Meediot, koetelkaa henget

semmoinenpavaan

Mites teillä, jotka olette henkimaailmaan yhteydessä, oletteko koskaan kokeilleet seuraavaa:

Lainauksia kirjasta: Basil Tyson: UFOT - Taivaallinen arvoitus

Entinen meedio kertoo tarinansa

Väärästä opista on muitakin esimerkkejä. Victor Ernest on entinen meedio, joka on kertonut tarinansa, ja hän toteaa, että määräävä henki usein siteeraa väärin keskeistä Raamatun sanomaa. Tekemällä niin henki antaa ymmärtää, että sen sanoma oli todella Jumalalta ja aito hengellinen sanoma.

Victor Ernest sanoo, että hän kysyi hengeltä, miten voisimme olla valmiina ja vastaus oli aina : "Elä, lapseni, hyvää elämää. Seuraa Mestarin askeleita. Hän oli kaikkein suurin meedio." Victor Ernest sanoo: "Tämä oli epämääräinen viittaus Jeesukseen antamatta mitään ohjeita, mitä nämä askeleet olisivat." Viittaus "suurimpaan mieedioon" samastaa myös Jeesuksen spiritistiseen petoksien ja väärien oppien liikkeeseen.

Tuli aika, jolloin Victor Ernest epäili, etteivät nämä henkien ilmaukset olleet Jumalasta. Hän kysyi, uskoiko henki, että Jeesus oli maailman Vapahtaja. Hänelle kerrottiin: "Lapseni, miksi epäilet? Miksi et usko? Olet ollut meidän kanssamme näin kauan. Miksi jatkuvasti epäilet?" Henki alkoi siteerata Raamattua. Aluksi Victor Ernest melkein tyytyi ajattelemaan, että henki oli Jumalasta. Sitten hän kysyi edelleen: "Henki, sinä siis uskot, että Jeesus on Jumalan Poika ja että Hän on maailman Vapahtaja. Uskotko sinä, että Jeesus kuoli ristillä ja vuodatti verensä syntien anteeksiantamiseksi?" Tässä kohdin meedio kirjaimellisesti heitettiin tuolilta ja hän makasi vaikeroiden lattialla ikään kuin syvässä tuskassa.

Victor Ernest sanoo, ettei hän koskaan enää mennyt spiritistiseen istuntoon. Hän oli "koetellut henkiä" ja saanut selville, etteivät ne olleet Jumalasta. Hän tajusi lopulta, että oli kosketuksisa valhehenkeen. Siitä lähtien hän alkoi tutkia Jumalan Sanaa saadakseen selville, mikä oli todella totta. Lopulta hän ymmärsi Jeesuksen Kristuksen evankeliumin ja otti uskossa vastaan pelastuksen lahjan, jota Jumala itse tarjoaa niille, jotka uskovat Herraan Jeesukseen Kristukseen.

Lukumme otsikko on "Keskustelu avaruusmiesten kanssa". Selvästikin "avaruusmiesten" sanomien ja spiritualismiin osallisten meedioitten saamien viestien välillä on läheisiä yhtäläisyyksiä. He väittävät maailman tarvitsevan apua "isoveljien" tyylisiltä olennoilta, jotka ovat valmiit pelastamaan ihmiskunna nitsetuholta. Todellisen Jumalan kaikkivaltius kielletään ja Jeesuksen Kristuksen jumaluutta ei tunnusteta. Mahdolisuus pelastua Hänen kuolemansa tähden hylätään.

"Keskustelu avaruusmiesten kanssa" kuuluu samaan ryhmään kuin "yhteydenottaminen henkiin". Molemmat ovat paholaisesta peräisin ja siksi niitä tulisi täysin välttää.
(Sivut 40-41)

Kristittyjä voidaan pettää

Tähän apostoli Johannes lisää, että henget on koeteltava. Elleivät ne tunnusta Jeesusta Kristusta Jumalan Pojaksi, ne on hylättävä. UFO-henget eivät koeteltaessa myönnä Herran Jeesuksen Kristuksen jumaluutta.
(Sivu 45)

1. Joh. 4:1 
Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.
Ef. 6:12 
Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

saatana valkeuden enkelinä

Nämä petokset hämäävät monia ihmisiä, ja ne, jotka ovat tekemisissä lentävien lautasten ja niiden asukkien kanssa, ottavat riskejä, joista he eivät ole riittävästi perillä. Tuollaisista kontakteista voi olla seurauksena mielenvikaisuutta ja jopa itsemurha. Fyysistä sairautta, vammoja, liittyy myös usein näihin olentoihin. On yllättävää lukea niiden kontaktihenkilöitten lukumäärästä, jotka ovat kuolleet leukemiaan tai muihin syövän muotoihin.
(Sivu 46)

Demonien valtaamat uhrit kärsivät aivan samoista lääketieteellisistä ja tunneperäisistä oireista kuin ne, jotka ovat olleet kontaktissa UFOihin.

Tämän tunnustetun auktoriteetin mukaan: "Paholainen ja hänen demoninsa voivat kirjallisuuden antamien tietojen mukaan ilmestyä miltei missä muodossa tahansa. Ne voivat muodoltansa jäljitellä mitä tahansa enkeleistä pöyristyttäviin hirviöihin, joilla on hehkuvat silmät. Oudot esineet ja olennot aineellistuvat ja häipyvät näissä kertomuksissa aivan kuin UFOt, ja niiden loistavat asukit ilmestyvät ja häviävät, kävelevät läpi seinien ja suorittavat muita yliluonnollisia taidonnäytteitä."
(sivu 47)

Olenpa myös sellaista kuullut sanottavan meedioiden suunnalta, että ne jotka sitä hommaa harrastaa saavat pian huomata, kuinka lähipiirissä alkaa ihmisiä kuolemaan.

3

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ctrl+alt+del

      Heillä on uskomuksia ja osa niistä on oikealla jäljillä. Jouumme aina siihen perinpohjimmaiseen kysymykseen, että kuka ja mikä olemme ja ennen kaikkea miksi. Kuten todettu, osa meistä o nja osa ei ole, mutta ongelmaksi se muodostautui vasta sitten kun ne jotka ovat, niin joutuivat viihdyttäjäksi vaikka heidän pitäisi olla viihdytettävänä. Maailman historia tuntee monia vaiheita, suurin osa niistä tuiki tuntenmattomia ihmiselle, koska ihminen ei ole aina ollut mukana maailmassa. He lauloivat, että meillä oli hetkemme ja retkemme ja siinä osuivat naulan kantaan. Se kaikki on aloitettu alusta ennenkin ja se ikävä kyllä tullaan aloittamaan jälleen uudestaan.

    • KAUHEETA HÖRHÖILYÄ

      MITÄÄN HENKIÄ OLE OLEMASSAKAAN. KAIKKI TUOLLAISEEN USKOMINEN ON PAHASTA KUN SE JOHTAA VAIN VÄÄRINKÄSITYKSIIN IHMISTEN KESKUUDESSA JA POISTAA HYVÄÄ MAAILMASTA. KAIKKI PAHA MAAILMASSA JOHTUU VAIN SIITÄ KUN IHMISET KUVITTELEVAT TIETÄVÄNSÄ ASIOISTA HENKIEN JOHDATTELEMANA JA ALKAVAT VIHATA TOISIAAN ILMAN MITÄÄN TODELLISTA SYYTÄ. JOKAINEN JOK A USKOO HENKIIN ON VASTUUSSA KAIKESTA PAHASTA MITÄ MAAILMASSA TAPAHTUU JA ANSAITSISI HELVETIN TULEN MUTTA HELVETTIÄKÄ'ÄN EI OLE OLEMASSA JOTEN NÄMÄ SYYLLISET PÄÄSEVÄT KUIN KOIRA VERÄJÄSTÄ. MUTTA LINNAAN SULJETULLE OSASTOLLE KAIKKI HÖRHÖILIJÄT PITÄISI SULKEA LOPPUELÄMÄKSI NIIN MAAILMAAN SAATAISIIN LOPULTA RAUHA.

      • Final countdown

        Pitäkää nyt hauskaa kun vielä voitte. Kellot tikittää, ne tuonelaan nikittää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe