Hauskin tai oudoin UNI!

2345678

vittu kertokaa :D

20

387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tapetaan Anneli!

      Tää on ihan seko uni, näin tän ehkä vuos sitte:

      Olen keskellä yötä omassa kotiluokassani. Istun pulpetissani. Mietin hetken, että mitä siellä teen kun yhtäkkiä kuulen portaista ääniä. Nän ikkunasta, että (mies) opettajani (samalla myös reksini) tulee koulun kottikärryjen kanssa (KESKELLÄ YÖTÄ!!!) Pelästyn, sille en saisi tietenkään olla yöllä koulussa. Menen paniikkiin a keksin näytellä nukkuvaa (viisasta, eikö?:"D) Eli siis yksinkertaisesti istuin silmät kiinni ja niska kenossa pulpetillani.

      Kun opettajani saapui luokkaan, hän pysäytti kottikärryt pulpettini viereen, avasi pulpettini ja alkoi määttää kirjojani niihin kottikärryihin. Hän ei edes tuntunut huomaavan minua. Ännähdin muka unissani, sillä niskaani särki. Silloin hän huomasi minut, mutta ei ihmetellyt mitään, vaan nosi minutkin kottikärryinih kirjojen päälle (olen aika pienikokoinen, joten mahduin hyvin) Hän lähti kärräämän minua ja kirjoja ulos luokasta.

      Tässä vaiheessa tuntuu, että unta olisi "leikattu" eli siis unessa ei tuli katko, mutta jokatapauksessa, jatkuu:

      Yhtäkkiä oli pilvinen kolea iltapäivä, ja siti opettajani työnsi "nukkuvaa" minua kottikärryissä METSÄSSÄ! Kirjat olivat kylläkin muuttuneet maitopurkeiksi, ja kun kotikärry kolhaisi kiveä, niin kaksi kirja-maitopurkkia tipahti sammalille. "MAIJA" (se on nimeni ^^)opettajani kivahti nukkuvalle minulle, ja vastasin hänelle muka unissani, siis sellaisella unissapuhuja äänelä "anteeks" Opettajani ei kiinnittänyt siihen huomiota vaan nosti maitopurkit takaisin kottikärryihin.

      Pian saavuimme (olimme kai siis tehneet jonkinlaisen lenkin) koulun pihaan (ala- kouluni sijaitsi sis metsän reunassa.) Opettajani jätti kottikärryt, maitopurkit ja minut hiekoitusastian taakse ja käveli pienen mäen alas. Kurkkasin hiekoitusastian takaa oulun pihaan ja huomasin että siellä oli välitunti meneillään. Huomasin myös mäen alapäässä kaikki (kahdeksan) koulumme opettajaa ringissä pät yhdessä supattelemassa. Jostain syystä kuulin heidän puheensa ihan hyvin vaikka olin n. 40 metrin päässä heistä.

      "Tämä ei voi jatkua näin!" Kivahti ja aika vanha enkunopettajamme Kaija
      "Anneli vei taas juttumme!" Nurisi erityisopettaja Markku
      "Minulla on idea!" Huudahti musiikinopettaja (joka myös sattu olemaan äitini)
      "no?" Kaikki muut kysyivät kuorossa
      "TAPETAAN Anneli" Äitin sihahtaa.
      "JOO" Muut yhtyvät ajatukseen.

      Olen kauhuissani, sillä vaikken tiennyt kuka Anneli oli, tai minkä jutun hän oli varastanut, niin aijoin estää Annelin eliminoinnin. Kiipesin vihreän ja pallomaisen hiekoitusastain päälle (en ole oikeassa elämässä edees yrittänyt kiivetä sinne, kn se on niin liukas) Ja huusin muolle oppilaille kurkku suorassa:
      "NE AIKOO TAPPAA ANNELIIIINNN!!!!!"

      Kaikki lopettivat tekemisensä ja tuijottivat minua. Myös opettajat tuijottivat minua vihaisesti. Sitten opettajat alkoivat karjua verenhimoisesti, ja tarttuivat aseisiin, mm. piikkilankaan, sateenvarjon, halkoon, kitaraan, ynnämuihin kummalisiin aseisiin. Oppilaat alkoivat juosta paniikissa ympäriinsä, ja vitoset ja kutoset kokosivat parhaansa mukaan pienempiään kentälle, ja samalla mukilovat opettajia, jotka pahoinpitelivät kaikkia tielleosuvia lapsia.

      Muodostimme kentälle kehän, (Koulussamme oli vain 140 oppilasta joten tämä oli helppoa) spiraalin, jossa nuorimmaiset olivat keskellä ja luokkajärjestylsessä niin, että vitoset ja kutoset olivat reunoilla ja suojasivat kaikkia muita. Opettajat piirittivät meitä.Olin ulkoreunalla suoraan vanhaa englannin opettajaa vastapäätä, jolla oli aseenaan punainen sateenvarjo. Kaijan punatuilta huulilta valui koulaa kun hän rääkäisi ja yritti lävistää minut varjollaan. Tartuin kuitenkin varjon pähän ja survaisin sen takaisin hänen vatsaansa. Kaija kaatui vaikertaen hiekkakentälle.

      Katselin ympärilleni, ja huomasin että kaikki opettajat (myös oma äitini) Olivat valmistautuneita tappamaan meistä jokaisen. Huusin kovaa

      "NYT NE HYÖKKÄÄÄÄ!"

      Unen viimeinen hetki oli, kun näin opettajien lähtevän juoksuun kohti piiritettyä rinkiämme hurjasti karjuen.

      • Tepataan Anneli!

        Tää ei siis ollu painajainen, vaikka ehkä siltä kuulosti!

        Ja sori jos on paljo kirjotusviheitä ^^'


    • TurhautunutLammikko

      Joo mulla oli tällännen ja tää oli aika lyhyt uni. Näin unta et olin murtanut jalkani ja olin joutunut sairalaan , sitten mun polvi leikattin ja ne anto mulle sauvat ja päästi mut takas himaan. Siin' sairaalan edessä oli sellannen pieni vesilammikko, ja mä ylitin sen lammikkon, mut yhtäkkii ne sauvat tarttu sinne lammikon pohjaan ja rupesin vajomaan ihan kuin se lammikko olis syventynyt yhtäkkii. Siellä sairaalaan oven takan oli joku mies joka yritti tulla autaa mua. Se työns ja töni sitä ovee mut ei saanut auki koska ovessa luki ''VEDÄ'', ja se loppu siihen ku mä hukuin sinne lammikkoon turhautuneena jalka kipsissä. :D Aika huvittava se uni loppupeleissä ainakin oli.

    • 123123112

      vittu kertokaa

    • 2+15

      Viime yönä näin unta, jossa oli meijän äikänope. Kyseinen opettaja on todella inhottava (haukkuu oppilaitaan tyhmemmiksi kuin apinat yms.) Olimme pihalla ja istutimme porkkanoita ja sieniä. Laitoimme porkkanat ruukkuihin kasvamaan ja hautasimme tatit maahan. Oma porkkanani meni poikki. Sitten uni loppui.
      Todella kummallinen uni O.o

    • öö mull on waa skitsoi unii jtn et juoksen juoksen ja sit juko tulee ja sit sumee tai sit en oon järvell ja mut vetään veen alle mut hauskin on varmaa semmone et oltii koulus ja heilteltii opee lapasilla XDD ollaa tehty oikeestikki mut silti XDDD

    • ALOTTAJA!!!!!!!!!!!!

      Siis ei saatana tässä on ihan vitun outo uni näin sen viime yönä:

      Olin vanhempien kannsa Pariisissa. Otettiin taksi, missä oli joku vanha mies polttamassa sikaria. Sit se sano:"Tuolta saa oikeaa Pariisilaista herkkua."

      Katoin ikkunasta ulos ja näin, että kaksi miestä kaataa hevosen kusta jonkun piirakan päälle. hahahahahahahah :DDDDD
      mitä vittua. :D

    • Arvaa kuka :D

      Ite näin unta että olin jossain ihmeen kauppakeskuksessa, törmäsin johonki nutturapäiseen mummoon jonka ostokset kaatu ja sen peruukki tippu. aloin keräämään niitä sen tavaroita samalla ku se katto mua tummilla, pelokkailla silmillä ja kalpeilla kasvoilla. Sillä oli semmonen jännä hiusverkko päässä joka esti mustiä kiharia hiuksia leviämästä "mummon" kasvoille. Kinnitin äkkiä huomioni mummon silmiin ja niiden ympärillä oli voimakasta mustaa meikkiä, samassa tyyppi alkaa höpöttään jotain hauraalla korkealla äänellä Englanniksi tähän tyyliin: Please, don't call for magazines, don't call for... Im not dead, but nomody can't know that.... I'm not a criminal... samassa hän hiljentyi ja katsoi oudosti alas kauppiksen portaita ja naurahti: hah, Smooth Criminal... sitten hän jatkoi sekavaa englannita (siis sanojen järjestys oli sekava, ja hän puhui todella nopeasti)...
      No, arvatkaa kuka se oli :D Kaikki kyllä tietävät hänet..... Todennälöisesti...
      (pelottavinta tässä oli se että kaverini näki samantyyppisen unen, kertoi siitä minulle ja sen jälkeen mietin sitä ihan hulluna ja näin itse tämmöisen unen. D:)

      • Tuksu on suomen pers

        Tuksu? Ei varmaan, sillä tuo kuulostaa liian hyvältä...... Tuksuksi
        No, arvatkaa nyt suatana :D


      • TROLOLOLOOO

        ettekö trollit arvaa? Itse arvasin jo, mutta en kerro :'D


      • Kikkelis_kokkelis_vaan

        "Big mama"


    • 9464254

      Näin joskus semmosta unta, että olin Liberty Cityssä (sen paikan nimi GTA IV:ssä) ja ajelin sielä mopolla ja ajoin vahingos jonku mummon päältä. No, poliisit lähti perään joten laitoin kännykästä ”cheats” ja ”wanted down”. Eli aika sekava uni

      • Anonyymi

        Oot ehkä pelannu liika gta:ta :D sama mullakin :D joskus oon nähny pari unta gta v:stä online yks oli painajainen että sen mun online hahmon kasvot näyttää pelottavilta/kauheilta mutta en oikeen nähnyt sen kasvoja ihan mutta vähän näin ja ei ne ollu kauheen näköisiä ja toinen en oo varma jos oon nähny roisen jotenkin muistan että oon nähnyt kaksi mutt nyy en muista sitä


    • Hjoooooo9222212

      Alkaa välillä pelottaan nämä unet. Nähnyt useasti unta, että olen uimassa ja lopulta jotenkin saan krampin ja vajoan. Herään yleensä siihen kun olen vetämässä viimeistä henkäystä.

      Seuraava hukkumisuni oli, että eräs kaverini, joka ei hirveenä minusta pidä, heitti minut jokeen ja kaikki nauroivat. Siitä en päässyt pinnalle enää, kun vammauduin pudotuksessa jotenkin ja heräsin juuri ennen tukehtumista.

      Seuraavat unet ovat sellaisia, että kaverini ovat menossa jonnekkin bilettään ja mä kysyn "mihin matka" kaverini sanovat aina unessa "vittuako se sulle kuuluu kusipää, kaikki vihaa sua". Sitten päädyin jotenkin sinne samaan paikkaan. Sinne tuli tyttöjä joille en ennen ole puhunut mitään ja sanoivat keskenään: "Tönästään tuo jätkä tonne mereen, että se hukkuis, koska inhoan tuota".

      Oudointa tässä on se, että kaverini kiusaavat ja vittuilevat mulle nykyään aika paljon ja olen kusipää, jos en vaikka anna rahaa tai jotain muuta. Olen melko useasti antanut tai lainannut rahaa, koska minulla useimmiten sitä on. Hiljattain tämän olen lopettanut ja olen saanut kuulla olevani kusipää.

      Sitten tohon yhteen uneen palatakseni. Olin juomassa Qstockissa ja siellä
      jotkut tytöt joita en ennen ollut tavannut sanoivat että heitä vituttaa kun mä oon kuulemma niiden edessä. Sanoin anteeksi ja kuulemma en saa anteeks. Sit ne puhu keskenään: "tönästään toi jätkä tosta laidan yli tonne mereen, et se hukkuis. Sen jälkeen heitä ei onneks oo näkyny.

      Yhteenvetona oon päätynyt tulokseen, että välttelen vesialueita, se on vaan aika vaikeeta rannikkokaupungissa!

    • Goldenlips

      Ööh.. No olin parhaan kaverini kanssa seppälässä, kunnes sinne syttyi tulipalo jostain kummansyystä. Jotenkin minä ja kaverini olimme pelastaneet seppälän, pelkästään että juoksimme kassalle:O no, sitten uni 'hyppäsi' seuraavaan kohtaan. Olin vanhassa koulussa ( ala-asteellani ) ja istuimme vanhassa luokkahuoneessamme. Yhtäkkiä meidän yläaste opettaja ( sanotaan kusihousuksi-ei taivuta jalkojaan ja kävelee haarat auki ) tuli luokkaam, käveli luokan perälle, ja otti kolme kortsua kortsupaketista:DD sitten hän sanoi: " Pitäkää hauskaa loppu kevättä! " ja minä siinä mutisin vieruskaverilleni että: " No hän ainakin viettää.."sitten uni taas hyppäsi. Menimme parhaan kaverini kaa seppälään, katsomaan oliko se korjattu, ja se oli. Jostain kumman syystä siellä oli vessanpytty keskellä myymälää, ja koska minulla oli paskahätä, menin siihen:) siihen sitten myyjä tuli viereeni, ja kertoi kuinka hän haluaa korvata meille sen kuinka pelastimme seppälän, kiitin, ja yritin vääntää pönätsää, joka oli hankalaa koska myyjä puhua pälpätti siinä minulle, joteb luovutin. Kävelin kassalle, ja hän antoi minulle seppälän meikkejä ja kaikkea muuta jännää, en katsonut kunnolla. Sitten uni hyppäsi taas kouluun. Oli jotkut olympia-kisat... entiedä, mutta siinä tuli käytettyä niitä kortsuja sitten jossain muodossa::D ja jotain linnojenkaa tekemistä. Minä voitin, ja sain kultakorus jossa luki: " Millionare "

    • UUUUPSS

      Näin unta että olin vessassa ja kusin sänkyyn.

    • tyttö95-

      En muista ihan tarkkaan, mutta siis olin vähän niinkuin Hermione, ja mun piti suojella jtn Ronin ja Harryn kanssa :DDDD Siinä me sitten loitsittiin jotain ihmeen vihollista, ja yritettiin saada "tylypahkan" oppilaat turvaan xD Luudallakin tuli lenneltyä.

      • ----.......---------

        hah :D


    • vain unta

      hyvän ketjun saanu aikaiseksi: itselläni viimeksi kun muistan nähneeni unta niin olin harrastanut seksiä erään samassa koulussa olevan tytön kanssa ja jostai syystä tämä synnytti lapsen alaikäisenä,
      Okei, tuo ei ole sinänsä outo voi, mutta se jäi mieleen koska se vaikutti liian todelliselta ja tuskin suomessa alaikäinen lasta synnyttäisi. Ja pienet yksityiskohdat olivat jotenkin vain outoja.

      Toisaalta kaverini kanssa oltiin eräällä leirillä äsketkäin ja aamulla kaveri kertoi että hänen unessaan olin puukottanut häntä kaulaan useita kertoja ja hävittänyt ruumiin polttamalla, mietin itse että mitä hittoa sälli!? :D

      • --ALOITTAJA--

        Kiitti, joku runkkupelle pölli mun idean... kateelliset paskat :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe