Kissa ei syö

3+11

Mikäs helvetti tota mun kissaani nyt vaivaa? Ekaks pyysi ruokaa aamulla ja söi vähän. Sitten jäi ruuat syömättä ja valitus alko. Kissa siis valittaa ruokakupin edessä ja pyytää ruokaa vaikka on lempiruokaa saatavilla nenän edessä. Ruokakupin pesin ennen ruuan antamista ja ruokakaan ei ollut kuivunut joten mistään tollasesta ei voi johtua. Alkaa käymään hermoille kun on muutenkin rahat vähissä ja käytin viimiset rahani kissan lempiruokaan, itselle ei jääny rahaa ku makaronipussiin. Humionkipeydestä tuskin on kyse koska sitä se on multa saanu ihan tarpeeksi.

Kissa menee aina välillä toiseen huoneeseen maukumaan. Jos huomautan metelistä ni ei reagoi mitenkään. Sitten kun nousen ja menen sanomaan sille siitä ni se lopettaa. Myöhemmin sama toistuu taas. Ennen pelkkä vihainen huomautus on riittänyt, nyt se tuntuu juoksuttavan mua tahallaan. Mikä ihme tohon on mennyt? Huono päivä?

Yritin leikittääkin sitä puolisen tuntia mutta silti se vaan jatkaa tota. Olisin iloinen jos joku voisi vähän valaista mistä on kyse koska tässä alkaa olla hermot aika kireellä. Tuntuu ettei toi itekään tiedä mitä se haluaa joten se sitten tyytyy turhanpäiväiseen valittamiseen.

3

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SonAtta

      Kissa jos mikä osaa teetättää. Sinä et anna nyt muuta ruokaa kuin sitä, jota olet kuppiin laittanut. Kissathan tunnetusti kyllästyvät myös lempiruokaansa muutaman päivän jälkeen. Katteja on paljon vaikeampi ruokkia kuin koiria. Saat olla varma, että kissa syö, kun kunnolla tulee nälkä. Tosin sitä maukumista on rasittavaa kuunnella.

      Katit ovat viisaita ja jos välillä vähänkin antaa siimaa, niin siitä passautus alkaa. Minun kollipoika ei muka osaa illalla itse tulla sisälle, vaan minun pitää herra kantaa terassilta sisälle. Makoilee vaan ja naukuu, huh. Kun kerran menin tämän tekemään, niin nyt saan tehdä sen joka ilta.

      Jätä kissasi huomiotta, älä missään tapauksessa hyppää joka naukumisen takia. Muuten käy niin, että olet katille täysipäiväinen palvelija. Ja se on loputon suo. Kissat ovat viisaita ja hyvämuistisia eläimiä, mutta niille pitää olla tiukat rajat. Tosin on tosi vaikeaa vuodesta toiseen olla yhtä jämpti, välillä tulee lepsuiltua ja se kostautuu.

      Kyllä tilanne rauhoittuu, mutta lopeta palveleminen. Kunhan jaksat muutaman päivän naukumista kuunnella, niin olet voiton puolella.

    • 2+2

      Juo kamomillateetä jos hermot on noin kireellä vain siksi että kissa ei syönytkään ruokaansa vaan naukui!

      Jäljelle jääneen ruuan voit laittaa jääkaappiin niin se ei pilaannu ja rahasi mene hukkaan! Makaroni on ihan kelpo ruokaa itsellesi, ja sillä tonnikalalla sitä meistä useampikin on joutunut välillä elämään joten älä valita.

      Jos kissasi valittaa, niin vie se eläinlääkäriin. Samalla voit pistäytyä terveyskeskuksessa keskustelemassa huonoista hermoistasi ja ehkä saamaan avun!

      T. nimim. "kilpparikissan kanssa viikkokausia valvonut" ( = se muuten kiljuu 24/7 eikä vain yhden päivän!)

    • Meiza

      Meillä kissa on oppinut viisaaksi, se nimittäin maukuu vaan kun on joutunut hätään, esim. jäänyt jumiin kaappin ym. Se ei ole vielä kertaakaan maukunut koska tahtoo jotain, vain silloin kun se on joutunut pulaan ja tarvitsee apua. Mutta ehkei se vain ole vielä "tajunnut" sitä, onhan se vasta viisikuinen riehuja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      377
      1451
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      104
      1263
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      114
      1187
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      158
      1072
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      41
      951
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      886
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      796
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      790
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      85
      777
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      166
      662
    Aihe