiloissa:D


      • Pojka

        Tyhmä oon 180cm ja mun pitäis painaa 80kg vai


      • läski16v

        ite 180cm ja painan jonnekki 75kg päin, enkä ole minkään mittarin mukaan ylipainoinen, pikemminkin ali. En nyt tiedä että onko tuo 80kg mitenkään erityinen, jos nyt minkään vertaa lihasta on ni ei pitäs olla kauhean vaikeeta siihen yltää.


    • Hmm...

      Laihat tytöt miellyttävät silmää enemmän kuin pulskemmat. Mutta onhan niitäkin, jotka suosivat ylipainoisia.

      • Hmm...

        Haittaa


    • laihatonihanii

      siis lihavat tytöt on rumii!! tyttö on hyvä jos se on 170pitkä ja painaa 45-55

      • tmään

        toi on anorektikko


    • DuDe 13V

      Ei mua ainakaa haittaa yläpainoset tytöt enemmän mistä ottaa kiii >;D

      • jartsa joo

        Aivan kauniit muodot hivelevät silmää enemmän ku tikkukepit;D


    • niimpäniinaa

      Riippuu tietysti kuinka paljon on ylipainoa , mutta kyllä se haittaa , jos olet vaikka 20kiloa ylipainoinen. Turha jeesustella täällä

    • sdf234234

      Muutama kilo ylimääräistä voi olla vain seksikästä, uhkeammat muodot jne. Mutta liika on aina liikaa, jos olet >10 kg ylipainoinen niin sitten on pakko sanoa, että en itse ainakaan seurustelisi.

    • Pelottava Pontso

      Ihanne olisi varmaan joku n. 165-170cm pitkä ja 55-70kg. Ei tyttö ole läski, jos on jtn 168cm ja painaa 75kg. Se myös riippuu iästä. Jos olet 15v ja painat 40-60 niin olet (alarajassa) alipainoinen tikku. En minä ainakaan halua olla jonkun tyypin kaa jolla paistaa kylkiluut ilman mahan sisään vetoa. Itse pain n. 79kg ja pituutta 164-166cm.

    • oihjcfuwqv

      Siis jos puhutaan vähän pyöreistä, niin ei haittaa. Mutta oikeen kunnon ylipainoiset läskikasat kyllä vaan yököttää!

      • 5oib

        Anorektikot hyi, kyl naisella tulee olla muotoja. Mut liika on liikaa


    • Pulskalapsi

      Mikä on 166cm tytölle mielestänne sopiva paino? Onko 58kg liikaa? Tykkääkö pojat enemmän sellasista laihoista jaloista? ja näyttääkö tyhmälle jos on muuten hoikka mut jalat on sellaset tukevammat, vaikka ne lähinnä pelkää lihasta olisikin?

    • idiot...

      paino ei kerro. oon tyttö ja olisin painon mukaan ylipainonen, mutta urheilija, joten lihasta enemmän, kuin läskiä, joten painoo ei kannata kattoo... ainakin urheilijoilla

    • ei muuten

      haittaisi, mutta koska te tytöt itse olette niin saatanan pinnallisia! niin vastaan että kyllä haittaa enkä missään tapauksessa huolisi mitään lahtivalasta!!

      • lmao

        salee oot just se lahtivala :D


    • iiduli

      pitää tähänki ny sit kommenttoida et eihä se paino kerro mitää, eiks se oo se miltä se näyttää. jos "läskit on tasapainos" ettei oo esim vaan läskimahaa tai reisiä nii eihän se 10kg haittaa ?
      ja toiseksi, naisten hormoonejen takia naiset lihoo ku menkat ja kasvupyrähdys alkaa, ja se on enemmän ku normaalia et naisilla kertyy kiloja mahaan ja reisiin, ja senhän kaikki tietää että naisten on hankalempaa laihduttaa kuin miesten, joten älkää ottako sitä itsestäänselvyytenä että naiset haluaa/pystyy laihtumaan nopeasti. ja voittehan ajatella asiaa tältäkin kannalta, että mielummin laiha, muodoton tikku, vai muotoja omaava, hiukan uhkea nuoren naisen alku (:

      eiköhän se luonne kuitenkin loppupeleissä ratkaise (:

    • ihastunut

      päätänpä tyttönä itse liittyä keskusteluun, lihavat tytöt voivat myös olla kauniita ja laihat tytöt eivät niin miellyttävän näköisiä. eihän se painosta johdu. jos pitäisi miehistä valita niin ei minua haittaisi jos hän olisi vaikka vähän ylipainoinen. tunnen naisen, joka on itse siinä 50-55kg rajoissa ja mies olisiko 90-120.
      he tulevat hyvin toimeen, ja kaikilla on tietysti omat mielipiteet! :)

      • Siouxiemiuxie

        Samaa mieltä.


    • Siouxiemiuxie

      Iþe oon tyttö kylläkin mut vastaan silti. Se sisäinen kauneus on tärkeämpää, ja kertoonihkisestä enemmän kuin ulkonäkö. Ihminen itse päättää mitä tekee kehollee, oli anoretikko tai ylipainoinen. Ei se anoretikon kattominen oo sen parempaa ku sä kattelet ylipainoista. Ylipaino ei tarkoita eitä, että olisi laiska. Itse olen ylipainoinen ja liikun silti todella paljon. Harrastan uintia, ratsastustam asumme 3 kerroksessa ja ei ole hissiä, kävelen joka pöivä kouluun ja takas paitsi viikonloppuisin, köymme laupassa, ja meillä on selvät ruoka-ajat enkä edes saa syödä karkkia, koska olen allerginen niille. En vedä limuja koska en pidä noostä, emmekä käy pizzalla ja hamppareilla kuin taas monet ovat tottuneet. Ylipainoisuus ei tarkota myöskää sitä, et itse oot aiheuttanu. Tai nom ehkä osaks joo mut on siin muitaki juttui siis. Mun suvussa, siis molemmissa on aina ollu joko laihoja tai ylipainoisia. Ja meidän toisessa suvissa, on todella paljon ihmisiä joilla on tai on ollut diapetes. Ja meissä ihmisissä painaa myö luut, nahka, sisäelimet, ja veri. Ei se oo se pelkkää rasva, kuten useampi kuvittelee ja mielii sen sellatti. Ja sen voin sanoa, että itsellä on juuri hyvä olla kun ei välitä tuollaisista. Itte mulla on tpdettu, et mul olis ehkä jotain mut verikokeissa ei näkyny sillee kauheasti muutoksia nii ei sit tehty enempää.

      Totta kai ymmärrän että ei saa olla liian ylipainoinen, mut ei sekään oo kivaa kattoo jos on tyylii anoretikko. Et en mä selaisen kans ny ainakaa haluis olla, vaa ennemmin sit olisin yksin.

      Ja tosi-asia on, että jos ei silti kelpaa sellaisena kuin on nii anti olla.

    • 13veigätty

      Oon poika ja tykkään yli 70 kg tytöistä ja kerran olin jädel yhen melkei sata kilosen kaa ja syötin sille 10 litraa jäätelöö ja 5 litraa limuu ja illal mentii mäkkii ja se söi 10 hampoarii sit yöl se röyhtäili nii mällit lens housuun aina ku puristelee tissei nii tyttö saa orgasmii

    • Näinseon

      Ylipaino on pahasta. Ylipainoinen voi olla kertaluontoinen juttu pojalle, mutta pysyväksi kumppaniksi otetaan hoikka tyttö ja mieluummin niihin kertaluontoisiinkin juttuihin.

    • LoveYourself

      Miksi kaikilla ihmisillä täällä keskustelussa on sellainen kuva, että ylipainoinen tyttö on aina jotenkin kurvikas tai, että on jotain mihin tarttua? Haluaisin sanoa, että kaikki naiset, joilla painoa kertyy enemmän, ei kasva kuppikokoa tai muutamaa senttimetriä takamuksesta. Ja kaikki laihemmat tytöt eivät ole tikkuja, he voivat olla hyvinkin kurvikkaita, mutta liikarasvaa ei vaan ole. Omasta mielestäni painolla ei ole mitään väliä, riippuu vaan siitä onko se pelkkää rasvaa vai lihasta. Jos painaa 90 kiloa voi olla yhtä kaunis, kuin joku joka painaa 50 kiloa ja toimii myös toisinpäin.

    • Pekka334

      Mulla ei ole henkilökohtaisesti minkäänlaista ongelmaa seurustella tai olls isompi kokoisemman naisen tai miehen ystävä tai kumppani

    • gängshii

      Hyi vittu ylipainoset
      onneks kuolee aikasemmi

      • Homoot

        Mitä helvettiä luuletsä et sul on oikeus sanoo noin ja nekin on ihmisii, kukaan ei varmaa haluu sua ku ajattelet tolla... Tyhmää


    • ooooooooo

      No se vähän riippuu. Jos on siis oikeesti vaarallisen ylipainoinen niin ei kyllä kovin kivaa katseltavaa ole, mutta ite ainakin tykkään enemmän tytöistä jotka ei oo ihan täysin hoikkia. Esim tykkään aika paljon yhestä tytöstä joka ei kyllä oo mikään hoikka, mut en kyllä läskikskään sanois. Mut ehkä siitä puolvälistä, ja se on ainaki niinkun ihanteellinen vartalo tytöllä ainakin minun mielestä.

    • Anonyymi

      Eipä sillä aivan järettömästi oo väliä vaikka omaan silmään mitä laihempi sen parempi että jos se on joku 5-15kg yli painoo ni ei siinä mitään mut jos on joku 160cm ja painaa 92kg ni ei se kyllä miellytä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1840
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1489
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      979
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      836
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe