ÄLKÄÄ PELATKO UNIBETILLA

nytloppu

Sivusto on ns. rigged nettipokerin osalta. Naurettavia ohivetoja koko ajan. Naurettavin esimerkki oli jako, jossa kaverilla 7 2 ja mulla 10 3. Floppi 10 5 6. Isken 3xbb ja kaverilta heti maksu ilman mitään. Todennäköisyydet mulle noin 95% tässä vaiheessa. Noh, turnilta pöytään ilmeestyy 4. Vihu sököttää ja mä isken kaikki sisään. Vihulta salamannopea maksu ilman mitää, suoran vedot molempiin päihin. Ja ei muuta ko odottelemaan riveriä. Varmaan fiksuimmat arvaakin mikä ilmestyy pöytään, nimittäin 3.
Hävittyäni 1/3 osan rollistani juoksen järkyttyneenä vessaan oksentamaan.
Tämän jälkeen näin parhaaksi kotiuttaa loput rahani ja päädyin sulkemaan pelitilini haistateltuani pitkät unibetin väelle.

7

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PLoo

      Kannattaa perehtyä kassanhallintaa jos kerran yksi hävitty potti maksaa 1/3 pelikassasta.

      Ilmeisesti olitte blindeissä kun tuskin muuten flopille noilla korteilla mennään?
      Miksi turhaan sökötit BB:stä kun kaveri limppaa koska silloin siellä ei ole varmaan ikinä mitään järkevää pelikättä?

      Okei, lyöt 1,5 x potti mikä varmasti voi olla joskus ihan ok. Mutta miten ihmeessä saat survottua järkevästi loput stäkistä jo turnilla? Pelasitko jollain 10bb stäkillä? Ja oikeasti jos 10bb on kolmasosa niin kannattaa pysähtyä hetkeksi miettimään mitä olet tekemässä.

    • turnauskäteispeluri

      Jos 1 normibiitti saa sut oksentamaan niin ei kannatakkaan pelata pokeria. En tajuu miks kukaan ei voi ottaa positiivista näkökulmaa eli et ohivetely ja käsien kestäminen on vähän niinku välttämättömyys. Niissä pitää olla tietty tasapaino, jos kaikki kädet kestää eikä ikinä napsu se onnenkortti niin kalat häviää netistä kokonaan. Nää kaverit on kuitenkin niitä joita me halutaan pöytiin, jos tarkoitus on voittaa rahaa. Sit jos on kyse jostai egopelleilystä nii se on taas eri juttu.

      1/3 rollista ei tosiaan oo mitää järkevää, en usko et asenteestas päätellen pelaat tosissas joten en asiasta rupee saarnaamaan mutta oma kokemus on et mielenrauhan saa säilytettyä isommillakin tasoilla, jos kassaa on noin 50 - 100 biniä. Esim. 1$/2$ tarviisin tommosen 10k rollin ainakin (olettaen et pelaan min. 200$ sisäänostolla kuten mun kuuluu), täl hetkel tuntuu aika kuralta kun otan siellä pataan ja runnaan pienemmissä. Ja siis virhepäätelmä et sillä ois vaikutusta missä pelaat, oli se sit netissä tai livenä niin tietyssä jakomäärässä on sama varianssi (esim. NL shortissa noin 80bb/100 muistaakseni) mikä näitä ihmisiä hämää on se että livepokerissa jakoja tulee vähemmän samaan aikamäärään (h) joten samassa ajassa on paljon helpompi hävitä enemmän rahaa netissä kuin livenä koska jakoja kertyy enemmän. Vaikka netissä pelaisi vain 1 pöytää kertyy jakoja nuin 2,5 x enemmän koska jakajan ei tarvii oikeesti sekottaa pakkaa eikä tuu mitään jakovirheitä yms.

    • 15+8

      minua ei ohivedot haittaa, harmittaa ehkä völillä. kuten aikaisemmin on sanottu ohivedot on hyödyllisiä. kalat kaikkoaa jos ei niitä välillä ruoki.

      • l

        aloittajalle...

        1.limppasitko 10 3 ja kaveri katto BB (eka virhe sulta joka tapauksessa)...vai yrititkö bluffia ja korotit..jos oot muuten heikonoloinen pelaaja (jotenkin haisi sille) kaveri aatteli bluffata myöhemmin, mutta sai vetokäden ja vei potin (makso tällä kertaa huonommalla kädellä) ja sä itket täällä liian suuren pöydän tappiota...

        2. niinkuin joku jo kirjoitti opettele kassanhallinta


        eipäs enempää neuvota..


    • alottoaja?

      1. Ite siis olin bb ja vihu sb.
      2. Teen yleensä noin 50 € talletuksia. Pelaankin yleensä koko kassalla, ko ei oo motivaatiota pelata mitää pikkupöytiä.
      3. unibet on paska


      Vaihoin siis viikonloppuna saittia ja siirryin pokerihuoneelle (on ennestään jo tili). Tilin näyttäessä tyhjää osallistuin freerolliin, jossa 2. sija ja palkinnoksi 28 €. Voitetulla rahalla käteispöydissä tein tiliä 100€ 3 tunnissa ja 100 omalle pankkitilille.Jäljelle jääneen 20 € hävisin sitte taas perus ohi vedolle. Tässä huomiseen mennessä pitäis kilahtaa 100€. Ei paha "heikonoloiselta pelaajalta"?

      • l

        Eipä tossa mitään millä muuttaisin omaa mielipidettä. Lasken 0,25/0,5 pikku pöydiksi....no se heikonoloinen...löit sentään kärkiparilla kaikki peliin...heikkoa ei hölmöä ehkä....

        en pelaa itse kummallakaan saitilla, mutten vedä koskaan johtopäätöksiä mihinkään suuntaan esim tollasen 3 tunnin session jälkeen.

        Siis tarkotin weak-miestä...(=opetellut aloituskädet ja niille positiot ja sitten kun osuu sen tietää heti tai kun ei osu kippaa tai sitten valuttelee täällä riggediä kun häviää kaiken AA vs 67s tms... liian heikolla aloituspelillä).

        mut edelleen kun itse aloittelin laitoin just 50 - 100 eur ja pelasin 0,25/0,50 pöytiä sitten ei voi pelata niinkuin pitää ja pitkällä välillä tulee turpaan. laskin tasoja...rollin keräystä ja tason nousua sen mukaan....niin, en ikinä usko, että pelaat voitollista peliä noin...itsellä on sen verran paljon kokemusta...

        mutta tsemppiä peleihin....


    • wannabePRO

      10 3 käsi ja vielä korotat flopilla?

      Tuolla pelillä mikä tahansa on rigged.

      Turnin uskomaton lyönti on jo niin iso virhe, että siellä peilissä se pahin rigged löytyy.

      Olet niin pahasti altavastaaja jo flopilla, että kippi olisi ollut oikea veto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe