Kone Toshiba. Jos hiirtä tai näppistä ei käytä vähään aikaan, näyttöön tulee Toshiban logoa ja teksti "lukittu" ja alle "vaihda käyttäjä". Kuitenkin hiirtä liikauttamalla näyttö palaa ennalleen. En löydä mistään asetusta, millä tämän toiminnon saisi poistettua. Kone on hyllystä ostettu esittelykone. Auttakaa tumpeloa. Kiitoksia jo etukäteen...
Lukitus.?
Hakkeri..
164
0Äänestä
Vastaukset 1
Vanhimmat
se on varmaankin näytönsääästäjän asetus,eli katso näytönsäästäjän asetukset.