Mistä oikein on kysymys?

smh67

Kymmenenvuotias tyttäreni meni toissa iltana nukkumaan ja juuri ennen kuin hän nukahti, hän tunsi kuinka joku otti häntä olkapäästä kiinni kuin puhutellakseen. Silmänräpäyksessä hän avasi silmät ja pelästyi kun en ollutkaan siinä, hän nimittäin arveli minun tulleen hänen huoneeseensa ja ottaneen olkapäästä kiinni.
En osannut selittää lapselle mistä oli kysymys. Olimme kahden kotona.

Äsken sitten tapahtui vielä oudompaa. Olin yksin kissan kanssa kotona ja kissa istui jaloissani. WC:n ovi, joka on aina auki, sulkeutui yhtäkkiä! Menin aivan paniikkiin, yksikään ikkuna ei ollut auki eikä ovi käynnyt ja kissakin oli vieressäni. Myös kissa oli aivan outona, katseli vessan oven suuntaan ja kuunteli myös miten ovi natisi kiinni mennessään. TÄmän jälkeen kissa meni vessaan ja oli siellä pitkän tovin. Itse en uskaltanut.

Mistä oikein on kysymys? Asumme uudessa talossa, täällä ei ole kuollut tietääkseni ketään enkä leikkinyt henkimaailman asioilla tai pelannut spiritismiä tms.

Lapsuudessa muutama vastaava kokemus talossa jossa isoäidin uskottiin kummittelevan ja varmaan näin tekikin.

Mistä nyt oikein voi olla kysymys ja onko tämä poltergeistia?

Kiitos asiallisista vastauksista jo etukäteen!

-Satu

7

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sagamar76

      Ei ole väliä vaikka talo on uusi, vaan mille paikalle talo on rakennetu, mitä tällä paikalla on tapahtunut aikaisemmin. Henget jotka eivät ole saaneet rauhaa kuoltuaan jäävät maan päälle alueille ja tiloihin joissa jotain "jäi kesken"k, paikoille missä elivät kun eivät ole päässeet valoon. Ihmisten tehtävä olisi lähettää heidät valoon.

    • 34

      Onko talossa ilmastointi? Ilmastointi ja ilman liikkuminen voi aiheuttaa pieniä paine-eroja huoneiden välille, jotka voi saada verhot heilumaan ja ovet paukkumaan. Oven sulkeutumiseen ilman paine-eron avulla ei tarvita ihmeellistä.

      Unessa kuvittelu on yleistä. Unet esim johtuvat alitajuntaisesta kuvittelusta (näin yksinkertaisesti selitettynä). Ihmiset esim kävelevät unissaa jne. Ei varmasti ole mahdotonta, että nukkuva kuvittelee jonkun koskevan häneen. Unet voivat tuntua välillä erittäin todellisilta.

    • skeptic

      Minusta kummallista on se, että sanot, ettet tiedä mistä on kysymys, mutta kuitenkin jo oletat, että kyseessä on henkimaailma!?

      Oletko varma, että olet listannut kaikki mahdollisuudet, ennen kuin oletat mitään yliluonnollista?

      Eikö ovi pysty sulkeutumaan ilman yliluonnollista voimaa tai ihmisen vaikutusta? Eikö lapsi pysty kuvittelemaan uneensa asioita ilman yliluonnollista osallisuutta reaktioon unen todellisuudesta?
      Eikö asioilla voi olla luonnollista selitystä?

    • Palava pensas

      Uskovana kun tätä luin, niin eipä tule muuta mieleen kuin kehoittaa kääntymään uskoen ja rukoillen Jeesuksen puoleen, joka on kaikkien muiden voimien, valtojen, herrauksien (ja niinkuin nykyään paljon tunnettu termi "energioiden") yläpuolella ja voittanut ne, jopa kuoleman vallat on kukistettu.

      Vainaja-ja tietäjähenget eivät ole sinänsä siis vainajan henkiä...vaan ne ovat Jumalaa vastustavia henkiä jotka saattavat tekeytyä sipisten ja supisten myös muistuttaen jotakuta.

      Mutta on olemassa juopa kuoleitten ja elävien välillä ja sitä ei ylitetä enää kun täältä ajasta on lähdetty kuoleman kautta.

      Jeesuksen nimessä ja veressä on sellainen voima, jota nämä ns poltergeist ilmiötkin vapisee ja pakenee.

      • 21

        Entä mitä sanoisit, jos olisit muslimi tai hindu tai buddhalainen tms? Ettet vain itse pimeän voiman palvomisella aiheuta muille näitä juttuja?


    • 27

      Olinpa joskus viikonlopun yksinäni itä-hämäläisessä kurssikeskuksessa,
      Istuin asuntolan yhteistilassa, isossa huoneessa johon johtivat molempiin suuntiin aukeavat ns, heiluriovet joissa on vahvat jousisaranat.
      Luin sanomalehteä istuen kyljittäin noin kahden metrin päässä ovista, äkkiä molemmat ovipuoliskot aukenivat ja heilahtelivat edestakaisin kunnes asettuivat taas liikkumattomiksi.
      Täytyy sanoa että kylmät väreet menivät pitkin selkärankaa.
      Rakennus oli uusi ja ilmastointi ei ollut sillä hetkellä käytössä, tarkistin sen, sekä kaksi ulko-ovea jotka olivat kiinni. myös heiluttelin ovia ihmeissäni pitkään, ne eivät voineet itsestään liikkua, joku niitä liikutti mutta en vuosikymmenien jälkeenkään tiedä mikä ja miksi?

    • Hei satu.
      Saattaa toki olla, että luonasi on vieras toisesta paikasta. Mikäli kaikki luonnolliset syyt on on laskettu pois, jää jäljelle se, mitä nyky ihminen ainakin toistaiseksi kutsuu epäluonnolliseksi.

      Sinuna en kuitenkaan olisi niin huolissani, niin kauan kun kissanne ei huolestu. Eläimet, etenkin kissaeläimet aistivat ihmisiä paljon paremmin kaiken ympärillä tapahtuvan. Ja mikäli kissa ei aisti ympärillään olevan pahaa, ei se myöskään huolestu. Toki kiinnostunut saattaa olla.

      Sinuna toivottaisin toistaiseksi kutsumattoman vieraan tervetulleeksi ja laatisin hänelle selvät säännöt (voit jopa kirjoittaa ne ylös paperille ja äänneen lukea ne vieraalle). Tämä on huomattavasti helpompaa kuin kyseisen vieraan pois käskeminen.

      Mikäli kuitenkin ajan saatossa rupee tapahtumaan varsin epämiellyttäviä asioita ja muutkin rupeavat aistimaan ympäristössä olevan vieraan, sekä kissanne rupee varomaan vierastanne, suosittelen että otatte yhteyttä kirkkoon ja pyydätte kodin siunausta. Jotkin ihmiset ovat kokeneet tämän auttavan. Mikäli haluat kokeilla jonkin sortin meediota, ole tarkkana. Joukosta löytyy 99.99% huijareita. Ensimmäinen huijarin merkki on rahan pyytäminen, sillä he joille kyky henkien kanssa keskusteluun on annettu, heillä ei ole lupaa ottaa palveluistaan korvausta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe