Mikä hiton BaBylon Search?

mies ulalla

Mikä hittoo on tollanen babylon search. Avaan netin ja pitäis tulla google suoraan mut tuleekin joku babylon search.Tuli viikonlopun aikana ja kone hidastui helvetin paljon samalla. mikä toi on ja miten se saa pois?
Pääsen kyl nettiin ja muualle mut kone on kone matelee etanan vauhtia sivuille ja silleen. Koitin järjestelmän palautusta mut ei auttanut. itse kun en ole mikään nero näis tietokoneissa. mul on aika vanha kone mut siltin se oli viel perjantaina nopee ja nyt ei enään ole.

110

19724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Babylon Search on inhottava haittaohjelma joka tulee yleensa jonkun erillisen applikaation "sivutuotteena". Moni on saanut taman Digsbyn asennuksen yhteydessa. Kyseinen malware ajaa Firefoxin yli eika anna poistaa itseaan, paitsi kiertotieta.

      Seuraavalla tavalla kyseinen malware on poistettavissa:

      1) Boottaa Firefox vikasietotilasta.
      2) Klikkaa "Reset all preferences and Firefox defaults" paalle ja kaynnista Firefox uusiksi.

      Joitakin jaamia Babylon Searchista jaa: bbyln ja babylon. Nama voit poistaa hakemalla kyseisia tiedostoja Wintoosan perushaulla.

      • Jotain omaa

        Ajattelen joskus ja melkein aina. Miksi kaikki vinkuu että koneelle on tullut haittis. Miksei kukaan vingu, et syyllisiä pitäis etsiä tästä maailman kolkasta. Kyllähän se rahaa tuo mokomalle kehittäjälle. Mutta se jonkinlainen haittaohjelma pitäis kehittää kehittäjälle. maailmassa saataisiin ihmiset paljon tyytyväisimmiksi ,jotka ovat tulleet haittaohjelmista vittuuntuneiksi. Kohta maailma nousee vastaan yksityisyyden loukkaamista perikele.


      • tiedosta kiitollinen

        Olisitko ystävällinen, ja kertoisit minulle InncrediBar jutusta, tunnut tietävän asioista.
        tiedosta kiitollinen.


      • Stat it

        Mistähän kumman syystä en ees tiedä. Olenkohan oikealla sivustolla? stat it


    • Muumilimu<3

      Mä en tajunnu... Saanks sen jotenki helpommin pois??
      Asensin kerran jonku ohjelman ja toi tuli sen mukana, sit sain sen pois ja olin tosi ilonen ja nyt se on sitten päättänyt tulla takas...

    • howtoremove
    • Babylon poistettu

      Mullakin oli se kai joskus... Mutta oon joskus jo poistanut sen.

      • On se siellä

        Niinpä poistin sen myös. Yllätteen joillekkin sivustoille jostain kummasta se ilmestyi. Eli, ei ollut poistunut. Kas kummaa kun haluaa et käytät sitä, PERHANA. On se siellä mut vaanii et oot oikeella paikalla, tai sivustolla.
        Terveisiä vaan.


    • etana

      mä sain sen silleen pois että laitoin kotisivustoks asennuksista google ja tallensin sen ja sit kun menin takasin valikkoon ja nettiin niin sitä ei enää tullu ja se babylon oli ihan vitun hidas :D

      • Tuholaisen torjunta

        On se siellä. Kuhan vain oikeella sivustol käyt. Ei se koneeltasi hävinnyt. Usko ny.
        Huiomaat kun olet sopilla sivustolla.. Formatoi vai koneesi niin olet poi toisten haittaohjelmista,. kunhan ajat käyttiksen ja oikeat torjuntaohjelmat. No, sitten säästyt monelta pahalta, vielä' kunhan et kuljeksi pahamaisilla osioilla Netissä. Oma vika, jos vielä saat tarttuvia tauteja.Katso koneesi tarkkaan, siellä on hemmetin paljon pöpöjä, jos kerran Babylonkin majoittuu koneellesi.
        Edelleen oma vikasi. Kimppaan ja tuhotaan heittiöt.


    • AA20

      meillä on se ja ku en oo ehtiny viä koittaa tota ni kokeilen tänää

      • joko koitit?

        koita vaa piru vie?


    • H-P.V

      Minullakin sama ongelma. Joku tyhmä Babylon search tuli googlen ja bingin tilalle eikä sitä saa mitenkään pois. Lähetin Babylonille palautteessa suutuspäissäni, miten kovasti vihaan sitä ja taisi tulla vahingossa kirjoitettua "tavataan käräijillä". Babylon search pilasi tietokoneeni!

      • paavo pasanen

        Moi heikki-pekka arvaa kuka


      • JS2009

        No ei siinä mitään. Mäkin haluisin käräjille mennä yhestä jos toisesta haittaohjelmasta, mut se lienee vaikeeta, kun netti on maailmanlaajuinen.

        Mulle nyt iski toi Babylon Search.

        Windows 7 on ohjelmisto ja pääsen kai REGEDIT- sisään viel täskin ja haen babylon rekisteriviitteet, niin eiköhän se sillä hoidu. Vielä pitää tietty aloitusohjelmistot tarkistaa, mitä on. CCleaner lienee paras mitä on, mut se Vuorion tekemä ohjelma, joka toimi vielä XP:ssäkin on ihan huippu. Reg Cleaner by Jouni Vuorio.

        En tiedä toimiiko enää seiskalla, mut kokeillaan.


      • Arvasin sen
        paavo pasanen kirjoitti:

        Moi heikki-pekka arvaa kuka

        Poika nimeltä Pippeli Pepussa?


      • kaikill sama ongela

        Mitä te mietitte. Kaikki haittaohjelmat ja virukset häipyy koneelta kun formatoitte sen säännöllisesti. Mikään ei takaa että vain poistat sen paskan. J.Hankkkikaa sitten kunnon virustorjunnat jos haluatte käydä jollain luvattomila sivuilla. ehkä ne ilmoittaa et liikut luvattomilla vesillä. Tai sitten torjunta ei ole hyvä.


      • kovari1

        saa sen, kuhan katon ensin alkulähteen. Suutuspäissäsi et saa mitään aikaiseksi.
        Vaan, jos kaikki jotka tuntee et nettissä, kohdellaan ihmisiä väärin. Virukset ym. Jotka häiritsevät yksityisyyttä. Eli haluat päästä eroon kaupallisesta toiminnasta koneeltasi. Ja kerääntyä yhteen. Kovarit vapaaksi topiminnalla.


      • Melekosta meininkiä.

        Miksi latasit sen? Eiköhän kohta ser perkele taannu, Niinkuin muutkin perkeleet.
        Pistät vain peukun pystyyn, feisbuukiin, mihinkä minä en koskaan sekaanu,. Yhtä paska paikka tieto murtojen osalta kuin mikä muukin. Ei muuta kuin peukkuja pystyyn ja ihmetellään osuuko meihin se kuimmajainen. Hehee
        Miettikää oikeesti mitä lataatte. Jos ette osaa englantia, älkää ladatko mitään kaveri pohjalta perkele. Ne ei tiedä vähääkään. Olkaa varmoja mitä teette.


    • uuno123

      Mellä on nyt babylen sherc enkä saa sitä pois latasin videon muokkaus ohjelman ja sitten e tuli osaako kukaan sanoa mikkä sen videon muokkaus ohjelman nimi on?

    • yammupoju

      en tiiä miten sen saa pois mutta se on huono sillä etä se on englannin kielinen ja hidas(Y)

      • Uusiks vain

        Formatoi se pirun kovalevy ja asenna uusik käyttis ja ajurit. Sitten olet tyyrtyväinen kaikkeen.
        Ei teihin muu tehoa.


    • Nytv*ttu...

      Miten sen Babylonin saa pois..
      Itsekkin kokeilin yhtä ohjelmaa (vaikka ruksasin kaikki pois, etten halua mitään v*tun Babylon search juttua.. tuli silti..)

      Olen poistanut ohjauspaneelin kautta sen..
      Etsinyt kaikki Babyloniin liittyvät tiedostot..
      Firefoxin lisäosissakaan ei näy sitä..

      Mutta silti, kun etsin jotain ''googlen'' kautta, se silti pistää sen hemmetin Babylon search:in kautta....

      (ja kone on käynnistetty uusiksi kaikkien poistojen jälkeen..)

      • pirulaiset aisoihin

        Olen huomennut, kun monila sivustoilla lataa jotain ohjelmaa. Kiellän lataamasta jonkin ohjelman esim babylon tai jotain paljon muuta. hokkus pokkus siitä huolimatta se pirulainen on koneellani. Onnekasi nykyään on ns. sormenjälki teksniikka kehittynyt. Olemme monen lähettäjän jäljillä. Mutta kimpa tekee hyvää ns kutaa niille pirulaisille.-


    • 20

      Fifox>työkalut>lisäosat>laajennukset. Laajennukset sivuita voi ko lisäosan poistaa. Multa onnistu juuri

      • ....................

        Juu eipä mulla näy sitä sielä...


      • vi**t

        Sain tän eilen poistin eilen laajennuksista tänään tuli uudestaan poistin laajennuksista ja veikkaampa et silti tulee huomenna uudestaan kun tänään en jaksa sitä alkaa enempää hävittää... kello on paljon jo...


    • kuasi

      No eipä tuo paskiainen näy siellä laajennuksissa ainakaan mulla... En millään jaksais ruveta säätään kamalan vaikeen kautta. Mutta lähteekö se, jos poistaa sen ohjelman, jonka mukana toi on tullut?

    • Nytv*ttu...

      JÄRJESTELMÄN PALAUTTAMINEN

      Toimi ainakin minulla =)

      • vika muualla,kuin ko

        Ei toimi läheskään aina. Nyt aisoihin jokin muu kuin oma kone. Oletko humannut että sinua tarvitsee 50 000-100000 muuta auttajaa. kuin sinä oman koneesi kanssa.


    • die babylon

      Ei kannata painaa vaa next next next ku lataa jotaa freewarea cnet:stä..
      siellä lukee ihan selvästi jossain softissa " [x] yes i wanna instal babylon" kannattaa tosiaan ottaa pois se täppi. paska softa joutuu jossain tapauksissa säätää rekisteriä että saa pois.

    • YPI_3

      Mulla tuli babylon vaikka otin kaikki täpät pois asennuksen yhteydessä. Tuo on kyllä sitkeä kampe. chromessa sai helposti vaihettua asetuksista, mutta Firefox on vaikeampi. Jossain ohjeessa kerrottiin poistamaan firefox kaikkine tallennettuine tietoineen ja sitten cleanerillä puhdistaa kone totaalisesti ja kaikkea muuta. Hullun kova homma ja ilmeisesti lähtee kirjanmerkit ja salasanat samalla.

      Tällä ohjeella ei ohjelma poistu kokonaan, mutta edes vähän apuja. Etusivun voi vaihtaa käsin. Etsi palkista pystyy vaihtamaan tuon hakurivin googleen ja linkkinä vielä oikotie onneen vaihtamalla osoiterivin hakukone.

      http://vempaimia.net/2011/02/27/miten-vaihtaa-osoiterivin-oletushakukone-firefoxissa/

    • Vihaan babylon
      • babylonin vihaaja

        näin: lataa google chrome, heitä explorer ja mozilla roskiin. tein näin jo aikoja sitten kun sain babylonin exploreriin. toivottavasti auttaa ;p


      • nohitto999
        babylonin vihaaja kirjoitti:

        näin: lataa google chrome, heitä explorer ja mozilla roskiin. tein näin jo aikoja sitten kun sain babylonin exploreriin. toivottavasti auttaa ;p

        Ei ole selaimensta kiinni. Olen sitä yrittänyt tän päivän irrotella cromesta. Ei vaan lähde.


      • jee3432
        babylonin vihaaja kirjoitti:

        näin: lataa google chrome, heitä explorer ja mozilla roskiin. tein näin jo aikoja sitten kun sain babylonin exploreriin. toivottavasti auttaa ;p

        Ei IE:tä saa heittää roskiin, koska sen kautta tulevat windowsin päivitykset..


    • ootko varma ettet voi saada tuota cromiin mistään?

    • hermomenee

      saa ihan samalla lailla kaikkiin...... Tällä hetkellä kyseinen babylon search joka ikisessä selaimessa mikä tietokoneella on!

    • ....................
    • Hajotkaa babyloniin!

      Poistin babylonin ja koneeni rullaa puolet nopeammin! ::)

      • Js2009

        Kuinka onnistuit?

        Nii-in, kuka ny tahtois koneelleen jotain hemmetin mainoshelvettiä.
        Lailla nää paskaohjelmat pitäis kieltää.


      • ratkaisua
        Js2009 kirjoitti:

        Kuinka onnistuit?

        Nii-in, kuka ny tahtois koneelleen jotain hemmetin mainoshelvettiä.
        Lailla nää paskaohjelmat pitäis kieltää.

        firefoxilta sen saa pois helposti!
        kirjoita url-kenttään about:config sen jälkeen tuplaklikkaa enteriä.
        syötä hakukenttään babylon minkä jälkeen näet kaikki babyloniin viittaavat tiedostot.
        klikkaa hiiren oikealla ja valitse reset tai palauta.
        tee näin kaikkien rivien kohdalla.
        tämän jälkeen käynnistä firefox uudestaan ja voila....


      • babylon poistui
        ratkaisua kirjoitti:

        firefoxilta sen saa pois helposti!
        kirjoita url-kenttään about:config sen jälkeen tuplaklikkaa enteriä.
        syötä hakukenttään babylon minkä jälkeen näet kaikki babyloniin viittaavat tiedostot.
        klikkaa hiiren oikealla ja valitse reset tai palauta.
        tee näin kaikkien rivien kohdalla.
        tämän jälkeen käynnistä firefox uudestaan ja voila....

        "Firefox:ssa url-kenttään about:config ja reset." Tämä ohje toimi. Poistin aiemmin regedit:llä babylon viittaukset rekisteristä. Lisäksi sbybot löysi ja poisti hakuohjelman. Silti Firefox:ssa uuden tab:n avatessa tuli tuo babylon search. Kiitos vinkistä!!


      • Minä
        babylon poistui kirjoitti:

        "Firefox:ssa url-kenttään about:config ja reset." Tämä ohje toimi. Poistin aiemmin regedit:llä babylon viittaukset rekisteristä. Lisäksi sbybot löysi ja poisti hakuohjelman. Silti Firefox:ssa uuden tab:n avatessa tuli tuo babylon search. Kiitos vinkistä!!

        Mä oon tehnyt ton saman nyt useamman kerran ja aina vaan samanlainen lista palaa aktiiviseks :( Osaisko joku auttaa mitä tolle pitäs tehdä? Kiitos paljon jo etukäteen :)


    • noupapylon

      mulla ei tuu hiiren oikealla tuommoisia- muuta kopioi kopioi nimi kopioi arvo uusi palauta. uusi kohdassa alavalikko jossa ei myöskään tuota reset tai palauta ole.

      kiinnostas mitä nuo tarkoittaa ne true tai false kohdat siellä ja totuusarvo kohta?


      minulla ongelmana on , kun välillä tuuppaa 2 iphpne voittojuttua, tai joku tyhmä kysely ikkuna- montako kättä näet kuvassa-montako kissaa kuvassa jne ja tosiaan, olet voittanut ipod in jne. ja aina 2 uutta sivua päällekkäin tulee, niitä saa sulkea kokoajan, mistähän saisi ne poistettua?

    • eiratkaisua

      klikkaa hiiren oikealla ja valitse reset tai palauta.
      tee näin kaikkien rivien kohdalla.
      tämän jälkeen käynnistä firefox uudestaan ja voila....

      ei toimi noin- ei ole reset tai poista ahdollisuutta ollenkaan :o

    • lolsentään

      Palauta oletusarvo kohta on siellä mikä tarkoittaa siis samaa kuin reset

    • Hops1

      Entäs explorer? Firefoxilta lähti tuolla config/vinkillä kiitos siitä mutta firefoxissa on edelleen.

    • käpykäpykäpy

      Itse taistelin babylonin poistamiseksi viitisen tuntia. Kokeilin useampaan kertaan firefoxilla tuota about:config-toimintoa, mutta ei auttanut. Olin siis tätä ennen poistanut kaikki mahdolliset babylonit niin ohjauspaneelissa, c-asemalta ja firefoxin lisäosista. Sitten kokeilin nettiohjeen mukaan "komentokehote" -polkua ja vieläkin se piru ponnahti esiin. Järjestelmän palautuskaan ei toiminut minulla.

      Sain babylonin poistettua vihdoin (ainakin toistaiseksi on poissa?) poistamalla firefoxin ja ottamalla ie:n oletusselaimeksi. Sitten rekisteristä käsin poistin vielä yhden babylon-kansion (se sitten leviää kaikkialle), vaihdoin ie:ssä hakukoneen bingiksi, ajoin ccleanerin ja käynnistin koneen uudelleen. Oli babylon poissa. Jos em. ei olisi toiminut, olisin seuraavaksi asentanut käyttöjärjestelmän uudelleen, sillä raivostuttava seuralainen on tuo ***** babylon.

      • paskamaista

        Taistelit vitisen tuntia. No siinä ajassa olisit lähes ajanut koko käyttöjärjestelmän uusiksi. Ja vieläpä varmistunut kaikista pöpöistä. Mieti seuraavan kerran mitä teet. Sulla koneella pöopöjä mitä et huomaa. Oikeesti, ainoa tapa pitää kone puhtaana on formatoida se, ainakin kerran vuodessa .Mieluummin kaksi kertaa. Ja tallenttaa tarpeelliset tiedot ennen sitä johonkin .Missä voi tutkia onko niissä tiedostoissa pöpöja. Löysin jopa kaksi paikkaa mistä oli lähetetty.Hupsista rallaa.


    • ei!

      Mulla babylon on jokaisessa selaimessa, enkä pysty poistamaan >:(

      • Hyvän asian puolesta

        Oletko kenties huomannut, että mahdollisesti voisi olla myös tälläinen ohjelma, kuin IncrediBar, Joo, joku selain kaappari ohjelma. Vitun paska keskiVAHVA HÄVITETTÄVÄKSI. helvetin loinen. Isotehoisessa koneessa ei niinkään huomaa. Syö muistia vitusti. Kun lähettelee ja lataa omiaan. Juu ja Win 32.PrivCnta.a ja IWantThis ja SWeet IM ja iCrossRider ja IncrediBar ja Bust Media ja CasaleMedia ja DoubleClic ja FastClick ja MediaPlex ja Tradedoubler ja vebTrens line ja Zedo YM...Ei se pelkkä babylon , jos jollain W
        in 7 mini läppäri, niin tarkkana noitten pirujen kaa. Jos virus jutut kunnossa nii ei mitiä hätiä. Taistelin laina läppärin kaa 3-työpäivää ja yötä seuratakseni viruksen aiheuttajia. Et haluutte pitää koneenne hengissä. Noudattakaa, virustorjunnan vaatimia määräyksiä. Kilpajuoksu on kovaa torjunnan kanssa. Kukaan ei ole askelta ellä toistaan. Ei rikollinenkaan.VAPAAN JA REHELLISEN NETTI SURFFAILUN PUOLESTA.. Hyvän asian puolesta toimiva tiimi.


    • babylon suohon

      Sain ko. ohjenlma lopulta pois, kun tein järjestelmän palautuksen viikko taaksepäin :) Olin saanut sen muutoinkin, mutta kun otin Firefoxissa uuden välilehden, se oli taas siellä! Nyt ei ole enää. Se tunkeutui kaikkiin selaimiin, jotka koneellani olivat. Asensin Ccleaneria ja yritin toimia niin ettei ns. kylkiäisohjelmia tule, mutta tuli kuitenkin.
      Ärsyttävää! Nyt ajattelin mennä tekemään Java päivitystä, mutta fiksu ohjelma päivittää itse :)

      • Selain kaappaerit

        Että uskollinen Java yhstävä. Tiedätkö mitä päivität. Ei tietenkään kaikki sun pelis toimi. mut jos haluat pysyä ihmisenä ittenäs. Niin poista lähes kaikki Javat. Ennenkuin keksivät parempaa vaihtoehtoa. On se siellä Firefoxikaan ei huomaa kun on saanut tartunnan. Minä otin selaimen käyttlöön johon olen tyytyväinen. Joka myöskin kertoo kuka seuraa minua. Palataan vielä asiaan.


    • babylon on paskaa!!!

      miten sen saa chromesta pois?????? toi vitun ärsyttävä hommeli alkaa jo käydä hermoille!!!!!!

      • Mainos paskaa

        Kerron sulle . Kunhan olen seurannut tarpeeksi sitä paskaa. En asentaisi cromea. Parempiakin on, jotka ei ole niinalttiita tollaselle. Muista myös sitä googlen mainos paskaa. Jota tulee tuutin täydeltä.


    • Babylonin voittaja

      Sain babylonin pois, ohjelmat PDFCreator, Browser Manager, Babylon Toolbar (tietenkin) olivat osallisia. Poistakaa ne, sitten käynnistäkää kone uudelleen. Chromessa Babylon tunkeutuu kaikkiin URLosoite asetuksiin (Välilehdessä avattava sivu, Etusivu jne.). Poistakaa myös TEMP kansiosta Browsermngr installer (Huonosti selitetty, mutta olen väsynyt kiivaan taistelun jälkeen)

    • jurpoturpo700

      Sain ainakin ite pois kun katoin kaikki selaimet läpi ja otin ne laajennukset pois. Sitten vaihdoin kotisivun ja hakukoneen.

    • Echelon

      Heippa. Juurikin tämän asian kanssa taistelleena löysin hyvät ohjeet::

      http://malwaretips.com/blogs/remove-babylon-toolbar-and-search-the-web-babylon/

      Mutta itselläni ei vielä tuolla lähtenyt kaikki haitakkeet koneesta. Jäi vielä Browser Manager, joka löytyy Windows 7:sta piilotetusta "AppData/Browser Manager/- kansiosta. Siinä on vielä alikansio joka on nimetty numerosarjalla. Valitettavasti et pysty poistamaan tätä suoraan, koska filet ovat lukossa, mutta tähän löytyy oiva työkalu:

      Googlaa FileASSASSIN, asenna se ja poista lukitus ja kaikki kyseisessä kansiossa olevat tiedostot. Saattaa vaatia useamman käynnistyksen.

      Tuollaisten Babylonin kaltaisten haittaohjelmien tekijät pitäisi viedä saunan taakse...

      Onneksi oma kone on nyt poistojumpan jälkeen puhdas.

      • Rikollisuus kuriin

        Jumppaa konettas enemmän. Minullakin se ilmeni useamman kuukauden jälkeen. Tuskin se on sieltä hävinnyt. Odottaa vain sellaista tilaisuutta kun avaat jotain sopivaa ja mielenkiintoista. Jos monenlaisii temppuja teet koneellasi. Miksi et sitten formatoisi sitä. Tallenna tärkeät tiedostot mtyöhempää tutkimista varten. Aja sitten käyttöjärjestelmä uusiksi. Ajurit ym.. Luusi sinun osaavan jos kerran muitakin Ns.. poppakonsteja teet.. Olisin tiedosta kiitollinen jos vielä 8 kuukauden jälkeen ei pahusta oo ilmaantunu. Kyllä samaa mieltä, saunan taa kaikki muutkin kuin babylonin tekiät. Vittu kaikki rikolliset hirteen. tai teloitettavaksi. miksi häiritä Tavallisia kunniallisia ihmisiä. Hoitakoon rikollisuutensa muuten kuin sotkeutumalla rehellisten kansalaisten joukkoon.


    • Miika_B
    • Tiko

      Rekisterieditorin kautta ainakin XP:ssä. Klikkaa Käynnistä, sieltä suorita ja kirjoita kenttään: regedit.exe
      Avaa: HKEY_LOCAL_MACINE > SOFTWARE > poista kaikki ' babylon ' kansiot. Eli nuoli päälle > klikkaa hiiren oikella ja deletoi, sitten uudelleen käynnistys. Pitäisi käydä kaikkiin WIN:in versioihin sama temppu.

    • Echelon
    • Näin toimii Google

      Jos sul on iskeny babylon nii mee asetuksiin ja paina työkalut ja mee laajenukset ja siel on bayblon ja paina poista käytöstä

      • määkiiiiiiiiiiiiiiii

        Ei se sieltä mihkään katoa!


    • Babylon on niin ärsyttävä!!!! Olen yrittänyt kaikkia mahdollisia keinoja! Mutta nyt seei vain lähde ei sitten millään!!

      • Niin onkin

        Kokeilimpa pirutaani erästä selainta. Eipä ,,,tule mainoksia eikä ditä vitun Babyloniakaan.n Jioo en poistanut sitä koneeltani, siellä se on, mutta selain nuijii sitä. Saapi nähdä kuinka kauan. Kokees on. Sit nähään kui äijän käy. Kumpi kaatuua ensin.;)


    • Hätähousut

      Jospa lukisitte ne ohjelmien asennusvaiheen eri ikkunat ensin kunnolla ennen kuin jatkatte asennusta. Itse olette Babylonin koneellenne hyväksyneet, jos ette osaa merkata oikeita kohtia.

      • Käyttäkää päätänne

        Usein myös Ohjauspaneeli => Posta asennettu ohjelma auttaa.


      • vellihousut2

        Usein asennusvaiheessa kuitenkin nuo lisäohjelmat (haitakkeet) piilotetaan siten, että asennettaessa tyrkytetään aina sitä oletusasennusta, jossa lisäohjelmien asennusta (valmiiksi ruksitettu) ei ole näkyvillä vaan valmis ruksitus on tarkoituksella "piilotettu", ja käyttäjän pitää tajuta klikata "mukautettu asennus" tms. vaihtoehtoa.

        Tosin netissä olleiden tietojen mukaan BabylonSearchin tapauksessa sekään ei ole auttanut, vaan ohjelma on asentunut koneelle vaikka käyttäjä on ottanut siltä kohdin ruksit täysin pois.

        Aina kun asentelee ohjelmia, niin se pitää tehdä ohjelman kotisivulta (jos mahdollista), kannattaa lukea siltä sivustolta onko mainittu ohjelman olevan "puhdas" ilman lisähärpäkkeitä ja lisäksi etsiä netistä tietoa käyttäjäkokemuksista ennen asennusta ko. ohjelmasta. Ja asennettaessa mitä tahansa ohjelmaa suosittelen aina valitsemaan "mukautetun asennuksen", vaikka ei olisi tarkoitus ohjelman asennuspolkua tai mitään muutakaan muuttaa muuksi, juuri tuon lisäohjelmien piilottelun takia.

        Cnet/Download.comia ym. suosittuja lataussivustoja kannattaa välttää tykkänään.

        In August 2011, Download.com introduced an installation manager called CNET TechTracker for delivering many of the software titles from its catalog.[3] The installation manager offers to install add-ons like browser toolbars and change default homepages before downloading the software the user wanted. Users registered with Download.com can access files either with the Download.com installer or directly via "Download Direct Links".

        In December 2011, Fyodor of insecure.org published his strong dislike[4] of the installation manager and concerns over the bundled software; causing many people to spread the post on social networks. The main problem is the confusion between Download.com [5][6] offered content and software offered by original authors.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Download.com


      • huru
        Käyttäkää päätänne kirjoitti:

        Usein myös Ohjauspaneeli => Posta asennettu ohjelma auttaa.

        Mulla ainakin lähti kiltisti pois tuolla Winukan omalla systeemillä. XP Sp3 / Firefox 14.0.1


      • paskaa paketissa
        vellihousut2 kirjoitti:

        Usein asennusvaiheessa kuitenkin nuo lisäohjelmat (haitakkeet) piilotetaan siten, että asennettaessa tyrkytetään aina sitä oletusasennusta, jossa lisäohjelmien asennusta (valmiiksi ruksitettu) ei ole näkyvillä vaan valmis ruksitus on tarkoituksella "piilotettu", ja käyttäjän pitää tajuta klikata "mukautettu asennus" tms. vaihtoehtoa.

        Tosin netissä olleiden tietojen mukaan BabylonSearchin tapauksessa sekään ei ole auttanut, vaan ohjelma on asentunut koneelle vaikka käyttäjä on ottanut siltä kohdin ruksit täysin pois.

        Aina kun asentelee ohjelmia, niin se pitää tehdä ohjelman kotisivulta (jos mahdollista), kannattaa lukea siltä sivustolta onko mainittu ohjelman olevan "puhdas" ilman lisähärpäkkeitä ja lisäksi etsiä netistä tietoa käyttäjäkokemuksista ennen asennusta ko. ohjelmasta. Ja asennettaessa mitä tahansa ohjelmaa suosittelen aina valitsemaan "mukautetun asennuksen", vaikka ei olisi tarkoitus ohjelman asennuspolkua tai mitään muutakaan muuttaa muuksi, juuri tuon lisäohjelmien piilottelun takia.

        Cnet/Download.comia ym. suosittuja lataussivustoja kannattaa välttää tykkänään.

        In August 2011, Download.com introduced an installation manager called CNET TechTracker for delivering many of the software titles from its catalog.[3] The installation manager offers to install add-ons like browser toolbars and change default homepages before downloading the software the user wanted. Users registered with Download.com can access files either with the Download.com installer or directly via "Download Direct Links".

        In December 2011, Fyodor of insecure.org published his strong dislike[4] of the installation manager and concerns over the bundled software; causing many people to spread the post on social networks. The main problem is the confusion between Download.com [5][6] offered content and software offered by original authors.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Download.com

        Huomasin että, kun asennan jotain ohjelmaa. Ohjelmna kysyy että asennetaanko jokin tietty ohjelma. Pistämpä ettei asenneta. Hokkuspokkus, asennus on kuiten aserntanut sen ohjelman mitä en olisi halunnut. Tulin siihen tulokseen vittuun kaikki ohjelman tarjoajat.. Juttelin asiasta kyseisen ohjelman valmistajan kanssa. Eli missään tapaukasessa ei kannata imuroida ohjelmia joita saa turvallisesta paikastakin. jos muualta yrität imuroida. Todennäköisesti tarjotaan paskaa mukana. Aina jos mahdollista valmistajan kotisivulle lataamaan ohjelmia. Tai muuten varmista että sivusto on asianmukainen, tottavie ennen lataamista kysymällä asiantuntijoilta. Toivottavastio typeryys vähenee pikkuhiljaa ja saadaan nettirikolliluus kaikkienn tietoon.


      • No joo mihin luiotta
        vellihousut2 kirjoitti:

        Usein asennusvaiheessa kuitenkin nuo lisäohjelmat (haitakkeet) piilotetaan siten, että asennettaessa tyrkytetään aina sitä oletusasennusta, jossa lisäohjelmien asennusta (valmiiksi ruksitettu) ei ole näkyvillä vaan valmis ruksitus on tarkoituksella "piilotettu", ja käyttäjän pitää tajuta klikata "mukautettu asennus" tms. vaihtoehtoa.

        Tosin netissä olleiden tietojen mukaan BabylonSearchin tapauksessa sekään ei ole auttanut, vaan ohjelma on asentunut koneelle vaikka käyttäjä on ottanut siltä kohdin ruksit täysin pois.

        Aina kun asentelee ohjelmia, niin se pitää tehdä ohjelman kotisivulta (jos mahdollista), kannattaa lukea siltä sivustolta onko mainittu ohjelman olevan "puhdas" ilman lisähärpäkkeitä ja lisäksi etsiä netistä tietoa käyttäjäkokemuksista ennen asennusta ko. ohjelmasta. Ja asennettaessa mitä tahansa ohjelmaa suosittelen aina valitsemaan "mukautetun asennuksen", vaikka ei olisi tarkoitus ohjelman asennuspolkua tai mitään muutakaan muuttaa muuksi, juuri tuon lisäohjelmien piilottelun takia.

        Cnet/Download.comia ym. suosittuja lataussivustoja kannattaa välttää tykkänään.

        In August 2011, Download.com introduced an installation manager called CNET TechTracker for delivering many of the software titles from its catalog.[3] The installation manager offers to install add-ons like browser toolbars and change default homepages before downloading the software the user wanted. Users registered with Download.com can access files either with the Download.com installer or directly via "Download Direct Links".

        In December 2011, Fyodor of insecure.org published his strong dislike[4] of the installation manager and concerns over the bundled software; causing many people to spread the post on social networks. The main problem is the confusion between Download.com [5][6] offered content and software offered by original authors.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Download.com

        Kyllä se vain niin on. Niillä ruksi vaihtoehdoilla ei ole merkitystä. Olen huomanut, varsikin kun paskoilta sivuilta asennat joitakin ohjelmia, ruksi vaihtoehdoilla ei ole mitään merkitystä. Ei toivotut asennukset tapahtuu siitä huolimatta. Ikävä kyllä. Siis neuvo. Pitää mennä kyseisen valmistajan sivuille. Silloin haittaohjelman todennäköisyys on mninimaalinen. Ostimpa kerran uuden levyaseman. Olipa siihenkin ympätty valmistajan puolesta haittaohjelmia( vittuvie) Mitä tä's pitää uskoa., jos einää kaupastakaan saa haluamaansa perkele. En jaksa enempää tätä paskaa. ZSiitä olis asiaa loputtomiin.


      • ne paskan jauhajat

        Eipä se ihan noi mee. Monet jutut olen kokeilluit. Äläa asenna tiettyä ohjelmaa, ruksi ruutuun ja sillai. Jopa olikin koneellani asennus jota en hyväksynyt. Et älä puhu paskaa. Tiedät varsin hyvin mistä puhut ja piste. Olen testannut sinutkin, puolestasi. Vai pitääkö pistää raksi ruutuun että hyväksyn, niin silloin ei asennu. Helvetti. Muutaman kymmennen vuoden kokemuksella sanon että täyttä paskaa.


    • ip19

      revolla poistuu

    • JopasLäks

      Poista Google Chrome ja asenna uudelleen.

      • Enkeli,1

        Coogle Crome on altis selain kaappauksille. kokemusta on. Niin myös Firefox ym. Varsinki Win 7. Google Crome hidastaa muutenklin konetta jos ei tehot piisaa.Periaatteessa inhoan googlen käyttäytymistä asiakkaita kohtaan. Se on liian hyökkäävää joka tilanteessa, Ihmisten pitäisi saada valita asioista itse ilman jonkun vitun koneen väluiin tuloa. En tiedä ymmärsirtkö. Koko google ärsyttää..Jos vielä tulee mun sähköpostiin mainoksia.,niin lopetan kokoko vitun sä'hköpostin.Ikinä en ole tarvinnut mainoksia elääkseni. En kyllä tarvitse nytkään.. Et Google grome sotki mun koneeni. Nyt ei varmasti sotke.- Poistin sen hidastavan paskan. Nyt pelaa kuin enkeli...


    • -S-

      Mulle iski babylon koneelle, kun kaveri asensi luvatta jonkun ohjelman..sain sen juuri poistettua, kun menin firefoxin lisäosiin, siellä laajennuksiin ja poistin sen..hermot ei enää pala koneen hitauden ym kanssa..sinä nimetön, joka olit kirjoittanut ko. ohjeen tänne, KIITOS!!!

    • real search engine

      kuka idiootti haluu poistaa hyvän hakukoneen. babylonilla pääsee sivustoille joihin kirotut kytät estää pääsyn googlella.

      • Google Hacker

        Guuglella löytyy kyllä ihan kaikki, kunhan osaa hakea.


      • Nörtiksi opettelu
        Google Hacker kirjoitti:

        Guuglella löytyy kyllä ihan kaikki, kunhan osaa hakea.

        Varohan ettei googleesi iske IncrediBar se kyllä hoitaa mozillan ja google gromen ja muut selaimet. Se pesii kuin torakka, et kyllä pääse eroon kovin hevillä vaikka tanssit kuinka. Eiköhän se ole selain kaappaus ohjelma, millä sinut ohjataan väkisinkin sivulle mihin et halua. Et edes huomaa sitä.. Ei siltä ole googlekaan suojassa jos olet sen pirun hankkinut koneellesi. Hankkikaa hemmetissä kunnon virustarkistukset kuntoon ja ne haittaohjelman poistotyökalut.
        Sitten vituttaa. Ilmainen ohjelma joka poistaa haittaohjelmat. Vituit Tarkistaa mukamas koneesi ja ilmoittaa monista kymmenistä kohteista jotka pitäisi poistaa.
        Paskan marjat. Ei niitä monestikkaan ole koneellasi. Myynti kikka. Kävin katsomassa monia rekisateritietoja ja myös kansioita. Kyseisiä juttuja ei edes ollut siellä. No sitten ilmeni että kyseinen sivusto saattoi jhopa tartuttaa koneen. Kone tarkisti että on pöpöjä, muttei suostunu poistamaan jos en maksa poisto-ohjelmasta. Paskaa sanon minä Freefare ohjelmista.. Mihinköhän sitä tässä paskassa maailmassa luottaa. No onneksi tietokoneasiantuntiani korjasi tilanteen,. Paitsi että jätimme tämän koneen, tekniseksi tutkumusväklineeksi.
        Nörtti ilman kokemusta.


      • "W5"="♀","♂","♁","☉"

        - kuka idiootti haluu poistaa hyvän hakukoneen. babylonilla pääsee sivustoille joihin kirotut kytät estää pääsyn googlella.

        Ilmeisesti ahterilla ajattelet asioitasi. Pedofiilisivujako "kirottu google" on pojulta estänyt kun noin itkettää?


    • PEGRDGPSDFPGDPFG

      Iobit malware fighter on paras ohjelma ja netistä löytyy ilmane lisenssi koodi

    • aihojafiofjapio

      kyllä saa saatanan tyhmä olla jos ei osaa noita ask toolbareja ja babylonsearcheja itse välttää. puhumattakaan siitä ettei niitä osaa poistaa. niiden poistaminen on oikeasti aivan helvetin helppoa sitä paitsi.

      • Vitun kierot

        Kerroppa miten ne poistat kun vaahtoot. Jos ei niitä edes näe kun yllätyksenä, poiston jälkeen.'
        Kerro eläkä vaahtoa. >Vai onko ajatus ajaa niitä sinne.
        Aikas pirulaiselta vaikutat. Vittu teitä muka atk neroja. Tai sitten vitun kieroja olioita.


      • Olkaa läheisiä tyhmä

        Taidat olla aika herkkä hipiä ja muutenkin kyllästynyt ja tylsistynyt mies. Ehkäpä toisten kiusaaja. nettiomaailmassa?
        Jos sinulla olis kaikki kunnossa. Olisitpa voinut kaverille asiallisesti kertoa, miten asia hoidetaan kuntoon. Jäi kaiveleen ,ehkä et sitten osannut,muuten vain sinua vitutti ja käyttäydyit sopimattomasti. Sellaista täällä ei kaivata. Neuvoa kysytään asialliseti. Toivomme että siihen saadaan asiallin vastaus. Täällä olioista kukaan ei ole ollut sinua vastaan.Toivottavasti sinäkään et ole muita vastaan. Siksihän täällä ollaan tyhmiä, että toisilta neuvoa kysytään. Sinä kyllä voisit liittyä neuvottomien joukkoon, jos tollasen kannan otat.Yleensä tyhmyys tiivistyy porukalla, mutta yksin..


      • Tyhmille vastaus

        Miksi olet täällä jos tunnet itsesi neroksi atk-hommissa. Etkä haluu muita neuvoo, mitä sä juippi täällä' sitten teet. Kuuleppa mä kysyin kerran commadore 64:n käytöstä junassa Seinäjoki helsiki välillä. Siellä oli sun laisii typeryksii jotka luulivat olevansa muita parempii kun olivat tietokone experttejä. Aika vitun ylimalkainen asenne. Jos osaat jotain, mitä muut ei osaa tekeekö sinusta teräsmiehen. Ei todellakaan. Minä olisi voinut esittää monet kysymykset sähköön liityvistä asioista, joista nämä ns, tyypipit ei olisi tienneet yhtään mitään ja olisin voinut nauraa vaikka kuinka. Mutta, minussa piilee ihminen joka ei halua mollata edes ATK-nerojakaan. Hehee No nyt jotain tiedän ATK-sta, koska kyseisestä ajasta on kulunut 35-vuotta. Se oli silloin sitä Commadore aikaa vai mitä se olikaan, kirjoitinko väärin. No, jos näillä sivustoilla liikutaan. Niin liikutaneen asiallissa merkeissä. Eikä yli katsota muita. Voin minä sinulle esittää kysymyksiä jos haluat. Vastaan kyllä. Enkä kerro sinulle että miten tyhmä voit olla,. Miksi täällä olet....


    • babylon poistaja

      Mullaki oli toi babylon serch ja sain poistettua ku menin ja poistin siitä käynnistä valikosta sen kansion ja sit menin %appdata% ja poistin sieltäki sen babylon kansion nii sit lähti eikä koskaa tullu takas :DD

      • Moni on kusessa

        Moikka , kysyisinki. Onkohan mennyt montakin vuotta kun poistit babylonin. Minä poistin joku vuosi sitten ja yks kaks kun menin haussa johonkin sivulle. Kuinkas ollakkann se olikin babylonin sivu. Eli voit olla vaikka kuinka kaun näkemättä sitä hemmetin babylonia. Kunnes se iskee sivulla joka on sille aktiivinen. Minä hävitin sen koneeltani eikä sitä missään näy oleskelevan. Ei edes mikään virustorjunta sitä huomaa. Mutta siellä se vain on. No olen tutkinut lähemmin kyseistä paskaa. Mutta en ole vielä poistanut sitä koneeltani. Koska sen liikkeitä voi seurata.-
        Todennäköisesti, on se siellä kokoajan. Älkää luulotelko jos ei näy, niin sitä ei olekkaan. Tietokone pitää antaa asiantununtian tutkia. Jolloin kone todennäköiseti formatoidaan. Mutta otetaan tärkeät kansiot talteen myöhempää tutkimista varten ja sen jälkeen siirretään takaisin uudelle käyttöjärjestelmälle.
        Kaikki jotka eivät tiedä tietokoneesta mitään. Mutta toimivat sen kanssa. Älkää ladatko mitään bpelejä, jos ette tiedä Englannisa mitään. Tai jos kaverinne sanoo et ei munkaan koneeseen mitään tullu. Todennäköiseti latauksen jäljkeen ootte ns. kusessa JOSSAIN VAIHEESSA.


    • babylonbaska

      Chromesta sain pois > Ohjauspaneeli > poista asennettu ohjelma>babylon
      lisäksi vielä selaimen asetuksista poistin Babylonin, oli sinne tunkeutunut googlen lisäksi. Saman tein myös Firefoxille ja IE:lle jotka sitten dumppasin vielä roskiin. Roskiksen tyhjentämisen jälkeen uudelleen käynnistin koneen ja ei ainakaan vielä ole ilmestynyt takaisin.

      • vituttaa

        Miksi haet vaikeita juttuja. vedä sileeks koko kovalevy. Asenna uusiks käyttis ja kaikki muu. Tallenna tarpeellinen johonkin mikä ei sotke juttujasi. Sitten tutkit mitä voi käyttää. Ja ajelet turvallisesti koneellasi perkele. Nää haittakset rupee vituttaan.
        Pitää kaikkien ruveta ottaan selvää kuka niitä lähettää, vittu vie.


      • Babylonko?

        Kymmeniä vuosia seurannut netin käyttäjä voi sinulle sanoa. Eim hävinnyt, jos et rekistereitä kunnolla käy lävitse. Jossain vaiheessa ihme kyllä pulpahtaa se sinun ei toivottu babylonkin ja kenties muutkin perhanan haitta ohjelmat jotka kiusaavat sinua tietämättäsikin. Uskokaa jo et paras tapa on formatoida koko kiintolevy. Tallenna ne tarvittavat kansiot levylle missä voit tutkia niita vapaasti. Sen jälkeen asennat uuden käyttöjärjestelmän koneeleellesi. Tämän jälkeen voit hetken levähtää vitun nettirikollisuuden parista. Kunnes taas formatoit levysi. ainut ja oikea ja varma tapa hoitaa pidempäänn turvallisuutta. Kun elämme tietokone aikaa. Mikään ei ole enää turvassa, mitä käsitellään atk: avulla. Tiedot karkaa jossain vaiheessa 100-varmasti joiltakin. Ei kai tässä kannata enempää jaaritella näin se vain on. Babylon ei ole se ainut ongelma perkele..


    • tahaneikeksittymitaa

      toi babylon on mulla firefoxissa mutta käytän chormea aina siitä sen sai jotenkin removattua
      kun kävi asetuksista disabloimassa sen jotenkin jaa en tie miten

      • et silleen

        Ei se Babylon sieltä mihkään häviä, pelkällä tavallisella poistamisella. mullkakin se on edelleen koneellse se pirulainen niinkuin muutkin, haittikset. mutta tarkoituksella. Jos haluut senvarmasti pois. Formatoi kovalevysi. Asenna uusiksi käyttis ajurit ym. Tämä on yleinen ohje. Jos et ole ammattilainen tietokoneen kanssa. Silloin vältyt kaikelta pahalta. Yleensä ei ammattilainen osaa kuitenkin formatoida koneensa ja ajaa käyttiksen sekä ajuritn koneeseensa. Tai sitten on syytä opetella.


      • naisen logiikka
        et silleen kirjoitti:

        Ei se Babylon sieltä mihkään häviä, pelkällä tavallisella poistamisella. mullkakin se on edelleen koneellse se pirulainen niinkuin muutkin, haittikset. mutta tarkoituksella. Jos haluut senvarmasti pois. Formatoi kovalevysi. Asenna uusiksi käyttis ajurit ym. Tämä on yleinen ohje. Jos et ole ammattilainen tietokoneen kanssa. Silloin vältyt kaikelta pahalta. Yleensä ei ammattilainen osaa kuitenkin formatoida koneensa ja ajaa käyttiksen sekä ajuritn koneeseensa. Tai sitten on syytä opetella.

        Babylonin hakukoneisto ei ole haittaohjelma, olen sen poistanut suoraan yhdestä ainoasta kansiosta, ja eipä tietokone löytänyt enää yhtään ainoaa babyloniin viittaavaa aineistoa koneeltani. Jos viitsii vähän paneutua asiaan on suotavaa etsiä koneelta sen päätiedosto, koska babylon sisältää monia sivutiedostoja kuten komentosarjoja peleihin sekä elokuviin ynms... Jos kansio ilmoittaa että se voi poistaa sitä koska se on jokin muu alikansio käyttää siitä jotain komentoriviä tai muuta, on etsittävä se kansio jossa on sen päätiedot, sekä se kansio joka käyttää sen jotain kyseistä tiedostoa, sekä nettisetuksista saa babylonin pois kun laittaa uuden osoitteen haluamalleen hakukoneelle, sekä poistaa sieltä hakukoneen pois. Olen ajanut läpi monia tällaisia tilanteita eri hakukoneistoilla ihan vain testatakseni ja toimii hyvin ainakin minulla. Minulla on sikäli aikamoisen ärhäkkä uutta pilvi teknologiaa käyttävä antivirus ohjelma ja löytää varmasti virukset ja haittaohjelmat jos sellaisia olisi. lisänä voi olla syy siihen miksette saa pois kyseistä hakukonetta koneet vanhenee ajurit, kiintolevyt, sivumuistit, ynms, muut täyttyvät ja kuormittuvat, kone alkaa tökkimään kaatumaan tulee blue screeneja, ja päällekkäis tiedostotkaan eivät ole mahdottomia, mutta senkin voi pelastaa parilla ainoalla korjausohjelmalla, jos viitsii vaivautua etsimään tarvitsemaansa ohjelmaa. Minulla 6 vuotta vanha kannettava ja toimii paremmin kuin uusi ja nopeammin. suosittelen ohjelmaa jolla voi korjata rekisteri virheitä sekä samalla optimoida ehetyttämisen lisäksi levyt, tällaiset ohjelmat ovat kuulkaan taivaanlahja, kevyt, konetta tai muistia kuormittamaton, eikä vie aikaa kuin 5 minuuttia ja tällainen ohjelma tekee koneesta uudeveroisen, lisänä käytän ajureiden päivittämiseen vaativaa ohjelmaa koska kaikki mikää koneessa on vanhaa on hidaste koneelle. siis ongelmat voivat olla syvemmällä kuin jossain hakukoneessa. Itse käytän jokapäivä konetta ja käytän kaikkia hakukoneita mukaan lukien babylon9 minkä hiljan latasin. kertaakaan ei ole ollut viruksia tai haittaohjelmia, sekä on yksi sääntö jos pidätte koneenne päivittetynä teillä aika olematon mahdollisuus että koneessa olis nyt joku pöpö =D En ole myöskään it alan ammattilainen, olen vain harjoitellut vuosia ja paneutuen vapaa aikoinani tietotekniikan ihmemaahan. Sekä käytän koneeni puhdistuksessa säännöllisesti it asiantuntijalla, ja hän pyöritti omaa ohjelmaansa koneessani jossa tutkailtiin mitä ohjelmia koneessa on ja onko haittaohjelmia tai viruksia olen saanut joka kerta puhtaan tuloksen, joten olen keskustellut asiasta hänenkin kanssaan ja hän on myös kanssani samaa mieltä, ei autoakaan käytetä, jos siihen ei ensin tutustuta ja opita ajamaan.


    • epätoivoiset

      miten saan chromesta babylonin pois ? olen yrittänyt kaikkea !!!

    • seurannut riittäväst

      Nyt on niin, että olen seurannut näitä pirun haittaohjelmia vuosikaudet. Ne vitun haittikset poistuu vain, kun formatoit riittävän usein kovalevysi ja ajat käyttiksen uusiksi. Ja hoidat ajanmukaiset turvatoimet. Muulla et selviä. Se on kaikkein helpoin tie. Pääset huomattavasti vähemmällä päänvaivalla,

      • epäluuloinen

        Olen seurannut ja havainnut että konettani vaivaa jokin. Kone on erittäin hidas, eikä tottele käskyjä niinkuin ennen.
        Anastasia


    • janigustafsson1
    • Vihdoin?

      Mulla taisi auttaa se että asensin google chromen uudelleen, ei ole ainakaan vielä tullut sitä babylonia.. mutta epäilen että se palaa -.-

    • jabbathe

      Firefoxista sain pois, kun about:configista resetoin kaikki babyloniin viittaavat ja myös claroon viittaavat. Kun tuo Claro search ilmesty samoihin aikoihin kun babylon, joten varmaan samaa paskaa molemmat.

    • babylonin vihaaja

      Toi perkeleen ohjelma asensi jonkun Pc performa jutun joka poisti palomuurin joka päästi koneen riski alttiiks ja si sen babylonin kautta tuli viirus joka pasko mun konen .... jos saan tietää kuka on tehny babylonin ni kuristan sen ...se on tullu taas mun koneelle

    • portaldosites.com

      F-securen mukaan babylon on jenkeissä laillinen ilkiö.
      kannattaa postaa ohjelma, minkä mukana babylon tuli.
      Poista kokonaan firefoxit, cromet, ynm selaimet.
      Exploderissa internet asetukset, lisäasetukset ja palauta.

      f-securella ja kasperskyllä on reboottin ohjelma, minkä voit
      ladata cd:lle tai usb-tikulle ja buuttaa.

    • Rasta4eva

      kerran babylonissa olet ikuisesesti babylonin orja.fre

    • lul2

      Tai sitte vaa käytätte AdwardCleaneria vai mikä olikaa, poistaa kaikki haittaohjelmat.

    • Geenofab

      Babylon on aivan stnan rasittava haittaohjelma, jota yritin poistaa koneelta monta kertaa hermoraunion partaalla. Luulin poistaneeni kaiken siihen liittyvän koneeltani mm. ohjauspaneeli (ohjelmat ja toiminnot) kautta. Poistin myös hakukonevalinnoista ja kaikkialta missä vain sen luulisi lymyilevän, mutta ei. Aina vain se pomppasi uutta välilehteä avatessa. Nyt puolen vuoden poistamisyritysten jälkeen latasin keskustelupalstoilla kehutun haittaohjelmienpoistoohjelman nimeltä malwarebytes, ihan kokeilumielessä (olin jo onnistunut unohtamaan tuon babylonin). Nyt kuitenkin huomasin tuon ohjelman lokitiedoissa olevan kaiken muun poistetun paskan seassa babylonin tiedostoja ja tiedostoavaimia (ja mitä lie). Babylon lähti vihdoin tästäkin koneesta!!! Kaiken lisäksi tuo malwarebytes on vieläpä ilmainen! Tosin on siitäkin olemassa maksullinen versio, mutta ilmaisversiokin vaikuttaa ensi vaikutelmalta erittäin toimivalta. Ja kuten totesin, lähti koneeltani babylonin seassa paljon muutakin kertynyttä paskaa, jonka MSE on päästänyt läpi. Suosittelen!!!

      • MSE=turhake

        MSE päästää kaikki läpi, koko ohjelma on lähinnä vitsi. Jokaisen viruksen omalta koneeltani on löytänyt joku muu ohjelma kuin MSE, joka ei ole koskaan löytänyt yhtä ainuttakaan.


    • poistaja

      lataa adwcleaner.. aja läpi.. Avaa AdwCleaner (Vistassa/7:ssa Hiiren oikealla ja suorita järjestelmänvalvojana)
      Klikkaa Delete löydöksille.

    • tuli tässä mieleen

      Muistin tässä samalla kun luin tätä että itelläki oli pienempänä koneella babylon search mutta en sillo tajunnu junnuna et se oli hattaohjelma luulin et se oli vaa koneen omaa hitautta :D :D

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      607
      4448
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3489
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      149
      3165
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2439
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2275
    6. 246
      1810
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe