Koirapuisto kaveria!

Ässäc

Hei , onko ketään halukkaita lähtee koirapuistoilee meikäläisen kanssaa ? asun vantaan hakunilassa ja tuossa vieressä on koirapuisto. Meen aina just semmoseen aikaa et siel ei oo ketää :D olis mukava saada seura.. pistä viestiä jos nappas :)

9

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jnythyt

      Et ajatellu kertoa mitään koirastasi? Eikö koira ole tärkeämpi ja sen viihtyvyys puistossa kuin se, että sinulla on siellä puheseuraa?

      kUNNOLLINEN OMISTAJA ei viihdytä siellä itseään vaan tarkkailee ja huolehtii koirastaan, puuhaa sen kanssa siellä.

      Käy röökillä jossain muualla kuin koirapuistossa.

    • Ajattelin lähinnä et koirani saisi kaverin :o ja itseasias en polta,ajattelin kertoo vasta koirastani sitten kun joku vastais minulle.. ei tarvii saarnata heti ensikättelyssä :o ihme meinikiä nykypäivänä arvostellaa joka asiasta mitä sanoo ja sillee!

    • huomioi nämä

      Kyllä oli tyhmä aloitus! Eihän noin voi tehdä. Koira pitäisi olla se tärkein, eikä sinun seurasi! Sitäpaitsi, koirapuisto on koirille äärimmäisen stressaava paikka. Sinun kannattaa harkita uudelleen, haluatko luoda koirallesi noin ikävän ja ristiriitaisen tilanteen, että viet sen puistoon.

      Ainoastaan jos menet tyhjään koirapuistoon koirasi kanssa, siitä se voi nauttia. Tosin se taas on liikaa sen hajumaailmalle, koirapuisto on hajujen tyyssija. Myös kaikki tarttuvat taudit pesivät koirapuistossa, joten tarttumisvaara on melkoinen.

      • Jutustelija

        Hyvä koiran omistaja osaa rauhoittaa koiransa, lievittää sen stressiä, huolehtia rokotuksista, madotuksista ja muista terveyteen liittyvistä asioista. Hyvä koiran omistaja osaa myös pitää tilanteet hallinnassa. Nykyään on vain niin että jotkut ottavat koiran lelukseen tai koristeeksi eivätkä näin ollen ymmärrä/osaa kouluttaa sitä. Mikäli koirapuistoon tulee koiria, joiden omistajat eivät osaa huolehtia koirista asianmukaisella tavalla, hänet voi joko pyytää poistumaan tai sitten voi itse lähteä koirapuistosta. Mahdollisesti myös neuvojen antaminen edistää asioita parempaan suuntaan. Lisäisin vielä että koirapuistossa kannattaa jutella ja kävellä muiden koiranomistajien kanssa (tietenkin koko ajan tarkkaillen koirien tekemisiä ja käyttäytymistä), sillä se rentouttaa koiria. Ja tosiaan, koira on tärkein!


    • huh huh!

      taitaa ollaa hernesäkit eräillä nenässä ku ottaa noin koville ku joku hakee seuraa koirapuistoon!

    • laulaulau

      Muuten oisin voinu tulla koirapuisto seuraksi mutta asun helsingissä :(

    • _K_

      Hakee siis koiralleen ja itselleen seuraa ilmeisemminkin, älkää nyt ihmiset viittikö olla tollasia. Koirapuistoissa on aika tylsää ja järjetöntä käydä jos koiralla ei oo siä leikkikaveria.. Voi sitä lähtee mettäänki heitteleen keppejä ym.
      Eikä sääntöjenkään mukaan oo tarkotus opettaa koiralle että siellä heiteltäisiin jotain..
      Harmi kun en asustele siä päin :)

    • mäykky1111

      Minkä rotuinen koira sinulla on? =) iso vai pieni =D Meillä on mäyräkoira tyttö =) 2,5 v :)

    • Sanica5v.

      Moikka!

      Etsin mopsikoiralleni samanrotuista tai kokoista leikkiseuraa viikin ja pihlajamäen alueelta. Koirani on leikkaamaton narttu ja viihtyy paremmin samaa sukupuolta olevan koiran kanssa. Tutustuisimme mielellämme myös uroskoiriin. Toivomme ettei koirasi olisi kova haukkumaan, sillä koirani ei pidä korkeista äänistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3643
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2252
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1969
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1844
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      397
      1279
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1081
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      970
    Aihe