Kokemuksia tietokoneliikkeestä Silent Rig

pluotonen

Olisi pojalle pelikoneen hankinta edessä.
Sattui silmiin Silent Rig niminen tietokonefirma, jossa näyttäisi tarjolla olevan kunnon pelumyllyjä:)

Löytyykö kokemuksia firmasta?

65

5884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On luotettava

      Joo on ihan luotettava, suosittelen i5K Mid Power Budjet 780e niin poika ei pety jos pelaa fps pelejä ja jos haluaa tietokoneelta pitkäikäisyyttä. Suosittelen kyllä enemmän valitsemaan osat sieltä ja ottamalla kasauksen, säätät rahaa ja tietokoneessa ei ole turhaa ilmaa. Lisätietoa saat esim. MuroBBS foorumin rauta osiosta. Kysy sieltä ennemmin kuin täältä. Valitset nämä osat:

      prosessori: i5 2500k, Jos poika ei kellota i5 2500

      H67 / Z68 / P67 pohjainen emolevy

      näytönohjain: sapphire radeon hd 6870

      optinen asema: ota halvin,

      Kotelo: Fractal design R3 (kalliimpi, mutta hiljaisempi), tai antec three hundred

      Muistit: 2*2 DDR3 halvin käy, samal hinnal saisit kyllä 2*4 gb

      Kiintolevy: Samsung spinpoint F3 1gb

      Virtalähde: XFX Core Edition PRO 550W

      Käyttis? Se on helppo itse asentaa Windows 64bit

      Hinta: Ilman Windowsia, kasauksen kanssa 805,90
      Windowsin kanssa: 903e

      Tai tämä kokoonpano lapstoresta.

      • >Muistit: 2*2 DDR3 halvin käy, samal hinnal saisit kyllä 2*4 gb

        Vai on 4 gigan kammat samanhintaisia kuin 2-gigaiset. Epäilen erittäin vahvasti.


    • a.heikkilä

      Yrityksen tunnusluvut ainakin karua luettavaa!

      http://img854.imageshack.us/img854/5034/silentrig.png

      Nimittäin tuollainen riskiluokitus on oikeastaan vain yrityksillä jotka menossa konkurssiin tai vähintäänkin velkajärjestelyyn!

      Itse harkitsin tuolta ostavani vähän kalliimman koneen, mutta nähtyäni tuon en ainakaan itse uskalla käydä minkäänlaista kauppaa kyseisen liikkeen kanssa.

    • domain violates

      a.heikkilän oma riskiluokitus on ainakin korkea, niin korkea että heikkilän lataamat kuvatkin bannataan.

      • pluotonen

        No jopas pomppas.......kiitos varoituksesta! (tuo linkki aukeaa kopioimalla osoite).
        Sen verran rupes asia kiinnostamaan, että oli tarkistettava puhuuko a.heikkilä totta.
        Tottahan tuo turisee....tuollaista riskiluokitusta ei saa enää ihan pienillä maksuvaikeuksilla:(
        Asia on ihan yleistä tietoa ja saatavissa ainakin asiakastieto.fi sivustolta (maksullista kylläkin)

        Näköjään pitää sivustoa tuolla Silent Rig nimellä ja yritys taustalla on nimeltään Delkap Oy.

        Kannatti muuten kysäistä ennen ostopäätöstä!!


    • AMDX8

      Suosittelen kyllä tilaamaan tuon koneen vaikka Lapstoresta tai Verkkokauppa.comista niin ei harmita takuuasiatkaan jos koneeseen tulee jatkossa jotain vikaa. On siinä kyllä Silent Rigillä riskipisteet tosiaan kohdillaan, itse en tilaisi tuollaisesta kaupasta kyllä yhtään mitään.

    • modari

      Joopajoo. Kyllähän tuo voi olla aika riskiluokiteltu vielä kun kyseessä on niin uusi firmakin. perustettu 1.4.2010, ja silti kasvua tapahtunut koko ajan vaikka tuo kys tuolla vaahtoaa noista taulukoista. Sen lisäksi useampi kaveri on tilannut tavaraa tuolta ja kaikki on mennyt kuten pitää, eli hyvin.

    • asiakaaas1234

      Tilasin tuolta keväällä koneen. Kone ei toiminut kunnolla. Yksi osa vaihdettiin takuuseen mutta se ei auttanut. Sen jälkeen ei sähköposteihin vaivauduttu vastaamaan.


      Osta lapstoresta ennemmin. En sano että silent rig olis huijarifirma mutta parantamisen varaa on asiakaspalvelussa.

    • ATuntija

      Tuollaiset riskipisteethän kertovat että joko yritys ei ole maksanut veroja / palkkoja, muuten ne eivät noin korkealle kohoaisi. Ei missään nimessä kannata ainakaan ennakkoon tuollaiseen yritykseen maksaa ja postiennakollakin ostaisin vaan sellaisia tuotteita joissa takuun hoitaa joku kolmas osapuoli.

    • haistakaa vattu

      Mieluummin ostaisin Silent Rigistä kamaa kuin uskoisin suomi24:lla olevien äälilöiden kommentteja, heh. Itsekin olen täällä lähinnä vaan vittuilemassa ja auttamiset säästän parempiin foorumeihin. Lueskelkaa nyt kuitenkin tuota muron kettinkiä jos nyt mitään siitä edes tajuatte. Ja noilla pisteillä ei ole vitun merkitystä minkään kanssa, ainoastaan asiakaspalaute riittävän suurelta joukolta jotain merkitsee. Joku mäntti asiakaaas1234 jonka älykkyys on ameeban tasolla ei riitä vakuuttamaan siitä ettei muille nopea ja asiallinen asiakaspalvelusysteemi toimisi.

    • Ihmettelijä2

      Käsittämätöntä välinpitämättömyyttä joillakin asiaan suhtautumisessa.

      Riskuluokat ovat välillä 1 - 5 ja riskipisteet taasen välillä 1 - 100.

      Kyseisellä yrityksellä riskipisteet 98!!??
      Ei paljoa älliä tarvita lukeakseen noita lukuja.

      Yritykset luokitellaan seuraaviin arvosanoin juurikin siksi, että toiset yritykset ja miksei yksityisetkin saavat tietoa yrityksen taloudellisesta tilanteesta aloittaesaan esim. asiakassuhdetta kyseisen firman kanssa.

      Yleensä tällaisia lukuja näkee lähes konkursissa olevilla yrityksillä.

      • Stereohetero

        No nyt se on Delkap Oy eli Silent Rig sitten haettu konkurssiin! Ja ihan asiakastieto.fi kertoo tuon asian, että ei sitä enää mitkään foorumien mielipiteet muuta. Sieltä vaan tilaamaan ja mielellään vielä maksamaan ennakkoon :D


    • Keijoki

      Todella huolestuttaviltahan nuo luvut näyttävät. Eikä tuo murobbs.plaza ketju kuin vahvista noita lukuja mielestäni. Kyllä tuolta silti vois tavaraa ostaa ilmeisesti kunhan vaan paikan päältä sen käy hakemassa ja tuotteessa on valmistajan jäjestämä takuu jatkossa.

    • S6000

      Maanantaina 12.09. sain uuden koneeni tuolta. Ei pahemmin valittamista. Odottaa sai tosin kolme viikkoa tilauksesta kun kasauksessa oli ruuhkaa. Kaipaisin firman sivuille tilauksen seurantajärjestelmää, josta näkee missä vaiheessa jonoa ollaan ja/tai odotellaanko jotain komponenttia. Kokoaminenhan itsessään ei kauaa vie. Mukaan ei tullut käyttöjärjestelmää asennuksineen. Koneeseen olen tyytyväinen.

      Enemmän harmitti Matkahuollon hidastelu. Panttasivat lähetystä viikonlopun yli. Ja makuuttivat vielä maanantainakin määräpaikan Matkahuollossa. Hain sen sitten sieltä kun en jaksanut odottaa koska kuljettavat lähi-Siwaan. Tämä pikku muutos vaatikin neljä puhelinsoittoa.

    • Runsaudensarvi

      Parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua heillä on kun esim. verkkokaupalla.
      En ole yhtään huonoa kokemusta kuullut firmassa asioineiden henkilöiden suusta, lukuunottamatta hidasta sähköposti liikennettä, mutta heidän mukaan tähänkin on joku kloppi palkattu.
      Teinit esittää täällä tietävänsä noiden luokitusten todellisen relevanssin kaupankäyntiin.
      Kauppias A.heikkilä voi myös kaivaa päänsä perseestä ja hävetä kilpailevien yritysten mustamaalausta.

    • Maurimainen

      Itse ostin tuolta komponentit & näytön @ 900€, kaksi viikkoa kesti koska kuten sivuilta näkee, melkein kaikissa tuotteissa on saldo nolla tai miinuksella ja saatavuusarvioihin ei ole luottamista. Vaihdoin näytönohjaimen että saisin paketin, jolloin tilaus lähtikin heti matkaan.
      Benq:in näytössä oli kirkkaan vihreä pikseli, joten laittoivat pyynnöstä uuden tulemaan samantien ja palautin vanhan kun uusi saapui. (Nyt uusi Asus sirisee pirusti ja yksi musta subpikseli löytyy, pitää katsoa pari päivää kestääkö tuota vai lähteekö tämäkin takaisin)

      Palvelu oli heillä puhelimitse ystävällistä ja toiminta nopeaa, mutta heidän pitäisi saada reilusti enemmän varastosaldoa tuoteille ja sähköpostipalvelua paremmaksi.

    • Niinpä niin
    • Kokemus

      Itse tilasin näytönohjaimen kyseisestä firmasta, tuote saapui sinetit auottuina, sisältö oli sekaisin. Itse näytönohjain kyllä oli hyvässä kunnossa, mutta asiakaspalautuksena pistin menemään takaisin. En nimittäin mistään avatuista paketeista rupea täyttä hintaa maksamaan.

    • Kokemukselle

      Kannattaa muistaa, että tuotteet saapuvat välillä tuossa kunnossa tukkurilta :)

      • tsebel

        Jos tukkurilta tulee kamaa sinetit auottuna, jokainen ASIALLINEN firma pukkaa ne takaisin eikä heitä asikkaiden murheeksi.


    • Tilasin silentrigistä koneen ja hyvin toimii tuli 4 päivässä :)

    • Epic..legendary..

      Toimitus ajoissa olisi parantamisen varaa rutkasti,kai 1 ihminen kasaa koneita,kestää aivan liian kauan.. V""taa kun ei edes infoa mitä puuttuu ja mikä maksaa.Tukkurisitä tukkuri tätä..prkle

    • hgji9eqhcg90tu
    • IT_Verokarhu

      Laitetaampa tännekkin varoitusta. Verottaja on hakemassa Silentrigä (Delkap Oy)konkurssiin!!!

      • Tyhjää vouhotusta...

        Asian vääristelyä. Ei ne puolen miljoonan varastollaan ihan heti konkurssiin ole menossa, vaikka väliaikaisesti saattaa ollakin ALV-rästejä. On aika normaalia yrityksillä jotka pyrkivät kasvamaan nopeasti, ettei niiden ostot ja tuotot aina kohtaa reaaliajassa - ei siitä tarvitse mitään hysteriaa lietsoa.


      • Asiallisesti nyt!

        On aivan normaali toimenpide, että verottaja laittaa konkurssihakemuksen, jos yritykseltä on tilinpäätöksessä esimerkiksi verorästejä. Kuten tuossa "Tyhjää vouhotusta..." hyvin sanookin, ei noin suurella varastolla konkurssiin mennä vaikka olisi millaiset verorästit. Konkurssihakemus peruuntuu, kun verot on maksettu ja tilinpäätös ajantasainen.

        Itse olen tilannut monet monituiset kerrat SR verkkokaupasta tuotteita, eikä lopputuloksessa koskaan ole ollut mitään valitettavaa. Vaikka tuotteet olisivatkin myöhässä, aina on informoitu tai ehdotettu toista tuotetta. Ensimmäisellä kerralla vähän vihastuksissani pistin viestiä asiakaspalveluun ja sieltä sainkin sitten ansioni mukaan takaisin. Mitä asiallisemmin verkkokauppojen kanssa asioi, sitä asiallisemmin sieltä vastataankin. Ihmisiä siellä vain töissä on.

        Aktiivisena murolaisena veikkaisin ainakin, että SR ei yrittäisi mitään fiilunkia, jos olisi menossa/mennyt konkurssiin, vaan siitä ilmoitettaisiin heti. Ei kai mikään yritys (omistajat, työntekijät jne...) halua itselleen lisäongelmia missään yrityksessä.

        Turhaa pelonlietsontaa, sanon minä!


      • Petetty?
        Asiallisesti nyt! kirjoitti:

        On aivan normaali toimenpide, että verottaja laittaa konkurssihakemuksen, jos yritykseltä on tilinpäätöksessä esimerkiksi verorästejä. Kuten tuossa "Tyhjää vouhotusta..." hyvin sanookin, ei noin suurella varastolla konkurssiin mennä vaikka olisi millaiset verorästit. Konkurssihakemus peruuntuu, kun verot on maksettu ja tilinpäätös ajantasainen.

        Itse olen tilannut monet monituiset kerrat SR verkkokaupasta tuotteita, eikä lopputuloksessa koskaan ole ollut mitään valitettavaa. Vaikka tuotteet olisivatkin myöhässä, aina on informoitu tai ehdotettu toista tuotetta. Ensimmäisellä kerralla vähän vihastuksissani pistin viestiä asiakaspalveluun ja sieltä sainkin sitten ansioni mukaan takaisin. Mitä asiallisemmin verkkokauppojen kanssa asioi, sitä asiallisemmin sieltä vastataankin. Ihmisiä siellä vain töissä on.

        Aktiivisena murolaisena veikkaisin ainakin, että SR ei yrittäisi mitään fiilunkia, jos olisi menossa/mennyt konkurssiin, vaan siitä ilmoitettaisiin heti. Ei kai mikään yritys (omistajat, työntekijät jne...) halua itselleen lisäongelmia missään yrityksessä.

        Turhaa pelonlietsontaa, sanon minä!

        Tilasin konepaketin helmikuun alussa enkä ole vieläkään saanut siihen näytönohjainta, näppistä ja hiitä. Jäätävän hidasta toimintaa.


    • vihainen karhu

      Seitsemäs (7) viikko juuri alkoi tässä odotellessa. Maanantaina 3 päivää sitten kysyin asiallisesti tilannetta. Sanoivat että saivat puuttuvan SSD:n juuri samana päivänä. Mikä sattuma, sillä SSD:n toimitusajaksi oli maksimissaan 3 viikkoa. Ainoa osa jolle oli maksimissaan 4 viikkoa oli näyttökortti.

      Vielä kehtasivat valehdella että pystyvät lähettämään paketin seuraavana päivänä. Ei ole kuulunut mitään koko viikkona.

      Jimm'sin verkkokaupasta olisin varmasti saanut 2-4 viikon sisällä. Kyllä harmittaa jäätävästi. Mahtaako direktiivi 97/7/EY artikla 7 olla mitään hyötyä?

    • pettyny2

      - 1.4 tilasin konepaketin, jossa toimitusaika 10..21 päivää. No kun 25 päivää oli kulunut, niin ystävällisesti kysyin, mitä tilaukselleni kuuluu, vastasivat vähän ärtyneellä aksentilla, että tilaushan ei ole vielä myöhässä, emme laske viikonloppuja ja arkipyhiä toimitusajaksi, eli virallisesti toimitus on myöhässä vasta 2.5 tjsp.
      - Loppupeleissä tuo kone tuli perille 10.6., eli 10..21 päivää tarkoitti heillä 71 päivää (taitavat viettää paljon omia arkipyhiä ja pitkiä viikonloppuja)
      - Kone oli tilattu Windowsilla ja se olkin asennettu, mutta viimeisimmät ajurit eivät olleet, toisin kun mainostavat.
      - Koneen mukana ei tullut Windowsin rekisteröintiavainta. Se toimitettiin vajaan kuukauden päästä heinäkuun alussa, kun sen perään oli pari kertaa kysellyt. Muutama päivä oli windowsin "koeaikaa jäljellä"
      - Sähköposteista paistaa läpi välinpitämättömyys. Samat vastaukset tuli liukuhihnalta hieman eri selityksillä. Tyhjiä lupauksia ja kusetuksen makua.

      ELI PYSYKÄÄ EROSSA TÄSTÄ PULJUSTA, TAI ÄLKÄÄ AINAKAAN MAKSAKO MITÄÄN ENNAKKOON. VARAUTUKAA PERÄÄNKYSLEMISEEN, TYHJIIN LUPAUKSIIN JA VIIVÄSTYNEISIIN TOIMITUKSIIN!

    • Minäainakin

      16.9 Ilmarinen puolestaan hakenut Silentrgin konkurssiin.... Nyt ei muuta kuin nopeasti tilaamaan tuolta vielä kun halvalla jotain saa!

      • huolestunut asikas

        Onko jotain lähdettä tälle?


      • kyllä on kyllä
        huolestunut asikas kirjoitti:

        Onko jotain lähdettä tälle?

        asiakastieto..


    • 3KK konettaodottanut

      No niinpäs näköjään onkin haettu jälleen kerran konkurssiin kyseinen lafka :D Tuon näkee ihan asiakastieto palvelusta. Mahtaakohan tälläkin kertaa vahingossa jääneet eläkevakuutukset maksamatta :D

      • kiinnostunut0

        onko siis todella haettu useita kertoja konkursiin, ketkä on hakeneet? Verottaja?


    • Flashback?

      Aivan kuin olisi kokenut flashbackin. Efidata -> Akiba -> Elektroni. Annetaan vanhan yrityksen mennä konkurssiin ja laitetaan uusi firma vaan pystyyn. Onkohan tuon SR:n takana jopa noita samoja kavereita jotka pyörittivät tuota edellä mainittua kolmikkoa?

      • Hienoa, eikös?

        Laillistettua harmaatataloutta parhaimmillaan. Verot / lakisääteiset maksut jätetään maksamatta niin kauan kuin voidaan ja kun niitä aletaan karhuamaan ajetaan firma konkurssiin ja laitetaan uusi firma pystyyn.


      • mitäs menoa tämä on
        Hienoa, eikös? kirjoitti:

        Laillistettua harmaatataloutta parhaimmillaan. Verot / lakisääteiset maksut jätetään maksamatta niin kauan kuin voidaan ja kun niitä aletaan karhuamaan ajetaan firma konkurssiin ja laitetaan uusi firma pystyyn.

        uusi firma jo todellakin näemmä pystyssä.. meneekö nyt sitten silent konkurssin ja uusi business alkaa tosta vaan;)


    • ei etukäteismaksua
      • osakepääoma pieni

        Tuon firman osakepääoma on vain 2500 euroa.. omistajien tappio firman kaatumisen yhteydessä ei siis olisi juuri tehokasta konepakettia suurempi häviö omistajille. Jollekin opiskeliklopille voisi kuvitella konepakettirahojen menetyksen olevan kova takaisku. Jos pulju kaatuu.


    • hjkfsd hfjksd

      On se nyt kumma jos menee konkkaan. En edes tajua miten ne ovat onnistuneet sössimään asiansa noin, kun kauppa oli lähestulkoon ainoa, jonka konepaketit olivat järkeviä ja sopivan hintaisia. Lisäksi heillä oli myynnissä joitain laatukomponentteja, joita ei mistään muusta Suomen kaupasta löytynyt.

      Kysyntää olisi luullut olevan tarpeeksi toiminnan jatkumisen (ja laajentumisen) kannalta. Saa nähdä, mikä on lopputulos.

      • Gandalf the Grey

        No helppohan se on myydä halvalla konepaketteja, kun ei makseta veroja / lakisääteisiä maksuja ;) Sitten kun niitä aletaan perimään verottajan ja muiden toimista onkin jo hyvä laittaa uusi yritys pystyyn ja unohtaa takuu yms vastuut.


      • hsdjkf hsdjkf
        Gandalf the Grey kirjoitti:

        No helppohan se on myydä halvalla konepaketteja, kun ei makseta veroja / lakisääteisiä maksuja ;) Sitten kun niitä aletaan perimään verottajan ja muiden toimista onkin jo hyvä laittaa uusi yritys pystyyn ja unohtaa takuu yms vastuut.

        Mjaa. Minun nähdäkseni SR:llä oli taitavasti koottu tuotevalikoima - komponenttien määrä ei ollut iso, mutta ne olivat harkiten valittuja. Olisin voinut kuvitella tuon vaikuttavan kuluttajan kannalta positiivisesti hintoihin.


      • Gandalf the Grey
        hsdjkf hsdjkf kirjoitti:

        Mjaa. Minun nähdäkseni SR:llä oli taitavasti koottu tuotevalikoima - komponenttien määrä ei ollut iso, mutta ne olivat harkiten valittuja. Olisin voinut kuvitella tuon vaikuttavan kuluttajan kannalta positiivisesti hintoihin.

        Tuotevalikoima oli kyllä hyvä, mutta jos myydään alihintaan tavaraa niin kauan kuin "laki" sallii ja sitten mennään konkurssiin niin tuo positiivisesti hintoihin vaikuttaminen jää todella lyhyeksi.


    • asdfasdfassdfasf
      • Seli seli

        Hienoja koottuja selityksiä kyllä taas ja vielä koittavat syyllistää meitä asiakkaita! Kaikken paras tuo että: Toistaiseksi kauppamme jatkaa toimintaansa normaalisti :D


      • eipä enää
        Seli seli kirjoitti:

        Hienoja koottuja selityksiä kyllä taas ja vielä koittavat syyllistää meitä asiakkaita! Kaikken paras tuo että: Toistaiseksi kauppamme jatkaa toimintaansa normaalisti :D

        Kiitos Silent Rig;)


    • *Kepo*

      Silent rig on konkurssissa:

      Delkap Oy on lopettanut liiketoimintansa tällä päivämäärällä. Yritys on nyt konkurssimenettelyssä ja siirtynyt pesänhoitajan hallintaan.

      Pyrimme informoimaan teitä palautus- ym. menettelyistä mahdollisuuksien mukaan.

      Kiitämme Muroyhteisöä erittäin antoisista yhteistyövuosista!

      -silent rig tiimi

      http://murobbs.plaza.fi/yritykset-ja-jalleenmyyjat/755242-silent-rig-250.html

      • hyvät vittuilut

        heittivät lopuksi Muroille;)


      • Murot voittajia
        hyvät vittuilut kirjoitti:

        heittivät lopuksi Muroille;)

        Muroilla on oikea asenne;) Firmaa puolustetaan viimeiseen saakka, ja sitten kun rahat jäi konkurssiin, ollaan ihmeissään ja syytetään muita huonosti käytäytyviä ostajia, jotka ei tajunneet ostaa samasta konkkaformasta;)

        Tzeesus mikä meno tuolla muropaketissa..


      • ostakaa pois

    • Gondrad Fuugel

      Siis onko Silent Ring toiminta loppunut, kun kotisivulle ei tänään enää päässyt ?
      Viikonloppuna kyselin tietoja yhdestä konepaketin kokoonpanosta ja suunnittelin tilauksen tekemistä tuolta Silent Ring myymälästä, kun olis ollu audio käyttöön sopiva konepaketti siellä.
      Täytyy varmaan sitten katsella toisaalta sopivaa tietokonetta.

      • Kysy kuule

        Muroilta lisää tietoja;)


    • *Kepo*
    • Ex-Pomi/CC-asiakas

      Sääli, että pikkuliikkeet näivettyvät yksi toisensa Jälkeen. Oulussakin oli aikoinaan Komentokeskuksensa, Serv-Itinsä sun muut pienet liikkeensä, Pomista puhumattakaan. Nyt kun Lapstorekin on osa Systemaa tai päinvastoin, niin suurin osa tavarasta kulkee enemmän tai vähemmän isojen käsien kautta.

      • isot puljut parempia

        Pikkufirmat kaatuu, kun on toimitusvaikeuksia, helvetin pitkät toimitusajat ja muuta ihmeellistä sekoilua ja asiakasta kohdellaan huonosti. Tämä silentkin kaatui ihan vaan omaan nörtimaisen toimintansa takia. Ostajia olisi mutta kun nörttijäbät ei vaan osaa.


    • hfsdjk hfkjsd

      Ne, jotka eivät tajua koneista mitään, ostavat ne Giganteista, Experteistä ja pahimmassa tapauksessa Prismoista ja Cittareista. Vähän asiantuntevammat käyttävät isoja ja tunnettuja suomalaisia liikkeitä.

      Ne, jotka tajuavat laitteistojen päälle, ostavat kaiken komponentteina ulkomailta, koska siellä on halvempaa.

    • nfdfgnfdfgnygtf

      Aika vaikea kilpailla Suomen tukkureiden hinnoilla Euroopan halvempaa verotusta ja parempaa osien saatavuutta vastaan.
      Ei tarvitse kuin laskea muutamalle osalle hinta saksan hintaseurannan kautta ja säästät satoja euroja kun tilaat osasi koneeseen sieltä. Alhaisempi 19% verotus vaikuttaa. Mutta ei selitä kokonaan suurta hinta eroa. Verkkokauppa tuo kaikki osat myöseuroopan halvoilla osto hinnoilla Suomeen. Ja kiskoo huimat voitot kallilla ns Suomi hinnoilla.

      Silentin pojat kävi comptex messuilla pitämässä kivaa ja nyt konkkaan. Paljonkohan rahaa se reissu maksoi firmalle?

      Onko jimm'smuuten laskenut hintoja?
      http://www.jimms.fi/tuote/BX80633I74930K
      http://www.mindfactory.de/product_info.php/Intel-Core-i7-4930K-6x-3-40GHz-So-2011-WOF_931666.html

      • reissaaminen ok

        Varsinkin jos pääsee rällästämään vaikka asiakkaiden maksamilla etumaksuilla.


    • Anonyymi

      Tää on varmaan necro tässävälissä, rupesin tuumimaa mitä firmalle tapahtu.
      Ostin joskus 2012 konepaketin 1,2k€, ja se toimii edelleen. Sama case, mobo, muisti, virtalähde, prossu ja kovo. Ainoo mitä vaihdoin tai lisäsin modulääripiuhan päähän oli 1060 GTX 3gb ja Kingstonin halpis 256 gb SSD. Ainoa minkä kanssa tullut ongelmia on Kingstonin SSD.

      Prossu toimii kyllä nykysesti lähinnä pullonkaulana uudemmalle kortille, mutta toimii silti. Harminlista että meni alas firma. Ihan laadukkaita prebuildeja myi.

      • Anonyymi

        Miksi et osaa kirjoittaa?


      • "Prossu toimii kyllä nykysesti lähinnä pullonkaulana uudemmalle kortille, mutta toimii silti. Harminlista että meni alas firma. Ihan laadukkaita prebuildeja myi."

        Ihan kiva että vihdoinkin joku tuli kommentoimaan jolla oli oikeasti kokemusta kyseisestä firmasta, eikä perus-tyhmää trollausta jota tällä palstalla yleensä näkyy :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tuomas Sakari Matias Salminen. S.2005

      Nimi on ihan julkista tietoa. Ei tarvitse poistaa. Julkaistu monilla sivuilla.
      Valkeakoski
      58
      4274
    2. Sille yhelle vaa

      Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
      Ikävä
      92
      1705
    3. Mikko Leppilampi ahdistellut useita!?

      Jotenkin on aina jäänyt lipevän oloinen fiilis kun hänen esiintymisiä on katsellut. Nyt rikosepäily seksuaalisesta ahd
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1269
    4. Farmasia valintakoe 2024

      Miten meni farmasia valintakoe teillä? Minun mielstä se oli ihan oko en voi sano, että se oli tosi vaikea.
      Pääsykokeet
      48
      1119
    5. Onhan sulla

      Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
      Ikävä
      64
      1046
    6. Kaksisataa kilometriä on pitkät niin..

      Vai onko se sinusta niin, mies?
      Ikävä
      92
      707
    7. Ajattelen minä sua vieläkin mies

      Ja välillä tulee kyyneleet silmiin kun tajuan että näin tämä sitten menikin. Ikävä on, koska olet rakkauteni. En ole nyt
      Ikävä
      40
      689
    8. Vielä yksi juttu

      Kaipaan sinua enemmän kuin omaa sieluani. Olet rakas minulle.
      Ikävä
      73
      688
    9. En tiedä huomasitko edes minua

      mutta minä huomasin sinut ja näytitpä taas hyvältä!
      Ikävä
      32
      685
    10. On muuten meidän kylän poikia.

      Surullinen uutinen. Toivotaan, että uhri saa tarvitsemansa avun. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b497ba33-7a82-415d
      Tornio ja Haaparanta
      6
      664
    Aihe