Ostamassa Xbox360 vai Ps3

Kumman ostan?

Oon nyt ostamassa xbox 360 tai ps3 joten arvatte varmaa kysymyksen.
Kumpi? miksi? Tykkään sitte enten räiskinä peleistä.
Ostan viikon tai kahen päästä.

25

1646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Xbox360 mieluummin

      Xbox360 pelejä on enemmän kuin Ps3 pelejä ja Xbox360 peleissä on myös tehokkaamman gpu:n mahdollistamana tyypillisesti parempi grafiikka. Oikeastaan ainoa järkisyy Ps3:n valinnalle on se, jos sulla on ainoastaan yksi hdmi-liitin telkkarissa ja siihen pitäisi saada sekä blu-ray että pelikone. Blu-ray soittimetkaan ei nykyään montaa kymppiä maksa.

    • Räiskintää

      Jos ammuskelupeleistä tykkää, niin kallistuisin Xboxin puolelle jo senkin takia, että Infinity Wardin ja Treyarchin pelit (mm COD sarja) on PS3:lle poikkeuksetta toteutettu hutiloimalla ja Xbox360:lle ihan hyvin. Aika monella muullakin kehittäjällä samanlainen meininki. Maksat todennäköisesti kuitenkin suunnilleen saman hinnan peleistä, oli kyseessä sitten PS3 raakile tai Xbox360 täysversio.
      Halo on sitten oma juttunsa ja vaikken kummemmin ole avaruusfantasia juttujen ystävä, niin kumma kyllä se vetää mukaansa lähinnä varmaan siksi, että se on harvinaisen toimiva, kekseliäs ja balansoitu peli.

    • Laatikkojonne

      Ikuinen sota Xbox360 versus PS3... Nojoo, aiheeseen; Mun mielestä laatikko voittaa. Olin itekkii aluks PS3 kannalla, mutta jahka ostin mopon, loppu rahat kesken ja tyydyin Boxiin. En ole katunut ostosta hetkeäkään, ohjain sopii käteen kun unelma ja multiplayer on mainio. Suosittelen Xboxin ostoa lämpimästi. Ja siitä Live goldin maksusta, se on melko edullinen.

    • Pelaaja1223

      Itselläni on PS3, ostin sen kahdesta syystä: ilmainen online ja minulla ei ole ikinä ollut xboxia. Mielipiteeni on että ostat Xboxin, jos et aio hankkia siihen nettiä.

      • ei nettiä?

        Kyllä nykyään konsolissa kuin konsolissa pitää netti olla. Kaikki xboxinkin pelit on verkossa pelattavia ja yksinpeli tuntuu nykyään jo tosi vanhanaikaselta. Lisäks jos konsoli ei ole kiinni netissä, niin joutuu pelata pelejä ostettavilta kiekoilta. Nykyäänhän pelit ladataan netistä konsoliin ja tyypillisestihän ne pelit mitä porukoilla löytyy levyinä jää hyllyyn pölyttymään, kun ei kukaan niitä jaksa kuitenkaan hakea ja pistää koneeseen.
        Xbox-liven saa jotain kolmella kympillä vuosi. Yhden alepelin hinta.


    • ccvvcc

      ps3
      ilmainen moninpeli
      ps-store
      paljon pelejä
      on hiukan pienempikokoinen kuin xbox
      -xboxiin on enemmän pelejä
      -ei kestä yhtä paljon kuin xbox
      ottaisin ps3:n.

    • zombiesguy

      Ps3 mieluummin syyt miksi:
      ilmanen netti
      Hyvii yksinoikeus pelejä.
      paljon hyviä pelejä joita ei saa xboxille.

    • ohogkjehfhfjfhfrreh

      uudes boxis on hiljasempi ääni mut vanhemmas on kova ääni boxis paremmat graffat mut netti maksaa no eipä se kauheeta oo jos haluu kultasen netin vaihtoehdot pronssi,hopea,kulta ja platina kultanen netti maksaa 4e kuukaudes vittuku on paljon ja kans voi saada iha hyviä tarjouksia esim paril kaveril on boxi ja kultanen netti maksaa 2e kuukaudes.. niin ei se netti oo ongelma ja boxis on parempi ohjain jos ei oo peli konsoleihi tottunu mut tietenkin jos on pelannu paljo ps2 tai ps3 niin tietenkin se ohjain tuntuu paremmalt siinä... ja kyllä boxi pyörittää paremmin sotapelejä... ja ps4 ei oo tulossa monii vuosii mut xbox 720 tulee vuoden päästä ja siinä o paljon uutta ja se vie ps3 meenen tullen että kun se boxi720 tulee niin ostakaa se älkää mitää ps3... paskaa... ja hinta eroja ei oo paljo ja muutenkin siinä uudes boxis on ennemmän tehoja kun siinä vanhas 360 boxis eli siis se musta 360 boxi on parempi ja sen ostan pian.... ja muutenki siihe tulee ennemin kaikki codit ja niihi map packit et jos on kova pelaamaan niin boxille ilmestuu ennemin kaikki pelit ja jne ja hinnas ei oo paljoa eroo boxi vähä halvempi mut jos ostaa 350GB muistilla ps3 niin se on jtn 20e edullisempi mut ite ostan 250GB muistilla boxin se on sitte 10e halvempi ku ps3 ja parempi... ja muutenkin ku kaikilla kavereillani on se boxi nii kivempaa niitenkaa on pelata ku yksin...

      • Keleron

        250gb muisti? Tuletko tulevaisuudesta


      • jormawaertyui
        Keleron kirjoitti:

        250gb muisti? Tuletko tulevaisuudesta

        tiedätkö sä mitään noista konsoleista noita 250gb versioita on ollu jo pitkään


    • Ei muutakun säästämään

      Rupee säästää Pelikka 4 tai xbox 720seen ne varmaan maksaa 400-700

    • ps3 kannattaja

      Ps3 on parempi koska
      ilmainen netti
      ps-network
      blue ray levyn lukija (ei tarvii ostaa blue ray soitinta)
      rajaton musiikki kokoelma
      ps plus jolla saa 228€ edestä pelejä vain 14,90 (et saa itse tietenkään valita pelejä vaan siellä on valikoima)
      hyvät grafiikat
      internet tallennus tila
      -ei niin hyvät grafiikat kuin xboxissa
      -xbox vain dvd levyt
      xbox on halppis paska eikä sillä ole paljon vastusta ps3 lle
      playstation move (vähän matkittu wiistä) ei ole niin lapsellinen kuin kinect
      movella saa pelattua sota pelejä jne. ja ajo pelejä ilman että hyppää lappua päin (nimimerkillä kokemusta on)
      eli ostaisin mielummin ps3 koska se on selvästi parempi
      ja super slim mallin saa 179.00 kaupasta eli ei maksa paljoo

      • ps360

        no, itellä on ollu orikinaali xbox ja ps2, molemmat iha hyvii. jouluks hankin tai saan :) jommankumma oon miettiny et onko se laatikon netin hinta edes nii paljoo jos miettii miten hyvin se pyörittää, mut ei mul oo mitää ps3 sta vastaa mut jos jollai ois jeesii toho HDMI-johtoo ku en niistä tiiä jouluja teille tontuille


    • kunnonPelikone

      PC on parempi ku xbox360 tai ps3. enemmän tehoja ja monet pelit halvempia

    • XBOX 360 s

      xbox 360 s voittaa ihan 100-0 ps3. ps3 lagaa ja boxi ei. j ase netti juttu: miettikääpä sitä. jonku aikaa sitte jollain 400 000pleikkarin omistajalla ( en muista lukua oon vaa kuullu jst) suomalaiselta meni pankkitunnukset!!!!!! ja kellä muka ei ois varaa maksaa paria euroa kuukaudes netistä? sitä paitsi ps3 ki joutuu ostaa kiinteen netin jos ei oo valmiiks niinku xboxiin. eise pari euroo siihen päälle. 4 kaveril on ps3 ja yhel se peli lagaa sillee ku pelaa ops zombia nii se puukottaa läpi ja se zombi tappaa sut. ja muutenki se lagaa ku vaa liikuttaa sitä ukkoo. muutenki ps3 kuuluu hirvee hurina ja ihme ääni joka toinen sekuntti. sit ku toisia vastaan pelaa split screenil 4 nii se liikku kuva kerrallaan. kukaan ps3 omistaja ei sano sitä bugiseks ku ei ees varmaa koskaa ooo pelannu paremmal konsolil. boxis on muuutenki joitan parempia pelejä mitä ei oo ps3:ssa esim: legendaarinen HALO sarja. pssäs on jotain autopelejä, mitä ei kukkaa pelaa ja joku sing star. ps ohjain on muutenki semmonen palikka jossa puutuu kädet( en ole läski). mut se on myös tottumus asia. ja on todettu et boxis on paljon laadukkaammat osat. ps3 on vaa helpompi kulettaa mukana. ps3 on joku säälittävä MOVE homma ja xboxis on laadukas kinect. boxis tulee myös kuulokkeet mukana.
      sit boxi on 60 euroo halvempi. nuokkarilla hajos ps3 ku sinne laitettiin vahingos 2 levyä samaan aikaan ku sinne oli jo jäänyt levy. sit ps3 se kosketus juttu et saa levyn ulos ja sammuttaa laitteen nii sitä pitää hakata kuten nokia5230 puhelimessa.ja kyllä se norm xbox 360 hurisee aika kovaa ku se mun on jo 7v vanha.

      xboxin plussat:
      -paremmat graffat
      -ei lagaa
      -enemmmän pelejä
      -kinect
      -mukana kuulokkeet
      -laadukkaammat osat
      -halvempi
      -parempi ohjain



      miinukset
      -maksullinen netti
      -vähemmän ostajia

      OSTAKAA XBOX 360 s tai ku tulee nii 720!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • ei voi nauramatta

      lukea näitä huuhaa-tekstejä.
      XBOX tehokkaampi...
      Missä helvetin ihmemaassa te oikein elätte???
      Jokainen, joka omistaa molemmat aivopuoliskot tietää, että PS3
      on tehokkaampi laite.
      Boxilla on parempi näytönohjain, mutta siinä ne boxin edut sitten olivatkin...

    • Ps3 on paras

      Ps3 kevyempi
      Ps3 enemmän ram muistia
      Ps3 bluray laatuiset pelit, boxissa ei
      Ps3 ilmainen netti, boxissa ei
      Ps3 Kevyempi ohjain
      Ps3 analoginen äänenulostulo, boxissa ei
      Ps3 pienempi
      Missä Xbox on sitte parempi

      • ps vihaaja

        No kai siinä ny on pakko olla kevyt ohjain ku niillä ps3 pelaajilla ei ees oo mitää lihaksii koska ne juo niin paljo ES,syö saarioisten micropizzaa ja sit ne menee pärisemään jonnekki codii mistä ne liivaa samantein ku kualee muutaman kerra ja kiljuu sielä jotai nii saatanasti.Ammattilais pelaajat pelaa boxia.


      • Ollako vai eikö olla
        ps vihaaja kirjoitti:

        No kai siinä ny on pakko olla kevyt ohjain ku niillä ps3 pelaajilla ei ees oo mitää lihaksii koska ne juo niin paljo ES,syö saarioisten micropizzaa ja sit ne menee pärisemään jonnekki codii mistä ne liivaa samantein ku kualee muutaman kerra ja kiljuu sielä jotai nii saatanasti.Ammattilais pelaajat pelaa boxia.

        Ostakaa Xbox sillä pelaan ite ps3sella ja en jaksa odottaa kuukautta uutta map packiä esim bo,bo2 Taino codissa ja ooko tutkinut kaikkie ps3 pelaajien lihakset


    • Tietävä

      Yksin kertaisesti.
      Xbox tarvitsee Käsikonsoli version (toki 720 tulossa)
      Mutta ps3 on rikkaiden (7v-12v) kiljuja lapsien isien konsoli.
      Boxia pelaa ammattilaiset.
      Ja Xbox 360 maksullinen netti ongelma?
      Pffft!!!
      Kuulinko oikein?
      Varmaan maksullinen KOSKA TOIMII!!!
      Ei oo mitään 3kk nettipätkimystä

      Osta vaan Boxi (tossa oli vasta parisyytä) :) Xbox 360 S 250gb

      • neeekeri1

        HUOMAA ETTÄ SE ON VITTU TEHOKKAAMPI JA UUDEMPI KUIN VANHA SLIM


    • virhe1

      on tulossa xbox one eikä xbox 720

      • asian tuntia

        Myös PS4 tulee marraskuussa(2013) suomen markkinoille. Kun taas xbox one tulee suomen markkinoille kesäkuussa(2014). Ja ps4 on paljon parempi kuin xbox one kattokaa vaikka internetistä asiantuntioiden arvosteluja


    • FantaMummo

      Itellä oli PS3 mut se jostain syystä alko kaatumaan esim. pelasin mw2 sain jonku hyvän saavutuksen ja sit ku tuli loppu statsit nii siihen se kaatu...
      PS3
      Hyvät Puolet:
      -ilmainen netti
      Huonot puolet:
      -herkkä
      -kaatuilee

      xBox
      Hyvät puolet
      -paljon pelejä
      -sopiva ohjain
      -ei kaatuile
      -helpompi korjata
      Huonot puolet:
      -maksullinen netti

    • Pyromaniaani

      Nojaa kannatan xboxia, koska se ei nii useesti jumitu kuin PS3. Ostin PS3 siksi, koska tämä oli tarjouksessa halvalla. No se olikin ainut hyvä asia, että se oli halpa kuin boksi. Joten eiköhän oteta lompakosta muutama penni, ja väännetä kauppoja xboxin kautta. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      3016
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2761
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe