Blue Lagoon Resort, Kos

Onko kukaan ollut tässä hotellissa tänä vuonna? Kaikki tieto kyseisestä hotellista olisi kiva kuulla ...

2

2420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lomatyttö

      Hei,

      Palasimme juuri viikon lomalta kyseisestä hotellista. Blue Lagoon on aika hulppea hotellikompleksi lukuisine rakennuksineen! Meidät otettiin vastaan kuohuviinitarjoilun/mehujen kera ja pääsimme huoneeseemme golfkärryllä. Huone itsessään oli pienoinen pettymys kun se olikin todella pieni. Junior sviitti olisi varmasti hienompi, mutta jos ei ahtaus haittaa niin kyllä tuossa perushuoneessakin lomansa viettää. Huonessa on siis yksi huone, jossa parisänky ja lisävuode/sohva. Ja kylpyhuone. Huoneessa on pieni baarijääkaappi, ja teenkeittomahdollisuus. Vanhanaikainen möhkäle-TV soti hiukan tuota viiden tähden hotellin muuta kuvaa vastaan. Sängyt olivat kivikovat ja tyynyt myös, mutta siivous pelasi hyvin.

      Hotellissa on lähes 80% vieraista brittejä, jotka kahmivat kaikki allaspaikat jo aamukuudelta. Olipa aikamoinen pettymys kun kalliin hotellin varattuaan ei edes mahdu altaille. Altaat ovat kyllä TOSI hienot ja on poreallasta ja lapsille hienot liukumäet. Mutta jos altaalle tahtoo on itsekin herättävä kuuden maissa viemään pyyhe tuolilleen, ja niin uskomatonta kun se onkin niin siellä lihavat britti-isät jo kuorsasivat parhailla paikoilla aamutuimaan. Vaikka allaspaikkojen varaaminenkin onkin säännöissä kielletty, ei enää aamuyhdeksältä tahdo saada mistään paikkaa joten pakko se itsekin vain on niin toimia.

      All Inclusive ruokailupaikkoja on useampia, joista kaksi ravintolaa on erityisvarauksella klo 13 mennessä (mikäli haluaa illalla siis syödä siellä). Nämä ravintolat taisivat olla barbeque ja kreikkalainen ravintola. Me käytimme vain tuota kolmatta aulan buffetravintolaa, jossa oli kyllä mainiot tarjottavat joka ilta ja syötyä tuli liikaakin...Innokkaat tarjoilijat vievät lautasen pois melkein vielä kun haarukkasi on ilmassa. Kysyvät vain finished? ja viuh, lautanen häviää.

      Iltaviihde ei kovin kummoista ollut, Abba showta, Karaokea yms, ja teltta oli aivan tupaten täynnä. Pitää mennä jo ainakin tuntia ennen shown alkua varaamaan paikkaa, jolloin on lasten ohjelma käynnissä (mikä riipii hermoja jo ekan illan jälkeen). Perheillehän hotelli on kyllä ihan mahtava kun on upeat altaat ja ruuat talon puolesta ja jokailtainen lastenohjelmakin.

      Kos muutoin kohteena on enimmäkseen auringonottokohde ja varmasti nuoremmille biletyspaikka. Ostoksiin ei kauheasti ole mahdollisuuksi, perusturistikauppoja tottakai. Retki Bodrumiin kannattaa, teimme sem omatoimisesti ja hintaa tuli 25e plus tullivero 4e per henkilö. Matkatoimiston kautta kuitenkin eli opas toi liput hotellille.

      Hotellin omalla rannalla tuli oltua, jossa aurinkotuoli maksaa 2,50e. Sieltäkin sai juomia ja pikkusämpylöitä. Aika tuulinen ranta! Ai niin ja keskellä isoa pääallasta on lettukoju, josta sai hakea päivällä hyviä lettuja eri lisukkein. Lounas tarjoiltiin allasravintolassa, jossa tungos on julmettu ja britit rynnivät kuin nälkäinen biisonilauma. Siinä pieni suomityttö jäi jalkoihin.

      Summa summarum, hotelli on hieno ja altaat upeimmat mitä olen nähnyt. Miinusta häikäilemättömästä allaspaikkojen varailusta, pienestä huoneesta ja kovista sängyistä.

      Hotellilla on muuten oma supermarket, joka on tosi kiva jos tahtoo katsella matkamuistoja tai ostaa pientä syötävää. Ja pieni koru/laukkukauppa aulassa, joka on hintava. Jos kaipaa lomaltaan ennenkaikkea lomailua hienossa hotellissa ja auringonottoa, eikä haittaa vaikka hotelli on vähän syrjässä, on Blue Lagoon varmasti oiva valinta. Keskustaan menimme aina taksilla, mutta myös bussilla pääsee ja kävellen matkaa on kolmisen kilometriä. Taksi kustansi 8e.

      Kysy vain lisää, vastaan mielelläni kun loma on vielä tuoreessa muistissa :)

      • ratanido

        Kiitokset erittäin kattavasta vastauksesta. Tossa tulikin niin paljon tietoa, että en tiedä jäikö enää paljon kysyttävää :) Lähdemme ensi perjantaina 2 viikon matkalle, pitää vaan toivoa, että kesälomat olisi jo suurilta osin ohi monilla, että jos hotelilla olisi jo hivenen hiljasempaa, eikä tarvisi brittejä väistellä :) Tosin toi allastuolien varailua on kyllä niin tyypillistä joka paikassa, että olen kyllä sitö useasti itsekin joutunut harrastamaan. Saiko hotellilta allaspyyhkeet käyttöön loman ajaksi?
        Hienoa, että se allasalue on yhtä mahtava, mitä kuvissa ja viedoillakin näytti ... joten kai sitä sitte yöt kärsii vähän kovemmassakin sängyssä :) Käytittekö ns. Spa osatoa?
        Jos maistoitte, niin minkälaista oli hotellilla punaviini? Entä kerkeskö ruokiin kyllästyyn viikossa? Kävittekö syömässä muuallakin? Tässä nyt vielä jotain, jos vielä viiitti vastailla!!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe