Seurustelu

Äiskä--78

Tyttäreni on 12v, ja hän seurustelee rinnakkaisluokkalaisensa pojan kanssa. Joka päivä ovat yhdessä, yleensä meillä tytön huoneessa. Siitä ohitse rampataan ja melko monesti olen esimerkiksi avoimesta ovesta nähnyt/kuullut, että sängyllä halaillaan ja suukotellaan.

Kuulin myös tytön selittävän suureen ääneen ystävälleen, että olivat pojan kanssa maistelleet toistensa suuta... Kun tytär ja poika olivat tietokoneella, ja minä hain kalenterini pois, istui tyttäreni pojan sylissä hajareisin.

Ja kun 17v siskoni oli vakoillut kaksikkoa huoneen ovelta, olivat he kuulemma pyörineet yhdessä mykkyrässä sängyllä toistensa päällä. Kun tytöltä asiasta kysyin, hän väitti, että poika oli "varastanut" hänen kännykkänsä ja hän vain tavoitteli sitä?!

Tyttö myös muutamia päiviä taaksepäin kysyi lupaa mennä tämän pojan luokse yöksi, mutta en todellakaan päästänyt. Kuulemma yökylään oli tyttöni lisäksi tulossa heidän samanikäinen, seurusteleva ystäväkaksikkonsa. En edes uskalla ajatella, mitä tytön huoneessa voi tapahtua, kun emme ole kotosalla!

Onko tässä nyt teidän muiden vanhempien mielestä laitaa, että ala-asteikäiset suutelevat ja halailevat päälletysten sängyllä ja pyytävät lupaa mennä toistensa luokse yökylään? Ovat siis seurustelleet pian 2kk. Poika on meitä vanhempia ja tytön sisaria kohtaan oikein mukava ja huomaavainen myös tytärtä kohtaan.

16

3149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :)

      :)

    • let it be

      What could possibly go wrong?

    • BA

      En olisi huolissani pussailuista tai halailuista. Itse en päästäisi, enkä päästänyt tyttäriäni poikien luokse yöksi. Tyttäreni olivat lähes täysi-ikäisiä kun yökylät alkoivat poikien luona.
      Tämä on vaivea kysymys ja itsen en halunnut että tytöt alkaa "leikkiä perhe-elämää" liian aikaisin ja varsinkaan se ei ole totuudenmukaista.
      Nyt on sinulla tuhannen taalan paikka kertoa avoimesti seksiasioista, ehkäsystä yms. äläkä unohda korostaa tyttäresi omaa vastuuta asioista.
      Nyt aikuisena (kolmekymppisinä) tyttäreni ovat kiitelleet etteivät saaneet harrastaa yökyläilyjä vasta kuin myöhemmin.
      Tietyissä asioissa olin kasvatuksessa vanhanaikainen, mutta nyt siitä on kiitelty.
      Murrosikäinen tyttö vaatii kovasti henkistä voimaa kasvatuksessa, joten voimia sinulle.

    • Äiskä--78

      Kiitos kiitos, nyt poika on taas meillä ja ovat lähdössä pojan luokse. Kaiketi tyttöä kai hävettää, kun olen kotosalla ja asiasta hänelle maininnut. Tuli muuten mieleeni, että kun juuri tämä 17v siskoni oli hakemassa tyttöä luokseen yöksi, oli kestänyt kuulemma kauan oven aukaisussa ja tytöllä oli ollut hiukset pörrössä, ripsivärit levinnyt ja pojalla punaiset posket. En sitten tiedä, oliko taas ollut sitä pussaillua ja halailua vai jotain muuta.

      Mielestäni jo ala-asteikäisten seurustelu alkaa mennä niin järkyttävän läheiseksi, että olisi parempi, että seurustelu, tai ainakin tuo sängyllä peuhaaminen, siirretään paljon myöhemmälle.

      Ehkä voin kuulostaa vanhanaikaiselta tiukkapipolta, mutta haluan vain huolehtia lapsestani.

    • ylirakastunut

      oon ite 12 täytän kohta 13 mutta mulla on 14-vuotias poikaystävä josta mun vanhemmat ei ole milläsäkkään me tosi paljon pussaillaan tyyliin joka paikassa ja kielariakin ollaan kokeiltu ja välillä mulla saattaa olla osa kaulasta mustana mutta ei mun vanhemmat välitä siitäkään ne vähän härnää mua välillä niinku mun siskokin kaikki oli vielä vähän aikaa hyvin kunnes hän ilmoitti haluavansa seksiä ja no mä sit olin vähän sillein no en mää nyt oikein tiedä ku oon 12 v. mutta onneksi se on nii hellävarainen että se ymmärti mua ja on valmis odottamaan :))

      • Kysymysten laardi

        Ai siskos halus seksiä?


    • 12.v Tyttö

      Oon 11 mutta täytän 12. Mulla on 13-vuotias poikaystävä. Oikeestaan me pussaillaan huulille ja ollaan koko ajan sylikkäin ja halaillaan ja silleen lemmiskellään (: Musta ei se ole kovin ihmeellistä. Musta ois ihan ok jos me kokeiltas seksiä. Musta sillä asialla ei oo kiirettä koska ollaan nuoria. Vanhemmat ei edes ole tietoisia että ois jo seksi mielessä mutta se on kyllä minun ja minun poikaystävän mielipide missä kokeillaan ja millon. Me koillaan sillon kun se on hyvä aika ja tekee mieli. Seurustelu on seurustelua. Monet sanoo että on parempi olla sinkku mutta musta on hyvä olla jonkun kanssa yhdessä ja jakaa itteni sen kanssa (::

    • tyttö pian 16v

      Nyt kannattaa oikeesti miettii mihin on ryhtymässä. Se on ihan oikeesti sillei että ootte molemmat aivan liian nuoria harrastamaan seksiä. Ite tuossa iässä ajattelin kaikkea muuta vielä paitsi seksiä. Sulla on koko elämä edessä ja sen seksin kanssa ei oikeesti kannatta kiirehtiä. Oon ite pian 16v täyttävä tyttö ja alan seurustelukumppanini kanssa vasta harkitsemaan sitä. Malttia!

      • tyttö 14v

        Siis anteeks mitä 11v ja 13v ja on seksi mielessä mut minkäs mä sille voin kannattaa harkita sitte, että ootko siihen valmis


      • Anonyymi

        Tää on kyllä vanha keskustelu mutta haluan sanoo että ei kannata ala aste ikäsenä ees harkita seksiä, koska siitä voi olla järkyttävät seuraukset ja oon siis 12 mutta en ees ajattelin seksiä vielä...


      • Anonyymi
        tyttö 14v kirjoitti:

        Siis anteeks mitä 11v ja 13v ja on seksi mielessä mut minkäs mä sille voin kannattaa harkita sitte, että ootko siihen valmis

        No hot


    • seurustelu

      Ei toi mitään vakavaa oo :) mäkin ton ikäsenä halailin poikia, pidin kädestä kii, pientä pussailua välillä ja olin pojan sylissäkin mutta ei nuo tuollaiset suhteet kauaa kestä. Älä huoli:3!

      • tyttö

        Eli olen kohta 13v täyttävä tyttö ja olen ihastunut saman ikäiseen poikaan samalla luokalla jopa kanssani. Uskon hänen olevan kiinnostunut minusta. Mutta en voisi kuvitellakaan harrastavani yhdyntää tämän ikäisenä. Kyllä pussailu ja muu tunteiden näyttäminen olisi mielestäni ok mutta yhdyntä ei mielestäni ole tälle iälle ok. Kiitos ja Hei!


      • Anonyymi
        tyttö kirjoitti:

        Eli olen kohta 13v täyttävä tyttö ja olen ihastunut saman ikäiseen poikaan samalla luokalla jopa kanssani. Uskon hänen olevan kiinnostunut minusta. Mutta en voisi kuvitellakaan harrastavani yhdyntää tämän ikäisenä. Kyllä pussailu ja muu tunteiden näyttäminen olisi mielestäni ok mutta yhdyntä ei mielestäni ole tälle iälle ok. Kiitos ja Hei!

        Samaa mieltä mut oon vaan 12


    • Outd

      Haloo 12 v ja kohta harrastamassa seksiä huh huh

    • heijou

      hei anteeks mut mul ois yks asia mihi tarviin oikeest apua ku mun tyttöystävä petti
      mua mun parhaan kaverin kanssa ja sillee ja joo annoin sen anteeks mut nyt ku se löi miut ja pyyteli hirveest anteeks mut sit se oli yrittäny itsemurhaa auttakaa plii

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe