Bridezillas varoitus

piur

Ajattelin nyt jakaa kokemuksiani täälläkin, jotta mahdollisimman moni asian huomioisi (ja mahdollisesti levittäisi eteenkin päin). Tilasin juhannushäitäni varten noin satasella tavaraa bridezillas.fi nimisestä verkkokaupasta toukokuun puolessa välissä. Silloin en innostuksissani perehtynyt kyseiseen kauppiaaseen sen enempää, jotenkin olen kuvitellut, että suomalaiset verkkokaupat ovat automaattisesti luotettavia. Kuten niin monessa verkkokaupassa nykyään, ainoana maksutapana on ennakkomaksu eli tilisiirto myyjän tilille ennen kuin tilausta edes aletaan varsinaisesti käsitellä.

Viikkoa ennen häitä aloin huolestua toden teolla, kun tavaroita ei kuulunut. Toimitusajaksi kun oli ilmoitettu 2 viikkoa. Laitoin sähköpostia yritykseen ja suhteellisen nopeasti tuli vastaus, että sesonkiaikaan toimitukset venyvät. Koska tavaroita ei ehdittäisi toimittaa ennen häitä, luvattiin tilaus poistaa ja rahat palauttaa. Rahojen palautuksesta tuli lupaus 20.6.2011.

Heinäkuun lopulla rupesin asiaa taas pohtimaan ja totesin, ettei rahoja vieläkään näy tilillä. Olen nyt lähettänyt useita sähköposteja molempiin osoitteisiin, mitkä olen löytänyt. Vastausta ei ole tullut. Lain mukaan myyjällä on 30 päivää aikaa peruutuksesta palauttaa rahat ja tämä aikahan on jo ylittynyt. Otin sitten yhteyttä kuluttajaneuvontaan, sieltä en oikein apua saanut, totesivat vain, että olen oikeutettu 8 % viivästyskorkoon ja käskivät palaamaan asiaan parin kuukauden päästä jos tilanne ei mihinkään etene.

Vasta tämän jälkeen tajusin etsiä muiden kokemuksia kyseisestä verkkokaupasta. Todella monelle on käynyt niin, ettei tavaraa ole koskaan tullut eikä rahoja ole palautettu. Moni on myös saanut tavaransa aivan liian myöhään tai väärää tavaraa ja palautusten kanssa on ollut ongelmia. Myös muutamia positiivisia kokemuksia löytyy, mutta itse en lähtisi ottamaan riskiä! Eniten ärsyttää juuri se, että kyse on häätarvikkeita myyvästä kaupasta, jonka epämääräiset toimintatavat saattavat valitettavasti jopa pilata monen morsiammen päivän.

Tämän vuoksi toivonkin, että mahdollisimman moni jättäisi kyseisestä verkkokaupasta ostokset tekemättä ja selvittäkää ennen maksua muiden kokemuksia! Tämän opin itse valitettavasti vasta kantapään kautta. Odottelen asian etenemistä edelleen, jos parin viikon sisään ei myyjä ota mitään yhteyttä, teen rikosilmoituksen. Muutamia ilmeisesti kyseisestä yrityksestä on jo tehty, en sitten tiedä kuinka paljon niitä tarvitaan että jotakin tapahtuu.

Mutta huonot kokemukset kannattaa aina viedä eteenpäin, vaikka kuinka olisi kyse "omasta mokasta" kun ei ole selvittänyt asioita tms. Huijarikauppiaista ei koskaan pääse eroon, mutta ainakin heidän toimintaansa voidaan vaikeuttaa.

7

751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kusettajat esiin

      Menkää kolistelemaan tuohon osoitteeseen/korvasta kiinni
      ja kun kääntää vastapäivää niin kyllä alkaa rahaa löytyy tai sitten
      ottakaa toinen silmä pantiksi.
      Talon viereen kulkee ratikka 6,ja 8,
      Turpaan tuollaisia kusettajia siinä meri vieressä sielläkin voi hieman uittaa
      kun laittaa kireän pannan,

      Bridezillas:Gunnel Nymaninkatu 5 A 4
      HUIJARI ASUU kUMPULAN KIINTEISTÖN TALOSSA

    • Rouva O
    • morsianmorsein

      Vinkkinä voin sanoa että käykää hääsivustoilla lukemassa keskusteluja ja kyselemässä muilta morsiamilta mielipiteitä, Olin tilaamassa koristeita ja pukua tuolta bridezillasista mutta naimisiin.info ja häämuistio.fin jutut estivät aikeeni. Iltasanomien juttu oli vielä piste iin päälle.

    • yksmorsian

      Håhåå, kattokaapas mitä siel etusivul nyt lukee :D

    • Rikosilmoitus

      Poliisista juuri soittivat että kaikki rikosilmoitukset on keskitetty Helsingin poliisille, joka tutkii asiaa ja että tämä petosjuttu on nyt menossa oikeuteen, sillä rikosilmoituksia on "todella paljon". Me rikosilmoituksen tehneet olemme jokainen erikseen asianosaisina, joille kantaja (syyttäjä) vaatii korvauksia eli siis minun tapauksessani ainakin tuo huijattu rahasumma takaisin. En tiedä sitten onko jotkut pyytäneet jotain myös yhteydenottoyrityskuluista tai henkisistä kärsimyksistä.
      Poliisi kertoi myös, että kaikki kolme sivustoa Bridezillas, Fiini Friiari ja Dreaming black on suljettu nyt. Hyvä poliisit! Ja hyvä me kaikki, jotka teimme rikosilmoituksen :D

      Ne, jotka eivät ole vielä tehneet: http://www.poliisi.fi/rikosilmoitus ja tapahtumapaikaksi Helsinki

    • jonska2

      moikka. täällä on yks jonka rahat bridezillas vei. poliisi soitti joskus viime vuonna mutta onko teille muille kuulunut/ilmoitettu mitään sen jälkeen??

    • eltzie1

      Ei ole vieläkään kuulunut mitään :(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe