Takan korjauksen hinta

Takka3

Hei

Mitähän maksaa maksaa takan korjaus. Meillä on takan luukun edessä oleva rauta vääntynyt joka pitää tiiliä yllä ja tiilet ovat jo vähän löysässä, eli korjata pitää ennenkuin tippuvat. Samaten luukku tarvitsee korjausta. Ottaako muurari työstä tuntihinnan vai miten se menee?

11

1525

Vastaukset

 • Tunti taksa on tiedossa. Ei kukaan tee urakkaa tuollaisesta työstä sillä purkaminen ja uuden yläosan kasaaminen on arvaamaton homma.

  Joku epärehellinen voi kusettaa sua mutta piikkaamalla auki takan kannen se selviää.

  On tietysti mahdollista, että irrottamalla tulitiilet sieltä ylhäältä ja valamalla tulenkestävästä valumassasta sopiva elementti sinne niin saa jättää raudat pois koko rakennelmasta. Tiivistä se elementti samalla valumassalla sinne niin ei tarvitse purkaa koko takan yläosaa.

  Näitä rautaylityksiä käytti harrastelijat aikoinaan, kun muurasivat tiilikeskuksen latoma ohjeita noudattaen takkoja. Takkaan ei saa missään tapauksessa laittaa rautaa yhtään pätkää. Korkeintaan ulkokuoreen ohuen harjateräksen siteeksi.

  • vai niin tekivät harrastajat, raudoilla laittoivat suuluukunkin kiinni, sinä pönkkäsit klapilla, joka kerta uudella tietty.


  • Muurarimestari-57 kirjoitti:

   vai niin tekivät harrastajat, raudoilla laittoivat suuluukunkin kiinni, sinä pönkkäsit klapilla, joka kerta uudella tietty.

   Älä käytä noin kehuskelevaa nikkeä. Ethän tiedä muurauksesta mitään mutta parhaat mestarit löytyy kaljalasin ääreltä eikä sitä keppanaakaan ole ostettu työstä saaduilla euroilla.


  • kloppi vain kirjoitti:

   Älä käytä noin kehuskelevaa nikkeä. Ethän tiedä muurauksesta mitään mutta parhaat mestarit löytyy kaljalasin ääreltä eikä sitä keppanaakaan ole ostettu työstä saaduilla euroilla.

   kelle puhut kaappihomo? Ei maistu kalja muurarille, savuviinat joskus, talvella sitte, kun on enempi aikaa.
   mua on turha klopitella, paitsi jos oot oikeesti vanhempi?!


 • muuraa vaiukka grillitakka.

 • -Kysy mieluummin valmistajilta, sieltä selvinnee kuka paikkakunnallasi vaihtaa uusia luukkuja.
  -Teen satunnaisesti teollisuuteen tulenkestäviä korjauksia, mutta kaippa pikkupesiinkin joku korjauksia tekee.
  -Mainioita tulenkestäviä massoja on olemassa 1600-1700C luokassa, kestää varmasti.

  -Täältä voi saada ihan minkälaisen asiantuntijamestariprofessorinälykkösuunsoittajakaikkitietävän vastauksen.

 • Jos rauta on vääntynyt tilanne on vakava. Kuulostaa pahalta tuo "on jo vähän löysässä" taitaa olla makuuhuoneen puolelta emännältä tullut tuo sanonta ? Anyway; Ota tuhkaluukku irti ja puhdista alunen. Kiinnitä löysähköt tiilet valumassalla ja suorista vääntynyt nuppi. Hyvä muurari (todella ammattilainen) ottaa n 11e per tunti ja arvioisin kokemuksella (pitkä) että tarkan kuvauksesi perusteella ko työssä menee n 2h eli ei paha kustannus! Ei siis syytä huoleen!

 • kyllä se on niin että ammattilais taksa on 35-60 euroa tunti, etelä naapurin maasta voit 11 eurolla saada, mutta sillä työllä takuu voimassa niin kauan kun rahat taskussa ja auton takavalot näkyy

 • jore tietää tason. Ei kukaan ota "pikkuharmia"kontolleen 11 eurolla.

  Jos kylässä on joku eläkeläismuurari niin tinkaa siitä tekijä ja maksa sillee ohi
  yhteiskunnan. Mutta älä pilaa asiaa alle 20 e tuntitarjonnalla.
  Ammattimiehellä on tietty taso,sen alle menevät on vit......

 • Tarvitsetko apua takan korjaukseen tai haluatko tietää tarkempia hintoja? https://kodinplaza.fi/ kautta tavoitat useita yrityksiä yhdellä tarjouspyynnöllä. Vertaile hinnat helposti.

 • minä purin laatat irti uunin luukun yläpuolelta ja sivelin uuden pinnan siihen ja korjasin luukkua taskulamppu hampaissa sekä tulitiiliä tilkitsin tulenkestävällä massalla sekä pari muta pienempää maalaushommaa ja talon omistaja pääsi halvalla, kerran takaapäin, kerran sängyssä ja suuhoito. kyllä kelpasi muurarillekkin

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  70
  1035
 2. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  45
  785
 3. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  73
  758
 4. Häränvirasta löytyi ruumis

  Perjantaiaamuna löytyi naisen ruumis Häränvirrasta. Mitähän on tapahtunut ja kuka lienee?
  Äänekoski
  17
  450
 5. Martina häikäisi Venla -gaalassa

  Martina sai kehuja sekä puvustaan että kauneudestaan.
  61
  447