Suosituksia Bangkokin lentokenttähotelleista!

herewegoagainnn

Kaipaisin suosituksia Bangkokin lentokenttähotelleista.
Olen katsellut mm. Mariya Boutique Residence, Suvarnabhumi Suite, Metro Point Hotel, The Cottage Suvarnabhumi Hotel ja The Ivory Suvarnabhumi Hotel.
Jos noista teillä on kokemusta, hyvää tai pahaa, olisin kiinnostunut kuulemaan.
Ja tietenkin jos tiedätte jonkun noita paremman vaihtoehdon, niin kertokaa ihmeessä. :)

Tarkoitus on majoittua vain yksi yö ennen kotiin lentoa ja viimeiselle vuorokaudelle kaipaamme ns. mukavuutta, hinta ei niinkään ole merkityksellinen. Ja lentokentän läheisyys on ehdoton, koska lento lähtee aamulla klo 10.00.

16

549

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rail Link

      Suvarnabhumille on junayhteys joka taasen on sky trainiin saumattomasti yhteydessä,joten tuo kentän läheisyys ei liene 'ehdoton' ?

      No traffic jam up there.

    • herewegoagainnn

      Tuleeko juna/sky trainin reitillä pitkästi kävelemistä? Loppulomasta kun on kysymys niin saattaa laukut jo siinä vaiheessa painaakin jonkun verran, niin ei ihan kauheeta matkaa viitsisi niitä raahata.
      Jos ei niin sit ei ole kentän välittömällä läheisyydellä väliä. :)

      Ihan aiheesta poiketen tuli mieleen että mikähän mahtaa olla airasian matkatavaran painorajat näinä päivinä? Yritin katsoa tietoa ko. nettisivuilta, mutta sieltä löysin vain näitä supersze baggage tekstejä joissa matalin oli 15kg saakka.

    • country comfort

      Novotelin aiport hotelli on varmaan teille kätevin koska haluatte mukavuutta ja hinta ei este. Se ei ole halvin, mutta toisaalta se on ainut joka sijaitsee ihan kentällä. Hotellissa on kiva allasalue ja hyvä palvelu. Kentällä teidän pitää olla viimeistään klo 8, ehkä varmuuden vuoksi jo ennenkin jos koneen läjtöaika on 10, niin että itse ainakin ilman muuta jättäisin keskustahotellit, skytrainit ja taksit väliin! Matkalaukkujen kanssa ei junakyydit ole kivoja ja taksin kanssa on tietysti pieni riski että juuttuu liikenneruuhkiin. Katso www.novotel.com .

    • herewegoagainnn

      Kiitos paljon! Novotelin hotellissa olen Lontoossa yöpynyt jokunen vuosi takaperin ja jos taso sama niin varmasti kelpaa meille. :)

    • herewegoagainnn

      Kysynpäs nyt vielä sitäkin että paljonko pitäisi tullessa varata aikaa lennon vaihtoon? Meidän lento on bkk:ssa aamulla 10 aikoihin ja olen suunnitellut buukkaavani jatkolennon klo 15 aikoihin.

      Aiemmin bkk:ssa ollut vain kerran ja silloin oltiin eka yö siellä, mutta nyt ois tarkoitus jatkaa matkaa lentäen samana päivänä. Eikä meillä ole pienintäkään ajatusta siitä, kuinka kauan kestää maahan tulo muodollisuudet, matkatavaroiden saaminen ja kansainvälieltä puolelta kansalliselle siirtyminen.

      Helpointahan olisi kun matkat olisivat samalla lipulla, mutta meillä on jo hki-bkk-hki lennot ostettuna niin ei jälkikäteen varmastikaan tuo lisäys enää onnistu.

      • Siis tullessa vai mennessä?

        "Kysynpäs nyt vielä sitäkin että paljonko pitäisi tullessa varata aikaa lennon vaihtoon? Meidän lento on bkk:ssa aamulla 10 aikoihin ja olen suunnitellut buukkaavani jatkolennon klo 15 aikoihin."

        Luin rivien välistä et mennessä vaikka kirjoitit tullessa.
        Mut mä pidän 3h hyvänä vaihtoaikana.

        Pohdiskelin et lentonne "tullessa" on Bkk:ssa aamulla klo 10, ja buukkaat
        sitten siis minne??


      • herewegoagainnn
        kitewind kirjoitti:

        Siis tullessa vai mennessä?

        "Kysynpäs nyt vielä sitäkin että paljonko pitäisi tullessa varata aikaa lennon vaihtoon? Meidän lento on bkk:ssa aamulla 10 aikoihin ja olen suunnitellut buukkaavani jatkolennon klo 15 aikoihin."

        Luin rivien välistä et mennessä vaikka kirjoitit tullessa.
        Mut mä pidän 3h hyvänä vaihtoaikana.

        Pohdiskelin et lentonne "tullessa" on Bkk:ssa aamulla klo 10, ja buukkaat
        sitten siis minne??

        Tullessa, mennessä.. enpä taida itekään olla enää kartalla.. :D

        Siis lomalle mennessä Hki-bkk kone on perillä klo 10. :)
        Meillä on tuo jatkolento buukattuna klo 14.40 tms. että hieman saadaan odotella, mutta eipä tuo haittaa, lomallahan sitä ollaan. =O)


    • ekakerranmenos

      usein lähteneenä aamukoneella suomeen sanoisiin ettei ole ongelmia tulla taksillakaan keskustasta kentälle mutta varma on aina varmaa jos lompsa kestää novotelin
      mutta eniten ihmettelen kun välillä ollaan menossa bkk ja väliin ollaan tulossa kun ohjeita kysellään
      lienee kysymys epävarmasta "maailmanmatkaajasta"

    • herewegoagainnn

      No kun on yhdestä yöstä kyse niin ei tuo 100€ vielä budjettia kaada, toista olis jos siellä pitäis pitemmän aikaa majoittua.

      Siis ihan alkuperäinen suunnitelmahan oli lentää vuoden alusta bkk:hon ja olla siellä viikko, jonka jälkeen lähteä jatkaa matkaa 3 vkoksi muualle. Töiden vuoksi oli kuitenkin pakko lyhentää lomaa viikolla, joten lopullinen suunnitelma onkin että Bkk:hon päästyä jatketaan matkaa samana päivänä ja lähtiessä ollaan viimeinen yö lentokentän läheisyydessä.

      Epävarma matkaaja siinä mielessä kyllä, että Bkk:n kautta ei olla matkattu ennemmin kuin kerran ja pari kertaa läpikulkumatkalla. :)

    • herewegoagainnn

      Onkos muuten tuolta lentokentän kulmilta fiksuin mennä MBK:hon skytrainilla? Itsellä on jonkinmoinen mielikuva että MBK sijaitsisi skytrain aseman läheisyydessä, mutta kun ei tuota henk.koht. kokemusta ole Bkk:n puolella juurikaan niin en tiedä varmaksi.

    • Sushi Lover

      Itse olen kävellyt sinne Siam (Siam Paragon) asemalta. Google maps auttaa...

    • jeiwopslfndlsödr

      Joo MBK on Skytrain aseman vieressä, ei tarvitse kävellä kuin ostariin sisälle. Bangkokissa kun tuo kävely on joskus tosi hidasta. Kun ollaan pyöritty Bangkokissa, ollaan ostettu Skytrainin päivälippu, sillä hurauttelee mukavasti menemään.

      Niistä lentokenttähotelleista. Varattiin Suvarnabhumi Suites, siinä on ilmainen lenttäkenttäkuljetus ja hinta ei päätä huimaa. Olikohan se jotain 45 ekeä yö. Tiedä sitten minkälainen hotelli, mutta Tripadvisorin kommentit oli ihan hyviä.

    • Aswerfgyh123

      Mites nuo muut lentokentän lähellä olevat hotellit kuin Novotel (joka lienee kaikkein helpoin) - tulemme aamulla BKKiin ja lähtö eteenpäin seuraavana aamuna kukonlaulun aikaan. Mietittiin että lentokenttähotelli olisi hyvä optio, eli aamusta kamat sinne, sitten junalla keskustaan ja illalla junalla takas ja unten maille. Onko Novotelin lisäksi muita hotelleja jotka olisi kävelyetäisyydellä kentästä, vai onko kaikki muut sellaisia että pitää mennä taksilla tai hotellin kuljetuksella? Onko kuljetukset käteviä ja nopeita?

      • Juuuuuuuuupsistajuuu

        Oltiin viime viikolla Mariya Boutiquessa. Hotellina ihan ok, aamupala vaatimaton. Kuljetus kentälle vei n. 5 min ja oli tosi kätevä. Eihän siinä muuta ihmeellistä hotellin ympärillä ollut, mutta tori (n. 500m päässä hotellilta) oli ihan mielenkiintoinen paikka. Tietty jos keskustaan aikoo ihmettelemään, lienee sama missä majailee.


      • juuritullut

        Yövyimme viime talvena kentän lähellä Convenient resortissa. Ihan ok hotelli hinta-laatusuhteeltaan. Kuljetukset toimivat hyvin. Pari viikkoa sitten yövyimme Novotel Suvarnabhumissa ja hotelli oli erittäin hyvä. Olimme erittäin tyytyväisiä joustavaan sisään/uloskirjautumiseen eli hotellissa voi olla 24 tuntia yhden vuorokauden maksulla, sisään voi kirjautua mihin aikaan vain...


    • forumthailand

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8216
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1173
    Aihe