Black vai white?

Spheal.

Aluksi aikoin ostaa blackin koshiramin takia, mut kun white forest houkuttelee enemmän kuin black city niin oon nyt enemmän whiten puolella.

14

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LuXo

      En olekkaan kuullut tuosta Koshiramista .-P Mahtaako olla joku uusi pokemon?

      Itselläni on White ja pidän kyllä White Forestista, mutta on Black myös hyvä. Ihan sama kumman ottaa kunhan on jollain kaverilla vasta versio niin voit hankkia pokemoneja joita et omassa versiossasi saa.

    • PT

      Molempien versioiden omistajana kehotan valitsemaan Whiten, jos aikomuksenasi on ostaa ainoastaan toinen niistä. Jos taas mietit, kumman ostaisit ensimmäiseksi, silloin ei valinnalla ole kovinkaan suurta merkitystä. Peleissä ei ole suurta eroa.
      (Alk. p. kirjoittaja ei varmaan vain tiennyt Reshiramin oikeaa nimeä, mikä on täysin ymmärrettävää.)

      • PT

    • nm

      Minusta peliä ei kannata ostaa White Forestin tai Black Cityn takia.. vaan ostaa se peli missä saa kivempia pokemoneja (tietenkin voi vaihdella pkmneja). Itse ostin Blackin, koska siinä saa Reshiramin, mutta löytyy minulta myös Zekrom.

    • Quaza

      Minulla on Black ja White ja jos teet ostopäätöksesi Black Cityn ja White Forestin takia (kannattaa, jos voi vaihtaa Pokéja kavereiden kanssa tai Wi-Fin kautta), suosittelen ehdottomasti Blackia. White Forestiin kyllästyy nopeasti, koska siellä voi napata vain n. 10 eri Pokémonia, ellei ole paljon ystäviä, joiden avulla voi hakea uusia Pokéja. Black Cityssä on sentään mukavia taisteluja, eikä haittaa vaikka trainereiden Pokémonit eivät vaihdu.

      Jos teet ostopäätöksen Pokéjen kannalta (jos et voi vaihtaa), valitse ne, mitkä kiinnostavat enemmän... lisätietoja B/W eroista: http://dstower.de.tl/Black-ja-White-erot.htm

      • Quaza

        Lisäys:
        Lisäksi jos sinulla on vanhempia Pokémon-pelejä (esim Diamond/Pearl/Platinum) niin White Forestin Pokét ovat TÄYSIN turhia, koska voit vaihtaa ne vanhoista peleistä. Black City on myös itemien kannalta paljon parempi, koska siellä voi ostaa esim. evoluutiokiviä ja B/W:ssä riittää rahaa vaikka muille jakaa. White Forestissa löytää usein vain Shardeja tai Mushroomeja jos edes niitäkään.


    • Spheal.

      Olikse reshiram? Outoa, kuulin jostaki nimen koshiram, tai sitte vaan luin tai muistin väärin... Noh, mä haluun kuiteski enemmän poksui ku tappeluit.

    • Kumpikohan?

      Jos sulla on kavereita jolla on Action Replay ja SoulSilver/HeartGold, niin osta Black. Mutta jos ei ole, niin osta White, koska siinä on White forest, josta saa vanhoja pokemoneja.

      • Kumpikohan?

        Ai niin!

        Pokemon Black/White

        Suurempi pelimaailma
        Pokemonit liikkuvat taisteluissa!
        Hienot musat! :D
        Sehän näyttää 3D
        Juoni
        En taida keksiä muita hyviä seikkoja.
        - Ihme örvelöitä nuo jotkut uudet pokemonit
        - Vaikeustaso: Helppo :(
        Tässä olisi minun mielestä kaikki. Kommentoikaa.


      • PT
        Kumpikohan? kirjoitti:

        Ai niin!

        Pokemon Black/White

        Suurempi pelimaailma
        Pokemonit liikkuvat taisteluissa!
        Hienot musat! :D
        Sehän näyttää 3D
        Juoni
        En taida keksiä muita hyviä seikkoja.
        - Ihme örvelöitä nuo jotkut uudet pokemonit
        - Vaikeustaso: Helppo :(
        Tässä olisi minun mielestä kaikki. Kommentoikaa.

        Ovathan ne aikaisemmatkin pelit olleet ihan yhtä helppoja salijohtajien ym. osalta. Eteneminen onnistui toki helpommin nyt kuin aikaisemmin. Yhdessäkään kohdassa ei jäänyt jumiin, ja omasta mielestäni se on vain hyvä asia. Toivottavasti salijohtajien pokemonien tasoja nostettaisiin jonkin verran tuleviin peleihin.
        Omasta mielestäni kokonaisuudessaan uudet pokemonit ovat hyvin onnistuneita. Erityisen hienoja ovat Excadrill, Krookodile, Haxorus, Beartic, Braviary, Hydreigon, Reshiram ja Zekrom. Tietysti joukkoon mahtuu myös niitä vähemmän hienoja, mutta mielipidekysymyshän tämä on.


    • LuXo

      Salien tasoa saisi kyllä nostaa, mutta jotenkin kyllä ärsyttää joissain peleissä kuten Soul Silverissä, että ei voi kouluttaa kouluttajilla 6 pokemonta tasaisesti sillä yleensä kehitän niin in game tiimissä .--/ Haastoin joskus Soul Silverissä tasan tarkkaan jokaisen kouluttajan ennen ensimmäistä liiga kertaa ja jokaisen pokemonin sain tasolle 40 eli kymmenen levua heikommaksi kun liiga mestarin paras .--/ Ei tuo kyllä asiaa vaikeuttanut, mutta joillekin aloittelijoille jotka eivät tiedä paljoa pokemoneista voi tulla vaikeuksia...
      P.S Ja voisi tulla jos tulee vielä uusi peli niin voisi tulla esm poison tyypin sali sillä ne ovat harvassa peleissä. Lisäksi olisi kiva saada pimeys sali jota ei muuten missään pelissä taida olla?

    • Spheal.

      Oon jo astanut whiten aikoja sitten, musta se on parempi pokemonien takii jne.
      Oon voittanut liigan, ja oli kyllä tosi hellpo vetästä. olin kehittänyt pokéni huollella ennen liigaa, jokainen oli yli 50 lvl ja mukana oli myös 67 lvl hydreigon.
      Uudet pokemonit on ihan hienoi, mut harmi kun niis ei ollu kehitysmuotoja vanhoille poksuille. Tietysti se on hyväkin, koska tarinan vetäsemisen aikaan ei nähtyu vanhoi pokéi, niin pysty tutustuun uusiin, mutta silti ite piirra ite omii poksui ja ihan hauskoiltahan ne näyttää.

    • LuXo

      Luulen, että uusia muotoja tulee ensi genessä sillä niitä ei tullut ollenkaan Hoennissa ja sitten Sinnohissa tuli ja Unovassa ei .--3 Joten seuraavassa ehkä?
      Whitessa on mielestäni tehty jopa liian helpoksi pokemonien kouluttaminen ennen liigaa ja saleja sillä Audinoilla voit tehdä sitä loputtomasti. Muuten kyllä nykyään suosin liigalla kouluttamista .--D

      • PoKeMoN

        Öh.. Tämä ei nyt liity tuohon juttuusi. Mut mua mietityttää, kumman ostan. Whiten vai Blackin? Whitea haluaisin enemmän, jos siellä kerran voi napata enemmän pokemoneja.(?) Mutta joku teistä oli kerton Blackissa taas on enemmän pelaamista, White loppuu nopeasti.. Aikaisempaa pokepelausta kokemista on; olen pelannut puoleen väliin pokemon pearlin ja soul silverin.. :/ Näyttääkö 3DS:ällä peli paremmalta kuin ihan vain DS:ällä? Pystyykö Blackissa/Whitessa saamaan vanhoja pokeja, Bulbasaurua, Pikachua, Chanmanderia jne.. Mitä suosittelette alkupokemoniksi? Kiitos jos vastaatte. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe