Aihe

Pitkän puutteen yllättävää hoitoa

jiiz125

Suljin sälekaihtimet ja sammutin valot. Avopuolisoni työkekka Ruotsissa oli venynyt ja venynyt, jo kuukauden mittaiseksi. Tänä aikana olin vasta löytänyt oman käden ilot, vaikka 19-vuotias jo olinkin.
Nautin tästä hetkestä iltaisin, kun sain asettaa kuulokkeet korvilleni, ottaa rennon asennon ja käynnistellä uuden puutteen helpottajani, värisevän dildon, jonka olemme mieheni kanssa hankkineet, ei se ainoa ollut. Tämän kuukauden aikana olin ehtinyt täydentää leluvarastoamme muutamalla muullakin, joilla ajattelin kultani sitten yllättää.
Klikkailin lempisivustoni auki ja vilkaisin kelloa, se näytti vasta kahdeksaa. Koin olevani täysin hetero, mutta jostain syystä fantasioissani minua tyydyttivät yleensä naiset. Ehkä siinä oli kyse siitä kielletyn jännittävyydestä.
Aukaisin videon ja rentouduin, livutin hitaasi alushousuni lattialle. Katselin aluksi vain rauhassa ja kahden naisen alkaessa kiivaasti nussia toisiaan käsillään, tunsin omankin käteni hakeutuvan pilluuni tunnustelemaan omaa märkyyttäni. Olin alkanut jo miellyttävästi kostua ja innostuin. Asetin jalkani konttorituolin käsinojien yli ja aloin hitaasti hyväilemään klitoristani vibraattorillani. Aloin väristä nopeasti vibran lähettämien tuntemusten rytmissä ja pelkäsin sen putoavan kädestäni, käteni olivat liukkaat omista kiimanesteistäni. Aloin toisella kädellä työskennellä hitaasti työntelemällä kahta sormea sisään ja ulos. Koko ajan korvissani kaikui videolta kuuluvat nautinnon ja lutkutuksen äänet.
Ne kiihottivat minua nopeasti kohti huippua ja siirsin dildon nopeasti aukolleni. Selkärankani taipui kaarelle dildon upotessa hitaasti sisälle ja väristessä siellä. Minun oli maistettava toista kättäni, oma kiimani maku ja haju saivat minut vain suurempaan kiihkoon.

12

10919

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jiiz125

   Selkäpiitäni pitkin alkoi tuntua hassu tunne, aivan kuin joku katsoisi. En aluksi välittänyt koko tunteesta lainkaan, nautin vain pornon äänteen ja dildon värinän tuottamasta nautinnosta ja aloin hakkaamaan dildoa sisääni yhä kovempaa. Pian kuitenkin vilkaisin olkani yli ja tunsin veren valahtavan kasvoiltani.
   Vuokraemäntämme, noin 35- vuotias, oman käsitykseni mukaan yksinäinen naisihminen istui sohvallani, tuijotti masturbointiani silmissään himoava katse, tyydyttäen samalla itseään.

   ”Tulin ihan vain keskustelemaan, siitä, että voisin pienentää vuokraa siltä ajalta kun miehesi on muualla töissä, mutta en millään halunnut keskeyttää!” Nainen sanoi hiljaisella käheällä äänellä ottaen kätensä housuistaan pois.
   Yritin laittaa käsiä alastomuuteni eteen, tunsin olevani aivan kirkkaanpunainen häpeästä.
   ”Mm, kyllä anteeksi tämä, todella noloa…” Änkytin ja suljin hädissäni tietokoneen näyttöä. Tunsin yhä ahdistavaa pakotusta pillussani, se suorastaan huusi saada täyden tyydytyksensä.
   ”Ei hei kuule, se mitään haittaa, luonnollistahan se on. Tulehan tänne sohvalle niin keskustellaan tarkemmin tästä vuokra-asiasta.” Vuokraemäntäni hymyili.
   Vetäisin t-paidan lattialta mukaani ja peittelin itseäni häveliäästi siirtyessäni sohvan kauimmaiseen nurkkaan.
   ”Me ei ollakaan taidettu esittäytyä, mun nimi on Anne”, vuokraemäntäni sanoi ja ojensi kättään minua kohti. Voi luoja, miten minä voisin edes kätellä, molemmat käteni suorastaan kiiltelivät omasta märkyydestäni.
   ”Mm, hei, mä oon Janna”, mutisin ja yritin ojentaa kättäni nopeasti.
   Tunsin Annen tarttuvan käteeni ja puristavan yhtäkkiä ranteesta lujaa.
   ”Miten sinulla on mies täällä kun tulet noin märäksi katsellessasi naisia?” Anne kysyi tuijottaen minua silmiin. Hän piti ranteestani tiukasti kiinni ja tunsin oloni suorastaan kiusalliseksi.
   ”Se nyt oli vain joku video.. ” Änkytin ja sydämeni meinasi hypätä kurkkuun kun Annen suu lähestyi kättäni ja hän alkoi imeä etusormeani.
   ”Tiedätkö mitä sun kiima saa mussa aikaan?” Anne kähisi ja sujautti toisen kätensä paitani alle. Nännini olivat aivan kovina äskeisestä kiihottumisesta, eikä tämä tilanne saanut niitä rauhoittumaan, vaikka kaikki kovin outoa olikin.
   ”En mä hei tee tällästä!” Parahdin naisen puristellessa rintaani vaativasti,
   ”Kyllä teet ja nautit tästä vielä, kun annat vain Anne- tädin näyttää miten asiat hoidetaan”, Anne sanoi vetäen paidan pois päältäni.
   Tilanne tuntui kiusalliselta ja yritin estellä Annea koskemasta minuun.
   ”Kuule tätä tilaisuutta kannattaa harkita, olen kuitenkin se, joka päättää, että pysyykö teillä tää asunto alla…”

  • jiiz125

   Kauhistuin, kaunis remontoitu kotimme! Olimme saaneet sen uskomattomalla tuurilla aivan Helsingin keskusta ja todella halvalla.
   En enää vastustellut vaan annoin Annen käsien vaeltaa alastomalla vartalollani. Hän oli aivan kiihkoissaan ja kaatoi minut pitkäkseni sohvalle. Anne alkoi hitaasti riisua itseään ja huomasin ajattelevani hänen olevan ikäisekseen varsin hyvässä kunnossa.
   ”Kokeile miten mä tahdon sua”, Anne kähisi riisuuduttuaan alusvaatteisilleen ja työntäen selvästi kostunutta vakoaan minua kohti. Nostin käteni arasti hänen haaroväliinsä ja tunsin puuvillaisen kankaan sormieni alla, liikutin sormeani lähemmäs hänen pyhintään ja tunsin, sekä näin märän läntin hänen alushousuissaan. Käteni tärisivät, onko tämä jonkinlaista hyväksikäyttöä?
   Anne heitti alusvaatteensakin pois ja asettui makaamaan päälleni. Pian hän suuteli minua suoraan suulle. Naisen huulet olivat pehmeämmät kuin miehen, mutta ne olivat hyvin vaativat. Vastasin suudelmaan, ja Anne vetäisi henkeä.
   ”Tiesinhän minä, mitä sinä haluat”, Anne nauroi innoissaan ja laskeutui alemmas vartalollani. Tunsin hänen kuuman suunsa lipovan rintaani ja ottavan pian kovan nännin suuhunsa. Hän imi ja nuoli nännejäni vuoronperään ja huomasin väkisinkin kiihottuvani uudelleen. Kohta hän puristi rintani yhteen ottaakseen molemmat nännini yhtä aikaa suuhunsa. Suustani pääsi pieni hyvänolon ynähdys, josta nainen tuntui innostuvan entistä enemmän.
   ”Senkin tuhma pikku huora, taidat nauttia siitä kun joku imee sua teidän yhteisellä sohvalla”, Anne kuiskasi rintojeni tasalta ja hymyili keimailevasti. Oi kyllä, kyllä, ajattelin. Olin ollut niin pitkään ilman. Ja nainen ei olisi ainakaan niin suurta syntiä kuin mies. En vastannut mitään. Anne puraisi nänniäni tavallista kovemmin.
   ”Vastaa mulle!” Hän sanoi kovemmalla äänellä ja jatkoi nuolemistaan.
   ”Nautin, nautin!” Ynisin hänen livuttaessa kättään jo hyvin kostunutta vakoani kohti.
   Annen huulet siirtyivät navalleni ja siitä häpykummulle. Hän alkoi suudella reisiäni ja tunsin jalkojeni painuvan vaistomaisesti kiinni. Anne ohjasi ne kuitenkin yhä enemmän ja enemmän auki.
   ”Siirryhän sohvan reunalle istumaan”, hän sanoi siirtyen itse lattialle kontalleen. Tiesin mitä oli tulossa.
   Siirryin sohvan reunalle ja Anne ohjasi toisen jalkani käsinojan yli ja toisen divaaniosalle. Pilluni oli aivan levällään hänen edessään.
   ”Ihanaa nuorta vittua..” Anne kähisi ja tukisti kolmiotani hiukan, värähdin ja seurasin hänen toimiaan katse kovana. Anne levitti häpyhuuliani sormillaan ja alkoi hitaasti hieroa klitorista . Aloin väristä nautinnosta ja suljin silmäni. Pian tunsin jonkin muun lähestyvän pilluani ja vilkaisin alas. Samalla Annen kieli alkoi pyöriä klitorikseni ympärillä ja suorastaan parahdin. Ah, mikä tunne. Anne alkoi nuolla minua kiivaasti ja tunsin hänen kielensä uppoavan välillä reikääni. Tartuin tahtomattani häntä päästä kiinni ja hänen tahtinsa kiihtyi. Hänen toinen kätensä työskenteli rinnoillani puristellen niitä, kun toinen siirtyi alapäähän. Hän alkoi panna minua sormillaan ja nuoli minua samalla yhä kiihtyvässä tahdissa. Tunsin lähestyväni tyydytystä.
   ”Oh, ahh… Mmm.. ihanaa” voihkin ja suorastaan valuin nesteitä Annen suuhun. Anne nosti päänsä haarovälistäni ja hymyili kiimastani märillä huulillaan.
   ”Polvilleen lattialle, nyt!” Hän komensi ja tottelin heti, toivoin saavani pian täyttymykseni. Kuulin tuttua värinän ääntä. Anne käynnisti dildoni ja levitti haarojani. Hän asettui selin makuulle alleni ja käski istua naamalleen niin, että hänen kätensä jäivät vapaiksi. Istuin ja tunsin tuon nautinnollisen kielen jälleen klitoriksellani. Anne imi ja nuoli kuin viimeistä päivää. Pian tunsin dildon uppoavan sisääni takaapäin,
   ”AAAHH!” Parahdin kovaa ja huojahdin taaksepäin. Anne nuoli minua ja nussi minua yhä kovempaa ja kovempaa. Kiimani valui hänen kasvoilleen ja tiesin olevani lähes huipulla. Ei mennyt kauaa kun tunsin huipun tulevani. Huusin ja voihkin ja suorastaan kiemurtelin vanhemman naisen päällä ja tunsin pilluni sykkivän vasten hänen kasvojaan.

  • jiiz125

   Lysähdin voipuneena lattialle ja hymyilin raukeasti. Anne nousi istumaan vierelläni.
   ”Ei tämä tähän loppunut”, Anne sanoi nosti käteni rinnallensa. Puristin varovasti hänen rintaansa ja tiesin kyllä, mitä minun olisi tehtävä. Hän ei tyytyisi vain minun orgasmiini, vaikka se voimakkuudessaan olikin ennenkokematon.
   ”Siirrytään makuuhuoneen puolelle niin on väljempää”, Anne sanoi ja työnsi minua edellään, Anne sanoi käyvänsä pissalla ja palasi pian.
   Anne heittäytyi sängylle selälleen ja sanoi haluavansa kunnolla, nyt ja heti. Laskeuduin epävarmana hänen päälleen ja suutelin arasti. Hänen huulensa maistuivat kiihkolleni ja poskillani asti kimalteli pilluni mehu.
   Anne työnsi minua alaspäin ja suutelin hänen kaulaansa, ja sitten rintojaan. Hänelle oli hyvät rinnat yli kolmekymppiseksi. Selvästikään hän ei ollut imettänyt ketään. Aloin lutkuttaa hänen nänniään samoin kuin hän teki äsken minulle. Anne alkoi nopeasti huokailla ja työnsi omaa kättään alapäähänsä. Siirsin hänen kätensä syrjään ja työnsin oman käteni noiden häpyhuulten uumeniin. Herranjestas, nainenhan on ihan märkänä jo! Ihmettelin jo aloin työnnellä ensin yhtä, miun kahta ja kohta jo kolmatta sormea hänen sisässään. Anne voihki naintini tahdissa niin kovaa, että pelkäsin naapureiden kuulevan.
   ”NUOLE MUA!” Hän melkein huusi kiihkoissaan ja puristi päiväpeittoa nyrkkiinsä.
   Laskeuduin alas ja tuijotin hetken hänen punottavia huuliaan. Laskin kieleni varovasti hänen vaolleen ja aloin lipoa. Hän maistui suolaiselle ja kiihottavalle. Tunsin oman pilluni kaipaavan uutta käsittelyä. Jatkoin sormillani naintia ja imin hänen klitoristaan. Pian keksin! Kurottauduin avaamaan yöpöydän laatikon ja otin sieltä ensimmäisen käteeni sattuvan lelun. Mm, tämä on juuri kuin tähän tehty, ajattelin ja katsoin pitkää kaksipäistä dildoa. Hankin sen, sillä nautin kun sain oikein syvälle ja mieheni saisi tästä tukevan otteen. Nyt se saisi tukevan otteen jostain aivan muualta. Aloin työntää melko, jopa kuusisenttistä dildoa Annen sisään. Anne huusi kiihkoissaan ja dildo upposi häneen helposti, niin märkä hän oli. Päiväpeitto oli kastunut hänen pillunsa alta. Työntelin muutaman työnnön hitaasti sisään ja ulos. Anne nosti persettään, niin että dildo jäi houkuttelevasti pystyyn.
   ”Hyppää kyytiin”, Anne sanoi iskien silmää. Heitin toisen jalkani Annen jalkojen välistä yli, niin että olin tavallaan sivuttain ratsailla. Aloin hitaasti työntää dildoa sisääni ja Annen voihke koveni dildon upotessa syvemmälle häneen. Dildo upposi sisäämme kokonaan ja tunsin hänen kuumana sykkivän pillunsa vasten omaani. Aloimme liikkua ensin hitaasti ja löydettyämme yhteisen tahdin tahtimme kiihtyä. Huusimme kumpikin kovaa ja nautimme. Nesteemme sekoittuivat tässä kovassa ratsastuksessa, jonka lopetimme hikisinä molempien huutavaan orgasmiin. Lysähdin sängylle mieheni paikalle voipuneena, pillu sykkien ja aristaen. Anne hengitti raskaasti ja alkoi pian liikkua minua kohti.
   ”Vielä olisi puhdistus paikallaan.” Luulin pyörtyväni ja ajattelin etten jaksa enää. Anne istui hajareisin kasvojeni päälle, omat kasvonsa kohti minun pilluani. Hän alkoi nuolla hellästi arkaa pimppiäni ja tunsin kiihkoni heräävän äsken tulleen orgasmin takia. Aloin nuolla edessäni avautuvaa pillua ja työnsin kieltä hänen sisäänsä.
   ”Toinenki reikä kaipaa huomiota”, Anne supisi pillustani. Tunsin hänen kielensä nuolevan välilihaani ja välillä peräaukkoani. Hänen kielensä vaelteli koko haarovälissäni ja sytyin uudelleen. Työnsin sormeni hänen pilluunsa saamaan liukastetta ja hieroin hänen anaaliaan. Jatkuin samalla klitoriksen nuolemista. Anne lopetti nuolemisensa ja alkoi voihkia kovaa sormeni upotessa hänen anaaliinsa.
   ”Ei riitä”, Anne voihki ja nappasin Annen mukana tänne kulkeutuneen värisevän dildon käteeni. Anne nappasi sen kädestäni ja uitti sitä minun märkyydessäni. Kiemurtelin ja halusin lisää, mutta Anne ojensi dildon minulle. Hän jatkoi pilluni nuolemista, kunnes aloin hitaasti työntää surisevaa keppiä hänen anaaliinsa.

  • jiiz125

   ”OOOH, AAH, JATKA”, Anne voihki ja aloin säälimättä naida häntä. Anne puski minua vasten unohtaen täysin nuolemisen ja keskittyen vain nautintoonsa. Nappasin kaksipäisen dildon käteeni ja aloin työntää sitä yhtä aikaisesti Annen pilluun. Makuuhuoneessa kuului märän pillun lotina kun aloin työnnellä dildoa pilluun jättäen toisen anaaliin paikalleen. Ei mennyt kuin muutama minuutti kun Anne laukesi parkuen. Tuijotin kiihkoissani kuinka hänen pillunsa sykki dildon ympärillä. Otin dildot pois hänen aukoiltaan ja Anne kääntyi minua kohti.
   ”Se teki hyvää pitkästä aikaa”, hän hymyili raukeana työntäen kättänsä pilluuni. Osasin jo odottaa vuoroani ja annoin Annen työskennellä rauhassa. Hänen ei tarvinnut sormettaa minua kauaa kun laukesin hänen kädelleen valittaen. Anne kohottautui suutelemaan minua huulille ja alkoi pian nuolla sormiaan puhtaaksi kiimoistani.
   ”Voidaan varmaan unohtaa nyt se vuokranmaksu ainakin tältä kuulta, kunhan tämä ei jää ainoaksi kerraksi”, Anne sanoi.
   Tajuntaani jysähti se mitä olin tehnyt, luoja, olinko pettänyt miestäni.
   ”Ei me enää voida, mä en oo vapaa”, mutisin hädissäni ja katsoin Annea joka yhä nuoli kiihkoissaan sormiaan.
   ”Ei sulla taida olla varaa kieltäytyäkään”, Anne sanoi ja nyökkäsi kohti tietokonettani.
   ”MISSÄ VÄLISSÄ?” Parahdin kun näin videokameran oven suussa kuvaamassa koko aktiamme.
   ”Kaikkea sitä vessareissun aikana ehtii, ensi kerralla voidaankin katsoa ihan ikiomaa pornoa , niin ei tarvitse netistä latailla”, Anne naurahti ja poistui videokamera kainalossa olohuoneeseen pukemaan.
   Makasin sängyllä häpeissäni mutta tyydytettynä. Salaa mielessäni odotin seuraavaa kertaa ja toivoin mieheni työmatkan kestävän vielä ainakin muutaman viikkoa..

   • jiiz125

    Eli tämä on ensimmäinen novellini tänne. Kiitän jo etukäteen kommenteista.
    Toivottavasti nautitte... ;)


   • Unelma naisesta
    jiiz125 kirjoitti:

    Eli tämä on ensimmäinen novellini tänne. Kiitän jo etukäteen kommenteista.
    Toivottavasti nautitte... ;)

    Huh mikä tarina;) Housut märkänä luin...


   • neito1969
    jiiz125 kirjoitti:

    Eli tämä on ensimmäinen novellini tänne. Kiitän jo etukäteen kommenteista.
    Toivottavasti nautitte... ;)

    Oih, kahdesti sain tätä lukiessani ... ja edelleen niin märkänä. KIITOS!


   • <3

    Oikein hyvin tehty tarina, sain itse 2 kertaa. ;) Kiitos.


  • mullatulijo

   Ihanaa,kostuin tämän lukemisesta.Hyvin kirjoitat;)

  • kärpänen katossa

   mullakin Kovettui,jatka ihmeessä,esim.Äiti tuli käymään ja sinun ja miehesi kiihkeän yön jälkeen,kun miehesi oli lähtenyt töihin,menit herättämään äitiä,näit hänen hyväilevän itseään..PS.Voi kun Seuralainen olisi vielä "hengissä"

  • tyydyttynyt.

   Huh. Ihan hyvä tarina oli.. oli pakko antautua tarinan vietäväksi.. ;)

  • Jasmine23

   Oli ihana tarina, nautin kyllä, nytkin ihan kosteena taas.... Tykkäsin etenkin ajatuksesta yhteisestä masturboinnista, josta oli tuossa alkuosasssa. Voisitko kirjoittaa siitä lisää eli yhteistä masturbointia ja kuvailla miten he kiihottaisivat toisiaan tuhmia puhumalla... Kuvailet tapahtumia ihanan kiihottavasti. Saammehan vielä lisää?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   18393
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6759
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1961