Syksyn Sävel 2011 kilpailijat?

Haatbiit

Mtv3 järjestää 10 v tauon jälkeen jälleen Syksyn Sävelen - mahtavaa! Minkähän takia se edes lopetettiin... Ketä mahtavat olla kilpailuun kutsutut artistit? Suurten levy-yhtiöiden lemmikit tietenkin etunenässä. Olisipa mukava nähdä joukossa myös Syksyn Sävelen kulta-ajan tähtiä kuten Kake Randelin, Rainer Friman tai Tarja Ylitalo. Pääasia että artistit olisivat iskelmäosastoa eikä kisasta tulisi unohdettujen idols-tähtien esiinnostoyritys.

22

557

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen Oulusta

      Samaa mieltä aloittajan kanssa. Tuli kesän aikana käytyä Pyhäsalmen lavalla, jossa Tarja Ylitalo ja Raikku esiintyivät. Hyvin irtosi molemmilta laulaminen, jotten sanoisi, että ihan kuin ennen vanhaan konsanaan. Tarja oli tosi suloinen ja Raikku ihana tietenkin.

    • rumours...

      on kuulunut huhuja, että ainakin Juha Tapio ja Samuli Edelmann olisivat mukana. ja Johanna Kurkela. siinä tosin niitä suurten levy-yhtiöiden lemmikkejä...

      • Emulis

        Edelmanni kyllä onnistuu tunkemaan itsensä joka paikkaan. Keskittyisi vain makkaran mainostamiseen, minkä parhaiten osaa. PS. Hyvä juttu että Syksyn Sävelen tuotto menee hyväntekeväisyyteen!


      • Maija Hoo

        Nyt on varmistunut että mukana ovat myös Jari Sillanpää ja Kaija Koo, joten kovatasoinen ja jännittävä kisa on luvassa!


      • jees jari
        Maija Hoo kirjoitti:

        Nyt on varmistunut että mukana ovat myös Jari Sillanpää ja Kaija Koo, joten kovatasoinen ja jännittävä kisa on luvassa!

        Jari Sillanpää on ihan jee ,mutta Kaija Koo täys turkimus.


      • hyvä Jari
        jees jari kirjoitti:

        Jari Sillanpää on ihan jee ,mutta Kaija Koo täys turkimus.

        Kaija Koo on kammottava vanha kuikka. En voi ymmärtää miten sen biisejä joku täysjärkinen voi kuunnella. "Kaunis, rietas, onnellinen..."YÄÄÄÄÄK! Ihan hullu sanoitus ja pelkkää tasapaksua tuhat kertaa kuultua puppua.


    • tietysti

      Just tietysi sinne halitaan nää kaikein surkeimmat.

    • s m i l e

      Juha Tapio ja Edelmann? Onpas "omaperäiset" valinnat taas! :(( kas kun ei Antti Tuisku.
      Kiva kuulla, että Tarja Ylitalo keikkailee yhä. Luulin, että on lopettanut laulamisen. Tsemppiä Tarjalle.

    • fanitta.a

      Kyllähän tuollaisen kisan osallistujiksi olisi pitänyt ottaa vielä elossa olevia Syksyn sävel voittajia. Siihen mukaan sitten näitä uudempia artisteja. Esim Lea Lavenin laulua haluaisin kuulla, vaikka hiljalleen jo uraansä jäähdytteleekin. Lea on kuitenkin menestyinein naisartisti syksyn sävelessä.

    • suru puserossa...

      Olen kuunnellut kaikki Syksyn Sävel ehdokkaat vuosimallia 2011 ja mielestäni ei yhtään hyvää saati tulevaisuuden klassikkoa :( eikö todellakaan enää osata tehdä hyviä ja vaikuttavia uusia biisejä :(

      • Mayya

        Kerrottiinko ohjelmassa muiden saamat äänimäärät, tai ovatko ne jossain näkyvissä? Kiinnostaisi tietää kuka tuli toiseksi - niin, ja kuka jäi viimeiseksi.


      • Just näin
        Mayya kirjoitti:

        Kerrottiinko ohjelmassa muiden saamat äänimäärät, tai ovatko ne jossain näkyvissä? Kiinnostaisi tietää kuka tuli toiseksi - niin, ja kuka jäi viimeiseksi.

        tuli mieleen vähän sellainen läpihuutojuttu koko ohjelmasta. Kyllähän varmaan niillä kiinnostaa miten oma suosikki menestyi, jotka äänestivät muuta kuin sillanpäätä....Jotenki kökkö koko lähetys


    • Juu uu juuh

      Ei ollut mahtavaa, epäonnistunut "uusi tuleminen" oli. Jari Sillanpää voitti, homo voitti. Ei ne kaikki comebäckit onnistu niin hyvin. Se mikä toimi joskus ei välttämättä toimi enää tai sitten eivät vaan saa touhuun samaa siihen samaa fiilistä kuin silloin ennen :/

    • hyi hyi

      Onko se Alatalo pakko ottaa sinne juontajaksi. Joku voisi oikeesti kertoa sille että prillit on jo aika uusia. Samat saatanan siniset pokat vuosikymmeniä.

      • turhuuksien roviolle

        Toivottavasti lopettavat kisan saman tien.


    • Mitäköhän

      sinne kannatti muiden edes vaivautua esiintymään kun sen ties että sillanpäähän sen kuitenkin voittaa ja niin mitäänsanomattomalla biisillä että. No pitihän se antaa sillanpäälle vielä syksyn sävel-voittokin kun se siltä vielä puuttuikin.. eikä ollu edes yllättyny voitostaan, no miksipä olis ollu kun ties että voitto tulee kun kaikki ne sen tankki-fanit sitä äänestää

    • Paras-voitti

      Harmi ettei sun suosikki voittanut. Mutta entä jos rupeisit vähän treenaamaan niin et olis ikuisesti semmoinen tankki joka ei jaksa edes sormia nostaa puhelimen näppäimille äänestääkseen omaa suosikkiaan. Treenaamisen myötä pääset ehkä myös katkeruudestasi eroon.

      • Kuulehan fani

        kun oli niin syvältä koko tarjonta siinä kilpailussa että en todellakaan äänestää ketään. Mutta taisi tuo tankki-nimitys nyt osua sulle kohdilleen kun noin siihen reagoit ja ymmärsit sen tankki-vertauksen. No tosiasiahan se on että kun katsoo jotain sillanpään konserttia tv:stä niin kyllähän siinä on norsurivi heti aitiopaikalla.


      • Nainen Oulusta
        Kuulehan fani kirjoitti:

        kun oli niin syvältä koko tarjonta siinä kilpailussa että en todellakaan äänestää ketään. Mutta taisi tuo tankki-nimitys nyt osua sulle kohdilleen kun noin siihen reagoit ja ymmärsit sen tankki-vertauksen. No tosiasiahan se on että kun katsoo jotain sillanpään konserttia tv:stä niin kyllähän siinä on norsurivi heti aitiopaikalla.

        Paras voitti ehdottomasti nämä kilpailut. Olisi ollut kyllä kiva tietää, kuka tuli toiseksi ja kolmanneksi!

        Mitä tulee Syksyn sävel kilpailuun, niin ennen oli huomattavasti kiinostavanpi seurata sitä, koska kilpailukappaleita ei oltu esitelty ennen kuin vasta itse kilpailutilanteessa.
        Kapple fiskattiin kokonaan pois, jos oli vähänkään esitelty jossain ennen kilpailua. Muunmuassa Tarja Lunnas on kokenut sen henkilökohteisesti.


    • Iskelmäfanitus

      Ei Jari Sillanpään voitto jossain kilpailussa ole tänä päivänä mikään itsestäänselvyys. Johan tämä nähtiin pari vuotta sitten kun hän oli Suomen Euroviisukarsinnoissa Petri Laaksosen tekemällä kappaleella Kirkas kipinä sijoittumatta edes kolmen parhaan joukkoon. Ja kyseessä oli raadin äänestys. Jari Sillanpää voitti Syksyn Sävelen siksi että hänen kappaleensa oli eniten oikeassa paikassa. Ei sillä että Sillanpään voittokappaletta viitsisi liiemmin kehua, mutta kuitenkin siihen verrattuna muut olivat mitäänsanomatonta iskelmällistä rokkia tai poppia - sitä mitä radiokanavat pakkosyöttävät päivät pitkät ja jota ei jaksa keskittyä kuuntelemaan. Näistä ei todellakaan tule mitään ikivihreitä.

      Ihan samaa mieltä olen tuossa, että olisi parempi jos kappaleita ei soitettaisi ennakkoon lainkaan. Ehtiihän niitä kuunnella sitten sen jälkeen kun ovat kokeneet ensi-iltansa Syksyn Sävelessä kuten vanhoina hyvinä aikoina.

      • Iskelmäfanitus

        Korjaus edelliseen - eli kyseessä oli KANSAN puhelinäänestys kun Jari yritti uudelleen euroviisuihin v. 2009.


    • JK

      VAI INN

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe