Iskelmäbaari

jonneby

Vieläkö iskelmäbaarin "hartiamiehet" keräävät Hallituskadulla baarin oven edessä ohikulkijoilta 2 euroa "vahtimestarimaksua"????

21

2645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vääräsääri42

      me kysyyn idiootti sieltä,onko elämäs kii kahdesta eurosta?Ai niin,sä et uskalla mennä kysyyn niiltä "hartiamiehiltä",ensinnäkän niillä ei ole hartioita,mutta taas toisaalta niitä hartioita ei tarvi kun kyyti on kylmää,kaks euroo???aika paha raha,1,80e vielä ymmärtäis vai mitä persaukinen?

      • jonneby

        eioo kiinni kahesta eurosta...mutta miksi maksaisin????eli mistä hyvästä, sinne kas kun on vielä sisäänpääsymaksukin????Ymmärrän hyvin kahden euron maksun, jos jätän jotain narikkaan heille vartioitavaksi, mutta ohi kulkien, en kyllä maksa, enkä kyseiseen baariin astu jos ei asiat muutu.
        Ja ennenku länkisääri täällä muita haukut, niin tutkippa ensin oma pääsi, tai siis tutkituta.
        Taidanpa tuntea sinut hartiamies.....autojahan huollat työksesi????


      • Mansesta nääh

        Niinpä taas lauantaina jono kyseisen baarin edustalla, ja ovimikko raharengin kanssa keräämässä kahta euroa nääh, pulina oli kova, vaan suurin osa jonosta maksoi kiltisti, osa porukasta kääntyi pois, on jotenki kylnääs alentavaa ku tollee kerjätään.


    • hartiaton

      Kyllä keräävät. Ja 20 €:llä pääsee jonon ohi. Tää on nähty niin monta kertaa lähietäisyydeltä.

      • jonneby

        Joo, olen myös kuullut samaa, siinä jälleen eräs harmaatalous pyörii.


    • vääräsääri42

      mitä te täällä valitatte,jos ette käy siellä niin ei kai siitä tarvi valittaa ja itkeä,en mäkään käy jossakin paikoissa,mutta en mä niistä valita,jonojen ohi pääsee virastoissakin suhteilla,mulle on aivan sama 2 euron narikka sisäänpääsyhinta ja vaikka siihen lisäisi 20e jonon ohitusta,ihme piipittäjää täällä kyllä on,me helkutti vastapäiseen sirkukseen äläkä valita,ai niin,sielläkin on narikkamaksut ja sisäänpääsy,hei,mee hätilään tornintupaan,säästyt molemmilta maksuilta ja saat niillä viimesillä rahoillas parit kaljat lisää apina.

      • anaalikärpänen

        Mikäs sulla on tornintupaa vastaan??? Hyvä ja välitön ilmapiiri ja toimiva karaoke. Aukioloajat on mitä on, mutta minä EN maksa sisäänpääsymaksua ellei sille saa vastinetta. Ennen tarjottiin elävää musiikkia ammatti-ihmisten toimesta ennenkuin otettiin pääsymaksu. En ole koskaan maksanut sisäänpääsymaksua karaokekuppilaan suomessa enkä maksa vastedeskään. Kyllä tuli useasti käännyttyä vanhasta paikasta kun käsi oli jo ojossa peninkulman päästä.


      • Marleenatar

        Niin tosiaan, miksi otat kantaa asiaan, joka ei sinua liikuta?
        Oiskohan tuollainen vastikkeeton rahankeruu laillista????Luulisin että siihen tarvittaisiin rahankeruulupa, niin myös joutuu Suomen Punainen risti, sekä Sotaveteraaniliittokin anomaan rahankeruuluvan, kun laittavat sotilaspoikia kauppojen ovelle rahalippaiden kanssa, olisikohan niin, että ravintoloiden vahtimestarit olisi vapautettu kyseisen luvan hankinnasta.?
        Minä vaan kysyn, jos joku tietäisi asiasta enemmän.


      • jonneby
        Marleenatar kirjoitti:

        Niin tosiaan, miksi otat kantaa asiaan, joka ei sinua liikuta?
        Oiskohan tuollainen vastikkeeton rahankeruu laillista????Luulisin että siihen tarvittaisiin rahankeruulupa, niin myös joutuu Suomen Punainen risti, sekä Sotaveteraaniliittokin anomaan rahankeruuluvan, kun laittavat sotilaspoikia kauppojen ovelle rahalippaiden kanssa, olisikohan niin, että ravintoloiden vahtimestarit olisi vapautettu kyseisen luvan hankinnasta.?
        Minä vaan kysyn, jos joku tietäisi asiasta enemmän.

        Aivan, Marleenatarhan huomasikin oikean asian,eli laittomilla poluilla hartiamiehet seikkailevat jos pyytävät vastikkeettomasti rahaa asiakkailta, mutta kyllä myös joissakin pubeissa on hartiamies jo ovella poikittain ilmoittamassa sisäänpyrkijöille että puoltoista euroa, ja kun sitä kyselimme että mitä sillä saa, niin vastaus oli että sillä saa kulkea ovesta sisään ja ulos...noh jatkoimme matkaa ja menimme sellaiseen pubiin missä ovimies toivotti tervetulleeksi, l'ähtiessämme annoimme kumpikin kaksi euroa.


    • joneby

      Kyllä siellä KÄYTIIN, silloin kun hartiamiesten toimet olivat vielä jotakuinkin fiksuja, tosin ymmärrän vahtimestareiden työhön kuuluvan myös yökerhon puolella järjestyksen pitäminen, esim: lattiat lainehtii aina juomista, lasinsirpaleita pitkin aluetta aina ruletin luokse, jos nuo saisitte vääräsääri kitkettyä pois, niin jopa minä saattaisin mennentullen antaa 2 euroa, ja viel'ä kiikuttaa sinulle työpaikkaasikin pari euroa.
      Mitähän mahtaa ravintolitsija ajatella, kun asiakkaita kääntyy 2 euron takia muihin baareihin.
      Hyvä tuntemus sulla on Hämeenlinnasta, Sirkus eioo lähelläkään VASTAPÄÄTÄ iskelmäbaaria.

      Ja jos asia ei sinua liikuta, niin miksi yleensä kommentoit.....jos pääsi olisi lasia, niin näkyisi että siellä kusi lainehtii, ja paska tekee patoja.

    • mfpsld

      miehet on saatanan tyhmiä.

    • letukka-56

      Kyllä viimeviikonloppuna keräsivät ulko-ovella raharengin kanssa, jonossa seisoessani en voinut muuta kuin vain kuunnella asiakkaiden jurputusta, ja vahtimestarin vastaus oli että" ei voi mitään, jos eioo antaa 2 euroa, päätelmäksi jäi, että sisälle olisi kyllä päässyt maksamatta tuota kahta euroa.
      Itse käännyin takaisin.

    • Tutkiskelijaa

      Heippa. Päivitystä Hämeenlinnan iskelmäbaarista. Karaokepuoli on lähinnä vitsi. Olemme kaverin kanssa käyneet useissa paikoissa ympäri Suomen ja teemme ns yhteenvetoja harrastusmielessä. Tähän mennessä Jkl-Resiina ja Vantaahotellin Hertta's aivan ylivoimaisia tunnelmassa,tekniikassa ja asiakaspalvelussa.Myös Tuusulan päämaja on mukava,mutta siellä laitteisto laulajan kannalta heikohko. Toisaalta näitä "ihan mukavia" paikkoja on paljon. Pohjoisessa on totutusti hieman hidas-syttyistä porukkaa mutta tämä Hämeenlinnan iskelmäbaari on aivan pohjanoteeraus. Siellä ei sytytä ollenkaan. Todella suuri pettymys. Musiikki soi niin hiljaisella että laulaja ei kuule taustaa ihmisten jutustelun yli.Juontajaa ei ole,SIIS EI OLE! kukaan ei siis oikein tiedä kuka seuravaksi laulaa jne,biisit valitaan netin kautta omalla kännyllä,siis haloo! Ihan kiva idea juu,mutta kun ihmiset päihtyy,niin biisi,nimimerkin syöttö ja koko sivun löytyminen netistä on haastavaa. Mikit hiljaisella,sama kun laulaisi ilman mikkiä. En todellakaan ymmärrä miksi tässä baarissa on edes karaokelaitteet! Ihmiset eivät kannusta ja tunnelma lähinnä hautajaismainen. Ja tämä ei ole pelkästään yhden käynnin arvio,vaan käymme vähintään kahdesti ja kyselemme paikalla olijoiden mielipiteitä. Se huomattiin että kun tarjoilijan kaveri lauloi,hän kiilasi AINA muiden edelle seuraavaksi ja tällöin musiikki ja mikki kovemmalla. Paikalla oli hyviä laulajia mutta kaikki pettyivät. Eli vinkkinä, en suosittele kenellekkään,jos karaokepaikkaa etsii. Ehdottomasti huonoin paikka missä olemme käyneet. Yritimme etsiä plussia paikasta mutta, mikäli ajattelee karaoke harrastajien näkökulmasta, niin ainuttakaan plussaa ei löydy.

      • heiheijaheihei

        ohittelu on ollut tuttua jo 90-luvulta asti kautta maan. kisoissa tuomaristot on sovitut järjestäjäpaikan omistaja joka äänestää oman kylän poikaa/tyttöä. karaoke vetäjä useasti silikonit ottanut entinen melkein laulajatähtönen jolla on suojattinaan oma tyttö/poika tai sukulaislapsi.
        karaoken tappoi... ahneet pikkupiirit.


    • hei onkos siellä keskellä viikoa yhtä hiljaista aattelin myös käydä kattomassa ...

    • EiEnääKoskaan

      Itse käynyt kerran. Narikkamaksu ensimmäisenä, sitten seuraavaksi sisäänpääsymaksu, sitten tiskillä erittäin töykeä tumma tarjoilija. Eikä loppunut siihen, karaoke aivan pohjalta. No, tulihan käytyä ja todettua, ettei tarvi käydä enään. Laadukkaampaa tarjoilua ja puhtaampaa karaokea löytyy kaupungista muualta. Laittakaa edes sisäänpääsy ensimmäiseksi ja sisällyttäkää siihen narikkamaksu. Nopeuttaa toimintaa erittäin paljon. Ja tarjoilijoille opettakaa, että jokainen maksava asiakas on samanarvoinen. Karaoke voisi olla huomattavasti parempi, jos olisi ammattitaitoinen vetäjä, joka osaa edes pikkasen säätää laitteita.

      • viimo

        Naulan kantaan. Huonoa kohtelua tummalta tarjoilijalta.Mitäitähän vetäny? Kuulemma viinaa saavat juoda työaikana.
        varmaan seuraava Up jälkee mikä konkkaan menee. Huumeet tuollakin ongelma.


      • wEFEEFWFe
        viimo kirjoitti:

        Naulan kantaan. Huonoa kohtelua tummalta tarjoilijalta.Mitäitähän vetäny? Kuulemma viinaa saavat juoda työaikana.
        varmaan seuraava Up jälkee mikä konkkaan menee. Huumeet tuollakin ongelma.

        Mielenkiintoista, kerro lisää. Kuka tarjoaa huumeita iskelmäbaarissa? Tummat työntekijätkö?


    • muistansen

      Toista oli ennen kun Härkätiessä soi ELÄVÄ musiikki ja tupa oli täynnä väkeä. Iskelmäbaari on ihan kuraa.

      • SedätHeiluu

        Lieneekö se elävä musiikkin ollut viimeiset 25 v ilmakitaroita ja taustanauhoja...


    • Baarikulttuuria

      Oli se vielä(lintuvintin) kolibrin aikanakin ihan asiallinen paikka.
      Eikä 80-90 luvulla ollut lattioilla vielä viinaa ja lasinsirpaleita. Silloin osattiin vielä käyttäytyä baareissa. Mikä tässä nykyisessä baarikulttuurissa on, että ei näillä bilettäjillä pysy viinat lasissa ja lasit käsissä, tai pöydillä? Tälläisille porsasbilettäjille tarvitsee ilmeisesti painattaa, joku sellainen opas-
      Miten käyttäydyt baarissa.
      Olisikohan siitäkin apua, jos ikärajaa nostettais 30 ikävuoteen?
      Metropol ja sitten sirkus oli aikoinaan se, missä alkoi ensimmäisenä tälläistä sikailujengiä pyörimään, jotka sotki joka paikat ja uhosi ja tappeli. Night lifessäkin asiakkaat alkoi myös ajanmyötä tiputtelemaan lasejaan ja roiskimaan viinoja lattialle. Siellä oli ahtaassa ja hämärässä baarissa, eritasolattialla, aika haastavaa pysyä kännissä pystyssä, ellei katsellut liikuessaan koko ajan mihin astui. Otsalamppuja olis voitu jakaa ovelta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      145
      4097
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      112
      3700
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2575
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      90
      1496
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    Aihe