Porin Koirapuistossa

Joku nen

Olimme eilen koirapuistossa tavalliseen tapaan koiriemme kanssa. Kaikki sujui niin kuin ennenkin, kunnes nuorempi uros koirani meni leikkimään toisen nuoren kanssa. Kaikki koiran omistajat tietää, että siitä seuraa pientä murinaa ja tekoitkua, kun nuoret leikkii. Koirat olivat vielä saman kokoisia, joten toinen ei edes jäänyt jalkoihin.
Lähdin kuitenkin hakemaan omaa koiraani pois, koska toisen koiran omistaja alkoi näyttämään huolestuneelta (pelkäsi kai että koiriin sattuu). Juuri kun olin tarttumassa omaan koiraani, niin toisen koiran omistaja tarttui omaan koiraani ja heitti sen kauemmas. Olin jo siinä vaiheessa hiukan hämilläni, että mitä nyt tapahtuu, mutta toisen koiran omistaja vielä potkaisi omaa koiraani kylkeen ja huusi, että hänen koiraansa ei kosketa. Tärisin niin kiukusta, että huusin vain miehen perään että toisten koiria ei potkita!! Lähdimme pois, niinkuin muutkin hämmentyneet koirapuistolaiset.
Haluankin nyt kysyä, uskallanko enään tuoda koirapuistoon koiraa joka murisee leikkiessään. Osaan kyllä tunnistaa koska leikki menee totiseksi ja yleensä haenkin koiran pois ennen kuin alkaa edes kovemmin murista. Ikinä ei ole ketään purrut ja leikkinyt aina nätisti. En kuitenkaan halua, että koiraani kukaan enää heittele saatika potki!!!
Koirapuistossa on ennen ollut tosi kiva käydä, mutta nyt en enää tiedä haluanko. Koirani tykkäävät ja se on ollutkin hienoa kun koirat saavat paljon uusia ystäviä. Varsinkin nuorelle urokselle tärkeä tuo koirapuisto sosiaalistamisen kannalta.

2

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • caislatus

      Ihan hyvillä mielin voit edelleen mennä. Hyvä olisi kuitenkin koko ajan pysyä mahdollisimman lähellä omaa koiraasi ja hänen leikkitoveriaan. Itselläni on vuoden ikäinen leikkisä koira ja olen todella varovainen hänen kanssaan. Tiedän, että useat koirat, varsinkin urokset, murisevat leikkiessään. Kuitenkin monesti vieraan koiran murina kuulostaa agressiiviselta ja tälläisissä tilanteissa henkilökohtaisesti toivon toisen koiran omistajan olevan vieressä ja sanovan/osoittavan, että tietää koiransa vain leikkivän ja olevan vaaraton.

      Itse olemme monesti lähtenee koirapuistosta pois, kun vieras koira on leikkiessäänn murissut ja välillä jopa alistanut, eikä omistaja ole näyttänyt mitään merkkejä siitä, onko koiran käytös leikkiä vai ei.

    • wolfdor

      Senkun menet vaan!! Kenenkään koiraa ei mennä potkimaan. Varsinkin pennulle voi tulla ikäviä traumoja tuollaisista tilanteista. Ja niiden hoito on fyysisiä vammoja vaikeampaa.
      Kuten jo joka palstalla lukee, katso ensin ketä puistossa on. Mene uroksen kanssa alkuun vain tuttujen koirien kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. 80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe