ovikello soi viime yönä

PelokasPelokas..

viime yönä klo 3,47 (satuin juuri katsomaan digiboxista ajan) heräsin siihen kun ovikello soi. lähdin juoksemaan toiseen huoneeseen jossa miesystäväni nukkui (pelästyin niin paljon....) hän juoksi jo minua makuuhuoneen ovella vastaan ja oli yhtä pelästynyt kuin minä!! hän kuuli sen myös. hän meni ovelle mutta siellä ei ollut ketään. siinä ei tullut loppu yönä uni enään kunnolla. ovikello on kolme viikkoa vanha eli vanhoista pattereista se ei voinut johtua ja niinkuin tuosta jo kävi ilmi niin sähkölläkään se ei toimi.

rupesimme oikein miettimään niin muutakin kummaa on tapahtunut. esim. jokin tavara on hävinnyt ja myöhemmin löytynyt sellaisesta paikasta johon kumpikaan sitä ei ole laittanut. ja molemmat ovat kuulleet askelia yöllä. (eri öinä)

eli kysynkin voiko tämä liittyä johonkin yliluonnolliseen ilmiöön? millaisia kokemuksia teillä on tuollaisesta. ai niin ja molemmilta on viime vuosien aikana kuollut paljon läheisiä, tuli vaan mieleen jos kyse on kummittelusta niin voisiko liittyä siihen.

33

4126

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kokemus Ja apu(kö)

   No, ovikellon soitosta voin sen verran sanoa että jos se olisi ollut jokin häirikkö joka soittaa ovikelloa ja juoksee pois? Omistatteko eläimiä? ne voisivat selittää askeleet ja kenties tavaroiden katoamisen.
   Itse olen kuullut myös askelia ja asun yksin enkä omista lemmikkieläimiä.
   Kerran kuulin myös naisen hentoa laulua ulkoonta.(klo 0:00) Katsoin ulos ja näin tummapukuisen naisen seisomassa puiston vieressä. Ajattelin että se on vain naapurin tyttö jolla on tummat hiukset ja pukeutuu tummasti joten kysyin: ''Mitä teet näin myöhään ulkona? Tietääkö vanhempasi?'' Mutta siinä samassa kyseinen hahmo alkoi haihtua ja pian se oli kadonnut. Kerroin siitä siskolleni mutta hän uskoi että olin vain väsynyt. Mutta olen myös yöllä nähnyt kalpean henkilön jolla on tyyny kädessään ja hän aina tulee kysymään minulta: ''Mitä teet minun sängyssäni?'' Silloin juoksen kauhuissani pois ja tulen hetken päästä uudelleen ja hahmo on poissa. Silloin nukun mieluummin sohvalla kuin omassa sängyssä. Joten PelokasPelokas,suojaa kotisi pahoilta energioilta ettei tilanne pahene!

   • PelokasPelokas..

    huomasin juuri että olin laittanut tuon klo:n ajan väärin. se oli 3,57. niin ja tuosta häiriköstä en tiedä, olisiko askeleet sitten kuuluneet vielä oven avatessa... pitkälle asfalttipiha. (omakotitalo)

    miten koti suojataan pahoilta energioilta? olla vaan uskomatta/noteeraamatta niihin?


   • Kokemus Ja apu(kö)
    PelokasPelokas.. kirjoitti:

    huomasin juuri että olin laittanut tuon klo:n ajan väärin. se oli 3,57. niin ja tuosta häiriköstä en tiedä, olisiko askeleet sitten kuuluneet vielä oven avatessa... pitkälle asfalttipiha. (omakotitalo)

    miten koti suojataan pahoilta energioilta? olla vaan uskomatta/noteeraamatta niihin?

    Voit suojautua pahoilta hengiltä esim. Ripottelemalla suolaa asuntoosi sillä se karkottaa pahat henget. Voit toki myös kävellä ympäri taloa kynttilän kanssa ja ajatella kaikkea positiivista. MUTTA uskon että suola toimii ;)
    Kylvä suolaa asuntoosi, vähän joka huoneeseen. Kolme merisuola raetta vuoteen alle jalkopäähän, yksi rae kummankin sängynjalan sisäsyrjälle ja yksi niiden väliin lattialle keskelle päätyä. Tee suolaristi vuoteesi alle sille kohdalle jonka yläpuolella on tyynysi.

    Siivotessasi voit imuroida suolan pois, kunhan et hävitä sängyn jalkopään merisuolarakeita. Kylvä suolaa uudelleen siivouksen jälkeen, tee myös suolaristi sängyn alle.
    tai voit ihan kutsua papin siunaamaan kotisi.
    Tai kokeile rukoilemista ja pyydä suojaamista ja turvaa.


   • Albert_Schweinstein

    Mikset vastaa, että tää on kyllä mun sänky, Ikeasta ostettu ja Visalla maksettu. Jos muuta väität, niin perustele, tana!


  • Män 42 wee

   Meillä kerran soi ovikello kolmelta yöllä. Yläkerran naapuri oli humalassa pyrkimässä väärään asuntoon. Rivitalossa asuessamme soi ovikello ennen viittä aamulla. luulin nähneeni unta, mutta vaimoni oli herännyt samaan ovikellon soittoon. Oven takana ei ollut ketään. Luultavasti joku puolituttu oli yösijaa vailla, mutta ehtinyt lähteä pois, kun oven avaamiseen meni kuitenkin jonkin verran aikaa. Näin luonnollisia voivat selitykset olla ja emme todellakaan liiku missään juoppoporukoissa, jossa kylään tullaan kellon ympäri.

   • PelokasPelokas..

    se siinä onkin kun emme mekään liiku. Ton juoppovaihtoehdon olisin muussa tapauksessa varmaan hyväksynyt... Ja kuin moni juoppo juoksee sitä nopeutta karkuun... :(


  • Unissakävelijä***

   Naapuri kävelee unissaan ja on tullut soittamaan ovikelloanne, ja havahtunut ja lähtenyt livohkaan ennen kuin olette ehtineet avata oven.

  • kaikkeen uskova

   Hei,taisi olla sama yö kun keskustelun avaajalla ja heräsin kanssa ja muuten sama aikakin sen jälkeen kuulin 5 koputusta ulkoa mökin seinästä, olin mökillä syrjäseudulla ja naapureita koputtaja ei voinut olla, en uskaltanut mennä katsomaan, uskon yliluonnollisiin selityksiin osa voi olla luonnollisiakin mutta kaikkea ei vaan voi järjellä selittää.

  • haamujengi

   Kyllä teillä kummittelee, se on selvä

  • uskovainen m29

   Kannattaa siunata koti Jeesuksen nimessä ja veressä uskovaisen toimesta ja käskeä henkivaltoja Jeesuksen nimessä väistymään talostanne.

   • TTTI

    Joo kyllä Jeesuksen nimessä ja veressä on voima jota kaikki henkivallat pelkäävät


  • heheh

   Kuulin yöllä ovikellon soivan. Muistin, että ovikellomme on rikki ja se ei voi soida. Mietin mistä se kuuluu ja tajusin miesystäväni kuorsaavan pihisten.

   • Avaajan miesystävä

    Meidän ei ollut rikki kun oli kolme vikkoa vanha, ja ennen, ja jälkeen sen toiminut moitteettomasti. Lisäksi siinä on niin mahtava ja pitkä sävel, että sitä ei voi olla kuulematta vaikka olisi kuulosuojaimet.


   • Unikukkonen

    Kerran näin unta että olimme mökissä ja ulkona myrskysi. Puut alkoi kaatua kahisten. Säikähdin ja heräsin. Ukkoni se vaan kuorsasi kahisten. Seuraavassa hetkessä hän alkoi kuorsata jyristen. Olen kauhulla ajatellut mitä se olisikaan ollut unessani... Tässä kummittelua tarpeeksi..


  • kelloseppä2

   Vie kello takaisin liikkeeseen. Saat takuuseen uuden ja toimivan tilalle. Todennäköisesti viallinen kerta noin uusikin.

  • Män 42 wee

   Normaali painettava kello, joka toimii mekaanisesti voi jumiutua ja painonappi palautua ennalleen vasta tuntien päästä. Silloin kello voi soida odottamattomaan aikaankin.

  • PelokasPelokas

   nyt oli yön aikana rappurallista irronnut yksi harja ja harja oli melkein oven edessä.... oudot tapahtumat vaan jatkuvat. :-(

  • SyksynSiili

   Olkaapas jompikumpi tai molemmat vahdissa ikkunasta tähyillen (jos teillä on ikkunaa oven tykönä tai pihalle päin) seuraava yö, jos siten saisitte häirikön selville...

  • hahahehehihihoho

   3,47 ?? hahahah!!! kas kummaa kun ei 3,14

  • Gumitus

   Mullekin tapahtu viime yönä outoja, mua sattu helvetisti vatsaa, mutta kun nousin, se loppui. Mitäs tuo meinaa?

   • tähätähätähä

    se merkitsee sitä että olet h0m0 runkkar1 mulkv1sti.


  • Gumitus

   Aijaa, tuopa oli ihan kiva kuulla. Miten muuten mahakipu tekee musta homon?

   • hohhoijaa......

    hei gumitus!! siirryppä terveyspalstoille kyselemään vatsakivuistasi. ei meinaa oikein liity tän palstan aiheeseen...


   • niiiiiiiin kyllästyn
    hohhoijaa...... kirjoitti:

    hei gumitus!! siirryppä terveyspalstoille kyselemään vatsakivuistasi. ei meinaa oikein liity tän palstan aiheeseen...

    täällä on todella inhottavaa kirjoitella kun aina on noita kun tulee väliin huutelemaan älyttömyyksiään!!


  • O.M.G.

   Jopas olette harvinaisen säikky pariskunta! Miehelläkin vallit housussa joka ovikellon soiton jälkeen. OMG

  • peppi-koira

   Pitäkää te valittajat turpanne kiinni kun ette tiedä mistään mitään!! ;OOO Itse ainakin uskon yliluonnollisiin asioihin

  • Niiiiiiiiiiiin.

   Miksi nukutte ERI HUONEISSA? S oli vaan naapurin Lissu joka pyrki "miesystäväsi" pöksyihin.

  • kananmunapieru12345

   Mikä vittu on rappuralli?

  • Helpfromhere

   Todennäköisesti ollut jotakin ns. pilarin tekijöitä. Meilläkin kävi näin useasti mutta lopettivat kun ei enää vaivauduttu avaamaan. "Askeleet" voivat johtua puulattian naksahduksista tai seinistäkin. Liikkuvat esineet voivat olla hajamielisyyttä, tosin omassa talossani on tippunut paljon esineitä lattialle ilman selvää syytä. Jos epäilet paranormaalia ilmiötä kannattaa siihen tottua sillä se ei kestä usein viikkoja pitempään. (Joskus myös stressin aiheuttama hallitsematon telekinetia voi liikutella esineitä).

  • Olli Kuhta

   Meilläkin soi ovikello eilen kello 14.55. Olin juuri päiväunilla ja heräsin siihen vihaiseen rimputukseen. Oven takana ei ollut ketään ja menin takaisin päikkäreille. Viiden minuutin päästä ovikello soi taas, ja menin katsomaan.

   Saatanan lihava haiseva mustalaisämmä siellä pönötti ja sanoi: "Hyvä isäntä antaa miul lasin vettä ko miul o kova jano".

   Minä sanoin että "haista vittu saatanan lehmä" ja löin oven kiinni.

   • mjmjmkmj

    hoh hoh... :(


  • nikke792

   ovi kello soi viime yönä menin avaamaan siellä seisoi vitun pitkä mies puuko käsissä. juoksin vessaa ovilukkoon. En kerro enenpää.

  • Anonyymi

   Ovikellon ääni nukuksissa kertoo stressitilasta. Sitä kun kuulee useasti, niin sen oppii erottamaan oikeasta soitosta. Kokemusta on

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   596
   3987
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   558
   3533
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   205
   2555
  4. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   242
   2064
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   185
   1597
  6. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   1555
  7. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   207
   1399
  8. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   47
   1167
  Aihe