onnellinen rotikan omistaja

-maaria-

Hei,kirjoitanpa tänne koska tämä palsta alkoi naurattaa minua aivan suunnattomasti..

Voiko täällä olla noin monta ihmistä jotka pelkureina,kasvottomina,nimettöminä kirjoittelevat rodusta pahaa?Onkohan yhdelläkään omakohtaista kokemusta rottweilerin kasvattamisesta?en usko,sillä jos olisi,kukaan ei kirjottaisi noin..

On totta että rotikoista löytyy luonnevikaisia,ihan yhtä lailla kuin vaikkapa villakoirista. Sitä paitsi,mistä tahansa koirasta,rotuun katsomatta,saa väärin kasvatettuna hirveän terroristin joka ei kulje narussa nätisti,on äkäinen ja arvaamaton, ja silloin sen koiran omistajan on vain syytä katsoa peiliin.

En toki sano että kaikki "arvaamattomat ja terroristi koirat" ovat väärin kasvatettuja mutta suurin osa on.

Säälittävä tämä koko palsta.

Oma rottis poikani on aivan loistava oppimaan,ahkera leikkimään,iloinen ja energinen.
Sisällä rauhallinen kun on pihalla tehty lenkit ja aivoja raksutettu jäljestämisessä.yms.

suosittelen jokaiselle "rottiksen vihaajalle" tutustumaan nyt oikeasti rotuun,vaikka tuttavan luona,tai kasvattajan luona.

On säälittävää että ihminen joka oikeasti haluaisi tietoa/vinkkejä palstalta,joutuu lukemaan ensin 200 "viha viestiä" ennenkuin joku hänbelle kirjoittaa asiaan kuuluvan vinkin/tiedon.

15

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jr

      Näimpä!:) Mullakin tuttuja jotka on ollut kauhuissaan kertoessani omistavani kaksi uros rotikkaa, kun on tullut kylään on ihmetellyt että tuommosiako nuo vaa on=D ihan samalaisia kun muutkin oikeassa opissa elävät koirat:)

      • Voi elämän kevät

        Jep , tossa tuo lötköttelee lattialla , tassut taivasta kohden ja kuorsaa.:)

        Ei tosta mitään tappajakoiraa kyllä saa , en mä ainakaan.
        Tottakai mä ennen tuon puupään ottamista luin kirjallisuutta rottweilerista , kävin SRY:n järjestämällä omistajakurssilla , no , toi oli ollut jo talossa 5 kuukautta ennen kurssille menoa :)
        Onhan toi tollanen aktiivinen silmiintuijottaja , tekee pahojaan jos ei tarvota tarpeeksi mettälenkillä.
        Rottweileri ei sovi sohvaperunalle , se tylsistyy ja ärsyyntyy tekemisen puutteesta.


    • hefljfoefö

      Kerrankin täällä puhutaan asiaa! :)

    • rusettirinta

      Minusta on hyvä, että kritiikkiä kirjoitetaan. Voi nimittäin karsia pois sellaisia pennunostajia, joiden silmät aukeaa valitsemaan toisen rodun. Se myös vähentää rottis joku muu, sekarotuisten pentujen teettämistä. Hyvä, jos tällä kritiikillä saadaan vähennettyä pentutehtailua. Sillä oikeat rottiksen omistajat osaavat opettaa koiransa ja ne ovat ihan eri kategoriassa. Ei niiden tarvitse tulla tänne puolustelemaan rotua ja siten antaa kuvaa, että toisilla koirilla vaan on väärät omistajat. Siis kaikki rottista vihaavat vain tänne kirjoittelemaan, että muotivillitys taistelukoirasta hiipuu ja rotu palaa sille kuuluvaan arvoonsa.

    • jr

      me ei olla ikinä poikein kanssa käyty kun perus tottis:) ja sitten omillaan ollaan pärjätty. :)

      Meinasin revetä kun yksi kaveri tuli kylään ja sanoi mulle että nämähän on niitä koiria ettei saa silmiin katsoa:D sanoin että ni katoppa varsin.. :D pojat katto molemmat hetken, sitten alko hännät läpyttää ja eiku rapsutettavaksi:DD

    • Sumppi1

      IHANAA KUN ON TÄÄLLÄKIN VÄLILLÄ ILOISTA TEKSTIÄ MAAILMAN LEPPOISIMMISTA KOIRISTA! Kiitos samanhenkiset ihmiset yllä olevista kirjoituksista, meidän narttu kiltti ja rauhallinen halikoira myös. Piristitte päivääni!

    • Robi 123

      Pakko ottaa kantaa meillä on 2-vuotias leikattu rottweiler uros ja on kyllä ihan paras "lötkis". Sillä on ehkä pitkin pinna jonka olen nähnyt. Pitää kaikista jotka pitävät hänestä. On kissojen ja kanien ystävä tai sanotaanko näin kaikkien pienten ystävä. Lapsetkin ovat tämä herran ystäviä. I love rottweiler.

    • rusettirinta

      aloittaja maaria: "On säälittävää, että ihminen joka oikeasti haluaisi tietoa/vienkkiä palstalta joutuu lukemaan ensin 200 "viha viestiä" ennenkuin....

      Kyllä ihminen joka haluaa oikeaa tietoa, kysyy asiantuntijoilta esim. Suomen Rottweileryhdistys ry neuvoo hyvin mielellään. Ei silti, etteikö täälläkin olisi asiantuntijoita, mutta se kertoo kysyjästä jotain, jos ei ensin käänny yhdistyksen puoleen.

    • maaria oikeassa

      no jaah,sitten mietin mitä varten täällä on tämmöinen ROTTWEILER kirjoitus palsta,jos kerta yhdistykseltä pitää kaikki kysyä?

      eikö tämän idea ole että kanssa ihmiset voisivat kirjoitella ja ottaa toisiltaan vinkkejä ja neuvoja oman rottiksen kanssa?

    • <rott

      Täällä vakavasta rotikkakuumeesta kärsivä :D. Kun joskus sitten hankin rotikan, haluan kyllä vaikuttaa rotikoiden maineeseen positiivisesti näyttämällä, etteivät hyvin kasvatetut rotikat ole mitään verenhimoisia petoja. Mielestäni olisi mukavaa, jos rotikkani avulla joku voittaisi pelkonsa, tai kumoaisi ennakkoluulonsa.

    • V-T

      Heip, täälä uunituore rotikan omistaja. Onpa vielä kaikenlisäksi ensimmäinen koirani... tai no, ensimmäinen ihan omaoma koirani. Hieman jännättää, kun on niin isot odotukset itselleen kerännyt ja kaikenlisäksi toi riiviö kyllä koettelee hermoja aika huolella. Mitä tulee käytöshäiriöisiin rotikoihin, niin mä olen sitten ilmeisesti tavannut vain näitä jotka ovat päätyneet ihan oikeisiin käsiin, sillä yhtäkään pahaa rotikkaa en tunne.... Toivottavasti osaan omastani koulia yhtä mahtavan ja upea käytöksisen rotikan, kuin nämä joihin olen elämäni aikana tutustunut :)

    • -----------------

      Kaikkien suojelutaustaisten rotujen maineen pilaa vain ja ainoastaan ne omistajat, joille peruskoulutuksen ja aktiviteetteja vaativa rotu on täysin väärä.

    • SS

      Omistaja pilaa koiransa esim Porin Ruosniemessä asuva lapsiperhe hankkii itselleen rotikoita ja kun kyllästyy vie piikille ja hankkii heti uuden. Koirille ei järjestetä mitään aktiviteettia. Naapurit ovat aina ihmetelleet miten he saavat koiristaan aina niin vihaisia. Kyllä on sinisilmäisiä kasvattajia kun heille aina vaan uuden myyvät.

    • kirjoitusinnostus?

      Voiko täällä olla noin monta ihmistä jotka pelkureina,kasvottomina,nimettöminä kirjoittelevat rodusta pahaa?

      Kyllä voi, ja lisää löytyy muiltakin palstoilta.

      • salmela84

        Kyllä voi oon niihin itekki kohorannu.Ittellä on vuoren vanha rotikka mallia uros sen kanssa kyllä oon huomannu että joko sitä jokku rakastaa tai sitte vihaa.Ite en kyllä vaihtais sitä mihinkään sen kans saunotaan,syyään,juuaan.No siittä on tullu melekeen tärkiämpi ku akasta:) se vaan niin kaveri ja se on kyllä aivan hirviän ihmis rakas koira.Jokku vaan saa sen käsityksen että se on hirviä tappaja koira mutta totuus on että se on aivan hemmetin ihmis rakas koira.ps meillä se on karkottanu yhen murtovarkaan pois avovaimon kimpusta neljän kuukauden ikäisenä että niin uskollinen koira:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe