Kaksi kyltymätöntä

kyltymätön....

Olin ollut 3 viikkoa ulkomailla ystäväni kanssa ja noina päivinä en ollut kertaakaan saanut seksiä, kosketusta enkä tietenkään myös orgasmia. Sitä ennen 2 vuotta olin saanut lähes joka päivä! Joten voinet kuvitella miten himo sisälläni kasvoi, aluksi kuin itävä verso, myöhemmin vaativasti se kouri alavatsaani ja emätintäni kuin itse demoni olisi sisälläni asustellut.
Vietin kuitenkin päivät ystäväni kanssa kierrellen ja pyöräillen paikasta ja kylästä toiseen, yöt taas nukuin teltassa hänen kanssaan. Kieltämättä tuli jopa outoja mielihaluja kömpiä naisystävättäreni viereen ja kehoni olisi halunnut enemmänkin, mutta pysäytin nuo ajatukset ennen kuin ne ehtivät päästä tietoisiksi.

Seurustelin kyllä, mutta suhde alkoi olla lopuillaan; mies tuntui veljeltä, ei rakastajalta. Ajatukset ja katseet suuntautuivat muihin miehiin, vaikken sitä itselleni myöntänyt. Eräänä iltana olimme molemmat humalassa ystäväni kanssa, ja olimme miesporukassa. Kumpikin suorastaan sulimme miesten sanoihin, ja myöhemmin illasta syleihin. Kiltisti kuitenkin hipsimme telttaan, ennen kuin tietty raja oli ylitetty. Teki mieleni karata teltasta, jättää ystävä nukkumaan, suudella kiihkeästi tuota tapaamaani miestä... ja myöhemmin palata hiirenhiljaa telttaan. En kuitenkaan uskaltanut enkä kehdannut, sitäpaitsi kiinnostava mies oli varmaan jo lähtenyt.

3

5503

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyltymätön.....

      Vihdoin reissumme päättyi ja palasimme Suomeen. Menimme erääseen isoon tapahtumaan, ja oli ihme että pysyin pöksyissäni koko viikonlopun ajan. Vasta viime hetkillä, tapahtuman loppuessa, puuttui kohtalo puutteeseeni.
      Olin unohtanut vaihtaa ulkomaanrahani, ja minulla teki aivan kamalasti mieli mustikkakivennäisvettä. Rahatonna kysyin nolosti ja ujosti erästä komeaa miestä, voisiko hän ostaa minulle pullollisen, on niin jano ja mikään muu ei voi sitä sammuttaa kuin kivennäisvesi.
      Mies näytti huvittuneelta ja aprikoi hetken, sitten hän yllätyksekseni suostui.
      Janoni sammutettuani alkoi kielikin luistaa -juttelimme ja juttelimme ja tuntui ettei malttaisi lopettaa ollenkaan. Mies pyysi minua jatkoille. Epäröin hieman; tuntematon mies, kehtaanko lähteä, mutta lähdin kuitenkin.

      Jatkoilla juotiin ja rupateltiin porukalla. En tiedä missä vaiheessa, mutta yhtäkkiä tajusin, että koko muu porukka on unohtunut ja on vain minä ja ihana mies hänen takkinsa alla. Olimme kuin jokin pehmeä iso olento sulautuneena toisiimme ja nolona tajusin sen. En ollut edes huomannut kumpi teki aloitteen tai miten päädyimme sylikkäin, vaikken ollut edes humalassa.

      Pian lähdimme jatkojen jatkoille.. ne jatkuivatkin iltapäivälle saakka.

      • kyltymätön.....

        Mentiin kaverini kämppään, olin saanut luvan yöpyä siellä, tosin seuralaisesta ei ollut puhetta.. Hiljaa hiivimme makuuhuoneeseen ja tilanne huvitti kumpaakin. Huoneeseen päästyämme purskahdimme pidäteltyyn nauruun. Ja pian kiihkeään seksiin. Esileikeille ei ollut aikaa kummallakaan, eikä niitä tarvittukaan sillä kumpikin oli himokas jo valmiiksi. Sain orgasmin nopeammin kuin koskaan; vain muutamalla työnnöllä. Olin yllättynyt ja vähän nolo; olisinhan halunnut nauttia pidempään enkä heti saada. Tuntui taivaalliselle, kuin koko alapää ja reidet olisi tulessa ja kuumaa laavaa valuisi sisältäni, laavaa joka ei kuitenkaan polta vaan vain tuntuu.
        Mieskin tuli aivan liian nopeasti. Silittelimme toisiamme, nauroimme ja juttelimme. Minua hävetti kun huomasin että kiihotun taas..mutta sitten huomasin seisokin miehellä; en ollut ainut. Pian sama toistui, tällä kertaa yritin pidätellä orgasmin tuloa, mutta se tuli estelystäni huolimatta, tuntui kuin kiitäisin kohti kattoa ja ylös äärettömyyksiin.
        Sama meno jatkui aamuun asti kunnes vihdoin molemmat saimme kylliksemme sen verran, että maltoimme nukahtaa.
        Nukuimme toisissamme niin kiinni kuin pystyimme ja mistäpä unet oli tehty: rakastelusta ja näin jopa unia jossa olimme perhe jossain upeassa lämpimässä maassa. Ei näin pian, ajattelin, vastahan tapasimme ja seurustelen vielä toisen kanssa.. Mutta en mahtanut ajatuksilleni ja tuntemuksilleni mitään.
        Juuri kun olin vannonut, etten enää yhteenkään mieheen ihastu enkä luota. Lupasin itselleni olevani tavoittelematon kylmä nainen.
        Tuo mies sulatti minut ja sai hehkumaan. Mietin, tätäkö on olla rakastunut? Ei, ei se voi vielä olla. Tämä on vain parasta seksiä mitä olen harrastanut ja ihanin mies jonka olen tavannut. Nukahdin tyytyväisenä.

        Iltapäivällä heräsin ennen miestä.
        Halusin yllättää hänet ja varovasti ryömin peiton alle. Tekemättä äkkiliikkeitä otin hitaasti munan suuhuni ja aloin ottaa suihin varovasti. Tunsin kuinka kalu kasvoi kasvamistaan suussani, kunnes se ei mahtunut sinne enää, arvelin että mies on jo herännyt ja en ollut enää niin varovainen. Menin hänen päälleen ja aloin ratsastaa, saaden pian mahtavan orgasmin. Mieskin laukesi sisääni, mutta itsepintaisesti hän piti silmiä kiinni. Toisaalta nukkuvaa esittävä kiihotti minua. Nukahdin taas, mutta kun molemmat heräsimme, kysyin mitäs mies tykkäsi. "Ai mistä, seksistäkö? Upeita orgasmeja oli, parasta seksiä mitä olen saanut. Ei ole koskaan tehnyt mieli näin montaa kertaa peräkkäin. Me pantiin koko yö!" "Upeaa oli minustakin, mutta tarkoitin sitä viimeistä, missä esitit nukkuvaa." Mies ällistyi; ei hän muistanut mitään siitä. Hän ei ollut uskoa, että oli muka lauennut ja harrastanut seksiä heräämättä. Mutta kai tein sen sitten niin varovasti, ja ehkä mies oli uupunut yön rakasteluista.

        Vielä nykyäänkin toivon: olisimpa vielä joskus noin halukas ja olisipa noin himokas mies. Kumpa saisin nykyäänkin orgasmin muutamassa sekunnissa, parilla työnnöllä. Vaikka silloin toivoin, että en tulisi heti, toivoin ehtiväni nauttia seksistä vähän pidempään. Monta kertaa yön aikana kuului jommankumman suusta "Eeei, ei taas, mä tuun, mä en voi enää pysäyttää sitä..".

        Lämmöllä, ja kiihotuksella muistellen ;)


    • Tarina alkoi hyvin, mutta oli lyhyt. Viimeinen kappale latisti kaiken... :/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2102
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      171
      1630
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1557
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1312
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1172
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      134
      1058
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1013
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      882
    Aihe