Marja Aarnipuro Avussa:

0ree

* Teksti: Marja Aarnipuro

Vältän vierailuja internetin yleisillä keskustelupalstoilla, jotta en masentuisi. Niissä kun toistuu aina sama kaava.

Ensin joku esittää ajatuksen, mielipiteen tai kysymyksen. Aluksi siitä keskustellaan asiallisesti ja esitetään uusia näkökulmia. Mutta sitten jostain ilmaantuu tyyppi, joka on täynnä pyhää vihaa. Hän haukkuu muita keskustelijoita idiooteiksi ja halveksuu heidän kommenttejaan. Alkaa yleinen sättiminen, kaikki suuttuvat, ja keskustelu tyrehtyy.
Hyvä havainto! Jotenkin tämän päivän ihmismieli on täynnä vihaa. Täälläkin pyörii
noita vedättäjiä. Mutta hyvin mielellään ihan tavalliset ihmisetkin menevät mukaan
vedätyksiin. Se kertoo myrkyllisestä mielestä.

63

1144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anjaniina.

      Sitten vaan jokaisen pitää omalta kohdaltaan hillitä suunsa ja miettiä miten edistää keskustelua.
      Mut miks pitäis sietää ilkeilyäkään?
      Kaikkein jännintä on, että se joka ensin tulee itse ilkeileen alkaa vaatimaan muilta käytöstapoja? Muiden pitäis olla armeliaita, jotta itse saa piruilla ;)))
      Jaksaa aina naurattaa ;)))
      Vaedättäjiä on tässä maailamssa joka paikassa, on oma asia sit taas miten niihin suhtautuu...ei se pään aukominenkaan ole aina niin fiksua, vaan mielellään näkisin jonkun muun tavan hoitaa ongelma?

    • Minua ainakin masentaa enemmän nuo huonot ja hirvittävät uutiset joista ei voi välttyä. Jos tällaisista keskustelupalstoista masentuu niin kannattaakin pysyä poissa. Tämäkin aloitus panee mielen matalaksi jos oikein ajattelemalla ajattelee. Nuo ovat kuitenkin vain jonkun suustaan päästämiä sanoja, ei voi yleistää.

      • setämies.

        Ja pahinta noissa hirveissä uutisissa
        on se, että ne ovat totta!


    • Minusta hän toistelee vanhaa juttua.

      En ole enää aikoihin törmännyt tuollaiseen oikeastaan missään muualla kuin täällä käydessä. Täälläkin keskustelu on yleensä asiallista kunnes joku vanhan polven trolli tulee mukaan ja alkaa häiritä koska hänen mielestään keskustelua ei ole kuin tappelu.

      Loppuu se täältäkin kun nuo entisten aikojen haamut yksi kerrallaan tippuvat pois.

      Enemmän on nykyisin liikkeellä tuota aloitusten massapostitusta, politiikkaa, yhteiskuntaa, uskontoa jne julistavia. Niillä ei ole tarkoitustakaan keskustella, vain julistaa.

      • Anonyymi

        Niin kauan kun ei mennä henkilökohtaisuuksiin voi todella olla politiikasta, uskonnosta, tai muista yhteiskunnallisista asioista mielipiteitä . Mutta silloin kun aletaan mollaamaan ihmisiä ilman aihetta niin se on väärin . Tälläiset mollaajat saavat ainostaan aikaan sen ettei oikein kukaan viitsi laittaa aloitusta koska tietää jo etukäteen mitä tuleman pitää. Mutta onhan täällä hyviäkin kirjoittajia monta joita on kiva lukea , joten silloin on mahdollisuus vastaakin kun ihminen kirjoittaa asioista .
        Mutta toisaalta on tietenkin ne parhaat keskustelut aina livenä eniten antavia.


    • Putkivalo

      Hah! Meneehän se noin aika usein, ei voi kieltää :))) Mutta yleensä hakkuminen kertoo enemmänkin jonkun pahasta olosta, kuin siitä että se haukuttu olisi mitenkään huonompi.

      • Marja Turpauuno

        Asioita joiden kanssa on vain opittava elämään vaikka ne on totta kaikkea ei voi salata eikä ole haukkumista jos ne tuo julki sinua tietysti totuus koskee koska olet tyhmänlainen


      • Anonyymi

        Pahasta olosta ?
        Juuri niin, onhan sitä usein jo arvannutkin muutamasta ilkeilystä mikä sairaus on ajankohtainen. Ä kurjaa vaan kun saavutus on usein että saisi pahoittaa jonkun mieli, ja kun ei pysty siihen niin menee joskus kommentit överiksi , äminulla on hyviä tietoja esim suomen historiasta , toinen kertoo kuulumisiaan ja mitä on tehnyt, kolmas saa huumorin aviåulla jonkun jutun mukavaksi jne ja niinhän nämä sivut ovat tarkoitettukin mielipiteiden vaihtoon ja perusteluihin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pahasta olosta ?
        Juuri niin, onhan sitä usein jo arvannutkin muutamasta ilkeilystä mikä sairaus on ajankohtainen. Ä kurjaa vaan kun saavutus on usein että saisi pahoittaa jonkun mieli, ja kun ei pysty siihen niin menee joskus kommentit överiksi , äminulla on hyviä tietoja esim suomen historiasta , toinen kertoo kuulumisiaan ja mitä on tehnyt, kolmas saa huumorin aviåulla jonkun jutun mukavaksi jne ja niinhän nämä sivut ovat tarkoitettukin mielipiteiden vaihtoon ja perusteluihin

        Korjaus ” monella on hyviä tietoja suomen historiasta ,


    • En nyt oikein ymmärrä että miten vois masentaa jotkut nettikeskustelut .?.

      En kyllä itsekään tykkää lukea saati osallistua toisten haukkumiseen tai mollaamiseen, vaikka en tunnekaan ihmistä.
      Mielipide-erot on mielestäni sitten eri asia.
      Mutta eihän niihin tarvitse osallistua, voivat riidellä keskenään.

      Tuolla yhdessä ketjussa oli just sellaista mielestäni ihan asiatonta sanailua.
      Mutta sana on vapaa Suomen maassa!

      • Jocccce

        Lehtiä ja televisiota liike-elämän lisäksi hyväksikäyttää myös epärehelliset henkilöt. Jos huijausten määrää ja laatua alkaisi analysoimaan tarkemmin kuluisi siihen useamman kuin yhden tarkastelijan työpäivä.

        Mediantarkastajien työryhmä on perustettu seulomaan mediasta elantoaan epärehellisin keinoin yrittäviä henkilöitä ja tarkastelun kohteena tällä kertaa seuraava henkilö:

        Sipoolainen Katariina Souri eli entinen Minna Katariina ”Kata” Kärkkäinen on vailla virallista vakinaista ammattipätevyyttä oleva nainen jolla ei ole yleisölle käytännössä mitään realistista ja konkreettista annettavaa.

        Naisen nimenmuutos saattaa viitata syviin mielenterveyden häiriöihin tai yksinkertaiseen pilattuun maineeseen. Ammattinimike naisella vaihtuu painomustehumalan myötä. Saadun tiedon mukaan nainen avioitui jälleen kerran vuosi takaperin. Lankaan lensi tällä kertaa kokematon nuorimies kolhosta Kallion kaupunginosasta Pari olikin jo eroamassa vajaan puolen vuoden kuluttua vihkimisestä.


        Mikään titteleistä millä nainen esiintyy "malli", "taidemaalari", "kirjailija", laulaja", käsikirjoittaja" jne" eivät vastaa todellisuutta mitä nainen itse asiassa on eli ei mitään. Itse on Katariina Souri siis maineensa tärvellyt.

        "Taiteilijana" korkeintaan harrastelijaksi luokiteltava nainen ottaa kaiken irti saamastaan huomiosta markkinoiden ammatillista osaamattomuutta yksityiselämänsä sotkuilla ja skandaaleilla. Jotain myös kertoo Katariina Sourin mitättömät tulot ja se että hänen hengentuotteensa eivät kaikessa laaduttomuudessa myy sillä julkisten verotietojen mukaan Sourin kuukausiansiot olivat vajaat 900 euroa kuukaudessa. Noin pienet tulot eivät vastaa edes kerrossiivoojien lakisääteistä palkkausluokkaa. Oikeat taiteilijat ja taidemaalarit ansaitsevat töillään useiden satojen tuhansien vuosiansiot. Katariina Souri näyttääkin olevan "taiteilijana" mopoilija joka on eksynyt raskaan liikenteen väylälle.

        Kokonaisuutena kaikki taiteessa missä vilahtaa nimi Kata Kärkkäinen tai Katariina Souri kalskahtaa. Souri mainostaa itseään ahkerasti, sen iljettävämmän ja epäuskottavamman iltapäivälehden eli iltalehden hän on valjastanut varsinaiseksi mainoskanavakseen, rivot naisten roskalehdet näyttävät myös olevan asialla kuin myös talousrikoskeskittymän A-lehdet kuin myös sen huonossa maineessa taaplaava Apu.

        http://www.souri-katariina.blogspot.fi/


    • tii-na-...

      mää oon ton aarnipuron kanssa täysin samaa mieltä vaikken kyllä koskaan keskustele kun täällä tai kuuskymppisissä mutta uskon kyllä että joka palstalla on näitä joille ei käy mikään ja joiden pitää aina räksyttää asiasta kun asiasta niin ja yöhuuhkajan kanssa oon samaa mieltä että tappelu loppuu kun yks toisensa jälkeen tippuu pois eipä oo sitten ketään jotka tappelis keskenään siihen kumminkin tarvitaan aina kaksi ei yksi riitaa aikaiseksi saa niin heikkoon ei oo kyllä vielä menny että masentas.

    • vantaannainen

      Itse taas ajattelen että täällä keskustelut ovat aika tavalla samoja joita käydään ihan ihmisten kesken livenäkin, erona on ehkä eniten se, että keskustelijat eivät pääse selville kaikista mielipiteistä koska moni sanotaan vasta toisen poistuttua, lopputulos on silti aikasen samaa luokkaa tiedostamattomuudesta huolimatta, tosin kinaamaan ei pääse joka puheesta yhtä paljon koska niitä ei kuule, livenä siis.
      Sellainen on meidän tämänpäivän taso, itsemme ilmaisu.

    • Cloetta...

      Totta - kirjoitus ja sen tyyli kertoo ennen kaikkea kirjoittajasta itsestään ja harvahan meistä törkykirjoituksen sisältöön edes kiinnittää huomiota kun se tyyli vie kaiken huomion.

      Tänne purkautuminen on helppoa, toisaalta taas täältä löytyy varmasti jokaiselle joku aihe, joka ärsyttää ja johon on sanomista enemmänkin kuin vain asiallista kommentointia.

      Äärimmäiset vihakirjoitukset ja törkeät sekä sairaat kirjoitukset voi onneksi ilmoittaa eteen päin.

      • asiasta asiaa

        Puhut totta purkautumisesta sillä Apu lehden päätoimittaja ei ole oikea toimittaja vaan esiintyy valetoimittajana asia on tarkistettu yliopistosta eikä Aarnipuro ole valmistunut koskaan oikeaksi toimittajaksi. Ja Aarnipuro purkautuu ajamalla Apua nyt syvempään jamaan mitä Matti Saari teki sille. Koska Lyytikäisten perinnöstä ei ole enää jäljellä kuin tuhkat.


      • joccce

        Puhut totta torkeistä törkykirjoituksista mitä Apu pitää sisällään kävin ennen lukemassa tuota roskalehteä kirjastossa mutta meni maku saman tien niin surkea roskalehti on nykyään että ihmettelen mitä sen lehden kustantajalla on päässä


    • Ritva Hämäläinen

      Nämä internetin palstat on tosiaan hyvä juttu täällä asiat tulee esille taustojen mitään salaamatta mieluummin uskon taustoitettua internetin palstaa kuin lukisin törkyjuttuja jositain rivosta skandaalilehdestä nimeltä Apu

      • tiina...

        mutta onhan se totta että täällä on saanu monen monta kertaa itselleen pahan mielen ennenkö rupes ymmärtään että toiseten elämäntehtävä on just aiheuttaa toisille kirjoittajille pahaa mieltä sen jälkeen on kyllä oppinu tunteen kirjoittajat jotka nauttii suorastaan asiasta että ensin keskustelevat ihan asiallisesti ja sit suit sait kääntävät kelkkansa mut niin paljon ei oo mulla ollu halua keskittyä näihin juttuihin että huomasin sellaisista kirjoittajaista jotka muuttaa nimmariaan joka päivä että ahaa nyt eilinen on ton nimmarin takana.


      • ni mi merkitön
        tiina... kirjoitti:

        mutta onhan se totta että täällä on saanu monen monta kertaa itselleen pahan mielen ennenkö rupes ymmärtään että toiseten elämäntehtävä on just aiheuttaa toisille kirjoittajille pahaa mieltä sen jälkeen on kyllä oppinu tunteen kirjoittajat jotka nauttii suorastaan asiasta että ensin keskustelevat ihan asiallisesti ja sit suit sait kääntävät kelkkansa mut niin paljon ei oo mulla ollu halua keskittyä näihin juttuihin että huomasin sellaisista kirjoittajaista jotka muuttaa nimmariaan joka päivä että ahaa nyt eilinen on ton nimmarin takana.

        Aika monta erilaista tiinaa tässäkin keskustelussa.

        Kirjautuneena kirjoittajiin kiusaajat pääsevät parhaiten käsiksi ja säännöllisin väliajoin virittävät keskustelun kirjautumisen tärkeydestä.


    • ...

      Riippuu palstasta.

      Moderoiduilla palstoilla keskustelu asiallista, koska riitelyviestejä ei julkaista. Nämät suolen tyyppiset, jälkisensuuriin perustuvat palstat sitten on, mitä on. Täällä lisäksi liian vähän käyttäjiä jotka vielä pyrkivät tutustumaan toisiin henkilökohtaisesti, se tulehduttaa meininkiä ja aiheuttaa riitoja. Epä oikein kiinnosta lukea joittenkin seurusteluasioita yleisiltä palstoilta.

      Kandee verrata vaikkapa lehtien palstoihin, niissä paljon käyttäjiä, paljon kirjoituksia,erilaisia aiheita ja kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisemista. Kokolailla eri meininki.

      =DW=

    • Eräs123

      Minä niin mieleni pahoitin. Kirjoitin nettiin ihan silkkaa asiaa, eikä siihen kukaan
      vastannut. Sitten kolmen päivän päästä joku suostui vastaamaan, mutta ihan
      vääriä mielipitetä. Kuka sellaista jaksaa, kysyn vaan. Ei jaksa kukaan.
      Ennen oli lehdissä oikeanlaisia mielipiteitä, ja jos sinne joku erehtyi vääränlaisia
      kirjoittamaan, niin kyllä sai vastinetta oikein olan takaa.
      Pitäisi pitää jonkunlainen kurssi ihmisille, miten oikeanlaisia mielipiteitä kirjoite-
      taan. Maalaislääkäri Kiminkinen voisi tuollaisen kurssin järjestää, sillä on oikeita
      mielipiteitä.

    • netissä kaikki selvä

      Lehdet painuu unholaan internetti tulee ei kukaan enää usko lehtiä niissä jutut on epäluotettavien toimittajien valheita ja mielikuvitusten jorinoita esimerkkinä tämä Apu kiistää ettei ole skandaalilehti mutta mitä muuta kuin skandaalia on rahvata keskinkertaisen tangolaulajan seksuaalisella kieroudella.

    • tyhmäntoimittaja

      Verkon valtavirta on hieno tiedonjulkaisemiseen mitä sitten jos fakta olisi Suomi 24:n etuseinällä tai vessan seinässä sama fakta se kuitenkin on sitäpaitsi tämänkin jutun taustat on tarkistettu käräjäoikeuksilta ja A-lehtien työntekijöiltä joten ne on totta ja niistä saa puhua

      http://www.apu-a-lehdet.blogspot.fi/

      • Tärsky Mörsky

        Tuo on totta tuon laadukkaan blogin yksityiskohdat on jo ollut yleisessä tiedossa kauan aikaa ja sitäpaitsi tuomiot on jokaisen luettavissa lähimmässä käräjätalossa ja ne on yleistä tietoa jotka saa ja pitää tuoda esille


      • setämies.
        Tärsky Mörsky kirjoitti:

        Tuo on totta tuon laadukkaan blogin yksityiskohdat on jo ollut yleisessä tiedossa kauan aikaa ja sitäpaitsi tuomiot on jokaisen luettavissa lähimmässä käräjätalossa ja ne on yleistä tietoa jotka saa ja pitää tuoda esille

        Suomalaisethan kokevat keskustelun ja
        kannanoton joka asiassa henkilökohtai-
        sena haukkumisena. Meiltä puuttuu kes-
        kustelukulttuuri. Olemme aika jälkijättöi-
        nen kansa. Amen!


    • Helinä Kantoluoto

      Marja huijaa ei se mikään oikee toimittaja ole vasta aamupäivällä tarkastin yliopiston matrikkeleista eikä sillä ole mitään toimittajan tutkintoa kuka tahansa voi ostaa pöytälaatikkofirman ja alkaa kusettamaan kotoa käsin leikkien vaikka kotilääkäriä tai kotitoimittajaa kaikkee tuollaisessa Avuss on töissä

      • Helinä jatkaa

        Miksi pitäisi tilata tai lukea jotain sellaista lehteä jonka päätoimittaja on huijari ja lehti täysin roskalehti jota tekee oikeudessa tuomitut talousrikoskeskittymän huijarit?

        Miksi pitäisi mennä sellaiselle lääkärille joka on valelääkäri jalkavaivojen takia ?

        Ei minkään takia lopeta siis Avu tilaus kiitos lopetuksestasi.


      • Sylvi Pesonen-Saari

        Sainpa tuosta ideaa tilasin juuri kaksituhatta euroa maksavan osakeyhtiön kotiini koska olen liikunnallisesti esteinen lupasi joku adjutantti tulla ihan paikan päälle neuvomaan pankkitilien avauksissa ja muissa papereissa mitä pitää laittaa eteenpäin verotietoon ynnä muuta ja seuraavaksi ajattelin tempaista jonku ammattinimikkeen itselleni olisikohan se vaikka lääkäri? olenhan tilannut ja lukenut kotilääkärilehtiä joten voisin olla ihan hyviä uudella firmallani lääkäri. Ei pitää olla joku modernimpi tuo toimittaja nimi sopii minulle en tosin ikinä ole valmistunut korkeakoulusta toimittajaksi enkä näin ollen ole oikea toimittaja mutta mitä siitä Marja antoi esimerkkiä miten huijataan ja nyt vaan tjienaamaan kyllä täältä internetistä saatte vielä lukea sitten joskus kun olen kärähtänyt puijaamisesta.


    • järkevä kuluttaja

      Meidän poppoo lopetti järjestään kaikki tämän lehtitalon lehtien tilaukset naapuri naureskeli että tulimme järkiimme kun aprikoin mitä naapuri tarkoitti hän oli aivan oikeassa: jo pelkästään Avun tilauksen lopettaminen tuo säästöä niin paljon että sillä rahalla meidän porukka menee hiihtolomalle Lappiin. Ja mitä järkeä olisikaan maksaa huonosta paperista tehdystä rumalla musteellla tahratusta läpyskästä koska nykyään lehdet voi lukea vaivatta ja ilmaiseksi netistä ja kirjastokin on auki siellä näkee paljon muitakin vaihtoehtoja.

      En tiedä hehe mutta aion tästä lähtien kaupassa ja kioskilla käydessäni kääntää tämän Apu nimisen lehden väärinpäin lehtitelineessä ehkä teen yhteiskunnale palveluksen ehkäisemällä ainakin omalta osaltani sairaitai juttuja levittävän saastelehden ja uusavuttomuuden leviämistä.

    • varmana ei

      Kukaan täysissä sieulun ja ruumiin voimissa käyskentelevä kun ei ryhdy enää Apu lehden päätoimittajaksi ja aina löytyy joku joka on ainakin täytellyt iltalehden ristikoita ammentaen sieltä näin "toimittajan" pätevyytensä

      http://www.apu-a-lehdet.blogspot.fi/

      Niin ja ei missään tapauksessa ei eikä missään olosuhteissa

    • mitäs nyt Apu???

      Lehtiä ja televisiota liike-elämän lisäksi hyväksikäyttää myös epärehelliset henkilöt. Jos huijausten määrää ja laatua alkaisi analysoimaan tarkemmin kuluisi siihen useamman kuin yhden tarkastelijan työpäivä.

      Journalistien syväluotauksessa nyt henkilö: Samuli Casimir Edelmann s.21 heinäkuuta 1968 Pori)
      Samuli Edelmann markkinoi itseään lehdille ja televisiolle esiintyen laulajana sekä näyttelijänä.
      Nykyisen verkon valtakauden aikana miehen pyrkimykset alkavat paljastua kupliksi jotka puhkeava mätäpaiseen lailla nopeammin kuin roskalehden muste ehtii edes kuivua.
      Journalistien tehotarkastus on todennut ja todistanut että Edelmann ei ole valmistunut koskaan oikeaksi näyttelijäksi teatterikorkeasta virallisen lopputodistuksen kera näin ollen hänen ammattinimikkeensä siltä osin on kyseenalainen. Kun lisäksi tarkastelee miehen suoritteita näyttämön puolelta on ne on varsin vaatimattomia, kouluarvosanalla todettuna Edelmann on "näyttelijänä" alle tyydyttävän tason -7.
      Edelmann on käsittänyt että näyttämötaide on itsensä esittelemistä tekoviikset nenässä vaikka todellinen näyttämötaiteen filosofia on aivan päinvastaista. Näin ollen miehen käsitys alasta on typerän tietämättömyyttä.
      Edelmann osti ulkomaisesta proggiksesta miniroolin kusetti median hölmöjä kuten pösilö-Rita Tainolaa ja möhö-Matti Rönkää "olen suuren elokuvan suuressa näkyvässä roolissa päätähden Tom Cruisen kanssa" ja hölmöt uskoivat kaiken. Kuka tahansa voi ostaa minityngän tai pienroolin esimerkiksi Hollywood-tuotannosta. Talousrikoskeskittymän Apu-lehti meni lankaan kuin häkä

      Kun nyt totuus on nähty niin eipä näy jätkää DVD:n kannessa eikä identifioidu mitenkään kyseisen filmin varsinaiseksi niminäyttelijäksi. Se siitä sitten puheet "suuresta näkyvästä pääosasta päätähden kanssa". Todellisuudessa oikean pääosan esittäjän keitossa uiskenteleva kärpänen oli "näkyvämmässä" osassa kuin Samuli Edelmann.
      Laulajana Edelmann on noviisi ja tavallisen karaokelaulajan tasoinen. Instrumentteja hän ei 100% hallitse tai edes sen vertaa että voisi sen perusteella hankkia itselleen toimeentulon. Kitaran rämpyttäminen kolmisoinnulla ei tarkoita instrumentin täydellistä hallintaa. Mitään konkreettista esim. viisuvoittoja hän ei ole saavuttanut. Hän on käärinyt karaokeesityksensä folioon ettei ostaja varmasti pääse tarkastamaan tuotetta ennen ostotilannetta ja onnistunut kauppamiehenä markkinoimaan ne kuuroille korville. Levyjen platinamyynnit kertovat ainoastaan että asialla on ollut liero kauppamies eivätkä kerro tuotteen laadusta yhtään mitään.
      Edelmann esiintyy "taiteilijana" vaikka hänen tulot ovat vuositasolla pelkkää myyntimiehen palkkausluokka. Viimeisimmän julkisen verotiedon mukaan hän ei ansaitse kuin neljätonnia kuussa. Harmillistä sinänsä sillä oikeat taiteilijat kuten Juhani Palmu ansaitsevat töillään useiden satojen tuhansien vuosiansiot.
      "Taiteilijana" Samuli Edelmann näyttääkin olevan pelkkä mopoilija joka on eksynyt raskaan liikenteen väylälle.
      Edelmann elää fantasiassa jonka hänelle on luonut ne tyhmät toimittajat joille on saanut valheensa myytyä.
      Edelmannia voisi verrata teinipissikseen joka itsekin kuvittelee olevansa jo tähti kun pääsi samaan fotoon
      suuren rocktähden kanssa konsertin tauolla lavan takana. Tuskin se teini kuitenkaan sellaista fantasiaansa markkinoi lehdille
      Jätkän olisi täytynyt valita toinen ammatti vaikka käytettyjen autojen kauppiaana kehä kolmosen varrella tai ovelta ovelle kiertävänä kirjakauppiaana. Noin vakuuttavalla itsensä markkinoinnilla kun saa myytyä sumutuksensa vaikka kuurosokeille satavuotiaille
      Katso tästä minkälaisessa julkaisussa Samuli Edelmann markkinoi itseään
      http://www.sumuttaja-edelmann.blogspot.fi/

    • Kaija Ryhänen

      Tämä on ollut erittäin antoisa keskustelu kiitos informaatiosta päätinkin lopettaa nyt heti tuon Avun tilauksen ja samaa suosittelen muillekin lopettakaa heti niin huomaatte jo ensimmäisen vuoden kuluessa sen säästön kun olette päässeet avun kaltaisesta jätepaperista ja sen sensaationhakuisista skandaaleista eroon

      • ------------

        Mitä viikkolehtiä "kannattaa" tilata. Itse huomasin, ettei yhtään mitään jo varmasti 15 vuotta sitten.
        Samaa pashaa kirjoittavat viikko toisen jälkeen.
        Sanomalehtikin jo alkanut ymppäämään turhia julkku-uutisiaan kalliille palstoilleen.

        Säästöjä en ole huomannut, ehkä jätepaperikiintiö on pienentynyt.


      • Mökkeilijätär
        ------------ kirjoitti:

        Mitä viikkolehtiä "kannattaa" tilata. Itse huomasin, ettei yhtään mitään jo varmasti 15 vuotta sitten.
        Samaa pashaa kirjoittavat viikko toisen jälkeen.
        Sanomalehtikin jo alkanut ymppäämään turhia julkku-uutisiaan kalliille palstoilleen.

        Säästöjä en ole huomannut, ehkä jätepaperikiintiö on pienentynyt.

        Jos viikkolehti pitää tilata se on Seiska hinnalta kohtuullinen jutut aina ennen muita ja kaupan kylkiäisenä laadukasta televisiolehti

        Unohtakaa Apu polkee paikallaan saamattoman "päätoimittajan" luotsaamana täyttä roskaa koko lehti paperin laatukin on niin huono ettei kelvannut aikanaan meidän mökillä takansytykkeeksi onko muilla vastaavia kokemuksia?


    • Hupsisa !

      Kivaa luettavaa ja paljon uutta asiaa. Kiitos ketjun ylös nostajalle...

      • hupppsista

        Totta Seiska on kivaa luettavaa kiitos taas nostajalle


    • sunnuntai surffari

      Totta tämä ketju on avannut useamman silmät näkemään totuuden

    • Käytöstapoja kaikill

      Aika paikkansa pitävää. Mutta monet muut palstat täällä ovat paljon paljon karmeampia kuin tämä. Nytkin joillakin palstoilla keskustellaan tästä jemenin jutusta siihen tyyliin, että saattaapi poliisitutkinta lähteä käyntiin. Julkkiksia kommentoidaan hyvin törkeästi. Ihme että useammin ei ole poliisijuttuja niistä haukkumisista.
      Olen huomannut, että myös ihan asiallisilla yhden asian foorumeilla (ei suomi24:ssä) keskustelu menee joskus ilkeäksi. Seurasin yhtä ja seuraan vieläkin. Ja ihmettelen miten tylysti sivistyneet ihmiset voivat reagoida, jopa omalla nimellään. Entäs sitten ne koululaisten ja heidän vanhempiensa postitukset opettajille sekä kouluikäisten nettikäyttäytyminen muutenkin, opettajista videota nettiin ja muuta kivaa. Myös kavereilleen järjestävät kaikenlaista, joka pilaa joiltakin lapsilta hyvä ettei koko elämän. Kyllä tietysti vanhemmatkin osaavat, onhan se täälläkin nähty. Varsinkin aikaisemmin, mutta nyt pahin räävittömyys on kai tästä 50 palstasta poistunut?
      Kannattaa katsoa peiliinkin ja pitää huoli ettei itse syyllisty myrkyllisyyksiin.

    • Summa Summarum

      Suomessa on sananvapaus ja ei ole herjausta jos kommentoi asioista niiden oikeassa muodossa Suomi 24 on Suomen suosituin keskusteluportaali eli turha mustamaalata tätä lisäksi jos totuus koskee niin ei ole pakko osallistua keskusteluun vaan voi vaihtaa sivua mitä tulee itse Jemenin aiheeseen ei siinä ole mitään erikoista samat skritivt on käsitelty jo aikoja sitten muualla eli kertaus on opintojen äiti

      http://www.apu-a-lehdet.blogspot.fi/

      • ..........

      • Kaisa H
        .......... kirjoitti:

        Jos et ole sattunut tietämään, niin sanavapaudellakin on omat rajansa.
        Ei kaikkea syljyn suuhun mukanaan tuomaa passaa suustaan päästää.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Sananvapaus

        Asioista niiden oikeilla nimillä ne kuuluu perustuslain suomaan ilmaisu ja sananvapauteen tämä on vain tosiasia jonka kanssa on opittava elämään jos totuus ei miellytä vaihda sivua


    • Se, että on työkseen "journalisti", ei todellakaan tee henkilöstä kaikkitietävää.

      Aarnipuro on ihan yhtä provosoitavissa kuin kuka tahansa meistä.
      Se, mistä provosoituu , vaihtelee toki henkilöstä riippuen.

      Nainen vain joutuu tekemään kolumneja, koska se on hänen työnsä. Silloin mennään näinkin arkisiin ja itsestäänselviin aiheisiin - kansaa "lähelle" ... mukamas!

      Pointtini oli: mitä uutta Aarnipuro mielipiteellään edusti? Tuotahan on täällä jauhettu iät, ajat!

    • Kaisa Hietikko

      Marja Aarnipuro on kouluttamaton ja sivistymätön siis tehtävässään täysi noviisi

      Marja Aarnipuro ei ole journalisti häneltä puuttuu sellaiseen vaadittava tutkinto ja edellytykset

      Prirosioitavissa kyllä asteikolla pöytälaatikkokirjailijat - kotitoimittajat arvosana 6

      • Kaisan täräyttämänä

        Apu ja A-lehdet
        Suomessa ilmestyy lukuisia viikkolehtiä. Niistä yksi Herttoniemen talousrikoskeitaaksi ristitty lehti saa nyt lähemmän tarkastelun. Syyt miksi 1933 auttamisen aatteella perustettu viikkolehti osoittautuukin uuden vuosituhannen talousrikoskeskittymäksi selviää täältä. Rahat on syöty ja juotu ja perustajien aate ja tarkoitus raiskattu partaa naureskellen uuden sukupolven tyhmyydessä.
        Käräjät,tuomiot ja selvittelyt ovat A-lehdille tuttua. A-lehdet sai joulukuussa 2005 painokannetuomion Helsingin oikeudessa televisiolehtensä levittämistä valheellisista lehtijutuista sekä salakuvaamisesta. Painokannetuomio on sellainen synti lehtialalla että jos sellaisen saa kontolleen on luottamus lukijoihin mennyt. A-lehdet myi katso- lehden kiireellä välittömästi tuomion jälkeen tanskalaisille allereille. häpeästäkö? Tanskalaisilla riitti naurunremakkaa ilman kinkkuakin... saihan he lähes sikapilkkahintaan yhden päänahan lisää täydentääkseen Suomen viihdelehtikentän valloitusta.
        A-lehdet sai toukokuussa 2006 Hovioikeudelta tuomion erään insinööritoimiston kaavapiirustusten laittoman kopioinnin takia. Hovioikeus määräsi A-lehtien (Lyy invest) korvaamaan insinööritoimistolle tältä vohkimien kaavapiirustusten arvoa lähes miljoona vanhaa markkaa... A-lehdet siis on kopioinnissa varsinainen mestari.
        Apu-lehden päätoimittajat ovat vaihtuneet aika vauhdilla. Apu- lehteä luotsasi vielä viime vuonna Matti Saari niminen mies joka ei kuitenkaan ole mitään sukua kaimalleen Jokelan koulusurmaajalle vaikka nimi ei tässä tapauksessa herätä kuin hysteeristä kauhua. Saari ilmoitti viime marraskuussa että on kypsä ja ilmoitti siirtyvänsä Apun kehitystehtäviin. Saaren tilalle Apun päätoimittajaksi tuli Marja Aarnipuro (vai oliko se Turhapuro?) joka on hankkinut oppia toimittajaksi iltalehden ristikoita täyttelemällä. Eräissä yhteyksissä Aarnipuro on esiintynyt jopa "journalistina" mutta ikävän harmillista kun yliopistolle tehdyn visiitin vahvistamana Apun Marja Aarnipuro nimisellä päätoimittajalla ei ole minkään valtakunnan toimittajan pätevyyttä vaativaa tutkintoa sieltä mistä oikeat toimittajat valmistuvat.
        Edelleen Iltalehteen tehdyn tiedustelun kertomana on selvinnyt että Aarnipuro on työskennellyt kyseiselle lehdelle ja lehti ottaa kantaa myös siihen tosiasiaan että Aarnipuron taidot ja tiedot toimittajaksi ovat varsin vaatimattomia.
        Aarnipuro näyttääkin toteuttavan Apu-lehden uuden sukupolven filosofiaa "rahat pois tyhmiltä ja sokeilta" ja "tyhmähän on se joka lopulta maksaa"
        Katso tästä miten Aarnipuro kaiken lisäksi rahastaa sairaudellaan, mitä hävytöntä paperin ja musteen tuhlausta.
        Tänä päivänä Apu ei kestä lähempää tarkastelua sen markkinoinnin hipoessa jo markkinaoikeudellisiakin rajoja. Tiedossa on nimittäin että Apua markkinoivia yrityksiä on tuomittu vankilaankin erehdyttämisestä. Tässäpä yksi sellainen.
        Yleisö ja media varoittaa A-lehdistä sillä Apu-lehden periaate perustuu tänä päivänä epärehellisyyteen. Yleisö kehoittaakin suureen ääneen että Apu-lehden kanssa ei kannata olla missään tekemisissä.
        kuvassa Apu-lehden päätoimittaja Marja Aarnipuro
        lue artikkeli kokonaan täältä http://www.apu-a-lehdet.blogspot.fi/


    • Das polizae?`

      Marja ja Apu valehteli taas onneksi kyseistä Apun numeroa ei ole enää myytävänä ei tarvitse mennä kääntämään sitä kiskan lehtitelineessä nurin tai piilottamaan seiskan numeroitten taakse Marja taas rääpi patologiset valheet että tälläinen henkilö Pirjo Kauppinen newer höörd olisi joku toimittaja kas kummaa kun ei löydy yhtään Pirjo Kauppista yliopiston virallisista tiedoista "toimittajat ja journalistit"

      Kyseessä on järkensä menettänyt espoolainen kotiinsa pöytälaatikkofirman ostanut pienyrittäjä joka sumuttaa esiintymällä kas kun ei kotilääkärinä niin toimittajana Kauppisen konkreettinen ammattiresurssi on pelkkä juontaja joten hänen esiintyminen toimittajana taloudellisessa erehdyttämistarkoituksessa hipoo jo rikosoikeudellista arviointia

      http://www.laki24.fi/keskustelu.php?id=37127

      • me ilmiantajat osa 1

        Pirjo Kauppinen wikitiedon tarkistuksessa

        Wikipedian nettiportaalin käsittää jotkut väärin kauppapaikkana. Ainakin Suomenkielistä portaalia muokkaa siunatut yksinkertaiset useilla eri tietokoneillaan ja nimimerkeillään. Pikkusielut joilla ei ole päivisin muuta tekemistä kuin miettiä onko kana lintu vai kala. Pirjo Kauppinen on Espoon Haukilahdessa asuva eläkeläinen joka meuhkaa valeammatillaan vahingoittaen järjestelmällisesti kaikkien muiden invalidien oikeusturvaa ja uskottavuutta lainkuuliaiseen kansalaisuuteen. Wikitiedon tarkastajat tarkastavat nyt ja tässä pitääkö väitteet Pirjo Kauppisen tapauksessa paikkaansa Wikipediassa mistä hän on löytänyt itselleen oivallisen ja ilmaisen mainospaikan.


        PIRJO KAUPPINEN ESIINTYY TOIMITTAJANA WIKIPEDIASSA
        TAUSTAT JA OIKAISU: Wikitiedon tarkastus vahvistaa että yliopistotasolta saadun informaation mukaan Pirjo Kauppinen, siis kyseinen henkilö ei ole koskaan valmistunut toimittajaksi. Edelleen akateeminen tiedekunta vahvistaa että kyseinen Pirjo Kauppinen ei ole virallistunut toimittaja. Häntä ei ole hyväksytty eikä hän ole ollut edes päivääkään yliopistotasolla mistä valmistuu oikeat toimittajat. Hänen ammatillinen resurssinsa on juontaja. Pirjo Kauppisen virittämään huiputukseen on lentänyt Tarja Halonenkin jonka yksinkertaisuutta ja tyhmyyttä Kauppinen käytti hyväksi avopuolisonsa Jari Jokisen kera kuokkimalla juhliin.

        FAKTA JA POISTOLINJAUKSET: Wikipedia pyrkii totuuteen vaikka tietojen tarkistaminen on välillä mahdotonta. Wikipedia ei kuitenkaan pyri levittämään valheellista tai harhaanjohtavaa tietoa. Jos esittää että Pirjo Kauppinen olisi toimittaja on se tieto näin ollen virallisesti valheellinen ja harhaanjohtava. Pirjo Kauppisen toiminta tähtää myös liiketaloudelliseen erehdyttämiseen joten se on lisäksi laitonta ja moitittavaa.

        http://www.laki24.fi/keskustelu.php?id=37127


      • me ilmiantajat osa 2
        me ilmiantajat osa 1 kirjoitti:

        Pirjo Kauppinen wikitiedon tarkistuksessa

        Wikipedian nettiportaalin käsittää jotkut väärin kauppapaikkana. Ainakin Suomenkielistä portaalia muokkaa siunatut yksinkertaiset useilla eri tietokoneillaan ja nimimerkeillään. Pikkusielut joilla ei ole päivisin muuta tekemistä kuin miettiä onko kana lintu vai kala. Pirjo Kauppinen on Espoon Haukilahdessa asuva eläkeläinen joka meuhkaa valeammatillaan vahingoittaen järjestelmällisesti kaikkien muiden invalidien oikeusturvaa ja uskottavuutta lainkuuliaiseen kansalaisuuteen. Wikitiedon tarkastajat tarkastavat nyt ja tässä pitääkö väitteet Pirjo Kauppisen tapauksessa paikkaansa Wikipediassa mistä hän on löytänyt itselleen oivallisen ja ilmaisen mainospaikan.


        PIRJO KAUPPINEN ESIINTYY TOIMITTAJANA WIKIPEDIASSA
        TAUSTAT JA OIKAISU: Wikitiedon tarkastus vahvistaa että yliopistotasolta saadun informaation mukaan Pirjo Kauppinen, siis kyseinen henkilö ei ole koskaan valmistunut toimittajaksi. Edelleen akateeminen tiedekunta vahvistaa että kyseinen Pirjo Kauppinen ei ole virallistunut toimittaja. Häntä ei ole hyväksytty eikä hän ole ollut edes päivääkään yliopistotasolla mistä valmistuu oikeat toimittajat. Hänen ammatillinen resurssinsa on juontaja. Pirjo Kauppisen virittämään huiputukseen on lentänyt Tarja Halonenkin jonka yksinkertaisuutta ja tyhmyyttä Kauppinen käytti hyväksi avopuolisonsa Jari Jokisen kera kuokkimalla juhliin.

        FAKTA JA POISTOLINJAUKSET: Wikipedia pyrkii totuuteen vaikka tietojen tarkistaminen on välillä mahdotonta. Wikipedia ei kuitenkaan pyri levittämään valheellista tai harhaanjohtavaa tietoa. Jos esittää että Pirjo Kauppinen olisi toimittaja on se tieto näin ollen virallisesti valheellinen ja harhaanjohtava. Pirjo Kauppisen toiminta tähtää myös liiketaloudelliseen erehdyttämiseen joten se on lisäksi laitonta ja moitittavaa.

        http://www.laki24.fi/keskustelu.php?id=37127

        MIKSI PIRJO KAUPPINEN ESIINTYY TOIMITTAJANA?
        Laaja tutkimus- ja selvitystyö on osoittanut että Pirjo Kauppinen esiintyy valheellisesti toimittajana koska hänen virallinen ammatillinen mitättömyytensä juontaja kalskahtaa. Hän yrittää saada uskottavuutta esiintymällä valetoimittajana. Hänen työsuoritteensa on ollut likakaivo- ja piraattitelevision saralla, juonto- ja viihdeohjelmissa käyntien lisäksi eivätkä ne vastaa realistisuutta ja konkreettisuutta mihin vaaditaan virallinen akateeminen yliopistotutkinto ja pätevyys. Virallisella Ylellä Pirjo Kauppinen ei ole ikinä ollut virallisena toimittajana eikä tule olemaan. Asia on ollut helppo tarkastaa. Kerran hän on tosin ollut videofirma Naked Productionsin tuottamassa "valotuksia" ohjelmassa jonka vahingossa Yle osti ja esitti. Naked Productions sumutti Yleä myymällä puutaheinää ohjelman juontajaa toimittajana. Realistisesti Pirjo Kauppisen ammattiresurssit eivät riitä toimimaan Ylen virallisena toimittajana. Hänen työsuoritteensa onkin ollut piraattitelevision ja yksityisten kaupallisten radioitten saralla.


        ONKO AIHEELLA SITTEN MERKITTÄVYYTTÄ?
        Tilastotieteellisesti television viihdeohjelmissa on esiintynyt kymmeniä tuhansia suomalaisia. Yksityisten ja kaupallisten radioasemien juontajana tai vastaavien viihdeohjelmien juontajina on sen sijaan toiminut tuhansia ihmisiä. Suomessa menettää liikuntakykynsä yhä useampi ihminen. Tuhansia liikuntakykynsä menettäneitä toimii työelämässä osa-aikaistyöllistettyinä. Vammautuminen ei ole mainitsemisen arvoinen asia kenellekään. Pirjo Kauppisen ollessa kysymyksessä näyttää selkeästi että hän tekee bisnestä vammallaan. Wikipedia ei ole kauppapaikka, eikä arvottomen henkilön ansioluettelo tai CV. Pirjo Kauppinen ei ole osoittanut mitään sellaista konkreettista että olisi maininnan arvoinen. Pirjo Kauppista ei mainita missään painetussa tietosanakirjassa mainittavavana vuoden uutisaiheena. Merkintöjä ei ole myös tieteessä eikä urheilusuoritusten tekijänä niinkuin invalidiurheilija Leo-Pekka Tähti. Pirjo Kauppisen mainos perustuu hänen tapaansa vainota ja häiriköidä lehtien toimituksia itse kirjoittamilla jutuilla itsestään, jotka heikommat lehdet ovat joutuneet julkaisemaankin Pirjo Kauppista käsittäviä yhteiskunnallisesti täysin painoarvottomia liirumeja päästäkseen häiriköstä eroon. Tosin kirjoitusoppi- ja muokkausten jälkeen. Palautteet ovat olleetkin lehtien toimituksille sitten sitä luokkaa että jotkut toimittajat ovat joutuneet eroamaan tehtävistään lehtensä uskottavuuden kuivuessa kokoon. Valetoimittamisen lisäksi Kauppinen on markkinoinut itseään erehdyttävästi neliraajahalvaantuneena vaikka ei sitä ole ja uskomuksilla että heti huomenna hän kävelee raikkaalla nurmikolla vaikka ennuste hänen parantumiseksi on olematon. Todettakoon lisäksi että mm. Valittuja Paloja Pirjo Kauppinen vedätti mainostoimisto Mediafocuksen kanssa. Tekaistu "Vuoden positiivisin" on lahtelaisen yrityksen huomionhakuinen lahja. Sillä ei ole yhtään enempää arvoa kuin lähikaupan arpajaisista voitetulla limsakorilla.

        Työkyvyttömyyseläkettä nostava eläkeläinen on kehittänyt sairaassa mielessään harhan ja mieltää itsensä harhaisesti merkittäväksikin vaikka ei ole maininnan arvoinen kuin korkeintaan ilmaisjakelulehdessä. Hän yrittää samaistaa itseään oikeisiin julkisuuden henkilöihin. Pirjo Kauppisen "meriitit" petostehtailu, valehtelu ja muiden invalidien halveksiminen kun eivät ole ansioita. Ei riitä että hän erehdyttäisi pelkästään itseään epätodellisilla kuvitelmilla hän yrittää erehdyttää muitakin taloudellisessa hyötymistarkoituksessa kotiinsa virittämällä mediawirma- nimisellä pöytälaatikkofirmalla. Säälisirulla varustettu invalidikortti ei kuitenkaan ole käypää valuuttaa ja laki on kaikille sama. Valitettavasti.

        WIKIKELPOISUUS JA VAIHTOEHTOISET ELEMENTIT:
        Wikipedia ei ole sanakirja, vaan artikkeleiden tulisi olla pitempiä ja syväluotaavampia kuin pelkkä sanan tai termin määrittely Wikipedian päämääränä on kerätä ja lisätä tietoa ja tietämystä ja kumota epärealistinen ja harhaanjohtava tieto". Nyt on todettu että Pirjo Kauppinen ei ole virallinen toimittaja, aiheena hän on merkityksetön, maineeltaan invalidien uskottavuutta ja lainkuuliaisuutta vahingoittava,realistisilta meriiteiltään ansioton.Ei wikikelpoisuutta. Ei vaihtoehtoisia elementtejä. Pirjo Kauppinen ei riitä Wikipediaan.

        Että näin sitten kävin Pirjo Kauppisen mainospaikalle Wikipediassa.
        LÄHETTÄNYT WIKITIETO KLO 15.43
        http://www.laki24.fi/keskustelu.php?id=37127

        http://www.laki24.fi/keskustelu.php?id=37127


    • Onko tuo nyt kummempaa muuallakaan, samat ihmiset sitä on naapureina ja työkavereina ja puolisoina ja.....

    • somaaaaa
    • Anonyymi

      Akka on sössinyt Apu lehden mukavaan laskuun-50 miljoonaa miinukselle tätä kelpaa jo juhlia. Pitihän se tietää kun plakkarissa on pelkkä iltalehden iltaoppikoulun todistus niin eväät on syöty nopeammin kuin eväspaketti on edes avattu

      https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/a-lehdet-oy/17087907/taloustiedot


      Mitäs nyt Lyytikäiset joko veneetkin on jo myyty kun kaikki muu on jo syöty ja juotu

    • Anonyymi

      Nii-in, woi olla, mutta kuka hemmetti ottaa tosissaan "internetin yleisillä keskustelupalstoilla" olevia kommentteja ?

      • Anonyymi

        Jokainen jolla on silmät aivot ja korvat. Oli fakta sitten raapustettu huussin seinään tai esillä verkon palstalla on se titaania erityisesti kun se on perusteltu terävästi. Näin verkkokauden aikana kun totuutta ei pääse enää pakoon eikä tietoa salailla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen jolla on silmät aivot ja korvat. Oli fakta sitten raapustettu huussin seinään tai esillä verkon palstalla on se titaania erityisesti kun se on perusteltu terävästi. Näin verkkokauden aikana kun totuutta ei pääse enää pakoon eikä tietoa salailla.

        Oikea totuus on kyllä ihan jossain muualla kuin internetissä, joka on vain kaikenlaisten kaheleitten temmellyskenttä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oikea totuus on kyllä ihan jossain muualla kuin internetissä, joka on vain kaikenlaisten kaheleitten temmellyskenttä.

        Verkko on sensuroimatonta totuutta. Juuri sitä mitä rahalla tai vaikutusvallalla ei voi säädellä. Juuri sitä mitä asiat itse asiassa ovat. Totuushan kuullaan lasten ja hullujen suusta vai mitä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Verkko on sensuroimatonta totuutta. Juuri sitä mitä rahalla tai vaikutusvallalla ei voi säädellä. Juuri sitä mitä asiat itse asiassa ovat. Totuushan kuullaan lasten ja hullujen suusta vai mitä?

        Lapset voivat kyllä laukoa joitakin totuuksia, mutta hullut eivät. Eivätkä humalaisetkaan.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Apu on tänä päivänä pelkkä absoluuttinen roskalehti. Käytännön tasolla entisestään köyhtyvien suomalaisten huiputtamista. Suu mansikkana kuitenkin tarjoavat silkkoa talouksiin vaikka Apu ei laatunsa takia sovellu edes vessapaperiksi koska päästää mustetta käsiin. Ottaen huomioon myös nykyään suomalaiset saavat kaiken viihteen ja mielenkiintoisen täysin ilmaiseksi täältä internetistä joten tälläisen iltalehden iltaoppikoululais Turhapuron päätoimittama Apu lehti saa mennä menojaan. Lehtitilausmyyjälle luuri korvaan siististi.

        Tuossa joitain esimerkkejä Apu-lehden artikkelien tasosta. Arvotonta "ajankohtaisj journalismia" tietääkö Turhapuro edes mitä journalismi tarkoittaa. Jotain syötävää miettii ehkä


        Apu lehden juttujen taso:

        "kahvi ehkäisee lihomista"

        https://www.apu.fi/artikkelit/kahvi-ehkaisee-lihomista-ja-magnesium-muistisairauksia-tutkimus

        Oikaisu: mitään konkreettista näyttö sille että kahvi ehkäisisi lihomista ei ole olemassa. Jos olisi niin kahvihan olisi jo laihduttajien hittituote ja markkinoilla painonhallinta tuotteena.
        Minkä ikäinen Apu "toimittaja" tuon artikkelin on kirjoittanut?


        Radio juontaja huijasi järjestelmällisesti kaikkia aina Kelasta mediaan luonnollisesti myös Apu meni lankaan. Rampa oli niin kömpelö ettei pysynyt pystyssä edes omassa kotona. Eikä ramman busineksetkaan menneet putkeen kuten alemmasta oikaisusta voitte todeta.

        https://www.apu.fi/artikkelit/pirjo-kauppinen-vuonna-2002-eevassa-olen-tuntenut-itseni-aina-rakastetuksi

        Minkälaisesta henkilöstä on kyse? Tyhjäntoimittaja vailla oikean toimittajan virallista pätevyyttä ja tutkintoa
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15207105/r-i-p---pirjo-kauppinen

        Huvittavinta että asian siivellä rahasteli myös pösilö puoliso, viranomainen pääsi Pirjo Kauppisen rikosten jäljille vasta kun rampa oli heittänyt veivinsä.

        https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/mediawirma-oy/22102905/taloustiedot

        Yksi syöpätapaus kymmenien tuhansien muiden syöpätapausten joukosta, karaokea melkein koko rahalla tässäpä tätä

        https://www.apu.fi/artikkelit/keijo-minervan-syopataistelu-ja-pojan-kuolema

        eli tälläinen henkilö kysymyksessä

        https://keijominerva000.wordpress.com/2022/10/31/keijo-minerva/

        Ja tämä on ollut varsinaista taidetta. Suomalaisen poliisin kokonaisarvon murentamiseen tälläiset artikkelit kuuluvat ei mihinkään muuhun

        https://www.apu.fi/artikkelit/dennis-pasterstein-sanoo-olevansa-suomen-vihatuin-poliisi

        Sillä kysymyksessä on tälläinen heppu

        https://dennispasterstein0.wordpress.com/



        Sallikaa nauraa nauraa saan kyyneleet silmissä. Apu on todellakin ei vakavasti otettava viihdyttäjä.


    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe