Terkkarilla

Cassius

Istuin jännittyneenä koulun terkkarin vastaanotolla. Kauhujutut lusikkatestistä ja pallien hiplauksesta velloivat mielessäni. Koitin lueskella lehtiä joita aulassa oli, kaikki jotain pirun lääkäri- ja terveyslehtiä. Pian terkkarin varattu valo vaihtu vihreäksi vapaa-valoksi. Nousin ylös, koputin vielä oveen ja astuin sisään. "Pentti eiköstä niin?" Kysyi terveydenhoitaja. Nyökkäsin ja ojensin käteni tervehdykseksi. "Niina" esittäytyi terkkari ja kätteli minut.
"Se on sitten taas tän tarkastuksen aika, viimeksihän sul on ollu tämmönen ala-asteel?" "Juu jotain semmosta" vastasin. Nina oli varsin miellyttävän oloinen, noin 40-vuotias varsin hyvin säilynyt nainen. Normaalit rinnat ja varsin hoikka vartalo. Lyhyehköt vaaleat hiukset ja trendikkäät silmälasit. Huomasin ajattelevani häntä hieman väärin ajatuksin koska tunsin elimeni reagoivan tähän tarkasteluun.

"Ottasitko sit paidan ja päällyshousut pois. Alushousut voit jättää jalkaan" Säpsähdin tähän. Tein kaikkeni, että elimeni pysyisi kurissa. Se jäi kuitenkin puolijäykkään tilaan ja varmasti oli huomattavissa boksereistani. Lehahdin aivan punaiseksi ja terkkari huomasi sen. "Ei sitä tarvii hävetä, toi on ihan normaalia sun ikäiselle nuorelle miehelle" Mutisin vain jotain vastaukseksi. Nina painoi kylmän stetoskoopin selkääni ja pyysi hengittämään syvään. Elimeni vain innostui kun sillä oli yleisöä. Nina mittaili ryhtiäni ja käski seisomaan suorassa. Veti sormella selkääni pitkin. "Mitataas vielä verenpaine ja otetaan hemoglobiini, voit istua" Istuin alas ja Nina tuli eteeni istumaan. Hänen katseensa osui jo täydessä mitassa olevaan elimeeni. Nyt Ninakin lehahti punaiseksi "No eikös se millään meinaa rauhoittua". Huoneen valtasi syvä hiljaisuus. Katsoin Ninaa silmiin ja hän minua. Pian tunsin käden reidelläni mutta katse pysyi tiukasti Ninan kasvoissa. Viileä käsi nousi reittäni pitkin ja oli pian elimeni kohdalla. "Mikähän tähän auttaisi?" Olin aivan hämilläni, en tiennyt mitä tehdä. Juostako karkuun vai olla paikallaan. Tunsin kuinka käsi pujahti boksereideni sisään ja tarttui kivikovaan kyrpääni. Nostin hieman takamustani ja tunsin kuinka housini katosivat johonkin lattialle. Olin alasti koulun terveydenhoitajan edessä. Terveydenhoitajalla oli kivikova kyrpäni kädessä.

"Saat nyt sitten tässä hieman seksivalistusta samalla, tätä kutsutaan suihinotoksi" Luulin, että laukean samantien kun pieni kyrpäni upposi tämän aikuisen naisen ahnaaseen suuhun. Elimeni oli aivan juurtaan myöden Ninan kurkussa. Hän alkoi imemään ja runkkaamaan samalla. Enhän minä nuorena poikana montaa sekuntia kestänyt. En kerennyt varoittaa kun tunsin sperman syöksyvän terveydenhoitajan suuhun. Hän nieli lastin kokonaisuudessaan. "Sinun vuorosi" totesi Nina ja veti alushousunsa pois nostaen hameen vyötärölleen. Hän tarttui minua käydestä ja asettui makuulle tutkimuspöydälle. "Käys tonne jalkojen väliin" Mä näytän mitä pitää tehdä. Nina paljasti siistiksi ajellun pillunsa ja levitti hieman häpyhuuliaan. "Nämä tässä ovat ulommat häpyhuulet ja nämä sisemmät.. tämä on klitoris.. nuole alhaalta ylös ja pyörittele kieltäsi klitoriksen ympärillä.. annan lisäohjeita myöhemmin" Olin aivan tyrmistynyt. En minä tällaista ollut halunnut. Päässäni jyskytti vielä äskeinen valtava orgasmi, mitä jos vain lähtisin pois. "Mikä siellä kestää?" Nina kysäisi. Painoin pääni Ninan jalkojen väliin. Ajatus yökötti minua. Tätäkö minun pitäisi nuolla, miltä se maistuu, haju ei ainakaan ollut liian miellyttävä. Painoin suuni Ninan häpyä vasten. Nina levitti häpyhuuliaan ja aloin pyörittää kieltäni hänen pillussaan. Maku oli alkuun hieman pistävä, mutta pian sitä ei huomannut lainkaan. Tunsin kuinka elimeni kovettui pikkuhiljaa uudestaan. Jatkoin nuolemista ja otin Ninan reisistä kiinni. Pyöritin kieltäni Ninan klitoriksen ympärillä ja välillä upotin kieltäni hieman hänen pilluunsa. Nina voihki jo melko lujaa. En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt vastaavaa. Edes pornolehdissä. Filmejä en ollut nähnyt. Nina painoi lantiotaan päätäni vasten ja tarrasi käsillään takaraivooni. "Kovempaa, kovempaaaah! JATKAAAH!" Jatkoin nuolemista yhä lujemmin. Kielestäni alkoi tunto hävitä ja luulin pian pyörtyväni jos en saisi lisää happea. Pian Ninan ote voimistui päästäni ja hän veti sitä poispäin. Ninan ote herpaantui ja hän käpertyi kyyryylle. Katsoin kuinka hän tärisi ja voihki kovaan ääneen samalla käsien hieroessa hänen pilluaan. Säikähdin hieman, koska en ollut aikaisemmin nähnyt naisen saavan orgasmia.

Nina riisui nyt valkoisen terveydenhoitajan takkinsa, paitansa ja rintaliivinsä. Hänelle jäi enää stay-up sukat jalkaan. Hän pyysi minua kapuamaan päällensä. Tein työtä käskettyä ja asetuin hänen jalkojen väliin. Kumarruin hänen ylleen ja hän nousi ja suuteli minua. Painuin häntä vasten ja tunsin hänen suuret rintansa rintaani vasten. "Tuu mun sisään.. työnny mun sisään" Nina sähisi ja tarttui kiinni perseeseni. Asetin pienen kyrpäni oikealle kohdalle ja varoen aloin työntyä sisään. Ohut kyrpäni upposi helposti tämän aikuisen naisen pilluun. Aloitin varovaiset työnnöt vaistomaisesti. Ensimmäisestä ja ainoasta kerrastani oli jo jonkun aikaa eikä kokemukset turhan hyvät. "Lujempaa.. paina kunnolla" Katsoin hämilläni ja aloin työntää lujempaa.. voimallisemmin ja nopeammin kyrpääni litimärkään pilluun. Luulin laukeavani nopeammin, mutta orgasmia ei ruvennut kuulumaan. Kiihdytin tahtiani lisää ja katsoin kuinka kyrpäni upposi pilluun. Näky oli aivan mahtava, nopeutin tahtiani ja pian tikkasin kuin ompelukone. Nina voihki allani ja tunsin orgasmini lähestyvän "Älä laukee mun sisään" Vetäydyin ulos ja tunsin kuinka laukean millä hetkellä hyvänsä. Ninan ei edes tarvinnut koskea kyrpääni kun vatsanpohjasta kouraisi oikein kunnolla. Sperma ryöppysi Ninan pillukarvoille ja vatsalle. Huohotin kuin satasen juoksun jälkeen. Nina nousi ylös ja ei sanonut sanaakaan. Puimme vaatteet päälle ja hän mittasi verenpaineeni ja otti verinäytteen. "Valmista tuli, voit mennä"

En nähnyt Ninaa enää koskaan. Ilmeisesti hän vaihtoi työpaikkaa. En koskaan kertonut asiasta kellekään. Aluksi ajattelin, että se olisi hyvää rehvastelua kavereilla, mutta tarkemman ajattelun jälkeen olisi juttu voinut levitä käsiin.







--
Cassius Clay

10

21409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valkku

      Tosi hyvä juttu

      • boy86

        OLI hyvä, lisää näitä.


    • *cool*

      aivan uskomantonta....jatka noita juttuja ihmeessä!!!

      • sdsss

        njoo muuten ihan jees, mutta pientä ristiriitaisuutta... naisen piti olla posliini mutta niin vaan ne spermat siinä lopussa ryöpsähti naisen pillukarvoille..


      • paadidaa
        sdsss kirjoitti:

        njoo muuten ihan jees, mutta pientä ristiriitaisuutta... naisen piti olla posliini mutta niin vaan ne spermat siinä lopussa ryöpsähti naisen pillukarvoille..

        Ei siinä missään vaiheessa sanottu, että se olisi posliini. Vain että siististi ajeltu. Eihän kaikkea tarvitse pois ajella.


      • Cassius
        sdsss kirjoitti:

        njoo muuten ihan jees, mutta pientä ristiriitaisuutta... naisen piti olla posliini mutta niin vaan ne spermat siinä lopussa ryöpsähti naisen pillukarvoille..

        Jossa kirjoitin naisen olevan posliini?


    • kuvitelmaa

      eivois enemmästä haaveilla

    • nanna

      aika hyvä jatka lisää!!!!!!!!!!!!................

      • naiburi

        tää oli paras jatka lisää


    • Anal-yysi

      Aluksi oli normaalikokoiset rinnat, sitten jo suuret. Ei rinnat suurene kuin heppi, menikö sekaisin?

      Valehtelijoilla ja kirjailijoilla on oltava hyvä muisti, muuten menee uskottavuus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe